Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 MACILLE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 MACILLE
Visual Studio for Mac 2017 - ammattimainen kehittäjäohjelmisto macOS:lle ostoversiossa Visual Studio 2017 for Macin Professional Edition tarjoaa käyttäjille tehokkaita ominaisuuksia ja tuottavuusparannuksia IDE:hen, jotta he voivat luoda...
118,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 MACILLE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 MACILLE
Visual Studio 2019 for Mac -yksittäislisenssi Visual Studio for Mac in Professional Edition 2019 on uusi versio Applen tietokoneilla toimivaksi osoittautuneesta .NETin integroidusta kehitysympäristöstä, jonka avulla voit muokata,...
310,90 € *

Microsoft Visual Studio for Mac: Ympäristö kehittäjille

Yleiskatsaus

Microsoft Visual Studio for Mac on tehokas integroitu kehitysympäristö (IDE), joka on suunniteltu erityisesti Mac-käyttäjille. Tämän ohjelmiston avulla kehittäjät voivat luoda, testata ja debugata Mac-natiivisovelluksia, mobiilisovelluksia ja verkkosovelluksia. Microsoft loi Visual Studio for Macin vastaamaan Mac-kehittäjien tarpeisiin ja tarjoamaan saumattoman kehitysalustan.

Tärkeimmät ominaisuudet

1. Rajat ylittävä kehitys

Visual Studio for Macin avulla kehittäjät voivat työskennellä eri alustoilla ja luoda sovelluksia macOS:lle, iOS:lle, Androidille ja webille. Tämä mahdollistaa laajan käyttäjäkunnan tavoittamisen ja sovellusten käyttämisen eri laitteilla ja käyttöjärjestelmillä.

2. Intuitiivinen käyttöliittymä

Visual Studio for Macin käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja helposti ymmärrettävä. Kehittäjät löytävät nopeasti perille ja voivat työskennellä tehokkaasti. IDE tarjoaa myös useita sisäänrakennettuja työkaluja ja ominaisuuksia, jotka nopeuttavat kehitystä.

3. Integrointi Azuren kanssa

Visual Studio for Mac tarjoaa saumattoman integraation Microsoft Azureen, Microsoftin pilvialustaan. Tämä helpottaa sovellusten käyttöönottoa ja skaalaamista pilvessä ja antaa kehittäjille pääsyn lukuisiin pilvipalveluihin.

Tuki ja yhteisö

Microsoft pitää erittäin tärkeänä kehittäjäyhteisönsä tukemista. Visual Studio for Macia päivitetään säännöllisesti, ja se tarjoaa pääsyn laajoihin resursseihin, kuten dokumentaatioon, opetusohjelmiin ja foorumeihin. Kehittäjät voivat myös hyötyä aktiivisesta yhteisöstä jakamalla tietoa ja kokemuksia.

Kaiken kaikkiaan Microsoft Visual Studio for Mac tarjoaa kattavan kehitysympäristön Mac-kehittäjille. Rajatylittävän alustatuen, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja Microsoft Azure -pilvipalveluun integroitumisen ansiosta tämä IDE on arvokas resurssi laadukkaiden sovellusten luomiseen.

Jos etsit kattavaa kehitysympäristöä Macille, Microsoft Visual Studio for Mac on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Se tarjoaa kaikki työkalut ja ominaisuudet, joita tarvitset kehitysprojektien onnistuneeseen toteuttamiseen.

Luokat