Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT PUBLISHER 2019

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10134
 • 164-07835
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
51,90 € * 56,90 € * (8,79% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Publisher 2019 on Microsoftin monipuolinen ja tehokas ohjelma ammattimaiseen pöytäjulkaisemiseen. Yritysten lisäksi myös yksityiskäyttäjät, kuten oppilaat ja opiskelijat, voivat käyttää ohjelmaa kaikenlaisten vakuuttavien julkaisujen luomiseen - kuvankäsittelystä ja ulkoasusta aina tulostettavien mallien luomiseen. Kattavan esitteiden, esitteiden sekä laajempien kuvastojen mallien luettelon lisäksi käytettävissä on monia työkaluja ja tehosteita, joiden avulla niitä voi suunnitella ja edelleen muokata yksilöllisten ideoiden mukaan. Intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän sekä työkalujen selkeän järjestelyn ansiosta myös kokemattomat käyttäjät ja aloittelijat pääsevät nopeasti alkuun Publisher 2019 -ohjelmalla ja voivat luoda korkeatkin vaatimukset täyttäviä painotuotteita, mutta myös pelkkiä logoja, kuvakkeita ja muita kuvaelementtejä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT PUBLISHER 2019"

Microsoft Publisher 2019 - yksittäinen ohjelma ostoversiossa

Publisher 2019 on Microsoft monipuolinen ja tehokas ohjelma ammattimaiseen pöytäjulkaisemiseen. Yritysten lisäksi myös yksityiset käyttäjät, kuten oppilaat ja opiskelijat, voivat käyttää ohjelmistoa kaikenlaisten vakuuttavien julkaisujen luomiseen kuvankäsittelystä ja ulkoasusta tulostettavien mallien luomiseen. Kattavan esitteiden, esitteiden ja laajempien kuvastojen mallien luettelon lisäksi käytettävissä on monia työkaluja ja tehosteita, joiden avulla voit suunnitella ja muokata niitä edelleen yksilöllisten ideoiden mukaan. Intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja työkalujen selkeän järjestelyn ansiosta myös kokemattomat ja aloittelevat käyttäjät pääsevät nopeasti alkuun Publisher 2019: ssä ja voivat luoda korkeat vaatimukset täyttäviä painotuotteita, mutta myös pelkkiä logoja, kuvakkeita ja muita kuvaelementtejä.

Kuten muissakin Office -ohjelmien 2019-versiossa, nauhan ulkoasua voi muokata omien tarpeiden mukaan, ja se tuo näin paljon selkeyttä. MS Publisher 2019 on siis oikea kumppani luovien ideoiden toteuttamiseen vakuuttavasti ja taitavasti.

Korkea yhteensopivuus eri formaattien ja ohjelmien kanssa

Ulkoasuohjelma mahdollistaa luonnollisesti yleisten tiedostomuotojen käytön, joita ovat .JPG ja .PDF sekä Microsoft omat .XPS- ja .PUB-formaatit; jälkimmäinen voidaan jopa avata Adoben ulkoasuohjelmalla. Tämä tarkoittaa, että MS Publisherilla luotuja tulostustiedostoja voidaan käyttää edelleen toisessa ulkoasuohjelmistossa, mikä lisää Publisher 2019:n yhteensopivuutta. Uutiskirjeiden luomiseen on käytettävissä HTML-muoto.

Publisher voi myös tuoda tiedostoja muista Office-ohjelmista, kuten Excel-kaavioita ja -taulukoita tai valmiiksi muotoiltuja Word-tekstejä.

Lopuksi kätevä Pack & Go -ohjattu toiminto kerää ja pakkaa automaattisesti kaikki julkaisuun liittyvät ja tulostukseen tarvittavat tiedostot (esim. kuvat, grafiikka ja fontit) yhdeksi tiedostoksi, joka tarvitsee vain lähettää tulostuspalveluun tai kopiolaitokseen tai asettaa saataville Microsoft Cloudin kautta.

Lyhyt yleiskatsaus Publisher 2019:n uutuuksista

Tämä Microsoft Publsiher uusi versio erottuu edukseen monien optimointien lisäksi parannettujen käyttöominaisuuksiensa ansiosta: Esimerkiksi Publisher 2019: ää voi käyttää myös kosketusnäytöllä varustetuissa laitteissa kynän avulla. Lisäksi Publisher-asiakirjoja voi jakaa muiden kanssa Microsoft pilvipalvelun OneDriven kautta. Siihen tallennettujen tiedostojen luotettavan reaaliaikaisen päivittämisen ja Data Loss Preventionin takaamien korkeiden turvallisuusstandardien ansiosta Publsiher ulkoasuasiakirjojen työstäminen tiimissä on paitsi tehokasta myös turvallista.

Publisher 2019 tarjoaa muun muassa seuraavat toiminnot ja ominaisuudet:

 • Suunnitteluruudussa on nyt käytettävissä oma sarake useiden kuvien muokkaamista varten.
 • Kuvia voidaan vaihtaa intuitiivisesti välittömästi vetämällä ja pudottamalla.
 • Käytettävissä on lukuisia uusia kuvatehosteita: esim. varjoja, hehkutehosteita, 3D-tehosteita ja heijastuksia.
 • Niitä voidaan käyttää myös tekstien suunnittelussa.
 • Valmiit julkaisut voidaan tallentaa myös JPG-muodossa verkkokuvapalvelua tai digitaalista tulostusta varten.

Publisher 2019 on yleensä saatavilla vain tiettyjen MS Office-versioiden kiinteänä osana, mutta Wiresoft voit ostaa julkaisuohjelmiston myös erikseen. Jotta voit käyttää MS Publisher 2019 -versiota tietokoneella tai muulla Windows-yhteensopivalla laitteella, käyttöjärjestelmä Windows 10 on pakollinen edellytys.

Wiresoftin verkkokaupasta voit ostaa Publisher 2019:n uusimman version sekä vanhemmat versiot ja monet muut Office-ohjelmat erityisen edullisesti yhden käyttäjän versiona, täysin ilman ohjelmistotilausta. Kaikki Publisher 2019:n mielenkiintoiset ja tärkeät uudet ominaisuudet on esitetty seuraavassa yksityiskohtaisessa katsauksessa.

Microsoft Publisher 2019:n ominaisuudet

Publisher 2019 sisältää sekä parannuksia jo hyväksi todettuihin nykyisiin toimintoihin ja työkaluihin että joitakin uudistuksia, muun muassa vapaasti käytettävissä olevissa grafiikoissa ja malleissa, joten käyttömahdollisuuksien valikoima on tässä versiossa entistäkin laajempi.

Käytä asiakirjoja suunniteltaessa muotoiluehdotuksia

Heti Publisher 2019: n alusta alkaen näytetään laaja suunnittelumallien luettelo, joka sisältää ehdotuksia erilaisille tulostusasiakirjoille tyypillisissä muodoissa: yksinkertaisista käyntikorteista postitettaviin esitteisiin ja laajoihin luetteloihin. Jokaista mallia voidaan muokata edelleen - värejä, fontteja ja muotoiluja voidaan korvata tai täydentää muilla. Alkuperäisen mallin tiedosto säilyy aina, joten sitä voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen, koska äskettäin suunniteltu malli tallennetaan kopiona.

Erityisesti aloittelevat ja kokemattomat käyttäjät arvostavat näitä asiakirjojen esiasetuksia, joiden avulla saat joka kerta houkuttelevan tulostustuloksen.

Tietenkin on myös mahdollista suunnitella omia malleja ja ulkoasuja. Jotta nämä ovat heti käytettävissä myös seuraavalla kerralla, ne voidaan tallentaa myös mallina tai master-tiedostona. Näin ammattilaiset säästävät paljon aikaa ja varmistavat, että kaikki siihen perustuvat asiakirjat ovat samannäköisiä ja -laatuisia.

Moduulien käyttö julkaisuissa

Sen varmistamiseksi, että asiakirjoilla on toistuva, identtinen ulkoasu eri formaateissa ja medioissa, Publisher 2019: ssä voidaan käyttää myös niin sanottuja rakennuspalikoita. Näitä ovat tyypilliset elementit, kuten otsikot, mutta myös kehykset, laatikot jne. Käyttäjät voivat käyttää Publsiher sisäänrakennettuja rakennuspalikoita, kuten malleja, tai luoda omia rakennuspalikoita.

Muokkaa kuvia ja grafiikkaa suoraan Publisher 2019:ssä

Grafiikkaa ja valokuvia voi lisätä suoraan tietokoneelta, Microsoft ClipArt -kirjastosta tai Bing-kuvahaun kautta tai verkkokuvakalenterista. Voit vaihtaa ja korvata niitä milloin tahansa vetämällä ja pudottamalla. Viivoitintoiminnon avulla ne voidaan asettaa haluttuun kohtaan millimetrin tarkkuudella paikalleen asettamisen jälkeen.

Publisher-asiakirjaan tuotuja kuvatiedostoja voi jopa muokata jälkikäteen; on mahdollista säätää värisävyjä ja värien voimakkuutta sekä rajata kuvan koko haluttuun muotoon. Samoin kuviin ja teksteihin on mahdollista lisätä erilaisia tehosteita, kuten varjoja ja heijastuksia, jotta ne erottuisivat.

Publisher 2019:ssä käytettävissä oleva skaalautuva SVG-vektorigrafiikka säilyttää terävyytensä myös zoomattaessa, joten se näyttää aina ammattimaiselta, ja 3D-objekteja voi kääntää mielensä mukaan halutun näkymän saamiseksi.

Käytä käteviä tekstilaatikoita

Kun laadit pitkiä tekstejä, jotka ulottuvat usealle sivulle tai joita kuvitukset keskeyttävät, on käytettävissä joitakin hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit seurata ulkoasua: Jos esimerkiksi tekstikenttään on lisätty liikaa tekstiä, kehyksen oikeassa alareunassa oleva pieni laatikko ilmoittaa tästä ellipsillä. Olemassa olevaa tekstikenttää voidaan sitten joko suurentaa aivan yksinkertaisesti hiirellä tai useita tällaisia tekstikenttiä voidaan yhdistää toisiinsa niin, että jäljelle jäävä teksti ilmestyy automaattisesti seuraavaan kenttään. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen, kun tekstiin tehdään myöhempiä muutoksia, esimerkiksi lyhennetään tai lisätään tekstiä.

Personoi ja jaa Publisher-asiakirjoja

Henkilökohtaisten postitusten luomiseksi kaikkien vastaanottajien nimet, valokuvat tai jopa verkkolinkit voidaan lisätä automaattisesti. Jos haluat jakaa luonnoksen tai valmiin ulkoasun muiden työntekijöiden kanssa, heidän sähköpostiosoitteensa voidaan lisätä suoraan asiakirjaan, jolloin sen lähettäminen nopeutuu entisestään. Microsoft OneDrive-pilvipalvelun avulla Publisherissa on myös mahdollista tallentaa tietoja verkkoon ja antaa vastaanottajille pääsy linkin kautta.

Publisher 2019:ssä on tulostusvaihtoehtoja jokaisella laadulla

Riippuen siitä, mihin tarkoitukseen esitteitä, esitteitä, kutsukortteja ja muita mainosmateriaaleja, mutta myös puhtaasti yksityisiä painotuotteita luodaan, Publisher 2019 tarjoaa laajat vaihtoehdot tulostukseen ja tietenkin jo suunnitteluun. Näin voidaan luoda painotuotteita mille tahansa kohderyhmälle halutulla laadulla. Verkkopalvelun kautta tapahtuvaa digitaalista tulostusta varten Publisher-asiakirjat voidaan tallentaa myös tavalliseen .JPG-muotoon.

Microsoft Publisher 2019:n yleiset järjestelmävaatimukset

Office Publisher 2019 -ohjelmisto on ladattavissa kahtena versiona: 32-bittinen ja 64-bittinen. 64-bittinen versio on asennettu oletusarvoisesti, mutta vain 32-bittinen versio voidaan asentaa 32-bittiseen käyttöjärjestelmään, jossa on x86-prosessori. Valitusta versiosta riippuen yksittäiset laitteistovaatimukset voivat vaihdella esimerkiksi RAM-muistin ja kiintolevytilan suhteen. Seuraavia vähimmäisvaatimuksia on noudatettava:

  • Käyttöjärjestelmät - ehdottoman välttämättömät: Windows 10 tai Windows Server 2019
  • Prosessori: vähintään 1,6 GHz, 2-ytiminen prosessori
  • Kiintolevytila: vähintään 16 Gt (32-bittinen) tai 20 Gt (64-bittinen)
  • RAM-muisti: vähintään 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
  • Näytönohjain: vähintään 1280 x 768 pikseliä, DirectX 10 ja WDDM 2.0

Osta Microsoft Publisher 2019 halvalla erillisenä ohjelmana Wiresoft

MS Publisher on perinteinen osa joitakin Microsoft Office-ohjelmapaketteja, joten sitä ei yleensä ole saatavana erikseen, vaan ainoastaan yhdessä muiden Office-ohjelmien kanssa. Wiresoft voit ostaa Publisher Software 2019:n myös yksittäisenä ohjelmana - toisin kuin monet muut Microsoft-ohjelmistojen toimittajat - ja erityisesti ostoversiona.

Etusi tässä: tämä Publisher 2019:n yhden käyttäjän lisenssi ei sido sinua ajallisesti rajoitettuun tilaukseen, jossa on pakollisia päivityksiä tai mahdollisia toimintojen käyttörajoituksia. Siksi sinun kannattaa hankkia Publisher 2019 Wiresoft kaksinkertaisesti yksittäisenä ohjelmana, varsinkin jos et tarvitse kaikkia Office-ohjelmia.

Turvallinen ohjelmisto-ostos Wiresoftin kanssa: Täältä ostamasi Publisher 2019 -yksittäislisenssi on yleensä peräisin yrityksen suuremmasta volyymilisenssistä ja edustaa siten niin sanottua käytettyä ohjelmistoa - mutta toiminnoiltaan se on identtinen Publisher-ohjelmaversion kanssa, joka sisältyy myös Office Suite 2019 -ohjelmaan. Siksi voimme tarjota sinulle tämän erityisen edulliseen hintaan!

Käytettyjä ohjelmistoja ostaessasi et myöskään ota oikeudellista riskiä, koska käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on nimenomaisesti laissa sallittu. Lisäksi jokainen Wiresoftissa saatavilla oleva Microsoft-ohjelma, riippumatta siitä, onko se aiemmin käytetty tai käyttämätön, on ensin testattu sen todellisen ja virheettömän käytettävyyden osalta, joten oston ja tietokoneeseen lataamisen jälkeen Publisher-ohjelmisto on heti 100-prosenttisesti käyttökelpoinen rajoittamattoman ajan.

Wiresoft tarjoaa vakavasti otettavana ja luotettavana ohjelmistojen jälleenmyyjänä vain sellaisia ohjelman täysversioita, jotka ovat identtisiä Microsoft saatavien versioiden kanssa ja jotka eivät ole peräisin vaarallisista lähteistä.

Erityisesti freelancerit ja pk-yritykset, mutta myös yksityiset käyttäjät hyötyvät erityisesti kaikista Publisher 2019, kun he ostavat ohjelmiston Wiresoft , koska he säästävät rahaa. Wiresoft Software Shopista saat MS Publsiher sekä monia muita Office-ohjelmia ja muita Microsoft ohjelmia ostoversioina.

Jos sinulla on kysyttävää MS Publisher 2019: stä tai mistä tahansa muusta Microsoft-ohjelmasta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat