Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WORD 2019

Saatavilla välittömänä latauksena

  • SW10123
  • 059-09181
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
51,90 € * 56,90 € * (8,79% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Word 2019 on uusin versio Microsoftin tekstinkäsittelyohjelmasta, jota käytetään maailmanlaajuisesti. Integroitujen työkalujensa ja intuitiivisen toimintansa ansiosta laajasti varusteltu toimisto-ohjelma menee paljon pidemmälle kuin pelkkä tekstien kirjoittaminen ja muokkaaminen: lukuisat suunnitteluvaihtoehdot mahdollistavat grafiikan ja taulukoiden lisäämisen, ja asiakirjojen monipuoliset esitys- ja muotoiluvaihtoehdot soveltuvat paitsi liikekirjeenvaihdon hoitamiseen myös ammattimaisesti suunniteltujen opinnäytetöiden ja informatiivisten raporttien luomiseen sekä käyntikortteihin, esitteisiin ja flyereihin, jotka voidaan tallentaa suoraan Wordissa PDF-tiedostoina tulostusta varten. Eri tiedostomuotoja voidaan myös muokata Microsoft Wordilla.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WORD 2019"

Microsoft Word 2019 - monipuolinen tekstinkäsittelyohjelma

Word 2019 on uusin versio Microsoftin tekstinkäsittelyohjelmasta, jota käytetään maailmanlaajuisesti. Laajasti varusteltu Office-ohjelma menee integroitujen työkalujen ja intuitiivisen käytön ansiosta paljon pidemmälle kuin pelkkä tekstien kirjoittaminen ja muokkaaminen: lukuisat suunnitteluvaihtoehdot mahdollistavat grafiikan ja taulukoiden lisäämisen, monipuoliset asiakirjojen esitys- ja muotoiluvaihtoehdot eivät sovellu vain liikekirjeenvaihdon loppuunsaattamiseen vaan myös ammattimaisesti suunniteltujen opinnäytetöiden ja informatiivisten raporttien luomiseen, mutta myös käyntikortteihin, esitteisiin ja lentolehtisiin, jotka voidaan tallentaa suoraan Wordiin PDF-tiedostona tulostusta varten. Microsoft Wordilla voidaan myös muokata eri tiedostomuotoja.

Monia tyypillisiä formaattimalleja täydennetään laajoilla sivujen asetteluvaihtoehdoilla, joilla luodaan selkeitä, nopeasti luettavia tekstejä; tärkeitä asiakirjoja voidaan myös suojata kopioinnilta tai merkitä myöhempää käyttöä varten lisäämällä niihin vesileimoja.

Lisäksi monet älykkäät työkalut, kuten oikeinkirjoituksen tarkistus ja automaattinen korjaus, helpottavat ja nopeuttavat tekstiasiakirjojen laatimista voimassa olevien oikeinkirjoitussääntöjen mukaisesti.

Käytännöllisen nauhan ansiosta yksittäisten sovellusten välillä on erityisen helppo siirtyä nopeasti yhdellä napsautuksella.

Työpöytäohjelman valinnainen liittäminen Microsoft Cloudiin mahdollistaa myös sen, että useat käyttäjät voivat työskennellä yhdessä asiakirjan parissa reaaliajassa, mikä tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia parantaa tiimityötä. Word 2019:ssä on myös yksilöllinen oikeuksien jako yksittäistä Word.doc-tiedostoa kohti, mikä voi esimerkiksi rajoittaa tai estää toisen henkilön lukemisen tai muokkaamisen.

Näiden vanhojen Word-versioiden hyväksi havaittujen ominaisuuksien lisäksi MS Word 2019 tarjoaa myös useita uusia käytännön ominaisuuksia, jotka tekevät kirjoittamisesta ja muokkaamisesta sekä tekstidokumenttien lukemisesta entistäkin miellyttävämpää ja tehokkaampaa. Näitä ovat muun muassa pimeä tila, joka on helpompi silmille erityisesti silloin, kun näytön ääressä vietetään pitkiä aikoja, pidempien tekstitiedostojen selkeät näkymävaihtoehdot, jotka nopeuttavat tiettyjen kohtien etsimistä, ja parannettu esteettömyystuki. Oppimistyökalut parantavat luettavuutta, ja vapaalla kädellä -toiminnon avulla voit piirtää omia luonnoksia ja kaavioita käsin ja lisätä ne suoraan asiakirjaan. Jotta voit käyttää MS Word 2019: ää tietokoneellasi, sinun on asennettava etukäteen Windows 10. Seuraavasta yleiskatsauksesta löydät kaikki Word 2019:n tärkeät uudet ominaisuudet.

Wiresoft Onlineshopista  saat nykyisen Word 2019 -version sekä sen edeltäjän ja muut Office-ohjelmat erityisen edullisena yksittäisenä sovelluksena.

Kaikki Word 2019:n uudet ominaisuudet yhdellä silmäyksellä

Siirtyminen Wordin vuoden 2019 versioon voi olla erityisen kannattavaa niille käyttäjille, jotka luovat tekstejä ammattimaisesti ja haluavat parantaa tehokkuuttaan kirjoittamisessa ja lukemisessa. Monien ominaisuuksien ansiosta heidän on helpompi keskittyä entistä paremmin olennaiseen.

Erityisesti jos asiakirjat on suunniteltava esteettömiksi, jotta ne tavoittavat kohderyhmän, jolla on vaikeuksia lukea ja ymmärtää tekstejä, uudet integroidut toiminnot, joissa otetaan huomioon myös kansainväliset standardit, helpottavat kaikkien luettavissa olevien tekstien luomista.

Lisäominaisuuksia on saatavilla myös tieteellisten asiakirjojen luomista ja julkaisemista varten, erityisesti kun käytetään monimutkaisia kaavoja, mikä on nyt mahdollista maailmanlaajuisesti käytetyn LaTeX-standardiohjelman tuen ansiosta.

Suurempi selkeys eri näkymävaihtoehtojen avulla

Word 2019 tarjoaa myös enemmän visuaalisia vaihtoehtoja. Tässä versiossa yhdistyvät esimerkiksi Word 2016: sta tuttu nauhamainen käyttöliittymä ja moderni, tuttu laattaulkoasu, joka on tyypillinen myös Windows 10:lle. Usein käytetyt elementit tai toiminnot on sijoitettu näkyvämmin, jotta ne ovat käytettävissä entistä nopeammin.

Ja jos haluat jatkaa aiemmasta Word-versiosta tutun nauhan ulkoasun käyttöä, voit myös suunnitella käyttöliittymän uudelleen.

Suurempi selkeys koskee myös käyttöä kosketusnäytöllä varustetuissa laitteissa, kuten tableteissa ja älypuhelimissa, joissa käyttöliittymän herkkyyttä kynän avulla tapahtuvalle syötölle on lisätty.

Erityisesti suuria tekstiasiakirjoja käsiteltäessä tiettyjen kohtien tai osioiden etsiminen voi olla nopeasti vaikeaa. Word 2019:ssä tuttuun pystysuuntaiseen näkymään, jossa voit selata kaikkia sivuja ylhäältä alaspäin, voit käyttää uutta "Sivu sivulta" -toimintoa, jolla voit selata Word-asiakirjaa kuin kirjaa. Keskipitkiä tekstejä varten uusi toiminto "Pikkukuvat" tarjoaa orientaatiota: Tässä kaikki sivut näkyvät pieninä yleiskatsauksessa, jotta voit nopeasti siirtyä haluamaasi kohtaan.

Lisäksi Word 2019: ssä on hienovaraisemmat taustat uusilla tummilla teemoilla Tummanharmaa ja Musta, jotka tukevat myös keskittynyttä kirjoittamista ja tekstien lukemista.

Parempi saavutettavuus virheenkorjaustuen avulla

Word 2019:n sisäänrakennettu ja parannettu avustava virheenkorjaus ehdottaa parannuksia siihen, miten teet asiakirjasta helppokäyttöisen. Tässä hyödynnetään muun muassa kansainvälisiä standardeja sen varmistamiseksi, että sisältö on helposti luettavissa ja muokattavissa vammaisille käyttäjille.

Napsauttamalla valikkokohdan "Tarkista" kohdasta "Tarkista saavutettavuus", ohjelma tekee sinulle korjausehdotuksia, jotka voit helposti hyväksyä heti yhdellä napsautuksella.

Voit myös käyttää äänipalautetukea tähän tarkoitukseen. Cue Audio -ominaisuus antaa sinulle äänitehosteita ja äänimerkkejä työskentelysi aikana. Se antaa akustisia vihjeitä tai varoittaa, jos muutat tiettyjä asetuksia tahattomasti, tai antaa vahvistuksen toimenpiteen suorittamisen jälkeen: esimerkiksi kun lähetät sähköpostia tai poistat tai lisäät sisältöä.

Oppimistyökalut tehokkaampaan tekstityöskentelyyn

Oppimistyökalut eivät ole Wordissa kätevä ominaisuus vain opiskelijoille, vaan ne helpottavat myös ammattilaisten tekstin ymmärtämistä. Esimerkiksi Word 2019:ään integroitujen työkalujen avulla voit säätää sarakkeiden leveyttä, tekstivälejä ja sivun väriä, jotta voit helpottaa silmiäsi tekemällä tekstistä selkeämmän.

Rivien tarkennus lisää keskittymistäsi ja vähentää häiriötekijöitä rajoittamalla lukualue joko yhteen, kolmeen tai viiteen riviin. Kun haluat kuulla tekstin ääneen luettuna, Word 2019 korostaa samalla lukemasi sanat, jotta voit helposti seurata, mitä kuulet tekstissä.

Vanhemmista Word-versioista tuttua tarkennustilaa käytetään myös Word 2019:ssä keskittymisen parantamiseen: asiakirjan näkymisestä tulee selkeämpi, kun kaikki työkalurivit piilotetaan.

Integroitu käännöstoiminto

Jos haluat kääntää tekstikohdan tai jopa koko tekstin kirjoittaessasi tai lukiessasi, Word 2019:ssä sinun ei enää tarvitse siirtyä verkkosivulle selaimen kautta saadaksesi käännöksen sieltä: integroitu käännöstoiminto tekee tämän tarpeettomaksi automaattisen puheentunnistuksen avulla. Microsoft Translator sisältää yli 60 kieltä, joista 11 voidaan kääntää.

Vapaalla kädellä piirtäminen

Se, mikä aiemmin oli mahdollista kosketusnäytöillä tai älypuhelimilla, on nyt mahdollista myös Wordin uudella vapaalla piirtotyökalulla. Vapaaehtoisesti kynän avulla, kosketustoiminnolla, mutta myös tietokoneen hiirellä, voit käyttää vapaalla kädellä -toimintoa tehdäksesi merkkejä tekstiin tai luoda spontaanisti luonnoksia ja kaavoja ja lisätä niitä.

Tätä varten Microsoft tarjoaa Word 2019:ssä useita digitaalisia kyniä, kuten lyijykynän piirtämiseen, kynän kirjoittamiseen ja korostuskynän tekstikappaleiden korostamiseen. Valittavana on eri paksuisia kyniä, 16 yksiväristä ja 8 tehosteväriä.

Jokaista piirrettyä vapaalla kädellä piirrettyä muotoa voidaan sitten siirtää tai kopioida ja muokata edelleen aivan kuten muitakin piirroselementtejä.

Lisää ja muokkaa vektorigrafiikkaa

Voit suunnitella esityksiä ja työpapereita Word 2019: ssä integroimalla piktogrammeja ja symboleja sekä 3D-kuvia. Erityisen mielenkiintoinen vaihtoehto on myös skaalautuvan vektorigrafiikan eli SVG-tiedostojen (Scalable Vector Graphics) käyttö. Voit muuttaa näiden kuvien kokoa, kiertää tai jopa värittää niitä eri tavalla menettämättä kuvanlaatua.

LaTeXin käyttäminen Word 2019:ssä kaavojen luomiseen

Tieteellistä tekstiä luotaessa oli ennen rajoja sille, miten monimutkaisia kaavoja voitiin näyttää kaavaeditorilla. Word 2019 tukee nyt LaTeXiä, jolla voit luoda ammattimaisia kaavoja, jotka voidaan muuntaa sen avulla.

Word 2019:n järjestelmävaatimukset

  • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 - välttämätön!; Windows Server 2019
  • Prosessori: vähintään 1,6 GHz
  • RAM-muisti: vähintään 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen) - suositellaan 4 Gt RAM-muistia
  • Kiintolevytilaa: vähintään 16 Gt (32-bittinen) tai 20 Gt (64-bittinen) asennusasemalla
  • Näytönohjain: 1 280 x 768 pikseliä, vähintään DirectX 9 ja WDDM 2.0 - suositellaan: DirectX 10

Tuetut kielet: Saksa, Tanska, Englanti, Ranska, Italia, Puola, Espanja ja muut

Osta Word 2019 osoitteesta Office yksittäisenä ohjelmana Wiresoftilta

MS Word on perinteinen, Microsoftin Office-pakettien peruspaketti. Toisin kuin monet muut ohjelmistotoimittajat, voit ostaa Word 2019:n Wiresoftin kaupasta paitsi osana Office suite 2019 -pakettia myös itsenäisenä ohjelmana ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään tilaussitoumuksia tai noudattaa mitään käyttöaikarajoituksia. Word 2019:n ostaminen erillisenä ohjelmana kannattaa myös pitkällä aikavälillä, sillä sinun ei tarvitse ladata maksullisia päivityksiä.

Tämä itsenäinen yhden käyttäjän lisenssi on identtinen Word-ohjelman kanssa, joka sisältyy myös Office Suite 2019 -ohjelmaan.

Erityisesti itsenäisille ammatinharjoittajille ja pienille yrityksille, joilla on vain vähän työntekijöitä ja joilla ei ole tarvetta kaikille muille Office-pakettiin sisältyville ohjelmille, Word 2019:n ostaminen erillisenä ohjelmana on erityisen edullinen tapa käyttää tätä klassista tekstinkäsittelyohjelmaa.

Kaikki Wiresoft Software Storesta ostettavat Microsoft-ohjelmistolisenssit ovat aitoja Microsoftin tuotteita, jotka ostetaan yhden käyttäjän täysversiona. Ne voivat olla peräisin volyymilisensseistä tai niitä voidaan käyttää, mutta tämä ei aiheuta sinulle mitään haittaa. Hyvämaineisena ohjelmistojen jälleenmyyjänä Wiresoft ei tarjoa rajoitetun ajan tai rajoitetun käytön kokeiluversioita. Jokainen Wiresoftin ohjelmistotuote on täysin ja laillisesti käyttökelpoinen oston jälkeen, koska tällaisten käytettyjen ohjelmien tapauksessa kaikki alkuperäisen ostajan aiemmin asentamat ohjelmistot on poistettu Wiresoftille tapahtuneen myynnin yhteydessä, jolloin ne ovat 100-prosenttisesti vapaita ja käyttökelpoisia uudelleen. Kaikki Wiresoftin lisensoidut tuotteet on myös testattu perusteellisesti niiden todellisen käytettävyyden osalta.

Lisäksi saat asiantuntevaa neuvontaa sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa, jos sinulla on lisäkysymyksiä MS Office 2019 -ohjelmiston tai minkä tahansa muun Office -ohjelmiston ostamisesta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WORD 2019"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WORD 2019"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat