Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10407
 • 381-02255
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
121,90 € * 134,90 € * (9,64% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 5x User CAL
Järjestelmä  Exchange-palvelin
CAL User CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Microsoft Exchange Server 2019 -versioiden Standard ja Enterprise osalta jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää palvelinpalveluita, tarvitsee palvelinlisenssin lisäksi erillisen asiakaskäyttöluvan: Exchange Server 2019 User CAL. Pelkästään tämä antaa tietylle rekisteröidylle henkilölle vastaavat käyttöoikeudet.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"

5 käyttäjäkohtaista CAL:ia Microsoft Exchange Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona

Microsoft Exchange Server 2019:n Standard - ja Enterprise-versioissa jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää palvelinpalveluita, tarvitsee palvelinlisenssin lisäksi erillisen asiakaslisenssin: Exchange Server 2019 User CAL. Tämä yksin antaa tietylle rekisteröidylle henkilölle asianmukaiset käyttöoikeudet.

Tämä johtuu siitä, että Microsoftin lisenssinhallinnassa määriteltyjen ehtojen mukaan Exchange Server 2019 Standard tai Enterprise -lisenssiin ei sisälly muita käyttäjäoikeuksia, joten ne on ostettava lisäksi User CAL:n muodossa. Rekisteröityneet käyttäjät voivat siis käyttää kaikkia Exchange Serverin toimintoja valitsemansa päätelaitteen kautta.

Käytettyjä User CAL:eja Exchange Server 2019 Standard ja Enterprise Edition -palveluille on saatavana Wiresoftilta paitsi edulliseen hintaan, myös yksittäisinä määrinä. Käytetyt User CAL:t tarjoavat samat toiminnot kuin uusina tarjotut User Client Access Licenses -lisenssit Microsoftin virallisessa Exchange Server 2019:n Volume Licensing Program -ohjelmassa.

Hyödy kaikista MS Exchange Server 2019:n uusista ominaisuuksista käytetyillä User CAL:illa

Windows Exchange Server 2019 toimii myös Windows Server 2019 Core -palvelimella ja tarjoaa luotettavan ja turvallisen alustan yritysten sanomainfrastruktuureille. Yksittäiset Exchange-versiot, kuten Standard ja Enterprise, tarjoavat kaikki toiminnot, jotka tukevat yhteistyötä kattavan viestinnän lisäksi, ja keskittyvät vahvasti viestintään. Muun muassa seuraavat uudet toiminnot ja ominaisuudet ovat käytettävissä tätä tarkoitusta varten:

 • Meta Cache Database (MCDB) suojaa metatietoja, kuten postilaatikon kansiorakenteita, ja nopeuttaa myös sisällön käyttöä ja hakua.
 • DDC (Dynamic Database Cache) lisää Exchange Serverin nopeutta ja tarjoaa paremman tallennuskapasiteetin käytön mukautumalla dynaamisesti nykyisiin vaatimuksiin.
 • Hakuindeksi sijaitsee nyt postilaatikon tietokannassa, mikä yksinkertaistaa hallintaa ja nopeuttaa hakua.
 • Windows Server Core -palvelimen avulla on myös mahdollista käyttää palvelinjärjestelmän vakioversiota yksinkertaistetusti, mikä helpottaa konfigurointia ja lisää turvallisuutta tunkeutujia vastaan.
 • Asiakaskäyttösääntöjen avulla on käytettävissä lisävaihtoehtoja, joilla voidaan rajoittaa pääsyä Exchange Serverin määritysalueelle.
 • Asiakirjoihin liittyvää yhteistyötä tehostetaan huomattavasti, kun tiedostot voidaan asettaa saataville OneDrive for Business -palvelussa.
 • Uudet kalenteriparannukset helpottavat kokousten järjestämistä: esimerkiksi parannettu kalenterinhallinta, ominaisuudet, kuten oletusloppupäivä, älä lähetä eteenpäin sekä eri vaihtoehdot toimiston ulkopuolisten viestien määrittämiseen.

Käyttäjä CAL:t Exchange Serverille Standard- ja Enterprise-Edition 2019 käytettynä ohjelmistona - tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä

Wiresoftin tarjoamat käytetyt CAL-käyttäjät eivät eroa uusista, vaan niillä on samat käyttöoikeudet kuin uusilla, jotta ne voivat käyttää Exchange Server 2019 -versioiden Standard ja Enterprise -versioiden ominaisuuksia. Siksi käytetyt User CAL: t ovat edullisempi tapa tarjota työntekijöille Exchange Server -käyttöoikeudet, erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille ja organisaatioille, ja lisäksi ne mahdollistavat räätälöidyn lisensoinnin.

Yleistä tietoa Microsoftin lisenssinhallinnasta Exchange Server 2019 -palvelimessa CAL:ien kanssa

Exchange Server 2019:n Standard - ja Enterprise-versioissa Microsoft License Management hoitaa käyttöoikeuksien käyttäjien lisälisensoinnin, jotta työntekijät voivat käyttää sähköposteja jne. Tämä johtuu siitä, että palvelinlisenssiin sisältyvät CAL-oikeudet on tarkoitettu vain IT-ylläpitäjille, eikä niitä saa käyttää Exchange-tyypillisiin palveluihin. Ainoastaan User CAL:n asiakaslisenssi antaa työntekijälle oikeudet käyttää Exchange Server -toimintoja millä tahansa Windows-yhteensopivalla päätelaitteella. Käyttäjän CAL ei sisällä muita ohjelmistoja kuin henkilökohtaiset käyttöoikeudet Exchange Server 2019 -asiakas-/palvelinympäristöön.

Mitkä ovat Exchange Server 2019 -palvelun Standard- ja Enterprise-versioiden User CAL:ien edut?

Exchange Server 2019:n Standard- ja Enterprise-versioiden CAL-pohjainen lisensointi mahdollistaa organisaation kaikkien työntekijöiden käyttöoikeuksien täsmällisen ja tarpeenmukaisen hallinnan. Microsoftin lisensointimalli tarjoaa Exchange Server 2019 -palvelimelle tähän tarkoitukseen kahdenlaisia CAL-tyyppejä:

 • User CAL for Exchange Server 2019 - koskee yhtä käyttäjää kerrallaan
 • Device CAL for Exchange Server 2019 - koskee kutakin erityistä päälaitetta (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin) Palvelimen käyttöoikeudet

Mitä eroja on Exchange Server 2019:n käyttäjä- ja laitekohtaisten CAL-asiakirjojen välillä?

Exchange Server 2019:n User CAL tarjoaa samat käyttömahdollisuudet kuin Device CAL. Eroa on kuitenkin Exchange-palvelimen käyttömahdollisuuksissa, joista saadaan erilaisia hyötyjä. Yrityksen työntekijöiden lukumäärän ja heidän työasemiensa PC- tai vastaavilla laitteilla varustamisen lisäksi myös työnkululla, jolla käyttäjät käyttävät Exchange-palvelinta, on merkitystä: Joissakin pk-yrityksissä käyttäjät voivat käyttää sitä täysin eri päätelaitteilla, kun taas toisissa työympäristöissä useat työntekijät jakavat yhden päätelaitteen ja käyttävät Exchange-palvelinta vuorotellen soittaakseen sähköposteja jne.

Jokainen yksittäinen työntekijä, jolla on käyttöoikeudet User CAL -palveluun, voi siis käyttää mitä tahansa Windows-yhteensopivaa päätelaitetta Exchange-palvelujen käyttämiseen. Näin Exchange-palvelinta on mahdollista käyttää paikallisesti ja itsenäisesti joko omalla mobiilikoneella tai älypuhelimella - esimerkiksi matkalla tai kotonaOffice - mutta erityisesti millä tahansa muulla laitteella, joka on käytettävissä paikan päällä Internet-yhteyden kautta.

Käyttäjä CAL tarjoaa näin ollen hyvät mobiilikäyttömahdollisuudet, sillä lisenssin saanut käyttäjä voi vapaasti valita käyttömahdollisuutensa - aina edellyttäen, että käytettävässä päätelaitteessa on Windows-ominaisuus.

Exchange Server 2019 -palvelimen CAL-käyttövaihtoehtojen ero versioiden Standard ja Enterprise välillä

MS Exchange Server 2019:n Standard - ja Enterprise-versiot eroavat toisistaan Enterprisen toiminnallisten parannusten lisäksi lähinnä vastaavien postilaatikkovaatimusten skaalautuvuudessa. Periaatteessa on kuitenkin mahdollista käyttää Enterprise Editionia myös Standard Editionin User CAL:n kanssa - silloin on kuitenkin käytettävissä Standard Editionin rajoitettu toiminnallisuus ja vastaavasti pienempi määrä postilaatikkotietokantoja. Enterprise Editionin käyttäjä CAL:t tarjoavat näin ollen suuremman valikoiman toimintoja edellyttäen, että Enterprise Server -lisenssi on asennettu.

Varmista Exchange Server 2019 -palvelimen käyttäjä-calit-versioiden yhteensopivuus

Edellä mainittujen painoksesta riippuvien vaihtoehtojen lisäksi jonkin Exchange Server 2019 - version User CAL -käyttäjäoikeudet eivät ainoastaan anna käyttäjälle käyttöoikeuksia juuri tähän palvelinversioon, vaan ne sisältävät myös käyttöoikeudet vanhempiin Exchange-versioihin, kuten 2016 (downgrade). Näin ollen palvelinversion 2019 User CAL tarjoaa edun verrattuna vanhempien versioiden User CAL:iin, joita voidaan käyttää myös Exchange Serverin aiempiin versioihin, mutta ei Exchange Serverin versioon 2019 (päivitys).

Vaikka Exchange Server -version 2019 User CAL on tällä hetkellä korkein saatavilla oleva, sinun on aina otettava huomioon palvelinlisenssin ja asiakaskäyttölisenssin yhteensopivuus mukana olevien painoskohtaisten toimintojen lisäksi.

Mitä sinun tulisi ottaa huomioon, kun lisensoit Exchange Server 2019:ää User CAL:n avulla?

Kuten aiemmin mainittiin, käytetyllä User CAL:l la varustetaan yksittäinen käyttäjä Exchange Server 2019:n käyttöoikeuksilla. Kun käyttäjän rekisteröinti on suoritettu, tätä User CAL:ia ei voi siirtää toiselle henkilölle. Tämä estää myös CAL-tyypin muuttamisen ja User CAL:n käyttämisen Device CAL:nä.

Nämä Microsoftin lisenssinhallinnan rajoitukset on suunniteltu estämään Exchange Server 2019 -palveluiden epäasianmukainen käyttö. Näin ollen ne parantavat yrityksen ja sen viestinnän turvallisuutta, koska tuntemattomilla tai luvattomilla henkilöillä ei ole käyttöoikeuksia sähköpostipalveluihin ja muihin palvelintietoihin.

Exchange Server 2019 -palvelun käyttäjäkohtaisia CAL-kortteja koskevat päätelmät

Se, minkä tyyppinen Windows Exchange Server 2019 -asiakaslisenssi tarjoaa enemmän etuja organisaation käytössä, vaihtelee siis tapauskohtaisesti. Tässä yhteydessä ratkaisevaa on ennen kaikkea se, minkälainen pääsy tapahtuu nykyisten päätelaitteiden kautta: kun työntekijät käyttävät säännöllisesti vuorotellen mobiileja päätelaitteita tai erilaisia erillisiä laitteita esimerkiksi eri työpaikoilla päästäkseen Windows -palvelimelle, henkilökohtainen User CAL tarjoaa enemmän etuja, koska he voivat aina käyttää henkilökohtaista tiliään tähän tarkoitukseen.

Se, onko lisensointi Exchange Server 2019:n User CAL -lisensseillä edullisempaa yritykselle kuin Device CAL -lisensseillä, koska silloin tarvitaan vähemmän lisenssejä, johtuu siis yrityksen tyypillisestä työnkulusta. Tämän tietämys muodostaa optimaalisen perustan CAL:n valinnalle, kun ostat käytettyjä asiakaslisenssejä Exchange Server 2019:ään.

Microsoft Exchange Server 2019:n käyttäjä CAL:t saatavilla Wiresoftin verkkokaupasta yhdellä lisenssillä

Käyttäjä CAL:t Exchange Server 2019:lle ovat saatavana Wiresoftin verkkokaupassa alkaen vain yhdestä asiakaskäyttöluvasta - koska Microsoftin mahdolliset volyymilisenssisäännökset eivät ole voimassa sen jälkeen, kun merkintä on "käytetty", muutoin käytettävyyteen ei liity mitään haittoja - ei vain siksi, että ohjelmisto ei voi periaatteessa kulua loppuun.

Exchange Server 2019:n User CAL:ien alkuperä Wiresoftin käytettynä ohjelmistona

Nämä Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamat Exchange Server 2019:n User CAL:t ovat alkuperäisiä lisenssejä, sillä niitä tarjotaan myös muualla Microsoftin lisensointiohjelmassa; erona on se, että Wiresoftin User CAL:t olivat aiemmin osa Exchange Server 2019:n volyymilisenssiä käyttäjille, jotka yritys on aikoinaan ostanut edellisenä omistajana. Wiresoft myi edelleen Wiresoftille täydellisen käyttäjävolyymilisenssin tai jopa yksittäisiä käyttäjäkäyttölisenssejä, ja volyymilisenssit jaettiin myös yksittäisiin lisensseihin. Nämä tuloksena syntyvät yksittäiset User CAL: t merkitään sitten käytetyiksi ohjelmistoiksi. Vaikka ne on merkitty käytetyiksi lisensseiksi, niitä voidaan kuitenkin käyttää Exchange Server 2019 -palveluiden käyttämiseen uuden lisenssin tavoin, koska ne eivät eroa niistä toiminnallisuuden tai käyttöiän rajoitusten vuoksi.

Ostajan varmuus Exchange Server 2019:n User CAL -käyttäjäkorttien kanssa käytettynä ohjelmistona

Wiresoftin tarjoamat Exchange Server 2019 -käyttäjä CAL:t ovat asiakkaillemme edullinen lisensointimuoto Exchange Server 2019:lle, mutta niiden käyttö on myös turvallista ja laillista! Nämä Wiresoft User CAL: t tarjoavat siis myös sinulle asiakkaana muutoin tavanomaisen ostajan turvallisuuden välittömällä latauksella oston jälkeen, mukaan lukien lisenssin välitön aktivointi voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko laillista ostaa ja käyttää Exchange Server 2019:n käytettyjä User CAL:eja?

Sekä Wiresoftilta ostettavat User CAL:t Exchange Server 2019:lle että kaikki muut kaupassa tarjotut asiakaskäyttölisenssit ovat peräisin yritysten lisenssivarastoista. Näin ollen sekä käytettyjen CAL-lisenssien myynti että osto perustuvat voimassa olevaan oikeuskäytäntöön, joka nimenomaisesti sallii Microsoftin käytettyjen lisenssien kaupan, mikä on myös selvästi vahvistettu yhä uudelleen eri tuomioistuinten päätöksissä.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla Exchange Server 2019:n käytettyjen User CAL: ien ostajana ja myös käyttäjänä on oikeusturva, sillä Wiresoft tai sinä et riko mitään lakisääteisiä säännöksiä prosessissa.

Toinen etu: Jokainen Wiresoftin käytetty ohjelmisto on myös tarkastussuojattu, koska kaikki aiemmat ostajat ovat täysin todistettavasti mukana!

Yhteenveto: Kaikki Wiresoftin käyttämän ohjelmiston edut Exchange Server 2019 -käyttäjien CAL-ohjelmille

Wiresoftilla käytetyt User CAL:t Exchange Server 2019 -palvelimelle tarjoavat edullisen vaihtoehdon, joka on verrattavissa monien perinteisten ohjelmistotoimittajien uusiin lisensseihin - tämä koskee myös Microsoftin muiden palvelimien käyttöoikeuksia.

Lisensointiin ei liity muita rajoituksia, kuten ostettavien käyttäjä-calitien vähimmäismäärää, joten voit lisensoida henkilöstöäsi räätälöidysti ja joustavasti palvelinpalveluiden todellisen käytön mukaan. Näin Wiresoftin asiakkaat voivat myös vähentää Exchange Serverin käyttöoikeuksien lisensointikustannuksia.

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Exchange Server 2019:n käyttöoikeuslisenssien lisäksi myös Device CAL:t sekä vastaavat asiakaskäyttöoikeuslisenssit MS Exchange Serverin nykyisille aiemmille versioille käytettynä ohjelmistona, mutta myös ohjelmistolisenssejä, mukaan lukien tarvittavat käyttöoikeuslisenssit moniin muihin Microsoft Server -ohjelmiin. Wiresoftin käytetyillä lisensseillä sinulla on siis edullinen mahdollisuus täydentää ohjelmistovarastoasi myös muilla liiketoiminta-alueilla, jolloin vältyt uusista laitteistoista aiheutuvilta kustannuksilta sekä yhteensopivuusongelmilta, joita epäjohdonmukaisten ohjelmistoversioiden käyttö voi aiheuttaa.

Wiresoft Software Shopista löydät palvelin- ja asiakaskäyttölisenssien lisäksi myös muita Microsoft-ohjelmistoja - kaikilla käytetyille ohjelmistoille tyypillisillä eduilla. Jos sinulla on kysyttävää MS Exchange Server 2019 -palvelimen tai minkä tahansa muun Microsoft-tuotteen User CAL -palveluista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat