Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - painos vaativille kehittäjille ostoversiona Visual Studio 2017: n Enterprise Edition -versiossa käyttäjillä on käytössään laaja valikoima tehokkaita ominaisuuksia, joiden avulla he voivat kehittää...
1 411,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - kaikki mukana ammattimaiseen ohjelmien luomiseen, ostoversiossa Visual Studio 2017 Professional Editionin avulla käyttäjillä on kaikki käytössään sovellusten ja ohjelmien luomiseen - kehityksestä koodin...
118,90 € *

Microsoft Visual Studio 2017 - historiallinen näkökulma

Microsoft Visual Studio 2017 on merkittävä versio Microsoftin suositusta integroidusta kehitysympäristöstä (IDE). Tässä artikkelissa tarkastelemme Visual Studio 2017:ää ja tutkimme sen jatkuvaa merkitystä nykypäivän kehittäjämaailmassa.

Johdanto Microsoft Visual Studioon 2017

1. Tuttu kehitysympäristö

Visual Studio 2017 edustaa tuttua kehitysympäristöä, joka tarjoaa kehittäjille laajan valikoiman työkaluja sovellusten luomiseen Windows-, verkko-, mobiili- ja pilvisovelluksia varten.

2. Tuetut kielet ja alustat

IDE tukee monia eri ohjelmointikieliä, kuten C#, C++, F# ja Python. Kehittäjät voivat silti kehittää alustarajat ylittäviä sovelluksia Windowsille, Androidille, iOS:lle ja webille.

Miksi Microsoft Visual Studio 2017 on edelleen ajankohtainen?

1. Vakaus ja luotettavuus

Visual Studio 2017:llä on edelleen paikkansa kehittäjien maailmassa sen vakauden ja luotettavuuden ansiosta. Monet kehittäjät luottavat tähän versioon projekteissa, jotka edellyttävät vakiintunutta ympäristöä.

2. Integrointi Azureen ja DevOpsiin

IDE tarjoaa edelleen saumattoman integraation Microsoft Azureen ja Azure DevOpsiin, mikä helpottaa tiimien yhteistyötä, jatkuvaa integrointia ja käyttöönottoa (CI/CD) sekä pilvikehitystä.

Päivitys uudempiin versioihin

1. Pääsy kehittyneisiin ominaisuuksiin

Kehittäjät, jotka päättävät päivittää Visual Studio 2017:stä uudempiin versioihin, kuten Visual Studio 2019 tai Visual Studio 2022, hyötyvät kehittyneistä ominaisuuksista, paremmasta suorituskyvystä ja nykyaikaisista teknologioista.

2. Tuki ja turvallisuus

Visual Studio 2017:n ikääntyessä Microsoft tarjoaa edelleen rajoitettua tukea ja tietoturvapäivityksiä. Päivittäminen uudempaan versioon takaa pääsyn uusimpaan tukeen ja tietoturvakorjauksiin.

Osta Microsoft Visual Studio 2017 for Windows Wiresoftilta osoitteesta Wiresoft

Kaiken kaikkiaan Microsoft Visual Studio 2017 on edelleen tärkeä IDE-alustan versio, joka on edelleen ajankohtainen. Vaikka se ei enää tarjoa viimeisimpiä ominaisuuksia, se voi silti olla hyödyllinen tietyissä projekteissa. Uudempiin versioihin päivittämällä pääsee kuitenkin käsiksi kehittyneisiin ominaisuuksiin ja ajantasaiseen tukeen, mikä on suositeltavaa useimmille kehittäjille.

Luokat