Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 MACILLE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 MACILLE
Visual Studio 2019 for Mac -yksittäislisenssi Visual Studio for Mac in Professional Edition 2019 on uusi versio Applen tietokoneilla toimivaksi osoittautuneesta .NETin integroidusta kehitysympäristöstä, jonka avulla voit muokata,...
310,90 € *

Osta Visual Studio 2019 for Mac: Paras kehitysympäristö

Visual Studio 2019 for Mac on huippuluokan integroitu kehitysympäristö (IDE), joka on suunniteltu erityisesti macOS-kehittäjien tarpeisiin. Tämä vaikuttava IDE tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita ominaisuuksia ja työkaluja, joiden avulla kehittäjät voivat luoda sovelluksia eri ohjelmointikielillä ja -puitteilla äärimmäisen tehokkaasti ja laadukkaasti. Tässä artikkelissa sukellamme syvälle Macille tarkoitetun Visual Studio 2019:n huomattaviin ominaisuuksiin ja etuihin.

Yleiskatsaus ominaisuuksiin visual Studiossa 2019

Visual Studio 2019 for Mac tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka lisäävät kehittäjien tuottavuutta ja tehokkuutta. Seuraavassa on muutamia erottuvia ominaisuuksia:

1. Rajat ylittävä kehitys

Visual Studio 2019 for Macin avulla kehittäjät voivat luoda sovelluksia useille eri alustoille, kuten macOS:lle, iOS:lle, Androidille ja webille. Tämä saumaton tuki cross-platform-kehitykselle yksinkertaistaa huomattavasti kehitysprosessia ja antaa kehittäjille mahdollisuuden käyttää yhtä koodipohjaa useilla kohdealustoilla.

2. .NET Coren integrointi

.NET Coren syvä integrointi antaa kehittäjille mahdollisuuden luoda tehokkaita monialustaisia sovelluksia. He voivat helposti siirtyä Windowsista macOS:ään suorituskyvystä tai toiminnallisuudesta tinkimättä. Visual Studio 2019 for Mac varmistaa, että .NET-kehittäjät voivat työskennellä saumattomasti alustojen välillä.

3. Intuitiivinen käyttöliittymä visual Studiossa 2019

Visual Studio 2019 for Macin käyttöliittymä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja intuitiiviseksi. Kehittäjät voivat keskittyä työhönsä joutumatta käsittelemään monimutkaisia IDE-ominaisuuksia. Selkeä rakenne ja käyttäjäystävälliset työkalut edistävät merkittävästi tuottavuuden kasvua.

4. Tehokkaat virheenkorjaustyökalut

IDE tarjoaa tehokkaat virheenkorjaustyökalut, joiden avulla kehittäjät voivat tunnistaa ja korjata virheet nopeasti. Visual Studio 2019 for Mac mahdollistaa tehokkaan virheenkorjauksen ja koodin laadun parantamisen live-vianmäärityksestä tietojen visualisointiin.

5. Sisäänrakennettu Git-tuki

Sisäänrakennettu Git-tuki helpottaa versionhallintaa ja haaroittamista. Kehittäjät voivat helposti tehdä yhteistyötä tiimin jäsenten kanssa ja seurata koodinsa muutoksia poistumatta IDE:stä.

Tuetut ohjelmointikielet ja kehykset

Visual Studio 2019 for Mac tarjoaa tuen monille eri ohjelmointikielille ja kehyksille, mukaan lukien:

1. C# ja F#

Kehittäjät voivat käyttää C#- ja F#-kieliä poikkialustaisia sovelluksia luodessaan. Visual Studio 2019 for Macin laaja tuki näille kielille tarjoaa kehittäjille tutun ympäristön ja luokkansa parhaat työkalut, kuten IntelliSensen.

2. Xamarin mobiilikehitystä varten

Xamarinin saumaton integrointi mahdollistaa cross-platform-mobiilisovelluskehityksen iOS:lle ja Androidille. Tämä ominaisuus nopeuttaa kehitystä ja varmistaa sujuvan suorituskyvyn eri laitteilla.

3. Web-kehitys ASP.NETin ja Node.js:n avulla

Visual Studio 2019 for Mac tarjoaa myös työkalut web-kehitykseen ASP.NETin ja Node.js:n avulla. Kehittäjät voivat luoda tehokkaita verkkosovelluksia ja API:ita, jotka ovat uusimpien standardien mukaisia.

4. Python ja muut kielet

IDE tarjoaa tuen Pythonille, Rubylle ja muille ohjelmointikielille, joten kehittäjät voivat työskennellä haluamallaan kielellä ja samalla hyödyntää Visual Studio 2019 for Macin tehokkaita ominaisuuksia.

Yhteistyö ja pilviintegraatio

Visual Studio 2019 for Mac kannustaa yhteistyöhön kehitystiimissä ja tarjoaa sujuvan integraation pilven kanssa sovellusten käyttöönottoa ja hallintaa varten. Tämä mahdollistaa saumattoman yhteistyön ja yksinkertaistaa sovellusten käyttöönottoa useilla alustoilla.

Reaaliaikainen tiimityö

IDE tarjoaa reaaliaikaiset tiimityöominaisuudet, joiden avulla kehittäjät voivat tehdä yhteistyötä projekteissa, tarkistaa koodia ja jakaa palautetta poistumatta IDE:stä.

Azure-integraatio

Visual Studio 2019 for Mac on integroitu saumattomasti Microsoft Azureen, mikä helpottaa sovellusten käyttöönottoa ja hallintaa pilvessä. Kehittäjät voivat ottaa käyttöön ja valvoa sovelluksia suoraan IDE:stä Azure-pilveen.

Johtopäätös

Visual Studio 2019 for Mac on epäilemättä paras kehitysympäristö macOS-kehittäjille, jotka haluavat luoda laadukkaita, alustojen välisiä sovelluksia. Tehokkaiden ominaisuuksiensa, useiden ohjelmointikielten ja kehysten tuen sekä käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta se on ihanteellinen valinta tehokkaaseen ja tuottavaan kehitykseen. Tehosta kehitystaitojasi ja aseta uusia standardeja ohjelmistokehityksessä Visual Studio 2019 for Macin avulla. Tämä IDE on avain menestykseesi ohjelmistokehityksen dynaamisessa maailmassa.