Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 MACILLE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 MACILLE
Visual Studio 2019 for Mac -yksittäislisenssi Visual Studio for Mac in Professional Edition 2019 on uusi versio Applen tietokoneilla toimivaksi osoittautuneesta .NETin integroidusta kehitysympäristöstä, jonka avulla voit muokata,...
310,90 € *

Microsoft Visual Studio 2019 for Mac: Tehokas IDE Mac-kehittäjille

Yleiskatsaus

Microsoft Visual Studio 2019 for Mac on erinomainen integroitu kehitysympäristö (IDE), joka on suunniteltu erityisesti Mac-kehittäjille. Tämän ohjelmiston avulla kehittäjät voivat luoda ja hallita Mac-natiivisovelluksia, mobiilisovelluksia ja verkkosovelluksia helposti ja tehokkaasti.

Visual Studio 2019 for Macin kohokohdat

Rajat ylittävä kehitys

Yksi Visual Studio 2019 for Macin erinomaisista ominaisuuksista on kyky kehittää yli alustojen. Kehittäjät voivat luoda sovelluksia macOS:lle, iOS:lle, Androidille ja webille, jolloin saavutetaan laaja käyttäjäkunta.

Intuitiivinen käyttöliittymä

Visual Studio 2019 for Macin käyttöliittymä on erittäin käyttäjäystävällinen ja helposti ymmärrettävä. Kehittäjät löytävät nopeasti perille ja voivat työskennellä tehokkaasti. IDE tarjoaa laajan valikoiman integroituja työkaluja ja toimintoja, jotka nopeuttavat kehitystä.

Pilvi-integraatio

Visual Studio 2019 for Mac tarjoaa saumattoman integraation Microsoft Azureen, Microsoftin pilvialustaan. Tämä helpottaa sovellusten käyttöönottoa ja skaalaamista pilvessä ja antaa kehittäjille pääsyn erilaisiin pilvipalveluihin.

Tuki ja yhteisö

Microsoft on tunnettu kehittäjäyhteisönsä tuesta, eikä Visual Studio 2019 for Mac ole poikkeus. IDE:tä päivitetään säännöllisesti, ja se tarjoaa pääsyn laajoihin resursseihin, kuten dokumentaatioon, opetusohjelmiin ja foorumeihin. Aktiivisen yhteisön ansiosta kehittäjät voivat jakaa tietoa ja kokemuksia ja oppia toisiltaan.

Johtopäätös

Microsoft Visual Studio 2019 for Mac on epäilemättä ensiluokkainen kehitysympäristö Mac-kehittäjille. Rajat ylittävän alustatuen, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja saumattoman integroinnin Microsoft Azure -pilvipalveluun ansiosta tämä IDE tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut ja ominaisuudet laadukkaiden sovellusten luomiseen ja hallintaan. Jos etsit kattavaa, Mac-kehittäjien tarpeisiin räätälöityä kehitysympäristöä, Microsoft Visual Studio 2019 for Mac on täydellinen valinta. Sen avulla voit toteuttaa kehitysprojektisi tehokkaasti ja menestyksekkäästi.

Luokat