Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT PUBLISHER 2021

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10491
 • 164-03723
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
85,90 € * 94,90 € * (9,48% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Publisher 2021 on monipuolinen ja tehokas ohjelma ammattimaiseen julkaisemiseen. Yritysten lisäksi myös yksityiset käyttäjät, kuten oppilaat ja opiskelijat, voivat käyttää ohjelmistoa kaikenlaisten vakuuttavien julkaisujen luomiseen kuvankäsittelystä ja ulkoasusta tulostettavien mallien luomiseen. Kattavan esitteiden, esitteiden ja laajempien kuvastojen mallien luettelon lisäksi käytettävissä on monia työkaluja ja tehosteita, joiden avulla voit suunnitella ja muokata niitä yksilöllisten ideoiden mukaan. Intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän sekä työkalujen selkeän järjestelyn ansiosta myös kokemattomat käyttäjät ja aloittelijat pääsevät nopeasti alkuun Microsoft Desktop Publisher 2021 ja voivat luoda korkeatkin vaatimukset täyttäviä painotuotteita, mutta myös pelkkiä logoja, kuvakkeita ja muita kuvaelementtejä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT PUBLISHER 2021"

Microsoft Publisher 2021 - itsenäinen ohjelma ostoversiossa

Publisher 2021 on Microsoftin monipuolinen ja tehokas ohjelma ammattimaiseen pöytäjulkaisemiseen. Yritysten lisäksi myös yksityiset käyttäjät, kuten oppilaat ja opiskelijat, voivat käyttää ohjelmistoa kaikenlaisten vakuuttavien julkaisujen luomiseen kuvankäsittelystä ja ulkoasusta tulostettavien mallien luomiseen. Kattavan esitteiden, esitteiden ja laajempien kuvastojen mallien luettelon lisäksi käytettävissä on monia työkaluja ja tehosteita, joiden avulla voit suunnitella ja muokata niitä yksilöllisten ideoiden mukaan. Intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja työkalujen selkeän järjestelyn ansiosta myös kokemattomat käyttäjät ja aloittelijat pääsevät nopeasti alkuun Publisher 2021 -ohjelmallaja voivat luoda korkeatkin standardit täyttäviä painovälineitä, mutta myös pelkkiä logoja, kuvakkeita ja muita kuvaelementtejä.

Kuten muissakin Office-ohjelmissa versiossa 2021, nauhan ulkoasua voi mukauttaa yksilöllisesti omiin tarpeisiin, mikä tuo paljon selkeyttä. MS Publisher 2021 on siis oikea kumppani luovien ideoiden toteuttamiseen vakuuttavasti ja taitavasti.

Korkea yhteensopivuus eri formaattien ja ohjelmien kanssa

Ulkoasuohjelma mahdollistaa luonnollisesti tavanomaisten tiedostomuotojen käytön, joihin kuuluvat .JPG ja .PDF sekä Microsoftin omat .XPS- ja .PUB-formaatit; jälkimmäinen voidaan jopa avata Adoben ulkoasuohjelmalla. Tämä tarkoittaa, että MS Publisherilla luotuja tulostustiedostoja voidaan käyttää myös muissa ulkoasuohjelmissa, mikä lisää Publisher 2021:n yhteensopivuutta. Uutiskirjeiden luomiseen on käytettävissä HTML-muoto.

Publisher voi myös tuoda tiedostoja muista Office-ohjelmista, kuten Excel-kaavioita ja -taulukoita tai valmiiksi muotoiltuja Word-tekstejä.

Käytännöllinen Pack & Go -ohjattu toiminto kerää ja pakkaa automaattisesti kaikki julkaisuun liittyvät ja tulostusta varten tarvittavat tiedostot (esim. kuvat, grafiikka ja fontit) yhteen tiedostoon, joka tarvitsee sitten vain lähettää tulostuspalveluun tai kopiolaitokseen tai asettaa saataville Microsoft Cloudin kautta.

Lyhyt katsaus Publisher 2021:n uusiin ominaisuuksiin

Monien optimointien lisäksi tämä uusi versio Microsoft Publisher on tunnettu laajennetuista käyttömahdollisuuksista: Esimerkiksi Publisher 2021 -ohjelmaa voidaan käyttää myös kosketusnäppäimillä varustetuissa laitteissa. Lisäksi Publisher-asiakirjoja voi jakaa muiden kanssa Microsoftin pilvipalvelun OneDriven kautta. Siihen tallennettujen tiedostojen luotettavan reaaliaikaisen päivittämisen ja Data Loss Preventionin takaamien korkeiden turvallisuusstandardien ansiosta Publisherin ulkoasuasiakirjojen työstäminen tiimissä on paitsi tehokasta myös turvallista.

Publisher 2021 tarjoaa muun muassa seuraavat toiminnot ja ominaisuudet:

 • Suunnittelualueella on nyt käytettävissä erillinen sarake useiden kuvien muokkaamista varten.
 • Kuvia voidaan vaihtaa intuitiivisesti ja välittömästi vetämällä ja pudottamalla.
 • Käytettävissä on lukuisia uusia kuvatehosteita: esim. varjoja, valotehosteita, 3D-tehosteita ja heijastuksia.
 • Niitä voidaan käyttää myös tekstien suunnittelussa.
 • Valmiit julkaisut voidaan tallentaa myös JPG-muodossa verkkokuvapalvelua tai digitaalista tulostusta varten.

Publisher 2021 on yleensä saatavilla vain tiettyjen MS Office -versioiden kiinteänä osana, mutta Wiresoftista voit ostaa julkaisuohjelmiston myös erikseen. Jotta MS Publisher 2021 -versiota voi käyttää tietokoneella tai muulla Windows-yhteensopivalla päätelaitteella, Windows 10 -käyttöjärjestelmä on pakollinen edellytys.

Wiresoftin verkkokaupasta voit ostaa Publisher 2021:n uusimman version sekä vanhemmat versiot ja monet muut Office-ohjelmat erityisen edullisesti yksittäiskäyttäjäversiona, täysin ilman ohjelmistotilausta. Seuraavassa yksityiskohtaisessa katsauksessa esitellään kaikki Publisher 2021:n mielenkiintoiset ja tärkeät uudet ominaisuudet.

Microsoft Publisher 2021:n toimintovalikoima

Publisher 2021 sisältää sekä parannuksia jo hyväksi todettuihin toimintoihin ja työkaluihin että joitakin uudistuksia, myös vapaasti käytettävissä olevissa grafiikoissa ja malleissa, joten käyttömahdollisuuksien kirjo on tässä versiossa entistäkin laajempi.

Suunnitteluehdotusten käyttäminen asiakirjoja suunniteltaessa

Heti kun käynnistät Publisher 2021 , näyttöön tulee laaja suunnittelumallien luettelo, joka sisältää ehdotuksia erilaisille painotuotteille tyypillisissä muodoissa: yksinkertaisista käyntikorteista postitettaviin esitteisiin ja laajoihin luetteloihin. Jokaista mallia voidaan muokata edelleen - värejä, fontteja ja muotoiluja voidaan korvata tai täydentää muilla. Alkuperäisen mallin tiedosto säilyy aina, joten sitä voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen, koska äskettäin suunniteltu malli tallennetaan kopiona.

Erityisesti aloittelevat ja kokemattomat käyttäjät arvostavat näitä asiakirjojen esiasetuksia, joiden avulla saat joka kerta houkuttelevasti suunnitellun tulostustuloksen.

Tietenkin on myös mahdollista suunnitella omia malleja ja asetteluja. Nämä voidaan myös tallentaa mallina tai master-tiedostona, jotta ne ovat heti käytettävissä seuraavalla kerralla. Tämä säästää ammattilaisilta paljon aikaa ja varmistaa, että kaikki siihen perustuvat asiakirjat ovat ulkoasultaan ja laadultaan samanlaisia.

Rakennuspalikoiden käyttö julkaisuissa

Sen varmistamiseksi, että asiakirjoilla on toistuva, identtinen ulkoasu eri formaateissa ja medioissa, voidaan käyttää myös niin sanottuja rakennuspalikoita Publisher 2021 . Näitä ovat tyypilliset elementit, kuten otsikot, mutta myös kehykset, laatikot jne. Kuten mallien kohdalla, käyttäjät voivat käyttää Publisheriin integroituja rakennuspalikoita tai luoda omia rakennuspalikoita.

Kuvien ja grafiikan muokkaaminen suoraan Publisher 2021:ssä

Grafiikkaa ja valokuvia voi lisätä suoraan tietokoneelta, Microsoft ClipArt -kirjastosta tai Bing-kuvahaun kautta tai verkkokuvakalenterista. Nämä voidaan vaihtaa ja korvata milloin tahansa vetämällä ja pudottamalla. Viivoitintoiminnon avulla ne voidaan asettaa haluttuun kohtaan millimetrin tarkkuudella paikalleen asettamisen jälkeen.

Publisher-asiakirjaan tuotuja kuvatiedostoja voidaan jopa muokata jälkikäteen; värisävyä ja värin voimakkuutta on mahdollista säätää ja kuvan kokoa voidaan myös leikata haluttuun muotoon. Kuviin ja teksteihin on myös mahdollista lisätä erilaisia tehosteita, kuten varjoja ja heijastuksia, jotta ne erottuisivat.

Publisher 2021:ssä käytettävissä oleva skaalautuva SVG-vektorigrafiikka säilyttää terävyytensä myös suurennettuna, joten se antaa aina ammattimaisen kuvan. 3D-objekteja taas voidaan kääntää halutulla tavalla halutun näkymän saamiseksi.

Käytännön tekstilaatikoiden käyttö

Kun laadit pidempiä tekstejä, jotka ulottuvat useammalle sivulle tai joita keskeyttävät kuvitukset, on käytettävissä joitakin hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit seurata ulkoasua: Jos esimerkiksi tekstikenttään on lisätty liikaa tekstiä, kehyksen oikeassa alakulmassa oleva pieni laatikko osoittaa tämän poisjättömerkillä. Olemassa olevaa tekstikenttää voidaan sitten joko suurentaa aivan yksinkertaisesti hiirellä, tai useita tällaisia tekstikenttiä voidaan yhdistää toisiinsa niin, että jäljelle jäävä teksti ilmestyy automaattisesti seuraavaan kenttään. Tämä ominaisuus on erityisen käytännöllinen, kun tekstiin tehdään myöhemmin muutoksia, esimerkiksi jos tekstiä lyhennetään tai täydennetään.

Personoi ja jaa Publisher-asiakirjoja

Henkilökohtaisten postitusten luomiseksi kaikkien vastaanottajien nimet, valokuvat tai jopa verkkolinkit voidaan lisätä automaattisesti. Jos haluat jakaa luonnoksen tai valmiin ulkoasun muiden työntekijöiden kanssa, heidän sähköpostiosoitteensa voidaan lisätä suoraan asiakirjaan, mikä nopeuttaa lähettämistä entisestään. Käyttämällä Microsoftin pilvipalvelu OneDrivea Publisherissa on myös mahdollista tallentaa tietoja verkkoon, jotta vastaanottajat voivat käyttää niitä linkin kautta.

Publisher 2021:ssä on tulostusvaihtoehtoja kaikissa laaduissa

Riippuen siitä, mihin tarkoitukseen esitteitä, esitteitä, kutsukortteja ja muuta mainosmateriaalia, mutta myös puhtaasti yksityisiä painotuotteita on tarkoitus luoda, Publisher 2021 tarjoaa laajoja vaihtoehtoja painatukseen ja tietenkin jo suunnitteluun. Tämä tarkoittaa, että painotuotteita voidaan tuottaa mille tahansa kohderyhmälle halutulla laadulla. Verkkopalvelun kautta tapahtuvaa digitaalista tulostusta varten Publisher-asiakirjat voidaan tallentaa myös tavalliseen .JPG-muotoon.

Microsoft Publisher 2021:n yleiset järjestelmävaatimukset

Office-ohjelmisto Publisher 2021 on ladattavissa kahtena versiona: 32-bittinen ja 64-bittinen. 64-bittinen versio on asennettu oletusarvoisesti, mutta vain 32-bittinen versio voidaan asentaa 32-bittiseen käyttöjärjestelmään, jossa on x86-prosessori. Valitusta versiosta riippuen yksittäiset laitteistovaatimukset voivat vaihdella esimerkiksi työtilan ja kiintolevymuistin suhteen. Seuraavia vähimmäisvaatimuksia on noudatettava:

 • Käyttöjärjestelmät:  Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 tai Windows Server 2022
 • Prosessori: vähintään 1,6 GHz tai nopeampi
 • Kiintolevytila: vähintään 4 Gt käytettävissä olevaa levytilaa
 • Työmuisti: vähintään 4 GB RAM-muistia
 • Näytönohjain: vähintään 1 280 x 768 pikseliä, DirectX 9 tai uudempi, WDDM 2.0 tai uudempi Windows 10:lle

Osta Microsoft Publisher 2021 edullisesti erillisenä ohjelmana Wiresoftilta

MS Publisher on perinteinen osa joitakin Microsoft Office -ohjelmapaketteja, joten sitä ei yleensä ole saatavana erikseen, vaan ainoastaan yhdessä muiden Office-ohjelmien kanssa. Wiresoftilta voit ostaa Publisher 2021:n myös yksittäisenä ohjelmana - toisin kuin monet muut Microsoft-ohjelmistojen toimittajat - ja ennen kaikkea ostoversiona.

Etusi: Tämä Publisher 2021:n yhden käyttäjän lisenssi ei velvoita sinua määräaikaiseen tilaukseen, johon liittyy pakollisia päivityksiä tai mahdollisia rajoituksia toimintojen käytössä. Siksi sinun kannattaa ostaa Publisher 2021 Wiresoftilta kaksinkertaisesti yksittäisenä ohjelmana, varsinkin jos et tarvitse kaikkia Office-ohjelmia.

Turvallinen ohjelmistojen osto Wiresoftilta: Täältä ostamasi Publisher 2021 -yksittäislisenssi on yleensä peräisin yrityksen suuremmasta volyymilisenssistä ja edustaa siten niin sanottua käytettyä ohjelmistoa - toimintojen laajuuden osalta se on kuitenkin identtinen Publisher-ohjelmaversion kanssa, joka sisältyy myös Office Suite 2021 -pakettiin. Voimme siis tarjota tämän erityisen edulliseen hintaan!

Käytettyjä ohjelmistoja ostaessasi et myöskään ota oikeudellista riskiä, sillä käytettyjen ohjelmistojen kauppa on lain mukaan nimenomaisesti sallittua. Lisäksi jokainen Wiresoftilta saatava Microsoft-ohjelma, riippumatta siitä, onko se ollut aiemmin käytetty tai käyttämätön, on ensin testattu sen todellisen ja virheettömän käytettävyyden osalta, minkä vuoksi Publisher-ohjelmisto on välittömästi 100-prosenttisesti käyttökelpoinen rajoittamattoman ajan oston ja tietokoneeseen lataamisen jälkeen.

Koska Wiresoft on vakavasti otettava ja luotettava ohjelmistojen jälleenmyyjä, se tarjoaa vain täydellisiä ohjelmaversioita, jotka ovat identtisiä Microsoftin saatavana olevien versioiden kanssa ja jotka eivät myöskään ole peräisin vaarallisista lähteistä.

Erityisesti freelancerit ja pk-yritykset, mutta myös yksityiset käyttäjät hyötyvät erityisesti kaikistaPublisher 2021:n eduista, kun he ostavat ohjelmistoja Wiresoftilta, koska he säästävät rahaa. Wiresoft Software Shopista voit ostaa MS Publisherin sekä monia muita Office-ohjelmia ja muita Microsoft-ohjelmia.

Jos sinulla on kysyttävääosoitteesta MS Publisher 2021 tai jostain muusta Microsoft-ohjelmasta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat