Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT ACCESS 2016

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10130
 • 077-07131
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
42,90 € * 46,90 € * (8,53% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Microsoft Access 2016 on uudempi versio tehokkaasta tietokannan hallintajärjestelmästä , jonka avulla tietokantoja voidaan luoda ja käyttää yksilöllisesti kulloistenkin tarpeiden mukaan. -rajapintojen avulla voidaan tuoda paitsi -, XML- ja dBASE-tiedostoja myös PDF-tiedostoja, joita voidaan käyttää tietolähteinä, sekä tietoja SQL-tietokannoista. Microsoft Access Excel Access 2016 voi käyttää sekä yksityiset käyttäjät että -käyttäjät kaupallisesti intuitiivisesti käytettävien työkalujensa ansiosta. Lukuisat mallit mahdollistavat toimivien tietokantojen nopean luomisen yritysten projektinhallintaa, hallintoa ja tavarahallintaa varten. vuosi 2016 helpottaa myös kokemattomien -käyttäjien mahdollisuuksia kehittää tietokantapohjaisia sovelluksia (apps) mobiililaitteille, jotta nämä tietokannat ovat helposti ja nopeasti muiden työntekijöiden käytettävissä älykkään -yhteyden kautta. Business Microsoft Access User SharePoint

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT ACCESS 2016"

MS Access 2016 erillisenä ohjelmana ostoversiossa

Microsoft Access 2016 on uudempi versio Microsoftin tehokkaasta tietokantojen hallintajärjestelmästä, jonka avulla voidaan luoda ja käyttää tietokantoja yksilöllisesti erityisvaatimusten mukaan. Access-rajapintojen avulla voidaan tuoda Excel-, XML- ja dBASE-tiedostojen lisäksi myös PDF-tiedostoja, joita voidaan käyttää tietolähteinä, sekä tietoja SQL-tietokannoista.

Intuitiivisten työkalujensa ansiostaAccess 2016: aa voivat käyttää sekä yksityiset käyttäjät että yrityskäyttäjät. Lukuisat mallit mahdollistavat toimivien tietokantojen nopean luomisen yritysten projektinhallintaa, hallintoa ja tavarahallintaa varten. Microsoft Access 2016 helpottaa myös kokemattomien käyttäjien mahdollisuuksia kehittää tietokantapohjaisia sovelluksia (apps) mobiililaitteille, jotta nämä tietokannat ovat helposti ja nopeasti muiden työntekijöiden käytettävissä älykkään SharePoint-yhteyden kautta.

Access 2016 sisältää useita teknisiä parannuksia ja lisäyksiä, jotka laajentavat tietokantaohjelman käyttömahdollisuuksia entisestään. Esimerkiksi Access 2016 tukee BigInt-tietotyyppiä, joka laajentaa yhteensopivuutta Windows SQL Serverin kanssa, ja dBASE-tuki on otettu uudelleen käyttöön. Yleisesti ottaen asiakirjojen yhteistoiminnallista käsittelyä ja niiden toimittamista reaaliajassa tuetaan entistä enemmän: Tietokannat ovat kaikkien käyttäjien saatavilla pilvipalvelussa OneDriven ja SharePointin kautta.

Access 2016 tarjoaa myös uusia Office malleja visuaalisen mukauttamisen osalta: Käyttäjät voivat nyt näyttää ohjelmaikkunan tummanharmaana, jossa on voimakkaammat kontrastit tyypillisen tummanpunaisen sijaan - tarkempaa työskentelyä varten.

Access 2016 on yleensä saatavilla vain MS Office-Edition Professionalin (sekä Office 365:n) kiinteänä osana. Muiden versioiden käyttäjät, mutta myös käyttäjät, joilla ei ole asennettuna Office -versiota, voivat ostaa Access 2016 -version erikseen Wiresoftilta. Sen erityisenä etuna on, että sitä tukevat myös vanhemmat Microsoftin käyttöjärjestelmät osoitteesta Windows 7 alkaen - tämä tarkoittaa, että erityisesti ne ostajat, jotka käyttävät sitä edelleen, hyötyvät siitä.

Wiresoftin verkkokaupasta saat MS Accessin 2016-version sekä ohjelmiston uusimman version tai aiemmat versiot - ja myös suositut muut Office-ohjelmat - erityisen edullisesti yhden käyttäjän lisenssinä. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään yksityiskohtaisesti Access 2016:n toiminnot ja ominaisuudet.

Tietokantasovellusten yksilöllinen määrittäminen ja muokkaaminen Access 2016

Microsoft Jet Engineen perustuvana relaatiotietokantana (RDBMS - Relational Database Management System) Access tarjoaa muihin vastaaviin järjestelmiin verrattuna sen suuren edun, että sen kautta syötetyt tiedot voidaan päivittää milloin tahansa ja siten myös muuttaa tai poistaa. Tämä tapahtumakeskeisyys tekee MS Accessista ihanteellisen ohjelman liiketoiminnan kannalta tärkeiden ajankohtaisten tietojen tallentamiseen ja siten yritysten operatiivisten järjestelmien tukemiseen. Access käyttää tiedostomuotona .ACCDB:tä sekä vanhempia .MDB- ja .MDE-muotoja.

Integroidun kehitysympäristön ansiosta ohjelmisto sisältää yhdessä graafisen käyttöliittymän kanssa monia työkaluja, joiden avulla voidaan suunnitella kohdennettuja sovelluksia ja saattaa ne kohderyhmän saataville verkkosovelluksina selaimen kautta  tai työpöytäsovelluksena.

Käyttäjät voivat jo uutta Access-tietokantaa luodessaan turvautua laajaan valikoimaan malleja, joissa otetaan huomioon tyypilliset sovellusmahdollisuudet. Lisäksi tietokantoja on tietenkin mahdollista konfiguroida omien ideoiden ja toiveiden mukaan. Tätä tarkoitusta varten käytettävissä olevat työkalut tarjoavat monia vaihtoehtoja kentän tietyt tietotyypit ja kentän ominaisuudet. Accessilla luotuja tietokantoja voidaan käyttää sekä sovelluksina paikalliseen käyttöön tietokoneella että ennen kaikkea selainpohjaisina sovelluksina paikasta riippumattomaan käyttöön.

Raportteja luotaessa Access tarjoaa myös erilaisia näkymiä - käyttäjät voivat vaihtaa raporttinäkymän, sivunäkymän, asettelunäkymän ja suunnittelunäkymän välillä tarpeen mukaan vaihtaakseen tietojen painopistettä.

Työskentele tehokkaasti Access 2016:ssa käytännön toimintojen avulla

Access 2016 tukee käyttäjiä monilla käytännön toiminnoilla ja ominaisuuksilla, jotka helpottavat ja tehostavat ohjelman käyttöä. Jopa kokemattomat käyttäjät ja aloittelijat löytävät nopeammin perille: aloitusnäytössä näkyvät viimeksi käytetyt tietokannat, jotka ovat heti käytettävissä yhdellä napsautuksella. Ikkunan yläreunassa oleva suuri nauha (nauhapalkki) näyttää kaikki toiminnalliset alueet selkeässä järjestyksessä.

Access 2016:n määrittäminen ja käyttö erikseen

Accessin oletusasetuksissa työkalurivi, josta pääsee usein käytettyihin toimintoihin, sijaitsee vasemmassa yläkulmassa. Käyttäjät voivat myös koota siellä näkyvän komentoluettelon omien toiveidensa mukaan, mikä säästää toistuvia hakuja alivalikossa. Työkalurivi voidaan myös sijoittaa nauhan alapuolelle tilan vapauttamiseksi. Kukin välilehti on jaettu toiminnallisten komentoryhmien ja toimintojen, kuten mallien, taulukoiden, kyselyiden, lomakkeiden, raporttien jne. mukaan vastaaviin kontekstivalikoihin ja niihin liittyviin kontekstityökaluihin.

Jos haluat yksinkertaistaa tai nopeuttaa tietyn toiminnon etsimistä, ylemmässä valikkokaistassa on käytettävissä "Kerro minulle" -hakuavustaja. Sinun tarvitsee vain syöttää hakuun liittyvät termit syöttökenttään, ja "Kerro minulle" näyttää käytettävissä olevat vaihtoehdot. Yksinkertaisempiin kysymyksiin vastataan suoraan tässä kentässä; monimutkaisemmissa kysymyksissä tai ratkaisuissa avustaja ehdottaa lisäohjeita, jotka vastaavat parhaiten etsittyä toimintoa. Kätevästi

Search Assistant tallentaa kaikki sen kautta suoritetut toiminnot: ne on lueteltu alivalikossa kohdassa "Viimeksi käytetty", ja ne ovat siten nopeammin käytettävissä.

Käyttäjät, jotka haluavat käyttää Access 2016:ta tabletilla, voivat vaihtaa hiiren ja sormen syöttötilan välillä napsauttamalla kosketuskuvaketta, jolloin myös nauha vaihtuu: Sormisyöttötilassa nauhassa on enemmän tilaa kunkin komennon välissä, mikä helpottaa käyttöä.

Tietokantakyselyt Access 2016:ssa

Access 2016: ssa luodaan SQL-kieleen perustuva kysely. Tähän on myös useita käteviä työkaluja, kuten niin sanottujen jokerimerkkien * ? # sijoitussuojina tietosarjan tuntemattomille elementeille. Kyselyissä, joissa on useampi kuin yksi ehto, käytettävissä on kaksi vaihtoehtoa AND tai OR.

Toimintakyselyillä voidaan tehdä muutoksia taulukkoon, esimerkiksi päivittää - esimerkiksi hintoja -, poistaa tai luoda uusi taulukko valituilla tietueilla.

Jos useita taulukoita tuodaan eri lähteistä, Access 2016 tukee myös turhien tietojen etsimistä ja poistamista, kun voit yhdistää taulukot toisiinsa.

Lomakkeiden luominen Access 2016:ssa

Access 2016: ssa käytettävät lomakkeet ovat erittäin käytännöllinen työkalu tietojen syöttämiseen ja ylläpitoon, sillä niitä on helppo käyttää ja niiden avulla voidaan myös automatisoida prosesseja. Lomakkeilla on se suuri etu taulukkonäyttöön nähden, että niillä näytetään useimmiten vain yksi tietue, joka voi tietysti sisältää myös itse taulukoita. Sisältämät tiedot näkyvät siten paljon selkeämmin ja eri tavalla jäsenneltyinä, mikä voi helpottaa tietueiden syöttämistä tai muokkaamista manuaalisesti. Tällaiset automaattiset lomakkeet voidaan luoda erikseen lomakkeen asettelutyökaluilla.

BigInt-tietotyypin "Big Number" tuki

Access 2016 esittelee BigInt-tietotyypin, joka parantaa erityisesti yhteensopivuutta MS SQL Serverin kanssa. BigInt-tietotyyppiä voidaan käyttää suurten lukujen laskemiseen, tämä tietotyyppi tallentaa ei-monetaarisen numeerisen arvon Access-taulukkoon kenttänä tätä tarkoitusta varten tai tuotaessa SQL-tietokannasta.Kahdeksan tavua sisältävällä BigInt-tietotyypillä on paljon laajempi laskenta-alue (-2^63-2^63-1) kuin "Number"-tietotyypillä, jolla on vain neljä tavua (-2^31-2^31-1).

Tuki dBASE-tiedostoille ja ODBC:lle

Edellisestä versiosta poiketen Access 2016 tukee jälleen .dbf-tyyppisiä tiedostoja, mikä laajentaa tietokantaohjelman käyttömahdollisuuksia: dBASE-tiedostoja voidaan siis tuoda tai viedä tai linkittää uudelleen. Lisäksi Access-tietokannan ja ulkoisten tietolähteiden, kuten Microsoft SQL Serverin ja Azuren, välistä yhteyttä tuetaan nyt ODBC-protokollan (Open Database Connectivity Protocol) kautta.

Esteetön työskentely Access 2016 -ohjelmalla

Mahdollisuus käyttää Access-tietokantoja pikanäppäimillä laajentaa myös ohjelman käyttäjäkuntaa. Näkö- tai liikuntarajoitteisille käyttäjille ohjelman yhdistelmät ja pikavalinnat ovat suuri helpotus ja usein välttämätön vaihtoehto hiirellä työskentelylle.

Microsoft Access 2016:n järjestelmävaatimukset

Office Microsoft tarjoaa Access 2016 -ohjelmaa kahtena versiona: 32-bittisenä ja 64-bittisenä. 64-bittinen versio asennetaan automaattisesti, vaikka vain 32-bittinen versio voidaan asentaa 32-bittiseen käyttöjärjestelmään, jossa on x86-prosessori. Versiosta riippuen laitteistovaatimukset vaihtelevat - esimerkiksi RAM-muistin ja kiintolevytilan osalta. Tietokoneen vähimmäisvaatimukset ovat seuraavat:

  • Käyttöjärjestelmät: Windows 7 tai uudempi, Windows Server 2012 R2 tai Windows Server 2012, Windows 10 Server
  • Prosessori: x86- tai x64-bittinen prosessori, jonka taajuus on vähintään 1 GHz ja SSE2
  • Muisti: 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen), 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
  • Kiintolevytila: vähintään 3,0 Gt
  • Näyttö: vähintään 1 024 x 768 resoluutio
  • Näytönohjain: DirectX 10 -näytönohjain vaaditaan grafiikkalaitteiston kiihdytystä varten

Microsoftin tietokantaohjelma Access 2016 ostaa halvalla ylimääräistä Wiresoftissa

MS Access on klassinen osa MS Office-versiota Professional ja muutoin säännöllisesti ei ole saatavilla erikseen, vaan ainoastaan tämän Office-paketin kanssa. Wiresoftin verkkokaupasta voit ostaa Access 2016:n myös erikseen - tämä on suuri etu moniin muihin Microsoft-ohjelmistojen toimittajiin verrattuna. Muita ei pidä aliarvioida etu, kun ostat ohjelmistoja Wiresoftin kanssa, on siten ohjelman rajoittamaton käytettävyys: Tämä Access 2016 -yksittäislisenssi ei sisällä mitään rajoituksia ja määräyksiä, kuten esimerkiksi tilaus pakollisilla päivityksillä. Siksi Access 2016 ja Wiresoft kannattaa ostaa jopa kaksinkertaisesti yhtenä ohjelmana.

Lisäksi ohjelmistojen osto Wiresoftin kanssa ei ole vain halpaa, vaan myös turvallista: Tämä tarjottu Access 2016 -yksittäislisenssi on usein peräisin suuremmasta volyymilisenssistä, koska niitä käytetään yrityksissä; siksi tämä on niin sanottu käytetty ohjelmisto. Se on kuitenkin toiminnoiltaan täysin identtinen Access-ohjelmiston kanssa, joka sisältyy myös Office Suite 2016 Professionaliin. Myymällä sen käytettynä ohjelmistona tarjoamme sinulle pääsyn erityisen edulliseen hintaan! Samalla voit olla täysin turvassa, koska et ota mitään oikeudellista riskiä ostaessasi käytettyjä ohjelmistoja Wiresoftilta, sillä käytettyjen ohjelmistojen osto ja myynti on nimenomaisesti sallittu laissa.

Lisäksi jokainen Wiresoftin kautta saatavilla oleva Microsoftin käyttämä ohjelma on testattu sen täydellisen käytettävyyden kannalta, joten oston ja latauksen jälkeen Access 2016 -ohjelmisto voidaan asentaa tietokoneellesi välittömästi ja käyttää ilman rajoituksia. Wiresoft myy ainoastaan Accessin ja muiden Microsoft-ohjelmistojen täydellisiä ohjelmaversioita, jotka ovat identtisiä alkuperäisten Microsoft-versioiden kanssa ja jotka ovat peräisin turvallisista myyntilähteistä.

Ohjelmistojen ostaminen Wiresoftin kautta on monille käyttäjille erityisen edullinen ratkaisu käyttää muuten kalliita ohjelmia - erityisesti freelancereille ja pk-yrityksille, mutta myös yksityisille käyttäjille. He hyötyvät kaikista Access 2016: n tarjoamista eduista ja säästävät samalla rahaa!

Wiresoft-ohjelmistokaupassa on saatavilla useita versioita Accessista sekä muita Office- sekä monia muita Microsoftin ohjelmia. Jos sinulla on kysyttävää MS Access 2016 tai mistä tahansa muusta Microsoft-ohjelmasta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT ACCESS 2016"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT ACCESS 2016"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat