Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT PUBLISHER 2016

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10133
 • 164-07733
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
44,90 € * 48,90 € * (8,18% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Publisher 2016 on suosittu versio Microsoftin monipuolisesta DTP-ohjelmasta, jolla voidaan suunnitella julkaisuja kaikille aloille: se tarjoaa kaikki toiminnot, joita tarvitaan ammattimaisesti suunniteltujen ja painokelpoisten mainosmateriaalien luomiseen toimistoja, organisaatioita ja yrityksiä varten, mutta myös muita asiakirjoja varten, esim. se tarjoaa kaikki toiminnot, joita tarvitaan ammattimaisesti suunniteltujen ja tulostuskelpoisten mainosmateriaalien luomiseen toimistoihin, organisaatioihin ja yrityksiin, mutta myös muihin asiakirjoihin, esim. koululaisille ja opiskelijoille sekä yksityisille käyttäjille ja itsenäisille ammatinharjoittajille: olipa kyse sitten liike- tai lomakekirjeistä, lentolehtisistä tai esitteistä, kirjoista tai esitteistä. Kätevät työkalut tukevat aloittelijoita sekä ammattilaisia kaikilla toiminnallisilla alueilla monipuolisilla malleilla sekä intuitiivisesti käytettävillä työkaluilla, esim. kuvankäsittelyyn ja ulkoasuun, tulostuskelpoisten asiakirjojen luomiseksi. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jossa kaikki toiminnot on järjestetty selkeästi, mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ulkoasuohjelmalla ja hienostuneiden painotuotteiden luomisen kaikessa laadussa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT PUBLISHER 2016"

Publisher 2016 for DTP - Microsoft itsenäinen ohjelma ostoversiona

Publisher 2016 on suosittu versio Microsoft monipuolisesta DTP-ohjelmasta julkaisujen suunnitteluun kaikille aloille: se tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot ammattimaisesti suunniteltujen ja tulostusvalmiiden mainosmateriaalien luomiseen toimistoissa, organisaatioissa ja yrityksissä, mutta myös muiden asiakirjojen luomiseen esimerkiksi oppilaille ja opiskelijoille sekä yksityisille käyttäjille ja itsenäisille ammatinharjoittajille: olipa kyseessä sitten liike- tai sarjakirje, lentolehtinen tai esite, kirja tai esite.

Intuitiiviset työkalut tukevat sekä aloittelijoita että ammattilaisia kaikilla toiminnallisilla alueilla monipuolisilla malleilla sekä intuitiivisilla kuvankäsittely- ja ulkoasutyökaluilla tulostettavien asiakirjojen luomiseksi. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jossa kaikki toiminnot on järjestetty selkeästi, mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ulkoasuohjelman kanssa ja hienostuneiden painotuotteiden luomisen millä tahansa laadulla.

Ohjelman ikkunan sinivihreä väri, joka on tyypillinen MS Publisherille, voidaan sovittaa esimerkiksi uuteen saatavilla olevaan "Tummanharmaaseen" teemaan, joka tarjoaa neutraalimman ilmeen kuvankäsittelyyn.

Publisher 2016: n tärkeimmät toiminnot ja ominaisuudet lyhyesti tiivistettynä:

 • Teksteihin ja kuviin on saatavilla mielenkiintoisia kuvatehosteita, kuten varjoja, hehkutehosteita, 3D-tehosteita ja heijastuksia.
 • Kuvia ja grafiikkaa voidaan vaihtaa intuitiivisesti vetämällä ja pudottamalla.
 • Suunnittelualueella on käytettävissä sarake useiden kuvien muokkaamista varten.
 • Kun julkaisut julkaistaan digitaalisena tulosteena verkkokuvapalvelussa, Publisher-asiakirja voidaan tallentaa myös JPG-muodossa.

Publisher 2016 on yleensä saatavana vain pysyvänä osana MS:n Office Standard , Professional- ja Professional-versioita Standard, mutta ei Home & Business-, Office 2016 Home- ja Student-versioita. Näiden kahden version käyttäjät sekä käyttäjät, jotka eivät käytä Office -versiota, voivat ostaa Publisher 2016:n myös erikseen Wiresoftilta. Koska Publisherin vuoden 2016 versiota tuetaan myös vanhemmissa Microsoft käyttöjärjestelmissä osoitteesta Windows 7 alkaen, käyttäjät, jotka haluavat jatkaa sen käyttöä, hyötyvät ohjelmiston hankkimisesta. OneDriven Microsoft pilvipalveluihin liittämisen ansiosta he voivat myös käyttää Publisher 2016:ta yhdessä muiden kanssa verkkoyhteistyöhön.

Wiresoft-verkkokaupasta saat Publisher 2016:n sekä monien muiden Office-ohjelmien uusimmat ja vanhemmat versiot erityisen edullisesti yhden käyttäjän versiona. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Publisher 2016:n toiminnot ja ominaisuudet yksityiskohtaisesti.

Yleiskatsaus Microsoft Publisher 2016:n toimintoihin

Publisher 2016 -versio tarjoaa jo olemassa olevien toimintojen optimointien lisäksi myös joitakin uudistuksia, erityisesti vapaasti käytettävissä olevissa grafiikoissa ja malleissa, jolloin suunnitteluvaihtoehtojen valikoima on laajentunut entisestään.

Publisher 2016 -asiakirjat ovat yhteensopivia myös kolmansien osapuolten ohjelmien kanssa

Koska Publisher 2016 tekee saumatonta yhteistyötä muiden MS Office -ohjelmien kanssa, ulkoasun suunnittelun aikana voidaan myös tuoda tiedostoja Wordista, Excelistä jne., kuten kaavioita ja taulukoita tai jo muotoiltuja tekstejä.

Lisäksi ulkoasuohjelma on tietysti yhteensopiva monien suosittujen Standard-tiedostomuotojen, kuten .JPG- ja .PDF-tiedostomuotojen kanssa, jotka voidaan avata suoraan sillä.

Publisherissa luodut tiedostot tallennetaan Microsoft omaan .PUB-muotoon, joka voidaan avata myös esimerkiksi Adoben ulkoasuohjelmalla, mikä tarjoaa paremman yhteensopivuuden etuna yhdessä työskenneltäessä. Vaihtoehtona PDF-muodolle on erityinen Microsoft Publisherin tiedostomuoto .XPS - XML Paper Specification.

Huomautus: Toisin kuin vuoden 2011 versiossa Publisher 2016 ei kuitenkaan voi luoda HTML-pohjaisia verkkosivuja.

Kullekin asiakirjatyypille on saatavilla suunnittelumallit

Kun avaat Publisher 2016: n, ohjelma näyttää laajan luettelon tyypillisistä suunnittelumalleista yleisimmissä muodoissa: kutsukorteista A4-esitteisiin ja kirjeisiin, monisivuisiin esitteisiin ja jopa laajoihin luetteloihin. Kukin malli sisältää tiettyjä ennalta määritettyjä elementtejä, kuten otsikot, jaksojen otsikot, sivunumerot jne., joita voidaan myös mukauttaa ja tallentaa sitten uudeksi, henkilökohtaiseksi malliksi, jotta ne ovat jälleen käytettävissä samankaltaisia julkaisuja varten.

Myös värejä sekä fontteja ja muotoilua voidaan mukauttaa. Alkuperäinen malli säilyy aina. Tämä tarkoittaa sitä, että perussuunnitteludokumentti ja uusi muunnelma ovat käytettävissä seuraavan kerran uudelleen, mikä säästää ammattilaisten lisäksi myös kokemattomilta käyttäjiltä paljon aikaa, koska he voivat palata siihen heti seuraavalla kerralla; lisäksi tämä takaa johdonmukaisen ulkoasun ja identtisen tulostuslaadun kaikissa sillä luoduissa julkaisuissa.

Rakennuspalikoiden käyttö identtisen ulkoasun omaaviin julkaisuihin

Publisherissa käytettävissä olevia niin sanottuja rakennuspalikoita voidaan käyttää myös yhtenäisen ulkoasun ylläpitämiseen postituksissa, esitteissä ja esitteissä. Rakennuspalikat ovat yleisiä suunnitteluelementtejä, kuten otsikoita, tekstikehyksiä, sarakkeita jne. Käyttäjät voivat joko käyttää Publisher 2016:ssa jo saatavilla olevia rakennuspalikoita tai suunnitella niiden pohjalta omia.

Lisäksi kuviin ja myös teksteihin on mahdollista lisätä erilaisia tehosteita, kuten varjoja ja heijastuksia, jotta ne erottuisivat.

Publisher 2016 tarjoaa myös skaalautuvaa SVG-vektorigrafiikkaa, joka säilyttää terävyytensä aina myös suurennettuna, ja käytettävissä olevia 3D-objekteja voidaan kääntää 360 astetta tietyn näkymän näyttämiseksi.

Kuvien ja grafiikan muokkaus Publisher 2016:ssa

Usein valokuvia ja grafiikkaa ei siirretä 1:1 Publisher-asiakirjaan, vaan niitä on rajattava tai niiden värejä on säädettävä. Kaikki nämä tehtävät voidaan suorittaa suoraan ulkoasussa. Vastaava "Kuvatyökalut"-valikko avautuu kaksoisnapsauttamalla sijoitettua kuvaa. Ammattilaiset voivat myös käyttää muita kehittyneempiä työkaluja kuvan muokkaamiseksi entisestään.

Publisher 2016 tarjoaa myös suunnittelualueella oman sarakkeen useiden kuvien muokkaamista varten.

Kuva-asiakirjat voidaan tuoda Publisher-asiakirjaan joko tietokoneelta, Microsoft ClipArt -kirjastosta tai Internetistä Bing-kuvahaun kautta tai verkkokuvakalenterista. Tämä tapahtuu lähes intuitiivisesti vetämällä ja pudottamalla, mikä mahdollistaa myös kuvien välittömän vaihdon. Lisäämisen tai rajaamisen jälkeen nämä voidaan sijoittaa asiakirjaan millimetrin tarkkuudella viivoitintoiminnon avulla.

Tekstikenttien käyttäminen monisivuisissa julkaisuissa

Jos pidempi teksti on tarkoitus sisällyttää esitteeseen, joka ulottuu useammalle sivulle ja jota ehkä keskeyttävät myös laatikot tai grafiikka, on yleensä vaikea arvioida tarkkaa tekstimäärää yksittäisessä kentässä. Publisher tarjoaa useita käteviä työkaluja, joiden avulla voit varmistaa, että tekstiä ei unohdeta ulkoasun suunnittelussa: Kun tekstikenttään lisätään suurempaa tekstiä, kyseisen kehyksen oikeassa alakulmassa oleva pieni laatikko käyttää ellipsiä osoittamaan, että tekstiä on enemmän. Kyseistä tekstikehystä voidaan sitten suurentaa välittömästi hiiren napsautuksella. Jos piilotetun tekstin on kuitenkin tarkoitus näkyä toisessa kehyksessä, tämä tapahtuu automaattisesti linkittämällä yksittäiset tekstikentät etukäteen. Tämä ominaisuus on erityisen käytännöllinen, kun tekstejä lyhennetään tai täydennetään ulkoasussa.

Jaa Publisher-asiakirjoja verkossa

Microsoft OneDrive-pilvipalvelun käyttäjät voivat tallentaa Publisherissa luotuja asiakirjoja verkkoon. Vastaanottajat, joilla on oikeus muokata asiakirjoja, voivat sitten käyttää niitä linkin kautta. Sähköpostiosoitteet voidaan jopa lisätä suoraan asiakirjaan, mikä automatisoi ja nopeuttaa lähetysprosessia. OneDriven luotettavien reaaliaikaisten päivitysten ja korkeiden turvallisuusstandardien ansiosta myös yhteistyö on erityisen tehokasta.

Kaikki valmiina tulostettavaksi Pack & Go -toiminnolla

Jotta voidaan varmistaa kuvien ja fonttien haluttu laatu, kun tulostetaan ammattimaisen palveluntarjoajan kautta, käytännöllinen Pack & Go -ohjattu toiminto kerää automaattisesti kaikki Publisher-asiakirjaan liittyvät ja tulostukseen tarvittavat tiedostot (kuten valokuvat, grafiikka ja fontit) ja pakkaa ne yhteen tiedostoon, joka sitten vain lähetetään tulostuspalveluun tai kopiokauppaan tai asetetaan saataville OneDriven kautta. Publisher-versio 2016 käyttää kuvatiedostoissa vain RGB-väriavaruutta, joten tässä ei tarvita muita esiasetuksia, ainoastaan fontit on edelleen upotettava.

Laaja valikoima tulostusvaihtoehtoja millä tahansa laadulla

Publisher 2016 tarjoaa laajoja vaihtoehtoja esitteiden, esitteiden, kutsukorttien ja muiden mainosmateriaalien tulostamiseen. Esimerkiksi henkilökohtaisia postituksia lähetettäessä on mahdollista lisätä automaattisesti vastaanottajien nimet sekä muut henkilökohtaiset tiedot, kuten asiakasnumerot ja osoitteet, erikseen.

Kohderyhmästä riippuen käytettävissä on muitakin vaihtoehtoja halutun laatuisten painotuotteiden tuottamiseksi. Esimerkiksi Publisher-asiakirja voidaan luoda myös tavalliseen .JPG-muotoon verkkopainopalvelun digitaalista tulostusta varten.

Microsoft Publisher 2016:n järjestelmävaatimukset

Office -ohjelma Publisher 2016 on oletusarvoisesti saatavilla kahtena versiona: 32-bittinen ja 64-bittinen. 64-bittinen versio asennetaan automaattisesti, mutta vain 32-bittinen versio voidaan asentaa 32-bittiseen käyttöjärjestelmään, jossa on x86-prosessori. Tästä riippuen yksilölliset laitteistovaatimukset voivat vaihdella, esimerkiksi RAM-muistin ja kiintolevytilan osalta. Tietokoneen vähimmäisvaatimukset ovat seuraavat:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 7 tai uudempi, Windows Server 2012 R2 tai Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Prosessori: x86- tai x64-bittinen prosessori, jonka taajuus on vähintään 1 GHz ja SSE2
 • Muisti: 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen), 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: vähintään 3,0 GB
 • Näyttö: vähintään 1024 x 768 resoluutio
 • Näytönohjain: DirectX 10 -näytönohjain vaaditaan grafiikkalaitteiston kiihdytystä varten

DTP-ohjelma Publisher 2016 ostaa erittäin halvalla Wiresoft

MS Publisher on klassinen osa MS Office-versioita Standard, Professional sekä Professional Standard ja sellaisenaan ei ole saatavana erikseen, vaan ainoastaan jossakin näistä Office-paketeista. Wiresoftin verkkokaupasta voit ostaa Publisher 2016:n myös yksittäin - tämä on etu moniin muihin Microsoft-ohjelmistojen toimittajiin verrattuna. Lisäetusi, kun ostat ohjelmistoja Wiresoftilta: Tämä Publisher 2016:n yhden käyttäjän lisenssi ei sisällä rajoituksia, kuten ajallisesti rajoitettua tilausta, jossa on pakolliset päivitykset. Siksi Publisher 2016:n ostaminen Wiresoftilta yksittäisenä ohjelmana kannattaa kaksinkertaisesti.

Lisäksi ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on edullista ja turvallista: ostamasi Publisher 2016 -yksittäislisenssi on yleensä peräisin yrityksen suuremmasta volyymilisenssistä, eli kyseessä on niin sanottu käytetty ohjelmisto - sen toiminnallinen laajuus on identtinen Publisher-ohjelman kanssa, joka sisältyy myös Office Suite 2016 -ohjelmaan. Käytettynä ohjelmistona voimme tarjota Publisherin tähän erityisen edulliseen hintaan! Kun ostat käytettyjä ohjelmistoja Wiresoftilta, sinulla ei ole mitään oikeudellista riskiä, koska kauppa on nimenomaisesti lain sallimaa.

Jokainen Wiresoftilta  saatavilla oleva Microsoft-ohjelma on testattu todellisen, virheettömän käytettävyyden kannalta, joten tätä Publisher-ohjelmistoa voi käyttää tietokoneellasi heti oston ja latauksen jälkeen ilman rajoituksia. Wiresoft myy vain tällaisia ohjelman täysversioita, jotka ovat identtisiä Microsoft julkaisemien versioiden kanssa ja jotka tulevat myös vain turvallisista lähteistä.

Ohjelmiston ostaminen Wiresoftilta on erityisen edullista freelancereille ja pk-yrityksille, mutta myös yksityiskäyttäjille, koska he säästävät rahaa ja hyötyvät samalla kaikista Publisher 2016: n tarjoamista eduista. Wiresoft Software Shopissa on MS Publisherin lisäksi useita eri versioita, mutta myös monia muita Office- sekä muita Microsoft ohjelmia ostoversioina.

Jos sinulla on kysyttävää MS Publisher 2016 -ohjelmasta tai mistä tahansa muusta Microsoft-ohjelmasta, voit kysyä neuvoja sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT PUBLISHER 2016"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT PUBLISHER 2016"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat