Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCEL 2016

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10124
 • 065-08572
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
42,90 € * 46,90 € * (8,53% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Excel 2016, klassinen Microsoftin ohjelma monimutkaisten laskelmien luomiseen, tarjoaa jälleen kerran nykyisessä versiossaan paljon toimintoja ja työkaluja, jotka helpottavat päivittäistä työskentelyä kuvioiden ja taulukoiden kanssa ja mahdollistavat monimutkaistenkin laskelmien tekemisen. Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa One-Click Forecasting trendien määrittämiseen ja esittämiseen, laajennettu Power Query tietolähteiden, kuten SAP Business Objectsin, Hadoopin tai Salesforcen, sisällyttämiseen sekä parannetut PowerPivot-toiminnot, joiden avulla tietoja voidaan analysoida entistä nopeammin.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCEL 2016"

Microsoft Excel 2016 - tehokas yhden käyttäjän laskentaohjelma

Excel 2016, klassinen Microsoft ohjelma monimutkaisten laskelmien luomiseen, tarjoaa jälleen kerran nykyisessä versiossaan lukuisia toimintoja ja työkaluja, jotka helpottavat päivittäistä työskentelyä numeroiden ja taulukoiden kanssa ja mahdollistavat myös monimutkaisten laskelmien tekemisen. Uusiin ominaisuuksiin kuuluvat One-Click Forecasting trendien määrittämiseen ja näyttämiseen, parannettu Power Query, joka mahdollistaa tietolähteiden, kuten SAP Business Objectsin, Hadoopin tai Salesforcen, käytön, sekä parannetut PowerPivot-toiminnot, joiden avulla tietoja voidaan analysoida entistä nopeammin.

Lisäksi Excel 2016 on optimoitu asiakirjojen yhteistoiminnalliseen käsittelyyn ja niiden reaaliaikaiseen toimittamiseen. OneDriven ja SharePointin integroinnin ansiosta käyttäjät voivat työskennellä Excel-tiedostojen parissa yhdessä pilvipalvelussa, olipa kyse sitten toimistosta, kotoa tai matkalla: ne siirretään yhdellä napsautuksella välittömästi pilvipalveluun, mukaan lukien yksilölliset julkaisu- tai käyttöoikeudet, jotta arkaluonteiset tiedot voidaan suojata myös verkossa.

Lisäksi älykkäät avustajat, kuten "Insights", joka yhdistää Excelin ja Microsoft Bing -haun, ja "Tell Me", joka tukee käyttäjiä valitsemaan sopivia toimintoja asiakirjojen muokkaamiseen, helpottavat työskentelyä Excel 2016:n kanssa entisestään.

Lisäksi Excel 2016: een on saatavana uusia Office-malleja: "Tummanharmaassa" on erityisen voimakkaat kontrastit, kun taas "Värillinen" -malli tarjoaa modernin ilmeen.

Parannettu kosketusnäyttö helpottaa myös huomattavasti Excelin käyttöä vastaavilla päätelaitteilla.

Microsoft Excel 2016 on saatavana Office-sarjan ulkopuolella edullisena yksittäisenä lisenssinä Wiresoft Software Shopissa. Seuraavassa yleiskatsauksessa kerrotaan, mitä hyväksi todettu laskentaohjelmisto tarjoaa käyttäjälle, kun se on ostettu.

Excel 2016:n uudet toiminnot

Excel 2016 sisältää muun muassa seuraavat parannukset nykyisiin toimintoihin sekä täysin uusia työkaluja:

 • PROGNOSE.ETS: Excelin aiemmissa versioissa voitiin luoda vain lineaarisia ennusteita. Uuden PROGNOSE.ETS-toiminnon avulla on nyt mahdollista luoda lyhytaikaisia vaihtoehtoisia tulevaisuuden ennusteita (mukaan lukien parhaat ja huonoimmat tapaukset), jotka perustuvat eksponentiaaliseen tasoitukseen (ETS), ja asettaa ne saataville ennustetiedoston muodossa.
 • Vuorovaikutteiset kaaviot pivot-taulukoissa: Erityisesti monimutkaisissa pivot-taulukoissa uudet integroidut Business Intelligence -toiminnot mahdollistavat paremman yleiskuvan laskelmissa. Sen lisäksi, että ajalliset arvot voidaan ryhmitellä neljännesvuosittain tai kuukausittain, ne sisältävät myös Online Analytical Processing (OLAP) -ohjelmasta tutun porautuvan navigoinnin.
 • LET-toiminto: Tämän toiminnon avulla Excel 2016 parantaa laskentatehoa ja parantaa luettavuutta ja yhdistettävyyttä, koska se mahdollistaa yksittäisten kaavan sisällä olevien alueiden nimeämisen.
 • Näkymän suodatin: Uuden suodattimenäkymän avulla on mahdollista piilottaa muiden työntekijöiden lajittelu ja suodattimet yhteisen työskentelyn aikana, jotta Excel-tiedoston oma selkeys paranee.

Lisäksi nämä kaavat ovat käytettävissä myös Excel 2016:ssa:

 • ENSIMMÄINEN ARVO: Tämä kaava käyttäytyy samoin kuin SVERWEIS, mutta toisin kuin jälkimmäinen, se ei enää vaadi viiteluetteloa.
 • TEXTCHAINS ketjuttaa numeroita tai tekstejä tekstiin, erotin voidaan määrittää kaavassa. CHAINiin verrattuna tyhjät solut voidaan jättää huomiotta ja rivinvaihdot voidaan ankkuroida suoraan kaavaan.
 • TEXT CHAIN: korvaa edellisen toiminnon CHAIN.
 • WENNS tekee sisäkkäisistä IF-kaavoista tarpeettomia. Nyt riittää, että kaikki ehdot liitetään yhteen.
 • MAXWENNS-ohjelmaa käytetään maksimiarvon määrittämiseen numerosarjasta tietyissä olosuhteissa.
 • MINWENNS suorittaa vastaavat laskutoimitukset vähimmäisarvoille.

Uudet kaaviotyypit Excel 2016:ssa

Excel 2016 tarjoaa nyt myös kuusi uutta kaaviotyyppiä, jotka on integroitu osoitteeseen Office ja jotka havainnollistavat selkeästi erilaisia laskutoimituksia. Nämä ovat seuraavat taulukot:

 • Vesiputous: tätä pylväsdiagrammia voidaan käyttää osoittamaan avoimesti, miten alkuarvo muuttuu edelleen eri positiivisten ja negatiivisten arvojen kautta.
 • Histogrammi: Tätä tyyppiä käytetään tiettyjen luokkien taajuusjakauman esittämiseen. Jos haluat käyttää sitä uudessa Excel 2016 -ohjelmassa, sinun tarvitsee vain valita sopivat tietokokonaisuudet, jotta histogrammi täytetään automaattisesti luokilla.
 • Puukartta: Puukarttakaavion avulla voidaan näyttää selkeästi hierarkkisen rakenteen mittasuhteet.
 • Pareto: Pareto-kaavio on laajennettu histogrammi, joka näyttää sekä absoluuttisen arvon että suhteellisen osuuden. Yhtäältä sarakkeet on järjestetty koon mukaan, ja toisaalta toinen akseli kuvaa vastaavaa prosentuaalista osuutta kokonaisarvosta.
 • Sunburst: Sunburst-diagrammi visualisoi hierarkkiset tiedot keskittyneiden renkaiden muodossa. Se osoittaa hierarkioiden väliset suhteet, jotka esitetään renkaiden vastaavilla jakaumilla.
 • Boxplot: Sitä kutsutaan myös nimellä boxplot tai box & whiskers, ja sitä käytetään pääasiassa tilastollisen analyysin visualisointiin kvartiilien, mediaanien ja "poikkeavien" arvojen muodossa.

Excel 2016:n "Suositeltavat kaaviot" -toiminto tukee laskennan kannalta sopivimman kaaviotyypin valintaa. Jos haluat käyttää sitä, valitse vain hiirellä asiaankuuluvat tiedot, ja saat live-esikatseluna valikoiman vastaavia ehdotuksia, joissa on todellisia tietoja.

Uudet ohjelmien väliset yksittäiset toiminnot osoitteessa Office 2016

Excel 2016 sisältää myös useita muita käteviä työkaluja ja ohjattuja työkaluja, jotka ovat käytettävissä myös muissa Office suite 2016 -ohjelmissa ja auttavat käyttäjiä työskentelemään tehokkaasti kaikissa sovelluksissa.

"Insights Wizard

Ohjattu "Insights"-ohjattu toiminto on käytettävissä suoraan Excel 2016:ssa, ja sen avulla käyttäjät voivat etsiä selityksiä tai lisätietoja taulukon sisältämistä termeistä tai tiedoista. Sen sijaan, että siirtyisit Internetiin etsimään vastaavia hakutuloksia, riittää, että merkitset hiirellä tietyn ilmaisun - klikkauksella aktivoidaan Bingin tukema älykäs haku suoraan Excelissä ja "Insights" näyttää hakutulokset Excel-ikkunan sivulla.

"Tell Me" Assistentti

Tämä Excel-valikon nauhassa oleva avustaja tukee erityisesti käyttäjiä, joilla ei ole aiempaa tietoa toimintojen suorittamisesta. Sen tunnistaa sen hehkulampun muotoisesta kuvakkeesta, ja se helpottaa Excel 2016:n käyttöä: avustaja tarjoaa tähän tarkoitukseen hakukentän, joka aktivoituu yksinkertaisesti kirjoittamalla sinne yksi tai useampi termi, joka osoittaa, mitä käyttäjä haluaa tehdä Excel-asiakirjassa. "Kerro minulle" näyttää, missä vastaava toiminto sijaitsee nauhassa, ja tarjoaa tarvittaessa lisätukea kyseisen toiminnon suorittamiseen. Tämä helpottaa Excelin käyttöä erityisesti aloittelijoille.

Vapaalla kädellä syötetty kaava

Vapaa kaavan syöttö on erityisen käytännöllinen toiminto Excel 2016: ssa, jolla matemaattiset kaavat voidaan lisätä suoraan asiakirjaan. Hiiren tai kosketuksen avulla nämä luodaan ensin vapaalla kädellä ja sisällytetään suoraan tekstinä työkirjaan.

Excel-asiakirjojen helpompi jakaminen

Excel-taulukot ja voidaan jakaa muiden käyttäjien kanssa entistä nopeammin ja helpommin Excelin vuoden 2016 versiossa: Nauhaan sisältyvä "Jaa"-toiminto tarjoaa useita vaihtoehtoja kyseistä asiakirjaa varten: yhdellä napsautuksella voidaan määrittää yksittäiset vastaanottajat sekä määrittää yksittäiset oikeudet: lukeminen, muokkaaminen jne.

"Versiohistoria" tehokkaampaan yhteistyöhön Excelissä

Koska Excel-dokumenttia voidaan työstää samanaikaisesti - kuten esimerkiksi pilvipalvelussa usein tapahtuu - on usein vaikea seurata, kuka osallistuja tekee mitäkin muutoksia ja milloin. Tätä tarkoitusta varten Versiohistoria-toiminto tarjoaa kunkin asiakirjan versiohistorian, jossa vanhemmat muokkaustilanteet paitsi näkyvät, myös ovat käytettävissä uudelleen muokkausta varten.

OneDriven käyttäminen Excel 2016:ssa

OneDrivea, Microsoft monipuolista pilvitallennustilaa verkkopohjaiseen tiedostojen jakamiseen, voi nyt käyttää Excel 2016:ssa. OneDriven integroinnin ansiosta käyttäjät voivat tallentaa Excel-asiakirjoja sinne, jotta ne ovat nyt saatavilla mistä tahansa ja millä tahansa laitteella. OneDriven avulla paikallinen riippumaton yhteistyö Excel-tiedostojen kanssa on mahdollista.

Tietojen häviämisen estäminen Excel 2016:ssa

Integroimalla Microsoft Data Loss Protection (DLP) -ominaisuudet voidaan käyttää myös Excel-asiakirjoissa tietojen katoamisen estämiseksi ja arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi. Järjestelmänvalvojat käyttävät DLP:tä erityisesti sellaisten sisältöjen luomista ja jakamista koskevien käytäntöjen määrittämiseen, jotka sisältävät arkaluonteisia ja suojelun arvoisia tietoja, niin että kun mahdollinen turvallisuusriski havaitaan, käyttäjiä varoitetaan tai jopa estetään jakaminen. DLP-palvelut ovat saatavilla Excel 2016:ssa SharePoint Online- ja OneDrive for Business -palvelujen kautta.

Excel 2016:n järjestelmävaatimukset:

Kuten vastaava Office-versio, myös MS Excel on saatavana 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona, minkä vuoksi yksittäiset laitteistovaatimukset, kuten muistin määrä, voivat vaihdella:

 • Käyttöjärjestelmät: vähintään Windows 7 tai uudempi, Windows Server 2012 R2 tai Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Prosessori: x64- tai x86-bittinen prosessori, jonka taajuus on vähintään 1 GHz ja SSE2-prosessori
 • Muisti: vähintään 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen versio), 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen versio)
 • Kiintolevytila: vähintään 3,0 Gt vapaata tilaa
 • Näyttö: vähintään 1024 x 768 resoluutio
 • Näytönohjain: DirectX 10 -näytönohjain grafiikkalaitteiston kiihdytystä varten

Osta Excel 2016 yksittäisenä ohjelmana yhden käyttäjän versiona Wiresoftilta

Kun ostat Excel 2016: n, hyödyt kaikista näistä eduista Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen uskomattoman alhaisen hinnan lisäksi: MS Excel on aina osa Microsoft Office-pakettia, joten sitä ei yleensä ole helposti saatavilla erillisenä ohjelmana. Voit kuitenkin ostaa Excel 2016:n sekä muut ohjelmaversiot Wiresoft-verkkokaupasta yksittäisenä Office-sovelluksena toisin kuin monilla muilla myyjillä, joilla Microsoft-ohjelmistot ovat saatavilla vain virallisina ostoversioina osana pakettia.

Wiresoftin tarjoama Excel 2016 -versio on ostolisenssi, joka ei vaadi sinua allekirjoittamaan tilaussitoumusta, joka velvoittaa sinut lataamaan kalliita päivityksiä, eikä se aseta aikarajaa sille, kuinka kauan voit käyttää sitä. Siksi Excel 2016 -ohjelmiston ostaminen hyödyttää sinua pitkällä aikavälillä myös tulevaisuudessa. Näin ollen tämän Excel 2016 -yksittäislisenssin ostaminen on edullinen ja taloudellinen ratkaisu erityisesti sellaisille käyttäjäryhmille, jotka haluavat käyttää kaikkia hyväksi havaitun taulukkolaskentaohjelmiston etuja, mutta eivät tarvitse toista Office-ohjelmaa. Ohjelmistotarjonnastamme hyötyvät erityisesti freelancerit ja pienemmät yritykset, mutta myös yksityiset käyttäjät.

Wiresoftin myyntiin tarjoama Excel 2016 -yksittäislisenssi on identtinen Microsoft vastaavaan 2016 Office Suite -ohjelmistoon sisältyvän Excel-ohjelmiston kanssa. Excel 2016:n lisäksi myös kaikki muut Wiresoft Software Shopin tarjoamat ohjelmistolisenssit ovat yksinomaan alkuperäisiä Microsoft tuotteita. Yksittäiset Office-ohjelmat voi ostaa täältä yhden käyttäjän täysversiona. Nämä olivat yleensä jo edellisen omistajan käytössä, tai ne ovat peräisin yrityksen suuremmista lisensseistä. Tällaisen aiemmin käytetyn ohjelman tai siihen liittyvän lisenssin aiempi asennus poistettiin Wiresoftille tapahtuneen myynnin yhteydessä, joten Excel 2016 tai vastaava muu Office-ohjelma on jälleen 100-prosenttisesti käyttökelpoinen, ja se voidaan näin ollen asentaa uudelleen ilman lisäkysymyksiä.

Näin ollen sinulle ei aiheudu mitään käyttöoikeuksiin tai niiden käytettävyyteen liittyviä haittoja, kun ostat niitä käytetyiltä ohjelmistoilta. Koska tällaisten ohjelmistotuotteiden ostaminen Wiresoftilta on täysin laillista, voit maksun jälkeen ladata ne välittömästi ja käyttää niitä ilman rajoituksia. Turvallisuutesi vuoksi jokainen Wiresoftin Excel-lisenssi on tarkistettu etukäteen sen todellisen käytettävyyden osalta. Wiresoft ei myöskään vakavasti otettavana ohjelmistokauppiaana tarjoa ohjelmistoja, joita voi käyttää vain rajoitetun ajan, tai sellaisia testiversioita, joiden toimintojen valikoima on rajoitettu, tai jotka sisältävät lisenssejä, joita myös kolmannet osapuolet käyttävät.

Jos sinulla on kysyttävää Excel 2016: sta tai muiden MS Office -ohjelmistojen ostamisesta, voit hyödyntää asiantuntevaa neuvontaamme sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCEL 2016"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCEL 2016"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat