Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WORD 2016

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10122
 • 059-09076
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
42,90 € * 46,90 € * (8,53% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Word 2016 on pilvioptimoitu versio Microsoftin hyväksi todetusta klassisesta tekstinkäsittelyohjelmasta. Laaja toimintovalikoima yhdistettynä korkeaan käyttäjäystävällisyyteen tekee Word 2016:sta korvaamattoman työkalun ammattimaiseen tekstien luomiseen - ei vain päivittäiseen käyttöön toimistossa, vaan myös koulussa, yliopistossa ja kotona. Laajan muotoilumallivalikoiman ja monien intuitiivisesti käytettävien ohjattavien ansiosta myös kokemattomat käyttäjät voivat luoda Word 2016:lla houkuttelevasti suunniteltuja tekstiasiakirjoja - laajoista liiketoimintaraporteista ja -asiakirjoista kirjeisiin, sopimuksiin, esseisiin, kirjoituksiin ja kutsuihin ja moneen muuhun.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WORD 2016"

Microsoft Word 2016 ammattimaiseen tekstinkäsittelyyn

Word 2016 on pilvioptimoitu versio Microsoftin hyväksi havaitusta klassisesta tekstinkäsittelyohjelmasta. Laaja valikoima toimintoja yhdistettynä korkeaan käyttäjäystävällisyyteen tekee Word 2016:sta korvaamattoman työkalun ammattimaiseen tekstien luomiseen - ei vain päivittäiseen käyttöön toimistossa, vaan myös koulussa, yliopistossa ja kotona. Laajan muotoilumallivalikoiman ja monien intuitiivisesti käytettävien ohjattavien ansiosta myös kokemattomat käyttäjät voivat luoda Word 2016:lla houkuttelevasti suunniteltuja tekstiasiakirjoja - laajoista liiketoimintaraporteista ja -asiakirjoista kirjeisiin, sopimuksiin, esseisiin, kirjoituksiin, kutsuihin ja moneen muuhun.

Uudet kaaviotyypit laajentavat mahdollisuuksia lisätä kuvailevia grafiikoita Word-teksteihin, integroitu oikeinkirjoituksen tarkistus ja uudet avustajat, kuten "Insights"- ja "Tell Me"-toiminnot, tarjoavat korkeaa käyttömukavuutta niin ammattilaisille kuin aloittelijoillekin.

Ennen kaikkeaWord 2016 on myös suuri askel kohti tehokkaampaa yhteistyötä tiimeissä: Tämä varmistetaan erilaisilla pilviominaisuuksilla, parannetulla versiohistorialla ja mahdollisuudella määrittää luku- ja käyttöoikeudet suoraan Word-asiakirjassa. Tähän on lisätty optimoitu kosketustoiminto, jonka avulla tekstinkäsittelyohjelmaa voi käyttää myös tableteilla ja älypuhelimilla.

Parannettu yhteistyö Windows 10:n kanssa laajentaa lisäksi eri Windows käyttöjärjestelmien valikoimaa, joiden kanssa Word 2016: aa voi käyttää, suoraan myös yhteensopivuus Windows 7:n kanssa tämä Word-versio on käyttökelpoinen erityisesti myös vanhemmilla tietokoneilla.

Microsoft Word 2016 on tyypillinen osa vastaavaa Office-pakettia, eikä sitä sellaisenaan yleensä voi ostaa erikseen - Wiresoftilta voit kuitenkin ostaa ohjelman kohtuulliseen hintaan yhden käyttäjän versiona. Ostaessasi saat tehokkaan version hyväksi todetusta tekstinkäsittelyohjelmasta, jonka etuna on, että voit käyttää sitä ilman pakollisia päivityksiä loputtomiin.

Uudet erityiset Word-ominaisuudet versiossa 2016

Word 2016 eroaa edellisestä versiosta paitsi nykyisten ominaisuuksien optimoinnilla myös joillakin uusilla ominaisuuksilla. Niiden tarkoituksena on erityisesti tehdä Word-asiakirjan työstämisestä tiimissä, myös pilvipalvelussa, entistä tuottavampaa ja tehokkaampaa, muun muassa seuraavilla ominaisuuksilla:

 • Reaaliaikainen syöttö: Reaaliaikainen syöttö -ominaisuus organisoi useiden käyttäjien samanaikaisen yhteistyön saman Word-asiakirjan parissa ja tekee siitä selkeämpää ja samalla helpompaa: se näyttää Word-tiedostossa kaikki kohdat, joissa tietty käyttäjä tekee parhaillaan muutoksia; näin niitä voidaan paitsi seurata, myös tarkistaa välittömästi ja tarvittaessa korjata.
 • Kommenttitoiminto: Parannettu kommenttitoiminto tekee myös Word 2016:n tiimituen tekstinkäsittelystä entistäkin käytännöllisempää: kaikki kommentit on integroitu suoraan kyseiseen Word-asiakirjaan, joten käyttäjät voivat myös vastata niihin suoraan.Näin ei tarvitse kirjoittaa tätä varten sähköpostia, jonka sisältö pitäisi liittää takaisin kyseiseen asiakirjaan.
 • Tallenna kiinnitettyyn kansioon: Kansio, jossa Word-asiakirja sijaitsee, voidaan nyt kiinnittää näkyvästi asiakirjan sivulle.Tästä on se etu, että kaikki asianomaiset työntekijät voivat käyttää sitä ja kaikkia muita siihen sisältyviä asiakirjoja entistä nopeammin ja mukavammin hyppyluettelon kautta.

Näiden tiimejä tukevien ominaisuuksien lisäksi Word 2016 tarjoaa myös muita hyväksi havaittuja toimintoja sekä lisäyksiä tekstiasiakirjojen graafiseen suunnitteluun tai sisällön siirtämiseen muista asiakirjoista kuin Word-asiakirjoista:

 • Lisää vaihtoehtoja Wordart-tyyleille: Word 2016 tarjoaa nyt huomattavasti enemmän muotoiluvaihtoehtoja aiemmin käytettävissä olleille eri tyyleille. Kun Wordart-muoto on lisätty, sen muokkaamiseen on käytettävissä monia uusia tyylivaihtoehtoja Muotoilutyypit-galleriassa.
 • PDF-tiedosto Wordissa: PDF-tiedoston sisällön siirtäminen Word 2016:ssa on nyt entistäkin helpompaa. Tekstien ja kuvien vaivalloisen kopioinnin sijaan PDF-tiedosto voidaan avata suoraan Wordissa; tämä ominaisuus on erityisen käytännöllinen, koska kaikki graafiset elementit voidaan myös siirtää suoraan ja muokata vapaasti Wordissa sen sijaan, että ne olisi ensin asetettava saataville toisen ohjelman kautta. Lopuksi kyseinen Word-asiakirja voidaan taas tallentaa heti ohjelmasta PDF-muodossa.

Uudet yleiset toiminnot Word 2016:ssa sekä muissa Office 2016 -ohjelmissa

Word 2016 sisältää myös useita uusia toimintoja, jotka tarjoavat käyttäjille hyödyllistä tukea tekstien käsittelyssä; osa näistä toiminnoista on käytettävissä myös muiden Office-sovellusten, kuten Excelin ja PowerPointin, ohjelmissa, ja ne parantavat erityisesti tekstien luomisen tehokkuutta.

Wizard "Sinä toivot" - "Tell Me"

Word 2016: n nauhassa on nyt "Kerro minulle" -niminen toiminta-avustaja ("Toivot"), joka on merkitty hehkulampun muotoisella kuvakkeella, ja se on erityisen käytännöllinen apu aloittelijoille tai vasta-alkajille. Toiminnon käyttämiseksi käyttäjä vain kirjoittaa haluamansa toiminnon Word-dokumentissa hehkulampun vieressä olevaan syöttökenttään, ja "Kerro minulle" selittää, missä kyseinen toiminto sijaitsee, tai monimutkaisemmissa kysymyksissä tarjoaa lisäapua halutun toiminnon suorittamiseen.

Ohjattu "Insights" - "Älykäs haku"

Jos käyttäjä haluaa Word-asiakirjaa kirjoittaessaan tai lukiessaan saada lisätietoja tai jopa selityksen yksittäisille termeille tai eritelmille, hänen ei enää tarvitse siirtyä Word-ohjelmasta Internetiin ja etsiä tuloksia sieltä. Nyt riittää, että merkitset hiirellä asiaankuuluvan termin tai vastaavan ja aktivoit Bingin tukeman älykkään haun klikkaamalla. Vastaavat hakutulokset näkyvät suoraan Word-ikkunassa sivulla "Insights".

Word-asiakirjojen yksinkertaistettu jakaminen

Word-asiakirjojen jakaminen muiden kanssa on nyt entistä nopeampaa ja helpompaa: Käyttäjien tarvitsee vain napsauttaa "Jaa" -kohtaa nauhassa ja valita haluamansa vaihtoehdot käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Tässä yhteydessä yksittäisille vastaanottajille voidaan antaa yksilölliset oikeudet lukea tai kirjoittaa jne. tietoja.

"Versiohistoria" Word-yhteistyötä varten

Kun Word-asiakirjaa työstetään yhdessä - varsinkin jos se tehdään samanaikaisesti pilvipalvelussa - on tärkeää seurata kaikkia eri osallistujien tekstiin tekemiä muutoksia. Versiohistoria on välttämätön perusta tälle. Versiohistoria-toiminnon avulla myös aiemmat tekstiversiot ovat käytettävissä: Se näyttää vanhemmat muokkaustilat ja tekee ne myös uudelleen muokattaviksi.

Uudet kuvailevat kaaviotyypit

Word 2016 tarjoaa käyttäjille myös useita uusia, osoitteeseen Office integroituja kaaviotyyppejä, joilla voidaan havainnollistaa tekstin tilastotietoja. TreeMap-, vesiputous- ja Pareto- (pylväs-) kaavioiden lisäksi näihin kuuluvat myös histogrammit sekä sunburst- ja laatikkokaaviot, jotka soveltuvat erityisen hyvin hierarkkisten tai taloudellisten laskelmien visualisointiin.

OneDriven integrointi Word 2016:een

Microsoft OneDrive on monipuolinen pilvitallennus verkkopohjaiseen tiedostojen jakamiseen, jota voi nyt käyttää Word 2016:ssa. Käyttäjät voivat tallentaa Word-asiakirjoja OneDriveen ja käyttää niitä mistä tahansa ja millä tahansa sopivalla laitteella. OneDrive mahdollistaa siis myös Word-tiedostojen verkkotyöskentelyn yhteistyössä kaikissa toimipisteissä.

Käytä tietojen häviämisen estoa Word 2016:ssa

Data Loss Protection (DLP) on Microsoftin hyväksi todettu työkalu, joka määrittelee ja soveltaa tehokkaita käytäntöjä tietojen katoamisen estämiseksi. DLP on nyt saatavilla Word 2016:ssa kaikille asiakirjoille SharePoint Online- ja OneDrive for Business -palvelun kautta. Järjestelmänvalvojat käyttävät Data Loss Protection -ohjelmaa erityisesti sellaisten käytäntöjen määrittämiseen, joilla suojataan asiakirjojen arkaluonteisia tietoja. Kun esimerkiksi havaitaan mahdollinen tietoturvariski, DLP ilmoittaa siitä käyttäjälle asianmukaisilla ilmoituksilla ja voi myös estää tietojen paljastumisen.

MS Word 2016:n järjestelmävaatimukset:

Word 2016 on saatavana 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona siihen liittyvän Office-paketin mukaan; yksittäiset laitteistovaatimukset voivat vaihdella versiosta riippuen.

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7 tai uudempi, Windows Server 2008 R2 tai uudempi, Prosessori: x86- tai x64-bittinen prosessori, jossa on vähintään 1 GHz ja SSE2
 • Muisti: vähintään 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen versio), vähintään 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen versio)
 • Kiintolevytila: 3 GB
 • Näyttö: 1 024 x 768
 • Näytönohjain: DirectX 10 -näytönohjain vaaditaan grafiikkalaitteiston kiihdytystä varten

Osta Word 2016 erillisenä ohjelmana osoitteesta Office paketti Wiresoftilta

MS Word on yleensä kiinteä osa Microsoftin Office-paketteja, eikä sitä voi helposti ostaa erikseen. Toisin kuin useimmat muut Microsoftin ohjelmistotoimittajat, voit ostaa Word-version 2016 Wiresoftin verkkokaupasta erillisenä ohjelmana: Tällöin sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään tilausvelvoitteisiin tai noudattaa mitään aikarajoituksia ohjelmaa käyttäessäsi. Siksi Word 2016:n ostaminen yksittäisenä ohjelmana kannattaa myös pitkällä aikavälillä, koska sinun ei myöskään tarvitse ladata myöhemmin maksullisia päivityksiä.

Tämä Word 2016 -yksittäislisenssi on identtinen Word-ohjelman kanssa, joka sisältyy myös vastaavaan Office Suite 2016 -ohjelmaan. Word 2016:n yhden käyttäjän lisenssin ostaminen on siis kustannustehokas ja edullinen vaihtoehto Office-paketille erityisesti niille käyttäjille, joilla ei ole tarvetta muille Office-ohjelmille, esimerkiksi freelancereille, opiskelijoille tai pienyrityksille, mutta jotka eivät halua luopua tästä klassisesta tekstinkäsittelyohjelmasta.

Word 2016 ja kaikki muut Wiresoft-ohjelmistokaupan tarjoamat Microsoft-ohjelmistolisenssit ovat aina alkuperäisiä Microsoftin tuotteita, jotka voit ostaa ohjelmasta riippuen myös yhden käyttäjän täysversiona. Nämä ovat useimmiten peräisin yritysten volyymilisensseistä tai niitä on saatettu jo käyttää. Käytetyn ohjelmiston ostajana tämä ei kuitenkaan aiheuta sinulle mitään haittaa käytettävyyden kannalta. Jokainen Wiresoftissa saatavilla oleva ohjelmistotuote ostetaan täysin laillisesti, ja sen voi ladata ja käyttää heti maksun jälkeen. Kaikki edellisen omistajan jo käyttämän ohjelman aiemmat asennukset on poistettu Wiresoftille myynnin yhteydessä, joten se voidaan asentaa uudelleen ja se on 100-prosenttisesti käyttökelpoinen. Wiresoft on siis myös tarkistanut jokaisen Word-lisenssin todellisen käytettävyyden. Wiresoft ei vakavasti otettavana ohjelmistokauppiaana tarjoa myytäväksi ohjelmistoja, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan, eikä testiversioita, joita voi käyttää vain rajoitetusti.

Voit myös saada asiantuntevaa neuvontaa MS Word 2016 -ohjelmasta sähköpostitse, puhelimitse ja chatin kautta tai jos sinulla on kysyttävää minkä tahansa muun Office -ohjelmiston hankkimisesta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WORD 2016"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WORD 2016"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat