Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 MACILLE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 MACILLE
Visual Studio for Mac 2017 - ammattimainen kehittäjäohjelmisto macOS:lle ostoversiossa Visual Studio 2017 for Macin Professional Edition tarjoaa käyttäjille tehokkaita ominaisuuksia ja tuottavuusparannuksia IDE:hen, jotta he voivat luoda...
118,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 MACILLE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 MACILLE
Visual Studio 2019 for Mac -yksittäislisenssi Visual Studio for Mac in Professional Edition 2019 on uusi versio Applen tietokoneilla toimivaksi osoittautuneesta .NETin integroidusta kehitysympäristöstä, jonka avulla voit muokata,...
310,90 € *

Osta Visual Studio for Mac: MacOS:n äärimmäinen kehitysympäristö

Johdatus Macin Visual Studioon

Ohjelmistokehitys on monipuolistunut huomattavasti vuosien varrella, ja kehittäjät työskentelevät nykyään useilla eri alustoilla ja työkaluilla. Applen macOS:n kanssa työskenteleville kehittäjille Microsoft tarjoaa maailmanluokan kehitysympäristön Visual Studio for Macissa. Tämä työkalu tuo todistetusti tehokkuutta ja luotettavuutta macOS-maailmaan.

Visual Studio for Macin tärkeimmät ominaisuudet

Intuitiivinen käyttöliittymä

Microsoft on tehnyt kovasti töitä, jotta Visual Studio for Macin käyttöliittymä olisi sekä tuttu että intuitiivinen macOS-käyttäjille. Se integroituu saumattomasti Mac-kokemukseen ja tarjoaa samalla monipuolisia ominaisuuksia, joita kehittäjät ovat tottuneet odottamaan Visual Studiolta.

Monialustakehitys

Visual Studio for Macin avulla kehittäjät voivat rakentaa sovelluksia useille alustoille, kuten macOS:lle, iOS:lle, Androidille ja jopa verkkosovelluksille. Se tukee erilaisia ohjelmointikieliä ja kehyksiä, mikä antaa kehittäjille vapauden suunnitella projekteja haluamallaan tavalla.

Pilvi-integraatio

Azure-integraatio antaa kehittäjille helpon pääsyn pilvipalveluihin. He voivat testata, ottaa käyttöön ja valvoa sovelluksia suoraan Azure-ympäristössä, mikä nopeuttaa kehitysprosessia merkittävästi.

Konepellin alla: suorituskyky ja vakaus

Suorituskykyoptimoitu

Koska Visual Studio for Mac on rakennettu alusta alkaen macOS:ää varten, se hyödyntää järjestelmän laitteistoa ja ohjelmistoa parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tarkoittaa, että kehittäjät voivat kääntää, debugata ja ottaa käyttöön nopeammin kuin koskaan ennen.

Turvallisuus ja päivitykset

Microsoft julkaisee säännöllisesti päivityksiä varmistaakseen, että Visual Studio for Mac on aina ajan tasalla ja turvallinen. Tämä on tärkeää aikana, jolloin tietoturvauhat lisääntyvät jatkuvasti.

Yhteisö ja yhteistyö

Tiimiominaisuudet

Sisäänrakennettujen Git-ominaisuuksien ansiosta tiimit voivat tehdä yhteistyötä, hallita versioita ja jakaa koodia helposti. Se tukee myös Jatkuvaa integrointia ja Jatkuvaa käyttöönottoa, mikä lisää tuottavuutta tiimiympäristöissä.

Laajennettavuus

Visual Studio for Macin suuri etu on sen laajennettavuus. Kehittäjäyhteisö on luonut lukuisia liitännäisiä ja työkaluja, jotka voidaan integroida saumattomasti IDE:hen, jotta kehitysprosessia voidaan personoida ja virtaviivaistaa entisestään.

Suorituskyky ja vakaus

Optimoitu macOS:lle

Visual Studio for Mac on suunniteltu erityisesti macOS:lle, ja se hyödyntää käyttöjärjestelmän vahvuuksia täysimääräisesti. Se on nopea, reagoiva ja vakaa, mikä varmistaa, että kehittäjät voivat työskennellä häiriöttömässä ympäristössä.

Säännölliset päivitykset

Microsoft on sitoutunut jatkuvaan tukeen ja säännöllisiin päivityksiin. Näin varmistetaan, että ohjelmisto pysyy tekniikan kärjessä ja että tietoturva- ja suorituskykyparannuksia tehdään säännöllisesti.

Katsaus Visual Studio for Macin tulevaisuuteen

Visual Studio for Macin jatkuva kehittäminen osoittaa Microsoftin sitoutumista macOS-kehittäjäyhteisöön. Uusien teknologioiden suunniteltujen integrointien ja yhteisön palautteen avoimen kuuntelemisen ansiosta on selvää, että Visual Studio for Mac on varustettu paitsi tämän päivän tehtäviin myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Kaiken kaikkiaan Macille tarkoitettu ohjelmisto edustaa merkittävää edistysaskelta macOS-kehitysmaailmassa, ja se pysyy varmasti merkittävänä toimijana tässä maisemassa vielä monta vuotta. Siinä yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: macOS:n yksinkertaisuus ja Visual Studion teho, mikä antaa kehittäjille vertaansa vailla olevan kokemuksen.

Johtopäätös

Visual Studio for Mac yhdistää macOS-maailman ja Visual Studion hyväksi todetun kehitysympäristön. Se tarjoaa macOS-kehittäjille tehokkaan, luotettavan ja laajennettavissa olevan työkalun kaikkiin kehitystarpeisiin. Kehitätpä sitten natiivia Mac-sovellusta, mobiilisovellusta tai pilviratkaisua, Visual Studio for Mac on erinomainen valinta, joka rikastuttaa kehityssalkkuasi.