Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10146
 • 36F-00467
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
63,90 € * 69,90 € * (8,58% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook for Mac 2019 on uusin versio ohjelmasta Microsoft Applen tietokoneille sähköpostiliikenteen, yhteystietojen ja tehtävien ammattimaiseen keskitettyyn organisointiin - ja siten lähes välttämätön nykyaikaisessa arjessa. on luultavasti edelleen ylittämätön vertailukelpoisiin sähköpostiohjelmistoihin nähden - laajojen toimintojen ja vaihtoehtojensa ansiosta yritysviestintää voidaan organisoida tehokkaasti yli aika- ja maarajojen, ja monimutkaisienkin projektien hallinnointi helpottuu ohjelman avulla. Business Outlook  Outlook for Mac 2019 intuitiivinen mutta käyttäjäystävällinen uusi käyttöliittymä tukee niin ammattilaisia kuin kokemattomia käyttäjiä päivittäisessä toimistotyössä, sillä ohjelma mahdollistaa nopean ja helpon alun käytettävissä olevien ominaisuuksien käyttämisessä. Desktop

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"

Microsoft Outlook for Mac 2019 itsenäinen ohjelma - sähköpostin, yhteystietojen ja tapaamisten hallintaan

Outlook for Mac 2019 on uusin versio Microsoft ohjelmasta Apple-tietokoneille  sähköpostiliikenteen, yhteystietojen ja tehtävien ammattimaiseen keskusjärjestämiseen - ja siten lähes välttämätön nykyaikaisessa liike-elämän arjessa. Verrattaessa vastaaviin sähköpostiohjelmistoihin Outlook on edelleen ylittämätön - sen monien toimintojen ja vaihtoehtojen ansiosta yritysviestintä voidaan järjestää tehokkaasti yli aika- ja maarajojen, ja jopa monimutkaisia projekteja voidaan hallita helpommin ohjelman avulla.

Outlook for Mac intuitiivinen mutta helppokäyttöinen uusi työpöytäliittymä 2019 auttaa sekä ammattilaisia että aloittelijoita päivittäisissä toimistotehtävissä, sillä ohjelman avulla on nopea ja helppo aloittaa käytettävissä olevien ominaisuuksien käyttö.

Parempi selkeys sähköpostiliikenteeseen on myös Outlook for Mac 2019 kautta kyky luoda monimutkaisia kansiorakenteita kunkin tehtävän tai aiheen; tämä mahdollistaa sähköpostit ja niihin liittyvät yhteystiedot, jne. voidaan järjestää mielekkäästi ja läpinäkyvästi. Saapuneet-kansion älykkäät toiminnot tukevat käyttäjiä päivittäisessä viestinnässä erottamaan epäolennaisen tärkeästä ja lajittelemaan ne älykkäästi sen mukaisesti. Näin pysyt aina ajan tasalla kaikista todella tärkeistä tehtävistä ja tärkeistä tapaamisista.

Muut Outlook for Mac 2019:n hyödylliset ominaisuudet auttavat myös säästämään aikaa, sillä käyttäjät voivat keskittyä nyt paremmin olennaiseen. Outlook for Mac 2019 -ohjelmassa on mahdollisuus yhdistää ja hallita useita sähköpostitilejä yhden työpöydän käyttöliittymän kautta, jolloin viestinnän parempi koordinointi on mahdollista. Esimerkiksi kokouksia järjestettäessä synkronoidaan osallistujien henkilökohtaiset kalenterit, mukaan lukien jo tallennetut tapaamiset, jotta vältetään ajalliset päällekkäisyydet alusta alkaen.

Selkeästi järjestetyssä navigointipalkissa kaikki sähköpostien ja tehtävien käsittelyyn sekä yhteystietojen ja kalentereiden muokkaamiseen tarvittavat toiminnot ovat heti käytettävissä. Lisäksi, työpöydän käyttöliittymä Outlook for Mac 2019 on suunniteltu uudelleen, joka on nyt vielä mukavampi käyttää kuin edellisessä versiossa intuitiivisten ominaisuuksien ja toimintojen ansiosta.

Uutta on myös kosketusoptimoitu käytettävyys, joten Outlookia voi nyt käyttää paremmin sekä tableteilla että älypuhelimilla. Lisäksi, Tämä versio tarjoaa helpompaa synkronointia eri päätelaitteiden välillä, niin että Outlook for Mac 2019 voidaan käyttää paikallisesti itsenäisesti kaikkiin sähköposteihin, yhteystiedot, tehtävät sekä tapaamiset.

MS Outlook for Mac 2019 ei ole saatavilla tavallisissa kaupoissa yksittäisen käyttäjän lisenssinä, vaan sitä tarjotaan vain kiinteänä osana samannimistä Office for Mac -versiota tai - Wiresoft voit kuitenkin ostaa Microsoft sähköpostiohjelmiston myös yksittäin - erityisen edulliseen hintaan!

Wiresoftin verkkokaupasta löydät tämän Outlook for Mac -version lisäksi myös vanhempia versioita sekä muita Office ohjelmia macOS: lle yksittäisinä ostoversioina. Voit lukea yksityiskohtaisen katsauksen kaikista mielenkiintoisista uusista ominaisuuksista Outlook for Mac 2019 versio seuraavassa.

Esittelyssä Outlook for Mac 2019:n tärkeimmät uudet ominaisuudet sähköpostin lähettämisessä

Verrattuna edelliseen versioon, Outlook forMac 2019 sisältää koko joukon optimoituja nykyisiä sekä täysin uusia toimintoja, joiden avulla sähköpostiliikenteen järjestäminen sekä tapaamisten ja vireillä olevien tehtävien koordinointi ja yhteensovittaminen on entistä helpompaa päivittäin. Yksittäiset pienemmät parannukset yhdessä lisäävät suorituskykyä merkittävästi, koska niiden ansiosta on entistäkin helpompi keskittyä olennaiseen: tämä alkaa saapuvan sähköpostiliikenteen älykkäästä luokittelusta sen merkityksellisyyden mukaan, jota täydennetään siihen sisältyvien haitallisten linkkien turvallisella havaitsemisella Microsoft Safe Link Service -palvelun avulla, eikä se lopu aikavyöhykkeiden automaattiseen muuntamiseen tapaamisten järjestämiseksi muualla kuin kotona.

Saapuneet sähköpostit, joilla on merkitystä päivittäisen sähköpostitulvan hallinnassa

Yrityksen päivittäinen sähköpostiliikenne sisältää yleensä todella tärkeiden viestien lisäksi paljon turhia ja roskapostiviestejä. "Saapuneet sähköpostit merkityksellisyyden kanssa" -toiminto tarjoaa tähän hyödyllisen ratkaisun, koska se tukee käyttäjiä erottamaan tärkeät ja merkityksettömät toisistaan ja lajittelemaan ne sen mukaisesti esilajittelemalla. Tätä tarkoitusta varten Saapuneet-kansiossa käytetään kahta välilehteä, jotka on nimetty "Relevantti" ja "Muu". Tärkeiksi tunnistetut viestit säilytetään automaattisesti välilehdellä "Merkityksellinen" ja kaikki muut vastaavasti välilehdellä "Muu". Outlook kuitenkin ilmoittaa käyttäjälle muista sähköposteista, ja hän voi tarkastella niitä välittömästi vaihtamalla välilehteä.

Lisätoiminnot, kuten "Focused", täydentävät esilajittelua määrittelemällä, mitkä sähköpostiviestit on lajiteltava toiseen välilehteen joko kerran tai yleisesti. Saapuneet sähköpostit -palvelun käyttäminen edellyttää Microsoft Exchange -tiliä.

Huomautus @mention

Kiinnittääkseen erityistä huomiota tiettyyn henkilöön sähköpostiviestissä tai kokouskutsussa kirjoittaja lisää viestin runkoon @-symbolin ja kyseisen henkilön nimen. Tämä korostaa nimeä viestin rungossa, Outlook for Mac 2019 lisää sen automaattisesti myös otsikkoriville, ja @ näkyy myös viestin vieressä Saapuneet-kansiossa.

Sähköpostin luku- ja toimitusvahvistukset

Varmistaaksesi, että viestin vastaanottaja ei vain saanut sitä, vaan myös lukenut sen, Outlook for Mac 2019 käyttää sekä toimitusvahvistusta, että sähköposti on todella toimitettu vastaanottajan postilaatikkoon, ja lukuvahvistus, jonka lähettäjä saa, kun viesti on avattu.

Käytä samankaltaisten viestien sähköpostimalleja

Päivittäisessä sähköpostiliikenteessä on usein säännöllisesti lähetettäviä viestejä, joiden sisältö muuttuu harvoin, esim. tilaviestejä jne. Tämä voidaan tehdä vielä nopeammin luomalla ja käyttämällä tallennettuja malleja, jotka ovat heti käytettävissä tarpeen mukaan. Tämän jälkeen ennen mallin lähettämistä vain uudet tiedot on lisättävä.

Sähköpostiviestien viivästynyt lähettäminen

Outlook for Mac 2019 tarjoaa mahdollisuuden määrittää, milloin postia lähetetään määritettyjen sääntöjen avulla. Tämän avulla voit viivästyttää yksittäisten viestien tai kaikkien viestien toimitusta sekä päivien että tuntien ja minuuttien mukaan. Kyseinen sähköposti tallennetaan luonnokset-kansioon määritettyyn aikaan asti ja lähetetään, vaikka Outlook ei olisi avoinna tietokoneella.

Muita uusia ominaisuuksia Outlook for Mac 2019 organisaatiota varten

Seuraavat uudet tai virtaviivaistetut ominaisuudet helpottavat myös tapaamisten järjestämistä ja helpottavat viestintää käytännössä:

 • Eri aikavyöhykkeiden yhteensovittaminen: Erityisen kätevä, kun suunnittelet matkaa toiselle aikavyöhykkeelle, Outlook for Mac 2019 tässä on mahdollisuus luoda vastaava tapahtuma paikallisen alku- ja loppuajan kanssa. Tietojen automaattinen muuntaminen poistaa tarpeen etsiä Internetistä ja tehdä oma muuntaminen.
 • Matkayhteenvetokortit: Tämä Outlook älykkäämpi toiminto ei ainoastaan lisää automaattisesti varattuja matkoja kalenteriin, vaan se myös käyttää itsenäisesti samoja yhteenvetokortteja kaikille päivämäärille ja kellonajoille, jotka se tunnistaa varauksissa - päivämäärien ja kellonaikojen, paikkojen ja tärkeiden numeroiden sekä muiden hyödyllisten tietojen lisäksi.
 • Keskitystila parantaa keskittymistä: Uusi Outlook for Mac 2019 -ohjelmaan integroitu Focus-tila parantaa keskittymistä työssä, olipa kyse sähköpostin kirjoittamisesta tai lukemisesta tai kokousten koordinoinnista, piilottamalla tilapäisesti kaikki muut aktiiviset sovellukset sekä uudet viestit.
 • Microsoft Safe-Link-palvelu tarjoaa sähköpostin suojauksen: Outlook for Mac 2019 tarjoaa parannetun suojauksen vastaanotettaessa mahdollisesti haitallisia sähköposteja. Microsoft Safe-Link-palvelu havaitsee erityisesti tällaiset phishing-sähköpostien linkkeihin piilotetut haittaohjelmat, jotka näytetään optimoidussa esikatselussa. Integroitu reaaliaikainen skanneri suodattaa haittaohjelmat ja phishing-linkit luotettavasti.
 • Kosketusoptimoitu toiminta Outlook for Mac 2019: Käyttäjät Outlook for Mac 2019 tabletilla tai älypuhelimella voivat käyttää ohjelmaa entistä intuitiivisemmin parantamalla eleiden sisällyttämistä. Toiminnot, kuten "Merkitse luetuksi", "Merkitse", "Poista", "Arkistoi" ja "Ei mitään", voidaan määritellä yksilöllisesti eleillä "Pyyhkäise vasemmalle" ja "Pyyhkäise oikealle".
 • Kokouksen osallistujien näyttäminen: Jos toinen työntekijä järjestää kokouksen, kutsuttujen henkilöiden vastaukset Outlook for Mac 2019:n pyyntöön voidaan näyttää myös heidän omalla Mac-tietokoneellaan.
 • Paranna sähköposteja visuaalisesti SVG-tiedostojen avulla: Sähköpostiviestit saavat usein informaatiosisältöä ja vaikuttavuutta, kun lähettäjä liittää niihin sopivan SVG-tiedoston eli skaalautuvan vektorigrafiikan tai vektorigrafiikan. Vektorigrafiikan etuna on skaalautuvuus, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan suurentaa, pienentää tai kääntää ilman, että kuvan laatu heikkenee. Niitä voidaan myös muokata eri suodattimien avulla. Outlook for Mac 2019 tarjoaa valikoiman sopivia SVG-teemoja tähän tarkoitukseen.

Järjestelmävaatimukset Microsoft Outlook 2019:n käyttämiseksi Mac

Alla olevat tiedot osoittavat vähimmäisvaatimukset Outlook for Mac asentamiseksi ja käyttämiseksi 2019 Applen laitteessa.

 • Käyttöjärjestelmä: versio jostakin kolmesta uusimmasta macOS-käyttöjärjestelmästä
 • iPad ja iPhone: iOS 8.0 tai uudempi - koneoppimisominaisuuksien käyttäminen edellyttää iOS 12.0:ta
 • Prosessori: Intel
 • Muisti: vähintään 4 GB
 • Kiintolevy: vähintään 3 Gt vapaata tilaa
 • Näytönohjain: vähintään 1 280 x 800 pikseliä

Outlook for Mac erillisenä ohjelmana Office-Suite for Mac 2019 ostaa halvalla Wiresoft

Kuten tyypillinen ohjelmisto Microsoft Office sviitit Macille, Outlook for Mac 2019 on saatavilla useimmissa jälleenmyyjissä vain ostamalla vastaava täydellinen Office versio. Wiresoft, toisaalta, tarjoaa Outlook for Mac 2019 erikseen ohjelmistokaupassaan. Kun ostat ohjelmiston Wiresoftilta, hyödyt kahdesti: toisaalta kaikista eduista, joita tämä ostoversio tarjoaa verrattuna tilausversioon, joka yleensä sisältää maksullisia päivityksiä, ja toisaalta erityisen alhaisesta hinnasta!

Wiresoftin tarjoama Outlook for Mac 2019 ei poikkea millään tavalla vastaavaan Office-pakettiin sisältyvästä ohjelmistosta, eikä sillä ole rajoituksia toiminnallisuuden suhteen.

Turvallinen ohjelmiston osto Wiresoft: Outlook for Mac 2019 on yhden käyttäjän lisenssi, joka tulee suuremmasta volyymilisenssistä, jota alkuperäinen ostaja ei enää käytä - yleensä yritys. Tämä ohjelmisto rekisteröidään sinulle vasta oston jälkeen. Hyvämaineisena jälleenmyyjänä Wiresoft tarjoaa vain sellaisia Microsoft käytettyjä ohjelmistoja, joiden osto ja myynti EU:n alueella on täysin laillista ja riskitöntä. Nämä ovat aina virallisia täysversioita, jotka ovat identtisiä Microsoft tarjoamien ohjelmien kanssa. Turvallisuutesi vuoksi jokainen Microsoft-ohjelma, jota tarjotaan volyymilisenssillä, on testattu virheettömäksi käytettävyydeltään, jotta voit käyttää sitä täysimääräisesti ja loputtomiin asennuksen jälkeen.

Näin, erityisesti yksityiset käyttäjät ja itsenäiset ammatinharjoittajat sekä pienet yritykset voivat käyttää kaikkia etuja Outlook for Mac 2019 itsenäisenä ohjelmana ohjelmistojen oston kanssa Wiresoft. Outlook for Mac lisäksi löydät ohjelmistokaupasta myös muita Office for Mac -ohjelmia sekä muita Microsoft ohjelmistoja kohtuulliseen hintaan.

Jos sinulla on kysyttävää Outlook for Mac 2019 tai muusta versiosta tai muusta Office for Mac -ohjelmasta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat