Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10145
 • 36F-00341
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
50,90 € * 55,90 € * (8,94% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Microsoft Outlook for Mac 2016 on edelleen paljon käytetty versio hyväksi havaitusta -ohjelmasta, jolla voidaan hallita ja organisoida keskitetysti paitsi päivittäistä sähköpostiliikennettä, myös yhteystietoja, tapaamisia ja tehtäviä, mikä tuo lisää tehokkuutta - arkeen. Office Business Outlook for Mac 2016 -ohjelmalle on ominaista laaja valikoima käytännöllisiä ominaisuuksia ja hyödyllisiä toimintoja, jotka tukevat tuottavuutta toimistossa: Sekä ammattilaisia että aloittelijoita tuetaan kaikkien päivittäisten tehtävien suorittamisessa entistä helpommin. Laajat hakuvaihtoehdot auttavat esimerkiksi monien sähköpostien, sisältöjen ja yhteystietojen hallinnassa. Erityisesti tiedostojen liitetiedostojen usein tapahtuva lähettäminen ei ole vain nopeampaa for Mac 2016 -palvelun avulla useiden uusien vaihtoehtojen ansiosta, vaan se on myös turvallisempaa. Toinen uusi ominaisuus on mahdollisuus määrittää lähetettyjen tiedostojen yksilölliset oikeudet yksittäisille vastaanottajille. Outlook

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"

Microsoft Outlook for Mac 2016 - todistetusti MacOS-käyttöjärjestelmässä käytettävä Office-ohjelmisto - erillisenä ohjelmana

Microsoft Outlook for Mac 2016 on edelleen paljon käytetty versio hyväksi havaitusta Office-ohjelmasta, jota voidaan käyttää päivittäisen sähköpostiliikenteen lisäksi myös yhteystietojen, tapaamisten ja tehtävien keskitettyyn hallintaan ja organisointiin, jotta jokapäiväinen työelämä olisi tehokkaampaa.

Outlook for Mac 2016: lle on ominaista laaja valikoima käytännöllisiä ominaisuuksia ja hyödyllisiä toimintoja, jotka tukevat tuottavuutta toimistossa: Sekä ammattilaisia että aloittelijoita tuetaan kaikkien päivittäisten tehtävien suorittamisessa entistä helpommin. Esimerkiksi laajat hakuvaihtoehdot auttavat hallitsemaan monia sähköposteja, sisältöä ja yhteystietoja. Erityisesti, usein lähettäminen tiedostojen liitetiedostoja ei ole vain nopeampi Outlook for Mac 2016 ansiosta useita uusia vaihtoehtoja, mutta on myös turvallisempi. Toinen uusi ominaisuus on mahdollisuus määrittää lähetettyjen tiedostojen yksilölliset oikeudet yksittäisille vastaanottajille.

Outlook for Mac 2016:n selkeästi järjestettyjen navigointipalkkien avulla kaikki tarvittavat toiminnot ovat nopeasti käytettävissä sovelluksesta riippuen - sähköpostit, tehtävät, yhteystiedot ja kalenterimerkinnät. Outlook for Macin työpöytäliittymä 2016 on myös uudistettu, ja se on nyt kosketusoptimoitu.

Voit ostaaMS Outlook for Mac 2016: n Wiresoftilta edulliseen hintaan erillisenä ohjelmana - muuten se on saatavilla lähes vain osana Office for Mac 2016 -versiota tavallisissa kaupoissa. Lisäksi Wiresoft-verkkokaupasta löytyy paitsi Outlook for Macin 2016-versio, myös sähköpostiohjelmiston vanhempi tai uusin versio.

Outlook for Macin tärkeät ja käytännölliset uudet ominaisuudet 2016

Mac-käyttäjät, jotka haluavat käyttää Outlookia sähköpostien, yhteystietojen ja tapaamisten järjestämiseen, hyötyvät alla kuvatuista uusista ominaisuuksista sekä parannuksista nykyisiin ominaisuuksiin. Nämä auttavat käyttäjiä hallitsemaan paremmin päivittäistä sähköpostitulvaa ja nopeuttavat myös sisällön ja asiakirjojen hallintaa. Myös tehtävien koordinointi voidaan hoitaa entistä tehokkaammin.

Älykkäät hakukansiot sähköpostien ja muun sisällön löytämiseksi välittömästi

Määrittämällä virtuaalisen hakukansion, Mac-käyttäjät voivat suodattaa sähköposteja tai muita kohteita Outlook 2016: ssa ja saada ne näkyviin omassa kansiossaan, jotka vastaavat tiettyä ennalta määritettyä hakukriteeriä. Yksi mahdollinen sovellus on esimerkiksi kaikkien Outlookin postilaatikossa olevien lukemattomien sähköpostiviestien näyttäminen, jotka on tallennettu automaattisesti eri kansioihin. Samoin älykkään hakukansion avulla voidaan etsiä erityisesti tiettyjä henkilö- ja yhteyshenkilöryhmiä.

Hakua voidaan myös muuttaa pudotusvalikosta "Uusi hakualue", jolloin nykyinen kansio tai postilaatikko vaihtuu.

Parannettu selkeyttä liitetiedostojen etsinnässä

Outlook for Mac 2016 tarjoaa nyt aiempaa paremman yleiskatsauksen, kun etsitään sähköpostin liitteinä lähetettyjä tiedostoja: Napsauta vain "Liitä tiedosto" ja viestin lähettäjälle näytetään luettelo kaikista viimeksi käytetyistä tiedostoista. Jos luettelossa on sopiva tiedosto, se voidaan liittää välittömästi yhdellä napsautuksella. Monissa tapauksissa tämä toiminto poistaa hankalamman haun kansiorakenteista. Kunkin liitetiedoston kohdalla on myös avattava valikko, jossa on erilaisia toimintoja, joiden avulla voit avata, tallentaa, kopioida tai poistaa sen yhdellä napsautuksella.

Suurten liitetiedostojen lähettäminen entistä nopeammin OneDriven kautta

Sähköpostien lähettäminen suurempien liitetiedostojen kanssa on myös entistä helpompaa Outlook for Mac 2016 - edellyttäen, että Mac-käyttäjä käyttää Microsoftin tiedostojen hosting-palvelua OneDrivea. Jokaista siellä olevaa tiedostoa ei enää tarvitse ladata uudelleen sähköpostin liitetiedostona, vaan riittää, että kopioit vastaavan linkin sähköpostiin. Tämä nopeuttaa huomattavasti suurten tiedostoliitteiden lähettämistä ja vähentää huomattavasti sähköpostin saapuvien sähköpostien tietomäärää. Kaikille OneDriveen tallennetuille tiedostoille voidaan myös antaa yksilöllisesti määritellyt oikeudet (esim. luku, muokkaus jne.) yksittäisille vastaanottajille.

Kosketusoptimoitu, yhtenäisempi käyttöliittymä Outlook for Mac 2016

Microsoft on myös modernisoinut Outlook for Mac 2016: n käyttöliittymää niin, että se näyttää nyt samalta kuin Office-ohjelman Windows-versio - tämän ansiosta käyttäjät löytävät helpommin perille eri laitteilla. Outlook ja muut Office-ohjelmat tukevat 2016-versiossa myös paremmin Macille tyypillisiä ominaisuuksia ja toimintoja, kuten korkearesoluutioista Retina-näyttöä, koko näytön tilaa ja monikosketusliikkeitä. Ulkoasun yhtenäistämisen yhteydessä Outlook optimoitiin myös kosketusnäyttöä varten, jotta ohjelmaa voidaan käyttää pyyhkäisyeleiden avulla. Eleet "Pyyhkäisy vasemmalle" ja "Pyyhkäisy oikealle" voidaan määrittää seuraaville toiminnoille: "Merkitse luetuksi", "Poista", "Merkitse", "Arkistoi" ja "Ei mitään".

Clutter-toiminto

Sähköpostien lajittelu vie usein suuren osan päivittäisestä toimistotyöskentelystä, koska postilaatikot tukkeutuvat yhä enemmän epäolennaisista viesteistä tai jopa roskaposteista, jolloin niiden seuraaminen on vaikeaa - tässä kohtaa "Clutter"-työkalu tulee avuksi, koska se erottelee automaattisesti tärkeät ja epäolennaiset sähköpostit niiden saapuessa ja lajittelee jälkimmäiset omaan "roskapostikansioonsa". Samalla tunnistetaan ja poistetaan käytöstä mahdollisesti vaarallinen sisältö, kuten haitalliset linkit tai liitetiedostot.

Sen varmistamiseksi, että sähköpostit, jotka on mahdollisesti lajiteltu väärin, eivät jää huomiotta, Outlook lähettää päivittäin yhteenvedon kaikista sinne tallennetuista sähköposteista.

Clutter "lukee" myös käyttäjän käyttäytymistä rekisteröimällä, mitkä sähköpostit avataan ensin, mitkä luetaan myöhemmin ja mitkä jätetään kokonaan huomiotta. Näin ohjelma oppii itse, joten se parantaa automaattisesti hakusuodattimia ja -kriteerejä.

Luku- ja lähetysvahvistus sähköpostia lähetettäessä

Jotta sähköpostin lähettäjä voi seurata, onko vastaanottaja saanut ja lukenut sen, Outlook for Mac 2016 tarjoaa ensimmäisessä tapauksessa toimitusvahvistuksen, että kyseinen sähköposti on todella toimitettu tiettyyn postilaatikkoon, ja toisessa tapauksessa lukuvahvistuksen, joka on lyhyt viesti lähettäjälle, kun sähköposti on avattu.

Käytä samankaltaisten tai vakioviestien sähköpostimalleja

Päivittäinen sähköpostiliikenne koostuu usein oletusarvoisesti lähetetyistä viesteistä, joiden sisältö muuttuu vain vähän, esim. uusi päivämäärä jne. Sen sijaan, että tällaiset sähköpostit laaditaan joka kerta uudestaan, Outlook for Mac 2016 -ohjelmassa voidaan laatia ja tallentaa malleja, jotka on päivitettävä ennen lähettämistä vain tarvittaessa.

Sähköpostiviestien viivästynyt lähettäminen

Outlook for Mac 2016 pystyy nyt lähettämään viivästettyjä sähköposteja. Vaihtoehdolla "Lähetä myöhemmin" voidaan asettaa tietty päivämäärä sekä lähetyksen kellonaika, joka on esimerkiksi myös työn päättymisen jälkeen. Vastaavat sähköpostiviestit lähetetään siis myös silloin, kun Outlook ei ole enää auki tietokoneella.

Muut käytännön apuvälineet ja ominaisuudet Outlook for Mac 2016:ssä

Erityisesti silloin, kun käyttäjien on organisoitava ja hallinnoitava suurta määrää projekteja, myös seuraavat työkalut helpottavat ja nopeuttavat päivittäistä työtä:

 • SetDefaultMailApp tekee Outlookista Macin oletussähköpostisovelluksen. Tämä tarkoittaa, että Outlook käynnistyy automaattisesti, kun käyttäjä esimerkiksi klikkaa Internetissä olevaa sähköpostilinkkiä kirjoittaakseen viestin.
 • ResetRecentAddresses poistaa kerralla kaikki uuden sähköpostin automaattiset osoiteehdotukset. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen silloin, kun tiettyjen osallistujien kanssa toteutettu projekti on päättynyt eikä yhteystietoja enää tarvita seuraavassa projektissa.
 • Työkalurivillä DeepL voidaan määritellä usein käytetyt komennot valmiina.
 • Suuret määrät sähköpostiviestejä hyvin erilaisilta liikekumppaneilta voidaan lajitella automaattisesti tätä tarkoitusta varten perustettuihin kansioihin sääntöjen avulla. Tämä poistaa manuaalisen lajittelun tarpeen.
 • Koska Outlook on paljon muutakin kuin pelkkä sähköpostiohjelma, kaikki muut toiminnot, kuten kalenteri, ihmiset, tehtävät ja muistiinpanot, näkyvät myös ikkunan alareunassa, jotta käyttäjät voivat helposti vaihtaa niiden välillä yhdellä napsautuksella. Valitusta näkymästä riippuen myös nauhassa näkyvät komennot ja tilarivin tiedot muuttuvat.

Järjestelmävaatimukset Microsoft Outlookin 2016 käyttämiseksi Macissa

Seuraavat tiedot edustavat vähimmäisvaatimuksia Outlook for Macin 2016 käyttämiseksi Applen päätelaitteessa. Outlook 2016 Macille on saatavilla vain 64-bittisenä sovelluksena.

 • Käyttöjärjestelmä: jokin kolmesta uusimmasta macOS-käyttöjärjestelmästä (Mac OS X 10.10 tai uudempi)
 • iPad ja iPhone: vähintään iOS 8.0 tai uudempi versio
 • Prosessori: Intel
 • Työmuisti: vähintään 4 GB
 • Kiintolevytila: vähintään 3 GB
 • Näytönohjain: vähintään 1 280 x 800 pikseliä

Tämä on mitä Outlook for Mac 2016 tarjoaa toisin kuin PC-versio:

Outlookin Mac-versiossa 2016 on seuraavat ominaisuudet toisin kuin Windows-versiossa:

 • Taulukot voidaan lisätä Wordista/Excelistä sähköpostiin.
 • Jopa kolme kalenteria voidaan näyttää vierekkäin.
 • Vastaajaviestit voidaan muuntaa tekstiksi ja lähettää sähköpostina tai tekstiviestinä.
 • Tietojen oikeuksien hallinta (IRM) käytännöt, Outlook for Mac 2016 tukee nyt Active Directory ja Azure-pohjainen Rights Management Services (RMS).

Osta Outlook for Mac 2016 itsenäisenä Office Suite -ohjelmana edulliseen hintaan Wiresoftilta

Outlook forMac 2016, tyypillinen osa Office Suite Microsoft, ei yleensä ole saatavilla erikseen vähittäismyyjiltä. Wiresoft-ohjelmistokaupassa voit kuitenkin ostaa Outlook for Mac 2016 -ohjelman myös yksittäisenä ostoversiona - toisin kuin useimmat muut Microsoft-ohjelmistojen myyjät, jotka tarjoavat ohjelmaa usein vain tilausversiona erikseen.

Ohjelmiston ostaminen Wiresoftilta tarkoittaa siis: kaksinkertaista hyötyä, koska saat Outlook for Mac 2016 erikseen ilman Office Suitea, ja vieläpä todella edulliseen hintaan! Pienemmät yritykset, joille volyymilisenssi ei ole järkevä, mutta myös itsenäiset ammatinharjoittajat ja yksityiset Outlook-käyttäjät voivat kattaa Microsoft-ohjelmien tarpeensa erityisen edullisesti ostamalla ohjelmistoja Wiresoftilta.

Nämä ovat etuja, kun ostat Outlook for Mac 2016 yhden käyttäjän lisenssin:

 • Hankit yhden käyttäjän lisenssin ostoversiona.
 • Tämä tarkoittaa, että et ole sitoutunut maksullisiin päivityksiin liittyvään tilaukseen.
 • Pitkällä aikavälillä tämä Outlook for Mac 2016 -versio on siis halvempi.
 • Ostettu versio on rekisteröity vain sinulle, eikä kukaan muu käytä sitä.
 • Tämä Outlook for Mac 2016 -lisenssi ei rajoita sen toiminnallisuutta.

Ohjelmistojen ostaminen Wiresoftin kautta on turvallinen veto: Wiresoftin tarjoamat käytetyt ohjelmistot ovat joko osa suurempaa lisenssiä tai niin sanottuja käytettyjä ohjelmistoja - ja joka tapauksessa täysin laillisia tuotteita - ja siten ilman mitään riskejä sinulle: Koska Euroopan lainsäätäjä on nimenomaisesti sallinut käytetyillä ohjelmistoilla käytävän kaupan! Edellinen ostaja ei enää käytä tätä, ja siksi se on poistettu, jotta se voidaan nyt asentaa uudelleen ja käyttää normaalisti.

Lisäksi jokainen Wiresoftin myyntiin tarjoama Microsoft-ohjelma on testattu ennen myyntiä sen todellisen käytettävyyden osalta, ja sen toimintoja ja kestoa ei ole rajoitettu, joten aktivoinnin jälkeen sitä voidaan käyttää tietokoneellasi kuten mitä tahansa perinteistä Microsoft-ohjelmistotuotetta. Ostamasi Microsoft-ohjelman täysversio on identtinen tavanomaisessa kaupassa saatavilla olevien vastaavien versioiden ja versioiden kanssa.

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Outlook for Mac 2016:n ja sen muut versiot sekä muut Macille tarkoitetut Office-ohjelmat sekä monet muut Microsoftin ohjelmat Mac-versioina.

Jos sinulla on kysyttävää Outlook for Mac 2016: sta tai mistä tahansa muusta ohjelmasta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat