Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCEL 2019

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10125
 • 065-04598
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
51,90 € * 56,90 € * (8,79% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Microsoft Excel on myös nykyisessä versiossa 2019 tähän asti vertaansa vailla oleva taulukkolaskentaohjelmisto monimutkaisten kaupallisten ja tilastollisten laskelmien luomiseen, täydennettynä lukuisilla toiminnoilla, jotka mahdollistavat myös loogiset sekä liiketoimintamatemaattiset laskelmat ja pivot-taulukoiden käytön. Analyysitulokset voidaan esittää informatiivisesti ja selkeästi käyttämällä laajaa valikoimaa erilaisia kaaviotyyppejä. Excel tätä varten 2019 toimii yhdessä PowerBI:n kanssa, joka on Microsoft:n tehokas liiketoiminta-analyysipalvelu, joka mahdollistaa myös tietojen suoran viennin muihin ympäristöihin.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCEL 2019"

Microsoft Excel 2019 yksittäisenä lisenssinä

Microsoft Excel on myös nykyisessä vuoden 2019 versiossaan toistaiseksi vertaansa vailla oleva taulukkolaskentaohjelmisto monimutkaisten kaupallisten ja tilastollisten laskelmien luomiseen, ja sitä täydentävät erilaiset toiminnot, jotka mahdollistavat myös loogiset ja liiketoimintamatemaattiset laskutoimitukset sekä pivot-taulukoiden käytön. Analyysitulokset voidaan esittää informatiivisesti ja selkeästi laajan kaaviotyyppivalikoiman avulla. Excel 2019 tekee tämän tekemällä yhteistyötä PowerBI:n, Microsoftin tehokkaan liiketoiminta-analyysipalvelun, kanssa, jonka avulla tietoja voidaan myös viedä suoraan muihin ympäristöihin.

Microsoft Excel 2019: ssä entistä laajemmat tai monimutkaisemmat laskutoimitukset ovat mahdollisia laajennettujen kaavojen ja uusien toimintojen avulla, kun tietoja ketjutetaan ja valitaan. Tärkeät tiedot voidaan korostaa värikoodein. Uudet kaaviot tarjoavat enemmän vaihtoehtoja graafiseen esittämiseen.

Microsoft Excel Online on käytettävissä kaikissa yleisimmissä selaimissa, ja sen avulla käyttäjät voivat luoda taulukkolaskentataulukoita, muokata tietoja reaaliajassa ja jakaa tietoja muiden kanssa. Parannettu kosketustuki helpottaa Excelin käyttöä tableteilla ja älypuhelimilla.

Lisäksi on uusia työkaluja, kuten vapaalla kädellä piirtäminen, ja parannettuja tapoja luoda helposti käytettävissä olevia laskentataulukoita ja työkirjoja.

Pilvipalveluiden avulla asiakirjojen jakaminen muiden käyttäjien kanssa yhteistyötä varten on melko yksinkertaista.

Muuten, jotta voit käyttää Excel 2019:ää tietokoneella tai muulla laitteella, sinun on asennettava Windows 10. Wiresoft-verkkokaupasta saat nykyisen Word-Excel-version 2019 lisäksi myös sen edeltäjän ja lisäksi muita Office-ohjelmia erityisen edullisesti yhden käyttäjän versiona ilman ohjelmistotilausta. Kaikki Word 2019:n tärkeät uudet ominaisuudet löytyvät seuraavasta yleiskatsauksesta.

Yleiskatsaus Excelin uusiin ominaisuuksiin vuoden 2019 versiossa

Excel 2019 sisältää edellisen version parannusten lisäksi monia uusia ominaisuuksia, joista osa sisältyi aiemmin vain tilausmalliin Office 365 - nämä ovat nyt saatavilla myös ostoversiossa.

Erityiset Excel-taulukkotoiminnot

Excel 2019:ssä on lisätty uusia käteviä ominaisuuksia, joiden avulla voit yhdistää taulukoita edistyneisiin kyselyihin:

 • TEKSTIKETJU: Ensi silmäyksellä tämä toiminto ei sisällä mitään merkittävää uutta edelliseen KETJU-toimintoon verrattuna, mutta toisin kuin jälkimmäinen, se on lyhyempi ja myös helpompi syöttää. Lisäksi TEXT CHAIN -toiminto tukee myös alueen viittauksia, kun aiemmin oli mahdollista viitata vain yhteen soluun. Tämä tarkoittaa, että TEXT CHAIN voi sisältää myös solualueen tai kokonaisia sarakkeita.
 • TEXT CHAIN -toiminnolla voidaan yhdistää tekstiä useista eri alueista siten, että kukin elementti erotetaan käyttäjän määrittelemällä erottimella. Näin esimerkiksi soluiksi jaetut sanat voidaan yhdistää lauseeksi.
 • IFS: Tämä toiminto yksinkertaistaa monimutkaisten IF-funktioiden syöttämistä testaamalla kyseiset ehdot ennalta määritetyssä järjestyksessä. Tätä varten MAXWENNS-funktio määrittää määritellyn alueen suurimman luvun, joka täyttää vähintään yhden kriteereistä; sama pätee MINWENNS-funktioon pienimmän luvun määrittämiseksi.
 • Poista valinta: Excelin aiemmissa versioissa yksittäisiä soluja, rivejä tai sarakkeita ei ollut mahdollista sulkea pois uudelleen aiemmin valitusta alueesta. Excel 2019:ssä käyttäjät voivat nyt poistaa turhat rivit, joita on valittu esimerkiksi liikaa tai väärin.

Optimoinnit PivotTablea varten

PivotTable, tehokas Excel-työkalu suurten tietomäärien analysointiin ja arviointiin, mukaan lukien tulosten selkeä esittäminen asiakirjoissa, on parannettu vuoden 2019 versiossa useilla käytännöllisemmillä toiminnoilla:

 • Henkilökohtaiset PivotTable oletusasettelut: Tämän ominaisuuden avulla voit nyt määrittää pivot-taulukon yksilöllisesti omien ideoiden mukaan, mukaan lukien osatulosten ja kokonaistulosten näyttäminen sekä raportin ulkoasun haluttu muoto, ja tallentaa nämä oletusasetukset oletusasetteluksi, jotta ne ovat heti käytettävissä seuraavalla kerralla.
 • Suhteiden automaattinen tunnistaminen: Tämä ominaisuus perustuu analyyseissä yleisesti käytettyihin vaiheisiin luomalla automaattisesti suhteita työkirjan tietomallissa jo käytettyjen taulukoiden välille. Excel esimerkiksi tunnistaa, kun vähintään kaksi taulukkoa on yhdistettävä analyysia varten, ja ilmoittaa siitä käyttäjälle. Vastaavat suhteet ovat käytettävissä yhdellä napsautuksella.
 • Mukautettuja toimenpiteitä voidaan luoda ja muokata suoraan Excel 2019:n PivotTable-kenttäluettelossa sekä poistaa.
 • OLAP PivotTables -taulukot voidaan luoda entistä nopeammin: Kun käytät OLAP-palvelimia (Online Analytical Processing) PivotTables-taulukoissa, kysely on nyt entistäkin nopeampi. Tämä ei koske ainoastaan Microsoft SQL Server Analysis Services -palveluihin liitettyjä pivot-taulukoita vaan myös muita kolmannen osapuolen OLAP-palvelimia.
 • Älykäs uudelleennimeäminen: Kun Excel 2019:ssä tietomallin taulukoita ja sarakkeita nimetään uudelleen työkirjassa, Excel päivittää automaattisesti myös kaikki vastaavat liitetyt taulukot ja laskelmat, mukaan lukien kaikki työarkit ja DAX-kaavat, aina kun muutos tehdään.
 • Power Query: Optimoimalla nykyisiä ja uusia liittimiä - kuten SAP Hana -liittimen - tietoja eri lähteistä voidaan tuoda Excel 2019:ään entistä nopeammin ja helpommin ETL-prosessien (Extract, Transform & Load) aikana.

Uudet kartat ja 3D-mallit

Analyysejä ja raportteja varten Excel 2019: ssä on nyt käytettävissä useita uusia kaavioita sekä kolmiulotteisia malleja, joiden avulla voidaan kattaa entistä enemmän alueita arvioinneissa.

 • Karttataulukot: Tämä Excel 2019:n uusi ominaisuus mahdollistaa myös maantieteellisten arvojen näyttämisen. Tietojen tilastolliset jakaumat voidaan näin osoittaa nopeasti ja selkeästi kartalla alueittain - maailmanlaajuisista näkymistä maantieteellisiin alueisiin, hallintoalueisiin tai jopa postinumeroihin.
 • Suppilokaaviot: Tässä kaaviomuodossa voidaan havainnollisesti kuvata prosessin jakelu- ja prosessitiedot useissa vaiheissa, esimerkiksi myyntiprosesseissa tai asiakashankinnassa.
 • 3D-mallit: Uutuutena Excel 2019:ssä on kolmiulotteiset mallit raporttien havainnollistamiseen - tässä käyttäjä voi joko valita erilaisista, välittömästi saatavilla olevista esityksistä, joita voi myös kääntää 360°, tai luoda ne itse ja lisätä ne välittömästi asiakirjaan.
 • Skaalautuva vektorigrafiikka: SVG-tiedostojen (Scalable Vector Graphics) etuna on, että niitä voidaan suurentaa tai pienentää tai jopa kääntää ilman kuvanlaadun heikkenemistä. Vektorigrafiikan sisällyttäminen Excel 2019:ään on siis erityisen käytännöllistä esityksissä.

Yleiset toiminnot

Erityisten Excel-toimintojen lisäksi Excel 2019:ssä on myös useita muita ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä myös muissa Office-ohjelmissa.

Uudet vaihtoehdot näkymissä ja työpöytäominaisuuksissa

 • Uudet teemat: Aiempia teemoja on nyt laajennettu Excelissä siten, että ne sisältävät tummanharmaan ja valkoisen sekä mustan. Musta tarjoaa voimakkaimman kontrastin.
 • Ribbon-käyttöliittymä: Aiemmin tuttu nauhanäyttö on yhdistetty Windows 10 -käyttöjärjestelmälle tyypilliseen laatta-ilmeeseen. Usein käytetyt elementit ja toiminnot on sijoitettu näkyvästi, jotta ne ovat nopeammin käyttäjien käytettävissä. Tätä näkymää on tietysti mahdollista muokata ja esimerkiksi näyttää vain nauhan ulkoasu.

Vapaakäsityökalu kirjoittamiseen ja piirtämiseen

Excel 2019: ssä on nyt käytettävissä myös useita uusia vapaakäsiominaisuuksia ja -efektejä. Uutta Freehand Drawing -työkalua voi käyttää kynän ja kosketuksen lisäksi myös tietokoneen hiirellä alueiden merkitsemiseen tai kaavojen tai itse piirrettyjen kaavioiden lisäämiseen ja muokkaamiseen.

 • Tätä tarkoitusta varten on saatavilla eri paksuisia ja värisiä digitaalisia kyniä: lyijykynä piirtämiseen, kynä kirjoittamiseen ja korostuskynä tekstikappaleiden korostamiseen. Metallikynät ja vapaalla kädellä tehtävät efektit, kuten sateenkaari, galaksi, laava, meri, kulta, hopea ja muut, laajentavat mahdollisuuksia suunnittelussa.
 • Freehand FormulaInsert -toiminnon avulla käyttäjät voivat myös lisätä monimutkaisia matemaattisia kaavoja työkirjaan.
 • Lasso-valinta: Sormenpäillä voidaan valita tietty alue vapaalla kädellä tehdystä piirroksesta muokattavaksi. Tämä on mahdollista myös Surface-kynällä.

Optimoitu saavutettavuus

Excel 2019: ssä on myös parannettuja ja uusia ominaisuuksia, joiden avulla sisältöä voidaan optimoida niin, että se on helpommin luettavissa ja muokattavissa vammaisille käyttäjille. Tukeva virheenkorjaus ehdottaa parannuksia tässä aktivoinnin jälkeen, integroituja ominaisuuksia ovat seuraavat:

 • Kansainvälisesti pätevien standardien käyttö.
 • Kun napsautat "Tarkista" kohdassa "Tarkista saavutettavuus", ohjelma tekee ehdotuksia, jotka voidaan toteuttaa välittömästi yhdellä napsautuksella.
 • Cue-Audio-toiminto tukee käyttäjää aktiivisesti äänipalautteen avulla äänitehosteiden ja äänimerkkien avulla esimerkiksi silloin, kun tiettyjä ominaisuuksia muutetaan (tahattomasti), tai myös vahvistuksena, kun sähköpostia lähetetään tai sisältöä on poistettu.

Excel 2019:n muut ominaisuudet

Myös muut uudet ominaisuudet helpottavat Excelin käyttöä ryhmätyöskentelyssä:

 • Jaetuissa työkirjoissa tehdyt muutokset voidaan näyttää ja tarvittaessa perua nopeammin; myös osallistuneet henkilöt nimetään.
 • Kääntäjä: Yksittäisten sanojen, tekstikappaleiden tai kokonaisten tekstien kääntäminen on nyt entistäkin helpompaa Excelissä: Kun aiemmin käyttäjien piti kutsua verkkosivut selaimen kautta kääntääkseen ne, tämä on nyt mahdollista suoraan Excelissä integroidun käännöstoiminnon ja automaattisen kielentunnistuksen ansiosta. Microsoft Translatorissa on saatavilla yli 60 kieltä.
 • DLP-integraatio (Data Loss Protection) helpottaa tietosuojasääntöjen noudattamista entisestään, sillä se mahdollistaa sisällön reaaliaikaisen haun ennalta määriteltyjen käytäntöjen perusteella erityisen arkaluonteisten tietotyyppien, kuten tili- ja luottokorttinumeroiden jne. osalta.

Excel 2019:n järjestelmävaatimukset

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 - ehdottomasti välttämätön!; Windows Server 2019
 • Prosessori: Vähintään 1,6 GHz
 • Kiintolevytila: Vähintään 16 GB (32-bittinen) tai 20 GB (64-bittinen)
 • RAM-muisti: Vähintään 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen) - suositellaan: 4 Gt RAM-muistia
 • Näytönohjain: Vähintään 1 280 x 768 pikseliä, vähintään DirectX 9 ja WDDM 2.0 - suositellaan: DirectX 10

Osta Excel 2019 osoitteesta Office yksittäinen ohjelma halvalla Wiresoftilta

MS Excel on välttämätön ja olennainen osa Microsoftin Office-sarjaa. Wiresoftilla sinun ei tarvitse ostaa Excel 2019:ää osana vastaavaa Office-sarjaa, vaan voit ostaa ohjelmiston myös yksittäisenä ohjelmana - toisin kuin monet muut ohjelmistotoimittajat.

Etusi: Yksittäisen käyttäjän lisenssillä sinun ei tarvitse tehdä pitkäaikaista, kallista tilaussitoumusta tai hyväksyä käyttöaikarajoitusta. Siksi Excel 2019 kannattaa ostaa Wiresoftilta erillisenä ohjelmana, sillä silloin sinun ei myöskään tarvitse ladata maksullisia päivityksiä.

Tämä itsenäinen Excelin yhden käyttäjän lisenssi on toiminnoiltaan identtinen Excelin kanssa, joka sisältyy myös Office Suite 2019 -ohjelmaan. Tämä tarkoittaa sitä, että myös pienemmät yritykset tai freelancerit voivat hyötyä Excel 2019:n eduista ja säästää samalla rahaa - sillä erillinen ohjelmisto on Wiresoftilla erityisen edullinen tähän tarkoitukseen.

Excelin lisäksi myös kaikki muut Microsoft-ohjelmistolisenssit, joita voit ostaa Wiresoft Software Shopista, ovat alkuperäisiä Microsoftin tuotteita. Ne ovat usein peräisin volyymilisenssistä tai yritys on julkaissut ne uudelleen, mikä ei rajoita niiden käyttökelpoisuutta eikä aiheuta oikeudellista harmaata aluetta. Wiresoftille tapahtuneen myynnin myötä aiemmin asennettu ohjelmisto on poistettu, joten se on jälleen vapaa ja toisen käyttäjän käytettävissä. Lisäksi hyvämaineisena ohjelmistojen jälleenmyyjänä Wiresoft tarjoaa vain täysversioita, jotka ovat rajoittamattomia ja 100-prosenttisesti käyttökelpoisia.

Jos sinulla on kysyttävää Excel 2019: stä tai jostain muusta Office-ohjelmasta, voit myös hyödyntää asiantuntijaneuvojamme sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCEL 2019"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCEL 2019"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat