Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OUTLOOK 2016

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10128
 • 543-06497
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
42,90 € * 46,90 € * (8,53% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Microsoft Outlook 2016 on edelleen suosittu versio hyväksi havaitusta -ohjelmasta, jolla voidaan käsitellä tehokkaasti päivittäistä sähköpostiliikennettä sekä järjestää ja koordinoida keskitetysti tapaamisia ja yhteystietoja, mikä on yksi nykyaikaisen liike-elämän tyypillisistä toistuvista tehtävistä. Office Business  Outlook 2016 laaja valikoima ominaisuuksia ja toimintoja mahdollistaa samanaikaisesti tuottavan ja turvallisen työskentelyn: Intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen -käyttöliittymä tukee sekä ammattilaisia että kokemattomia käyttäjiä suorittamaan tehokkaasti kaikki tarvittavat tehtävät. Sähköpostien, sisällön ja yhteystietojen laajat hakutoiminnot helpottavat myös monimutkaisten ja suurten tietomäärien hallintaa. Yhteystietojen jne. jatkuvan synkronoinnin ansiosta käyttäjät pysyvät aina ajan tasalla eivätkä koskaan menetä tärkeitä viestejä tai tulevia kokouksia. Desktop

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OUTLOOK 2016"

Microsoft Outlook 2016 - monipuolinen Office-ohjelmisto sähköpostin, yhteystietojen, tehtävien ja muiden tietojen hallintaan - erillisenä ohjelmana

Microsoft Outlook 2016 on edelleen suosittu versio hyväksi todetusta Office-ohjelmasta, jolla voidaan tehokkaasti käsitellä päivittäistä sähköpostiliikennettä sekä keskeistä tapaamisten ja yhteystietojen järjestämistä ja koordinointia, mikä on yksi nykyaikaisen liike-elämän tyypillisistä toistuvista tehtävistä.

Outlook 2016: n monipuolisten ominaisuuksien ja toimintojen ansiosta voit työskennellä tuottavasti ja turvallisesti samaan aikaan: Intuitiivisesti käytettävä ja käyttäjäystävällinen työpöytäliittymä tukee sekä ammattilaisia että kokemattomia suorittamaan tehokkaasti kaikki tarvittavat tehtävät. Laajat sähköpostien, sisällön ja yhteystietojen hakutoiminnot helpottavat myös monimutkaisten ja laajojen tietomäärien hallintaa. Yhteystietojen jne. jatkuvan synkronoinnin ansiosta käyttäjät pysyvät ajan tasalla eivätkä koskaan menetä tärkeitä viestejä tai tulevia kokouksia.

Tiedostoliitteiden lähettäminen on myös entistä nopeampaa ja helpompaa Outlook 2016 avulla, ja se tarjoaa myös mahdollisuuden määrittää yksittäisille vastaanottajille yksilölliset oikeudet.

Outlook 2016:n selkeän navigointipalkin avulla kaikki sähköpostien, tehtävien, yhteystietojen ja kalenterimerkintöjen täyttämiseen tarvittavat toiminnot ovat nopeasti käytettävissä. Outlook 2016:n kosketusoptimoitua käyttöliittymää voidaan nyt käyttää yhdenmukaisesti eri laitteilla - ja se on entistäkin kätevämpi käyttää.

MS Outlook 2016 - joka on muuten saatavana vain osana Office versiota 2016 - voidaan ostaa Wiresoftilta myös erillisenä ohjelmana - ja erityisen edulliseen hintaan. Koska tämä versio sähköpostiohjelmasta toimii edelleen osoitteessa Windows 7, erityisesti ne käyttäjät, jotka haluavat jatkaa tämän käyttöjärjestelmän käyttöä, hyötyvät ostosta.

Wiresoft-verkkokaupasta löydät paitsi tämän 2016 Outlook-version, myös vanhemmat tai uusimmat sekä muut MS Office-ohjelmat erikseen ostoversiona - myös nämä erityisen edullisesti. Seuraavassa yksityiskohtaisessa katsauksessa esitetään kaikki Outlookin 2016 mielenkiintoiset ominaisuudet.

Tärkeitä ja käytännöllisiä uusia Outlook-toimintoja

Seuraavat Outlook integroidut ominaisuudet 2016 tukevat erityisesti käyttäjiä hallitsemaan tehokkaasti päivittäistä sähköpostitulvaa, mikä sisältää sisällön, yhteystietojen ja asiakirjojen nopean löytämisen. Microsoft Outlook 2016: n kaksi tärkeintä etua ovat tiedostoliitteiden löytäminen ja lähettäminen, mikä on nyt entistä helpompaa ja nopeampaa.

Sotkuominaisuus

Käyttäjät, joiden Outlook-postilaatikko on liitetty Exchange-palvelimeen, arvostavat tämän älykkään työkalun etuja: Clutter - joka on nimetty englanninkielisen sanan "clutter" mukaan - erottelee heti saapuessaan tärkeät sähköpostiviestit merkityksettömistä ja lajittelee ne automaattisesti omiin "roskapostiviesteihinsä", jolloin mahdollisesti vaarallinen sisältö, kuten vaaralliset linkit tai haittaohjelmat, poistuu käytöstä. Muistutuksena, Outlook lähettää päivittäin yhteenvedon kaikista sinne tallennetuista sähköposteista. Näin käyttäjät voivat keskittyä todella tärkeisiin viesteihin.

Tämä toiminto on aktivoitava erikseen, eli se voidaan tarvittaessa myös poistaa käytöstä. Clutter tallentaa käyttäjän käyttäytymisen ja tunnistaa, mitkä sähköpostit avataan ensin, mitkä luetaan myöhemmin tai jätetään kokonaan huomiotta. Tällaiset sähköpostit siirretään automaattisesti roskapostikansioon. Näin ohjelma oppii itsenäisesti ja parantaa jatkuvasti omia hakusuodattimiaan ja -kriteerejään.

Määritä virtuaaliset hakukansiot Outlookissa 2016 löytääksesi viestit tai muut kohteet nopeammin

Virtuaalinen hakukansio suodattaa kaikki sähköpostit tai kohteet, jotka vastaavat tiettyä ennalta määritettyä hakukriteeriä, ja näyttää ne sitten yhdessä. Esimerkiksi "Lukemattomat viestit" -hakukansio sisältää kaikki Outlook-postilaatikon lukemattomat sähköpostit, vaikka ne olisi tallennettu täysin eri kansioihin. Sitä voidaan käyttää myös ihmisten ja yhteystietojen etsimiseen.

Outlookin haku voidaan myös muuttaa käyttämällä "Uusi hakualue" -pudotusluetteloa, joka muuttaa välittömästi nykyistä kansiota tai postilaatikkoa.

Parannettu osoitekirja

Oikean vastaanottajan valitseminen sähköpostiviestille on nyt entistäkin nopeampaa Outlook 2016: n avulla. Kun kirjoitat nimen tai napsautat "To"-kenttää, ohjelma ehdottaa sopivia yhteystietoja osoitekirjasta tai niitä, joiden kanssa käyttäjä kommunikoi useimmiten.

Löydä liitetiedostot entistä nopeammin

Microsoft Outlook 2016 helpottaa ja nopeuttaa sähköpostin liitetiedostoina lähetettävien tiedostojen valintaa entisestään: Klikkaamalla "Liitä tiedosto" käyttäjälle näytetään luettelo kaikista viimeksi käytetyistä tiedostoista. Jos sopiva tiedosto on niiden joukossa, se voidaan liittää uudelleen yhdellä napsautuksella. Tämä lyhentää huomattavasti hankalia hakuprosesseja.

Liitetiedostoissa on myös oma pudotusvalikko, jossa on erilaisia toimintoja niiden avaamiseksi, tallentamiseksi, kopioimiseksi tai poistamiseksi yhdellä napsautuksella.

Lähetä liitetiedostoja entistä nopeammin

Erityisesti suurten tiedostojen lähettäminen on entistäkin nopeampaa Microsoft Outlook 2016: ssa: OneDrive ja SharePoint mahdollistavat sen. Verkkoon tallennettuja tiedostoja ei enää tarvitse ladata erikseen sähköpostiin, vaan ne voidaan lähettää linkin muodossa. Tämä ominaisuus ei ainoastaan nopeuta "raskaiden" liitetiedostojen lähettämistä, vaan myös vähentää sähköpostilaatikon tietomäärää. Lisäksi OneDriveen tallennetuille yksittäisille tiedostoille voidaan määrittää vastaanottajille erityiset jako-oikeudet.

"You wish" velho (Kerro minulle)

"Kerro minulle" -avustaja, joka on integroitu Office 2016 -valikkonauhaan, tukee kokemattomia käyttäjiä Outlook-toimintojen etsimisessä ja käyttämisessä; sen tunnistaa kuvakkeesta, joka on lamppumuotoinen ja jonka vieressä on syöttökenttä. Käyttäjä yksinkertaisesti kirjoittaa, mitä hän etsii tai mitä hän haluaa tehdä, ja "Kerro minulle" näyttää, miten se tehdään ja missä etsimänsä toiminto sijaitsee nauhassa, ja tarvittaessa se tarjoaa myös lisätukea monimutkaisempia toimintoja varten.

Insights" Assistentti

"Insights"-avustaja - saksaksi "Intelligent Lookup" - on Outlook 2016:n käyttäjien käytettävissä, jotta he voivat saada selittävän määritelmän tai lisätietoja sähköpostin yksittäisistä termeistä tai yksityiskohdista. Bing-tuettu älykäs haku aktivoituu napsauttamalla vastaavaa sanamuotoa, ja hakutulos näytetään suoraan Outlookissa ilman, että käyttäjän tarvitsee siirtyä Internetiin.

Kosketusoptimoitu, yhtenäinen Outlookin käyttöliittymä 2016

Outlook 2016: n ja muiden Office-ohjelmien ulkoasun yhtenäistämisen myötä ne on optimoitu kosketusnäyttöä varten osoitteessa Windows 10.

Outlook käyttö on entistäkin helpompaa uuden pyyhkäisyeleiden integroinnin ansiosta. Toiminnoille "Merkitse luetuksi", "Poista", "Merkitse", "Arkistoi" ja "Ei mitään" voidaan määrittää eleet "Pyyhkäise vasemmalle" ja "Pyyhkäise oikealle". Näin voidaan esimerkiksi poistaa sähköpostiviesti postilaatikosta tai luoda tapaaminen. Tässä tapauksessa kyseinen sähköposti näkyy uudelleen postilaatikossa ennen tapaamisen alkamista.

Uudet ominaisuudet Outlook 2016 ylläpitäjille:

Järjestelmänvalvojat ovat tyytyväisiä muun muassa seuraaviin kahteen ominaisuuteen, jotka parantavat entisestään tietoturvaa ja tilaajien suojausta:

 • Tuki monitekijätodennukselle (MFA) Outlook 2016:ssa integroituna Active Directory Authentication Libraryn kanssa suojaa organisaatioita entisestään tärkeiden tietojen varastamiselta, joka aiheutuu kadonneista tai varastetuista tunnistetiedoista. MFA tarjoaa turvallisen vaihtoehdon salasanoille - ja yhden napsautuksen suojauksen kaikille Office -sovelluksille.
 • Jos haluat käyttää yhteyttä Microsoft Exchange Serveriin, sinun on nyt määritettävä AutoDiscovery etukäteen, mikä korvaa aiemman rekisteröinnin. Outlook hakee sitten Exchange-yhteysasetukset suoraan AutoDiscovery-ohjelmasta. Tämä tekee profiileista entistä luotettavampia ja minimoi samalla käyttäjien määrittämiseen ja käyttöönoton edellyttämät vaiheet.

Outlook 2016 järjestelmävaatimukset

Outlook 2016 on saatavilla osoitteessa Windows sekä 32- että 64-bittisenä versiona. Microsoft suosittelee 32-bittisen version asentamista, koska se on paremmin yhteensopiva monien muiden sovellusten ja lisäosien kanssa, joita voidaan käyttää Outlook tai muiden Office-ohjelmien kanssa.

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 7 tai uudempi, Windows Server 2012 R2 tai Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2 (Windows XP:tä ja Vistaa ei enää tueta)
 • Prosessori: x86- tai x64-bittinen prosessori, jossa on 1 GHz ja SSE2
 • Muisti: 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen), 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
 • Kiintolevytilaa: vähintään 3,0 Gt vapaata tilaa
 • Näyttö: vähintään 1024 x 768
 • Näytönohjain: DirectX 10 -näytönohjain vaaditaan grafiikkalaitteiston kiihdytystä varten

Osta Outlook 2016 yksittäisenä ohjelmana Office Suite kohtuulliseen hintaan Wiresoft

Outlook 2016 on klassinen osa Microsoftin Office-sarjoja - se puuttuu kuitenkin Home & Student -versiosta - eikä sitä yleensä ole saatavana erikseen vastaavasta Office-paketista yksittäisenä ohjelmana. Wiresoftin ohjelmistokaupassa Outlook 2016 on kuitenkin ostettavissa myös erillisenä ohjelmana - toisin kuin useimmat muut Microsoft-ohjelmistojen myyjät.

Joten kun ostat Outlook 2016 ohjelmiston Wiresoftin kanssa, hyödyt kahdesti, jos et tarvitse toista Office 2016 ohjelmaa, koska saat ohjelmiston 1. erikseen ja 2. erityisen edulliseen hintaan! Yksityiskäyttäjien ja itsenäisten ammatinharjoittajien lisäksi Outlook 2016 -ohjelmiston hankinta Wiresoftilta on siis erityisen edullinen ratkaisu myös pienemmille yrityksille.

Etusi ostaessasi yksittäisen lisenssin Outlook 2016 ovat siis: Ostat yhden käyttäjän lisenssin Wiresoft, joka ei velvoita sinua tilaamaan maksullisia ja pitkällä aikavälillä kalliita päivityksiä, lisäksi toiminnallisuudessa ei ole rajoituksia. Tämä ostoversio on rekisteröity vain sinulle.

Turvallinen ohjelmistojen osto Wiresoft: Wiresoft käytetyt ohjelmistot ovat täysin laillisia - ja ilman minkäänlaista riskiä sinulle: koska Euroopan lainsäätäjä on nimenomaisesti vahvistanut tämän! Jokainen Wiresoftin myyntiin tarjoama Microsoft-ohjelma, olipa se sitten osa volyymilisenssiä tai niin sanottua käytettyä ohjelmistoa, on myös testattu todellisen käytettävyyden osalta ilman aikarajoituksia tai muita rajoituksia, joten sitä voi käyttää tietokoneellasi rajoittamattoman ajan asennuksen jälkeen.

Yhden käyttäjän lisenssi Outlook 2016 tarjotaan ohjelmistokaupassa yleensä tulee suuremmasta volyymilisenssistä, kuten yritykset käyttävät, tai se on käytetty ohjelmisto, jota edellinen ostaja ei enää käytä ja joka on siksi poistettu, jotta se voidaan vapaasti käyttää uudelleen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että ohjelman toiminnot ovat 100 % käyttökelpoisia, sillä tämä itsenäinen ohjelmisto on täysin identtinen Outlook 2016:n kanssa, joka sisältyy myös Office Suite 2016 -ohjelmaan.

Hyvämaineisena Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen jälleenmyyjänä Wiresoft tarjoaa myös vain sellaisia Microsoft-ohjelmien täysversioita, jotka ovat identtisiä perinteisessä kaupassa saatavilla olevien versioiden ja versioiden kanssa.

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Outlook 2016:n ja sen muut versiot sekä muut myytävät Office-ohjelmat sekä monia muita Microsoft-ohjelmia.

Jos sinulla on kysyttävää Outlook 2016 tai muusta Office ohjelmasta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat