Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OUTLOOK 2019

Saatavilla välittömänä latauksena

  • SW10129
  • 543-06601
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
51,90 € * 56,90 € * (8,79% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Microsoft Outlook 2019 on uusin versio hyväksi havaitusta ja testatusta -ohjelmasta sähköpostiliikenteen ammattimaiseen organisointiin, mutta myös tapaamisten ja yhteyksien keskitettyyn suunnitteluun ja koordinointiin, kuten nykyaikaisessa arkielämässä on tyypillistä . verrattuna muihin sähköpostiohjelmistoihin Office Business Outlook Outlook 2019 vakuuttaa laajalla työkalujen ja vaihtoehtojen valikoimallaan, jolla voidaan hallita monimutkaisiakin projekteja ja laajaa viestintää. tukena on intuitiivisesti käytettävä ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla myös kokemattomat käyttäjät pääsevät nopeasti ja helposti alkuun ohjelmiston kanssa. Lisäksi kosketusoptimoitu käytettävyys tekee ohjelmasta helppokäyttöisen myös tableteilla ja älypuhelimilla. User

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OUTLOOK 2019"

Microsoft Outlook 2019 - monipuolinen Office-ohjelmisto sähköpostien, yhteystietojen, tehtävien ja muiden asioiden hallintaan - erillisenä ohjelmana

Microsoft Outlook 2019 on todistetun Office-ohjelman uusin versio sähköpostiliikenteen ammattimaiseen järjestämiseen, mutta myös tapaamisten ja yhteystietojen keskitettyyn suunnitteluun ja koordinointiin, koska se kuuluu nykyaikaisen liike-elämän arjen tyypillisiin tehtäviin.

Muihin sähköpostiohjelmistoihin verrattuna Outlook vakuuttaa laajoilla työkaluillaan ja mahdollisuuksillaan, joiden avulla voidaan hallita jopa monimutkaisia projekteja ja laajaa viestintää.

Käyttäjiä tukee Outlook 2019 intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla myös kokemattomat käyttäjät voivat nopeasti ja helposti aloittaa ohjelmiston käytön. Tähän on lisätty kosketusoptimoitu käytettävyys, jonka ansiosta ohjelmaa on helppo käyttää myös tableteilla ja älypuhelimilla. Yksinkertainen synkronointi eri laitteiden välillä varmistaa, että käyttäjät voivat käyttää sähköpostejaan, yhteystietojaan, tehtäviään ja tapaamisiaan mistä tahansa Outlook 2019:n avulla.

Sähköpostiohjelmisto tarjoaa myös muun muassa mahdollisuuden luoda selkeitä kansiorakenteita sekä aihekohtaisia kansioita, jotta sähköpostit jne. voidaan järjestää mielekkäästi. Älykkäät toiminnot auttavat erottamaan tärkeät asiat epäolennaisista ja lajittelemaan ne automaattisesti niiden mukaisesti. Näin käyttäjät voivat aina seurata kaikkia tärkeitä tehtäviä ja tapaamisia. Monet hyödylliset toiminnot auttavat heitä keskittymään olennaiseen ja säästämään näin arvokasta aikaa.

Outlook 2019: n avulla on myös mahdollista hallita useita sähköpostitilejä työpöydän käyttöliittymän kautta ja yhdistää ne toisiinsa. Näin eri kalenterit, myös tapaamiset, voidaan sovittaa yhteen, jolloin vältetään päällekkäiset ajat. Selkeän navigointipalkin ansiosta kaikki sähköpostien, tehtävien, yhteystietojen ja kalenterien toiminnot ovat nopeasti käytettävissä. Lisäksi Outlook 2019:ssä tarkistettu käyttöliittymä on entistä intuitiivisempi ja mukavampi käyttää.

MS Outlook 2019 on muuten saatavilla vain kiinteänä osana vastaavaa Office-versiota tai 5 lisenssin määrästä, mutta Wiresoftilta voit ostaa sähköpostiohjelman myös yksittäin - ja erityisen edullisesti. Outlook 2019 ostajien, jotka haluavat käyttää kaikkia sen uusia etuja, on huomattava, että Office-ohjelmisto toimii kuitenkin vain Windows 10.

Wiresoft-verkkokaupassa voit saada paitsi tämän nykyisen Outlook-version 2019, myös vanhemmat sekä muut Office-ohjelmat erityisen halvalla ostoversiona. Kaikki mielenkiintoiset uudet ominaisuudet Outlook 2019 löytyvät seuraavasta yksityiskohtaisesta katsauksesta.

Outlook tärkeimmät uudet ominaisuudet 2019 for Windows

Outlook 2019 sisältää useita parannuksia sekä uusia ominaisuuksia edelliseen versioon verrattuna, jotka tekevät sähköpostiliikenteen ja tapaamisten sekä tehtävien päivittäisestä järjestämisestä entistäkin tehokkaampaa. Monista yksinkertaistuksista on hyötyä erityisesti yksityiskohdissa, ja niiden ansiosta on helpompi keskittyä olennaiseen: saapuvien sähköpostiviestien luokittelusta niiden merkityksellisyyden mukaan, haitallisten linkkien havaitsemiseen tarkoitetusta Safe Link -palvelusta ja tapaamisten järjestämisestä eri aikavyöhykkeiden välillä.

Inbox with Relevance käsittelee kaikki sähköpostitulvat

"Inbox with Relevance" -ominaisuus auttaa kirjaimellisesti käyttäjiä erottamaan vehnän akanoista, sillä nykypäivän sähköpostiliikenteessä on valitettavasti paljon turhaa, ellei peräti roskapostia tai haittaohjelmaliitteitä sisältäviä viestejä todella tärkeiden viestien lisäksi.

Toiminto jakaa saapuneet sähköpostit kahteen välilehteen, jotka on merkitty "Relevantti" ja "Muu". Tärkeimmät viestit säilytetään luonnollisesti ensimmäisen välilehden alla, kun taas käyttäjä saa tietoa myös muista sähköpostiviesteistä, jotka on luokiteltu kohtaan "Muut", ja voi tarkastella niitä vaihtamalla välilehteä. Muita toimintoja, kuten "Keskitetty ", voidaan käyttää yksittäisten sähköpostien lajitteluun kerran tai yleensä toiseen välilehteen tarpeen mukaan. Saapuneet sähköpostit -palvelun käyttäminen edellyttää kuitenkin Microsoft Exchange -tiliä.

Sähköpostien helppo lajittelu

Käyttäjille, jotka eivät halua aktivoida Saapuneet-kansioita merkityksellisyyden kanssa tai jotka työskentelevät ilman Exchange-tiliä, eri lajitteluvaihtoehdot ovat jälleen käytettävissä Outlook 2019 sen sijaan, samoin kuin "Lukemattomat"-suodatin viestiluettelossa.

Merkitse sähköpostiviestit "luetuiksi", kun poistat niitä

Varsinkin suuren sähköpostiliikenteen tapauksessa nopea yleiskatsaus kaikista lukemattomista sähköposteista on erityisen tärkeää, jotta mitään ei jää huomaamatta. Monet viestit ovat kuitenkin epäolennaisia, ja ne poistetaan lukematta. Kaikki poistetut kohteet -kansiossa olevat lukemattomat viestit voidaan nyt merkitä luetuiksi muutamalla napsautuksella ilman, että jokaista viestiä tarvitsee napsauttaa erikseen.

Tarkennustila Outlook 2019:ssä helpottaa keskittymistä

Erityistä huomiota ansaitsee myös äskettäin integroitu tarkennustila, jonka tarkoituksena on tehdä juuri päinvastoin, eli suojata käyttäjä muilta aktiivisilta ohjelmilta sekä viesteiltä sähköposteja lukiessaan tai kokouksia järjestäessään piilottamalla ne väliaikaisesti

Sähköpostien sisällön kuunteleminen

Kun toimistolla on kiire ja aikaa on vähän, sisällöltään laajojen sähköpostiviestien lukeminen voi hidastaa työskentelyä. Outlook 2019 tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan sallimalla sähköpostiviestien lukemisen ääneen, jopa ohjelman sisällä, kun vastaanottaja voi suorittaa muita, tärkeämpiä tehtäviä samaan aikaan.

Sähköpostin turvallisuus Microsoftin Safe Link -palvelun avulla

Outlook 2019 painottaa myös erityisesti sähköpostin tietoturvaa.

Uusi Safe-Link-palvelu suojaa erityisesti linkkeihin piilotetuilta haittaohjelmilta ja phishing-sähköpostiviesteiltä. Sähköpostiin upotetut linkit näkyvät paljon paremmassa esikatselussa, kun taas taustalla reaaliaikainen skanneri suodattaa luotettavasti haittaohjelmat ja phishing-linkit.

Outlook 2019:n kosketusoptimoitu käyttö

Tabletin ja älypuhelimen käyttäjät voivat käyttää Outlook ia entistä helpommin uuden eleintegraation ansiosta. Tätä tarkoitusta varten "pyyhkäise vasemmalle" ja "pyyhkäise oikealle" -eleet ovat käytettävissä toiminnoille, kuten "Merkitse luetuksi", "Poista", "Arkistoi", "Merkitse" ja "Ei mitään", jotka voidaan määrittää erikseen.

Kolmen aikavyöhykkeen näyttö aikataulutusta varten

Yritysten välinen maailmanlaajuinen yhteistyö asettaa uusia vaatimuksia hankkeiden ja tapaamisten järjestämiselle. Outlook 2019 tarjoaa nyt mahdollisuuden lisätä kalenteriin useita aikavyöhykkeitä. Tämä näyttää kaikkien paikallisen ajan, joten kansainvälisten kokousten suunnittelussa on helppo valita kaikille sopiva aika.

Älä missaa tapaamismuistutuksia

Jotta tärkeät tapaamiset eivät jäisi väliin, Outlook 2019 tarjoaa useita tapoja muistuttaa sinua niistä. Tässä yhteydessä on mahdollista näyttää näkyvä muistutus parhaillaan avoinna olevan ikkunan yläpuolella tai kiinnittää siihen huomiota vilkkumalla tehtäväpalkissa.

Kokouksen osallistujien näyttäminen

Jos haluat tietää, kuka osallistuu jonkun toisen järjestämään kokoukseen, Outlook 2019 antaa sinulle nyt mahdollisuuden tarkastella muiden henkilöiden vastauksia vastaavaan pyyntöön omalla tietokoneellasi.

Paranna sähköpostien visuaalista vaikutusta SVG-tiedostojen avulla

Sähköpostiviestit voivat saada tietosisältöä ja vaikutusta myös visuaalisen sisällön avulla, esimerkiksi lisäämällä lähettäjä vektorigrafiikkaa, jota kutsutaan myös skaalautuvaksi vektorigrafiikaksi (Scalable Vector Graphics, SVG). Outlook 2019 sisältää valikoiman tällaisia SVG-motiiveja, joita voi käyttää ilmaiseksi.

Vektorigrafiikan etuna on ensinnäkin sen skaalautuvuus: se tarkoittaa, että sitä voidaan suurentaa tai pienentää ilman kuvanlaadun heikkenemistä, ja sitä voidaan myös kääntää halutulla tavalla. Lisäksi käytettävissä on erilaisia suodattimia, joilla voi esimerkiksi muuttaa väriä.

Esteetön viestintä Outlook 2019

Outlook 2019 tarjoaa myös mahdollisuuden esteettömään viestintään, joten sähköposteja jne. voivat lukea ja ymmärtää myös ne, joilla on jokin vamma. Näin tehdessään ohjelma soveltaa kansainvälisesti päteviä standardeja. Luettelossa "Suositellut toimet" näytetään kuhunkin tapaukseen sopivat ratkaisut. Tukevaa virheenkorjausta voidaan aktivoida Outlook 2019:ssä jo viestin laatimisen yhteydessä, joten mikään ei ole esteenä viestien spontaanille laatimiselle. Automaattiset parannusehdotukset voidaan hyväksyä yhdellä napsautuksella ja ottaa automaattisesti käyttöön Outlook issa.

Outlook 2019 järjestelmävaatimukset

Outlook 2019 on saatavilla osoitteessa Windows sekä 32- että 64-bittisenä versiona. Oletusarvoisesti asennetaan 32-bittinen versio. Sen etuna on parempi yhteensopivuus monien muiden sovellusten ja lisäosien kanssa, joita voidaan käyttää yhdessä Office-ohjelmien kanssa.

  • Käyttöjärjestelmä - vaaditaan: Windows 10 tai Windows Server 2019
  • Suoritin: Kaksiytiminen, 1,6 GHz tai korkeampi
  • Kiintolevytila: vähintään 16 Gt (32-bittinen) tai vähintään 20 Gt (64-bittinen)
  • RAM-muisti: vähintään 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai vähintään 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
  • Näytönohjain: vähintään 1 280 x 768 pikseliä, vähintään DirectX 9 ja WDDM 2.0 - suositellaan: DirectX 10

Osta Outlook yksittäisenä ohjelmana Office Suite 2019 halvalla Wiresoftissa Halvat hinnat

Klassisena osana Microsoftin Office sviittejä, Outlook 2019 on yleensä saatavilla vain vastaavassa Office paketissa. Wiresoft puolestaan tarjoaa Outlook 2019:ää myös erillisenä ohjelmana - toisin kuin useimmat muut Microsoft-ohjelmistotoimittajat. Näin voitat kahdesti ostaessasi ohjelmistoja Wiresoftkanssa, jos et halua käyttää mitään muuta Office ohjelmaa, koska saat Outlook 2019 erikseen erityisen edulliseen hintaan!

Etusi ostaessasi Outlook 2019 Wiresoftilta: Ostat yhden käyttäjän lisenssin, joka ei velvoita sinua kalliiseen tilaukseen maksullisilla päivityksillä eikä sillä ole rajoituksia toiminnallisuudelle. Kyseessä on vain sinulle rekisteröity ostoversio.

Turvallinen ohjelmistojen osto Wiresoftkanssa: Outlook 2019 Yhden käyttäjän lisenssi, jonka ostat ohjelmistokaupastamme, on yleensä peräisin suuremmasta käyttöoikeudesta tai se on käytetty ohjelmisto, jota alkuperäinen ostaja ei enää käytä. Ominaisuudet ovat 100-prosenttisesti käyttökelpoisia ja täysin identtisiä Outlook 2019:n kanssa, joka sisältyy myös Office Suite 2019 -ohjelmaan. Hyvämaineisena Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen jälleenmyyjänä Wiresoft tarjoaa myös vain virallisia täysversioita, jotka ovat identtisiä muissa kaupoissa saatavilla olevien Microsoft-ohjelmien kanssa.

Käytettyjen ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on täysin laillista ja riskitöntä: sinä ja me emme ole oikeudellisesti vaarallisella alueella! Lisäksi me olemme testanneet jokaisen Wiresofttarjoaman Microsoft-ohjelman, olipa kyseessä käytetty ohjelmisto tai osa volyymilisenssiä, todellisen ja virheettömän käytettävyyden, jotta sitä voidaan käyttää täysimääräisesti ja loputtomiin sen jälkeen, kun osto ja lataus on suoritettu.

Erityisesti yksityiset käyttäjät tai freelancerit ja pienyritykset voivat hyötyä kaikista Outlook eduista 2019 Wiresoft. Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Outlook lisäksi myös kaikki muut myytävät Office-ohjelmat sekä monet muut Microsoft-ohjelmat.

Jos sinulla on kysyttävää Outlook 2019 tai muusta Office-ohjelmasta, käytä asiantuntijaneuvojamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat