Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OUTLOOK 2021

Saatavilla välittömänä latauksena

  • SW10489
  • 543-02647
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
85,90 € * 94,90 € * (9,48% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Microsoft Outlook 2021 on uusin versio hyväksi havaitusta ja testatusta -ohjelmasta, joka on tarkoitettu sähköpostiliikenteen ammattimaiseen organisointiin, mutta myös tapaamisten ja yhteyksien keskitettyyn suunnitteluun ja koordinointiin, kuten nykyaikaisessa arkielämässä on tyypillistä . verrattuna muihin sähköpostiohjelmistoihin Office Business Outlook Outlook 2021 vakuuttaa laajalla työkalujen ja mahdollisuuksien kirjolla, jolla voidaan hallita monimutkaisiakin projekteja ja laajaa viestintää. tukena on 2021 intuitiivisesti käytettävä ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla myös kokemattomat käyttäjät pääsevät nopeasti ja helposti alkuun ohjelmiston kanssa. Lisäksi kosketusoptimoitu käytettävyys tekee ohjelmasta helppokäyttöisen myös tableteilla ja älypuhelimilla. User 

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OUTLOOK 2021"

Microsoft Outlook 2021 - monipuolinen Office-ohjelmisto sähköpostien, yhteystietojen, tehtävien ja muiden asioiden hallintaan - erillisenä ohjelmana

Microsoft Outlook 2021 on nykyisin käytössä oleva versio hyväksi havaitusta Office-ohjelmasta, joka on tarkoitettu sähköpostiliikenteen ammattimaiseen organisointiin, mutta myös tapaamisten ja yhteystietojen keskitettyyn suunnitteluun ja koordinointiin, mikä on tyypillistä nykyaikaisessa liike-elämässä.

Muihin sähköpostiohjelmistoihin verrattuna Outlook vakuuttaa laajalla työkalujen ja mahdollisuuksien valikoimalla, jonka avulla voidaan hallita jopa monimutkaisia projekteja ja laajaa viestintää.

Käyttäjiä tukee intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä Outlook 2021 , jonka avulla jopa kokemattomat käyttäjät voivat aloittaa ohjelmiston käytön nopeasti ja helposti. Lisäksi kosketusoptimoitu käytettävyys tekee ohjelmasta helppokäyttöisen myös tableteilla ja älypuhelimilla. Yksinkertainen synkronointi eri päätelaitteiden välillä varmistaa, että käyttäjät voivat käyttää sähköpostejaan, yhteystietojaan, tehtäviään ja tapaamisiaan mistä tahansa Outlook 2021:n avulla.

Päivittäiseen toimistotyöhön sähköpostiohjelmisto tarjoaa myös muun muassa mahdollisuuden luoda selkeitä kansiorakenteita sekä aihekohtaisia kansioita, jotta sähköpostit ym. voidaan järjestää mielekkäästi. Älykkäät toiminnot auttavat erottamaan tärkeät asiat epäolennaisista ja lajittelemaan ne automaattisesti niiden mukaisesti. Näin käyttäjät voivat aina seurata kaikkia tärkeitä tehtäviä ja tapaamisia. Monet hyödylliset toiminnot auttavat heitä keskittymään olennaiseen ja säästävät näin arvokasta aikaa.

 Outlook 2021 avulla on myös mahdollista hallita useita sähköpostitilejä työpöydän käyttöliittymän kautta ja yhdistää ne toisiinsa. Tämä mahdollistaa eri kalenterien, myös tapaamisten, synkronoinnin päällekkäisyyksien välttämiseksi. Selkeän navigointipalkin ansiosta kaikki sähköpostien, tehtävien, yhteystietojen ja kalenterien toiminnot ovat nopeasti käytettävissä. Käyttöliittymä, joka on uudistettu Outlookissa 2021, on entistäkin intuitiivisempi ja mukavampi käyttää.

MS Outlook 2021 on muuten saatavana vain kiinteänä osana vastaavaa Office-versiota tai 5 lisenssin määrästä alkaen, mutta Wiresoftilta voit ostaa sähköpostiohjelman myös erikseen - ja vieläpä erityisen edulliseen hintaan.   Outlook 2021-ohjelman ostajien, jotka haluavat hyödyntää kaikki sen uudet edut, on kuitenkin otettava huomioon, että Office-ohjelmisto toimii vain Windows 10 -käyttöjärjestelmässä.

Wiresoft-verkkokaupasta saat tämän nykyisen version Outlook 2021 lisäksi myös vanhempia sekä muita Office-ohjelmia erityisen edullisesti ostoversiona. Seuraavassa yksityiskohtaisessa katsauksessa esitellään kaikki mielenkiintoiset uudet ominaisuudet Outlookissa 2021.

Tärkeimmät uudet ominaisuudet Outlookissa 2021 for Windowsissa

Outlook 2021 sisältää edelliseen versioon verrattuna useita parannuksia ja uusia toimintoja, joiden ansiosta sähköpostiliikenteen, tapaamisten ja tehtävien päivittäinen järjestäminen on entistäkin tehokkaampaa. Monet yksinkertaistukset ovat erityisen hyödyllisiä yksityiskohdissa ja helpottavat keskittymistä olennaiseen: saapuvien sähköpostiviestien luokittelusta niiden merkityksellisyyden mukaan, turvalinkkipalvelusta haitallisten linkkien tunnistamiseksi ja tapaamisten järjestämisestä eri aikavyöhykkeiden välillä.

Inbox with Relevance käsittelee kaikki sähköpostitulvat

"Inbox with Relevance" -toiminto auttaa kirjaimellisesti käyttäjiä erottamaan vehnän akanoista, sillä nykypäivän sähköpostiliikenteessä on valitettavasti myös paljon turhia viestejä, ellei peräti roskapostia tai haittaohjelmaliitteitä, todella tärkeiden viestien lisäksi.

Toiminto jakaa saapuneet viestit kahteen välilehteen, jotka on merkitty "Relevantti" ja "Muu". Tärkeimmät viestit säilytetään luonnollisesti ensimmäisen välilehden alla, mutta käyttäjä saa tietoa myös muista sähköpostiviesteistä, jotka on luokiteltu kohtaan "Muut", ja voi tarkastella niitä vaihtamalla välilehteä. Muita toimintoja, kuten "Keskitetty ", voidaan käyttää yksittäisten sähköpostien lajitteluun kerran tai yleensä toiseen välilehteen tarpeen mukaan. Inbox with Relevance -palvelun käyttäminen edellyttää kuitenkin Microsoft Exchange -tiliä.

Sähköpostien helppo lajittelu

Käyttäjille, jotka eivät halua aktivoida postilaatikon merkitystä tai jotka työskentelevät ilman Exchange-tiliä, Outlook 2021 tarjoaa jälleen erilaisia lajitteluvaihtoehtoja sekä suodattimen "lukemattomat" viestiluettelossa.

Merkitse sähköpostiviestit "luetuiksi", kun poistat niitä

Varsinkin kun sähköpostiliikennettä on paljon, nopea yleiskatsaus kaikista lukemattomista sähköposteista on erityisen tärkeää, jotta mitään ei jää huomaamatta. Monet viestit ovat kuitenkin merkityksettömiä, ja ne poistetaan lukematta. Kaikki tällaiset "Poistetut kohteet" -kansiossa olevat lukemattomat viestit voidaan nyt merkitä luetuiksi muutamalla napsautuksella, eikä jokaista viestiä tarvitse napsauttaa erikseen.

Focus-tila Outlookissa 2021 helpottaa keskittymistä

Erityistä huomiota on kiinnitettävä myös äskettäin integroituun fokusointitilaan, jonka tarkoituksena on tehdä juuri päinvastaista eli suojata käyttäjä muilta aktiivisilta ohjelmilta ja viesteiltä sähköposteja lukiessaan tai kokouksia järjestäessään piilottamalla ne tilapäisesti

Sähköpostien sisällön kuunteleminen

Kun toimistossa on kiire ja aikaa on vähän, paljon sisältöä sisältävien sähköpostiviestien lukeminen voi olla tiellä. Ratkaisun tähän ongelmaan tarjoaa Outlook 2021, sillä sähköpostiviestejä voidaan lukea ohjelmassa myös ääneen, kun vastaanottaja voi samanaikaisesti hoitaa muita, tärkeämpiä tehtäviä.

Sähköpostiliikenteen turvallisuus Microsoftin Safe Link -palvelun avulla

Outlook 2021 painottaa myös erityisesti sähköpostien tietoturvaa.

Uusi Safe-Link-palvelu suojaa haittaohjelmilta ja phishing-viesteiltä, jotka on piilotettu erityisesti linkkeihin. Sähköpostiin upotetut linkit näkyvät paljon paremmassa esikatselussa, kun taas taustalla reaaliaikainen skanneri suodattaa luotettavasti haittaohjelmat ja phishing-linkit.

Outlookin kosketusoptimoitu käyttö 2021

Tabletin ja älypuhelimen käyttäjät voivat käyttää Outlookia entistä helpommin uuden eleiden integroinnin ansiosta. Tätä tarkoitusta varten "pyyhkäise vasemmalle" ja "pyyhkäise oikealle" -eleet ovat käytettävissä toiminnoille, kuten "Merkitse luetuksi", "Poista", "Arkistoi", "Merkitse" ja "Ei mitään", jotka voidaan määrittää erikseen.

Kolmen aikavyöhykkeen näyttö aikataulutusta varten

Yritysten välinen maailmanlaajuinen yhteistyö asettaa uusia vaatimuksia hankkeiden ja tapaamisten järjestämiselle. Outlook 2021 tarjoaa nyt mahdollisuuden lisätä kalenteriin useita aikavyöhykkeitä. Tämä näyttää kaikkien osallistujien paikallisen ajan, joten kansainvälisiä kokouksia suunniteltaessa on helppo valita kaikille sopiva aika.

Älä missaa tapaamismuistutuksia

Jotta tärkeät tapaamiset eivät jäisi väliin, Outlook 2021 tarjoaa useita tapoja muistuttaa sinua niistä. Voit joko näyttää näkyvän muistutuksen avoinna olevan ikkunan yläpuolella tai kiinnittää siihen huomiota vilkkumalla huomaamattomasti tehtäväpalkissa.

Kokouksen osallistujien näyttäminen

Jos haluat tietää, kuka osallistuu toisen osallistujan järjestämään kokoukseen, muiden henkilöiden vastaukset vastaavaan pyyntöön voidaan nyt näyttää Outlookissa 2021 omalla tietokoneella.

Paranna sähköpostiviestien visuaalista vaikutusta SVG-tiedostojen avulla

Sähköpostiviestit voivat saada tietosisältöä ja vaikutusta myös visuaalisen sisällön avulla, esimerkiksi lisäämällä lähettäjä vektorigrafiikkaa, jota kutsutaan myös skaalautuvaksi vektorigrafiikaksi (Scalable Vector Graphics, SVG). Outlook 2021 sisältää valikoiman tällaisia SVG-motiiveja, joita voi käyttää ilmaiseksi.

Vektorigrafiikan etuna on toisaalta sen skaalautuvuus: sitä voidaan suurentaa tai pienentää kuvanlaadun kärsimättä ja sitä voidaan myös kääntää halutulla tavalla. Lisäksi käytettävissä on erilaisia suodattimia, joiden avulla voit esimerkiksi muuttaa väriä.

Esteetön viestintä Outlookissa 2021

Outlook 2021 tarjoaa myös mahdollisuuden esteettömään viestintään, jolloin sähköpostit jne. ovat myös vammaisten luettavissa ja ymmärrettävissä. Näin tehdessään ohjelmassa sovelletaan kansainvälisesti päteviä standardeja. Vastaavat ratkaisut näkyvät "Suositeltavat toimet" -luettelossa. Virheenkorjausta tukeva virheenkorjaus voidaan aktivoida Outlookissa 2021 jo viestin laatimisen yhteydessä, joten mikään ei ole esteenä viestien spontaanille laatimiselle. Automaattiset parannusehdotukset voidaan hyväksyä yhdellä napsautuksella ja ottaa automaattisesti käyttöön Outlookissa.

Outlookin järjestelmävaatimukset 2021

Outlook 2021 on saatavilla Windowsille 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona. 32-bittinen versio on asennettu oletusarvoisesti. Sen etuna on parempi yhteensopivuus monien muiden sovellusten ja lisäosien kanssa, joita voidaan käyttää yhdessä Office-ohjelmien kanssa.

  • Käyttöjärjestelmä: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 tai Windows Server 2022
  • Prosessori: 1,1 GHz tai nopeampi (kaksiytiminen)
  • Kiintolevytila: vähintään 4 Gt
  • Muisti: vähintään 4 GB RAM-muistia
  • Näytönohjain: vähintään 1280 x 768 pikseliä (4K:sta alkaen vaaditaan 64-bittinen Office-versio)

Osta Outlook yksittäisenä ohjelmana Office Suite 2021 kohtuulliseen hintaan Wiresoftilta

Koska Outlook on klassinen osa Microsoft Office -paketteja, Outlook 2021 on yleensä saatavilla vain vastaavassa Office-paketissa. Wiresoft tarjoaa kuitenkin myös Outlook 2021:n erillisenä ohjelmana - toisin kuin useimmat muut Microsoftin ohjelmistotoimittajat. Jos et halua käyttää mitään muuta Office-ohjelmaa, hyödyt kahdesti, kun ostat ohjelmiston Wiresoftilta, koska saat Outlook 2021:n erikseen erityisen edulliseen hintaan!

Etusi ostaessasi Outlook 2021 Wiresoftilta: Hankit yhden käyttäjän lisenssin, joka ei velvoita sinua kalliiseen tilaukseen, jossa on maksullisia päivityksiä, eikä sillä ole mitään rajoituksia toiminnallisuudelle. Se on puhdas ostoversio, joka on rekisteröity vain sinulle.

Turvallinen ohjelmistojen osto Wiresoftilta: Outlook 2021 yhden käyttäjän lisenssi, jonka ostat ohjelmistokaupastamme, on yleensä peräisin suuremmasta lisenssistä tai se on käytetty ohjelmisto, jota alkuperäinen ostaja ei enää käytä. Toiminnot ovat 100% käyttökelpoisia ja täysin identtisiä Outlook 2021:n kanssa, joka sisältyy myös Office Suite 2021:een. Käytettyjen Microsoft-ohjelmistojen hyvämaineisena jälleenmyyjänä Wiresoft tarjoaa myös vain virallisia täysversioita, jotka ovat identtisiä muissa kaupoissa myytävien Microsoft-ohjelmien kanssa.

Käytettyjen ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on täysin laillista ja riskitöntä: sinä tai me emme ole oikeudellisesti vaarallisella alueella! Lisäksi me olemme testanneet jokaisen Wiresoftin tarjoaman Microsoft-ohjelman, olipa kyseessä käytetty ohjelmisto tai osa volyymilisenssiä, todellisen ja virheettömän käytettävyyden, jotta sitä voidaan käyttää täysimääräisesti ja loputtomiin oston ja latauksen jälkeen.

Erityisesti yksityiset käyttäjät, freelancerit ja pienet yritykset voivat hyötyä kaikista Outlookin eduista 2021 ostamalla ohjelmiston Wiresoftilta. Wiresoft Software Shopista löydät Outlookin lisäksi myös kaikki muut Office-ohjelmat sekä monia muita Microsoftin ohjelmia.

Jos sinulla on kysyttävää Outlook 2021:stä tai mistä tahansa muusta Office-ohjelmasta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat