Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WORD 2021

Saatavilla välittömänä latauksena

  • SW10486
  • 059-05143
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
85,90 € * 94,90 € * (9,48% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Word 2021 on uusin versio Microsoftin tekstinkäsittelyohjelmasta, jota käytetään maailmanlaajuisesti. Integroitujen työkalujensa ja intuitiivisen toimintansa ansiosta laajasti varusteltu toimisto-ohjelma menee paljon pidemmälle kuin pelkkä tekstien kirjoittaminen ja muokkaaminen: lukuisat suunnitteluvaihtoehdot mahdollistavat grafiikan ja taulukoiden lisäämisen, ja asiakirjojen monipuoliset esitys- ja muotoiluvaihtoehdot soveltuvat paitsi liikekirjeenvaihdon hoitamiseen myös ammattimaisesti suunniteltujen opinnäytetöiden ja informatiivisten raporttien luomiseen sekä käyntikortteihin, esitteisiin ja lentolehtisiin, jotka voidaan tallentaa suoraan Wordissa PDF-tiedostoina tulostusta varten. Eri tiedostomuotoja voidaan myös muokata Microsoft Wordilla.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WORD 2021"

Microsoft Word 2021 - monipuolinen tekstinkäsittelyohjelma

Word 2021 on uusin versio Microsoftin tekstinkäsittelyohjelmasta, jota käytetään maailmanlaajuisesti. Integroitujen työkalujensa ja intuitiivisen käyttöliittymänsä ansiosta laajasti varustettu toimisto-ohjelma on paljon muutakin kuin pelkkää tekstien kirjoittamista ja muokkaamista: lukuisat suunnitteluvaihtoehdot mahdollistavat grafiikan ja taulukoiden lisäämisen, ja asiakirjojen monipuoliset esitys- ja muotoiluvaihtoehdot soveltuvat paitsi liikekirjeenvaihdon hoitamiseen myös ammattimaisesti suunniteltujen opinnäytetöiden ja informatiivisten raporttien luomiseen sekä käyntikortteihin, esitteisiin ja lentolehtisiin, jotka voidaan tallentaa suoraan Wordiin PDF-tiedostoina tulostusta varten. Microsoft Wordilla voidaan myös muokata eri tiedostomuotoja.

Monia tyypillisiä formaattimalleja täydennetään laajoilla sivujen asetteluvaihtoehdoilla, joilla luodaan selkeitä, nopeasti luettavia tekstejä; tärkeitä asiakirjoja voidaan myös suojata kopioinnilta tai merkitä myöhempää käyttöä varten lisäämällä niihin vesileimoja.

Lisäksi monet älykkäät työkalut, kuten oikeinkirjoituksen tarkistus ja automaattinen korjaus, helpottavat ja nopeuttavat tekstiasiakirjojen laatimista voimassa olevien oikeinkirjoitussääntöjen mukaisesti.

Käytännöllisen nauhan ansiosta yksittäisten sovellusten välillä on erityisen helppo siirtyä nopeasti yhdellä napsautuksella.

Työpöytäohjelman valinnaisen Microsoft Cloud -yhteyden ansiosta useat käyttäjät voivat myös työskennellä yhdessä asiakirjan parissa reaaliajassa, mikä tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia parantaa tiimityötä. Lisäksi Word 2021 on yksilöllinen oikeuksien jako yksittäistä Word.doc-tiedostoa kohden, mikä voi esimerkiksi rajoittaa tai estää toisen henkilön lukemisen tai muokkaamisen.

Näiden vanhojen Word-versioiden hyväksi havaittujen toimintojen lisäksi MS Word 2021 tarjoaa myös useita uusia käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät tekstidokumenttien kirjoittamisesta, muokkaamisesta ja lukemisesta entistäkin miellyttävämpää ja tehokkaampaa. Näitä ovat muun muassa pimeä tila, joka on silmille helpompi erityisesti silloin, kun näytön ääressä vietetään pitkiä aikoja, pidempien tekstitiedostojen selkeät näkymävaihtoehdot, jotka nopeuttavat tiettyjen kohtien etsimistä, ja parannettu esteettömyystuki. Oppimistyökalut parantavat luettavuutta, ja vapaalla kädellä -toiminnon avulla käyttäjät voivat piirtää omia luonnoksiaan ja kaavioita käsin ja lisätä ne suoraan asiakirjaan. Jotta voit käyttää MS Word 2021 tietokoneellasi, Windows 10 on ensin asennettava. Kaikki Word 2021:n tärkeät uudet ominaisuudet löytyvät seuraavasta yleiskatsauksesta.

Wiresoftin verkkokaupasta  saat sekä nykyisen Word 2021 -version että sen edeltäjän ja muita Office-ohjelmia erityisen edullisina yksittäisinä sovelluksina.

Kaikki Word 2021:n uudet ominaisuudet yhdellä silmäyksellä

Siirtyminen Wordin 2021-versioon voi olla erityisen kannattavaa niille käyttäjille, jotka luovat tekstejä ammattimaisesti ja haluavat parantaa tehokkuuttaan kirjoittaessaan ja lukiessaan. Monien ominaisuuksien ansiosta heidän on helpompi keskittyä olennaiseen.

Erityisesti jos asiakirjat on suunniteltava esteettömiksi, jotta ne tavoittavat kohderyhmän, jolla on vaikeuksia lukea ja ymmärtää tekstejä, uudet integroidut toiminnot, joissa otetaan huomioon myös kansainväliset standardit, helpottavat kaikkien luettavissa olevien tekstien luomista.

Lisäominaisuuksia on saatavilla myös tieteellisten asiakirjojen luomiseen ja julkaisemiseen, erityisesti monimutkaisten kaavojen käyttöön, mikä on nyt mahdollista maailmanlaajuisesti käytetyn LaTeX-standardiohjelman tuen ansiosta.

Suurempi selkeys eri näkymävaihtoehtojen avulla

Word 2021 tarjoaa myös enemmän visuaalisia vaihtoehtoja. Tässä versiossa yhdistyvät esimerkiksi Word 2016 -ohjelmasta tuttu nauhakäyttöliittymä ja Windows 10:llekin tyypillinen moderni ja tuttu laattaulkoasu. Usein käytetyt elementit tai toiminnot on sijoitettu näkyvämmin, jotta ne ovat käytettävissä entistä nopeammin.

Ja jos haluat jatkaa aiemmasta Word-versiosta tutun nauhan ulkoasun käyttöä, voit myös suunnitella käyttöliittymän uudelleen.

Suurempi selkeys koskee myös käyttöä kosketusnäytöllä varustetuissa laitteissa, kuten tableteissa ja älypuhelimissa, joissa käyttöliittymän herkkyyttä kynän avulla tapahtuvalle syötölle on lisätty.

Varsinkin suurten tekstidokumenttien parissa työskentelyssä voi nopeasti olla vaikeaa etsiä tiettyjä kohtia tai osia. Word 2021:ssä tuttuun pystysuuntaiseen näkymään, jossa voit selata kaikkia sivuja ylhäältä alaspäin, voit käyttää uutta "sivu kerrallaan" -toimintoa, jolla voit selata Word-asiakirjaa kuin kirjaa. Keskipitkiä tekstejä varten uusi toiminto "Pikkukuvat" tarjoaa orientaatiota: Kaikki sivut näkyvät pieninä yleiskatsauksessa, joten voit nopeasti siirtyä etsimääsi paikkaan.

Lisäksi Word 2021 on saanut hillitymmät taustat uusilla tummilla teemoilla Tummanharmaa ja Musta, jotka tukevat myös keskittynyttä tekstien kirjoittamista ja lukemista.

Parempi saavutettavuus virheenkorjaustuen ansiosta

Word 2021:een integroitu parannettu tukeva virheenkorjaus ehdottaa parannuksia siihen, miten asiakirjasta tehdään helppokäyttöinen. Tätä varten se hyödyntää muun muassa kansainvälisiä standardeja varmistaakseen, että sisältö on helposti luettavissa ja muokattavissa vammaisille käyttäjille.

Kun napsautat valikkokohtaa "Tarkista" kohdassa "Tarkista saavutettavuus", ohjelma tekee ehdotuksia korjaavista toimista, jotka voit helposti hyväksyä välittömästi yhdellä napsautuksella.

Voit käyttää tähän myös äänipalautetukea. Cue audio -toiminto tukee sinua työsi aikana äänitehosteilla ja äänimerkinnöillä. Se antaa akustisia vihjeitä tai varoittaa, jos muutat tiettyjä asetuksia tahattomasti, tai antaa vahvistuksen toimenpiteen suorittamisen jälkeen: esimerkiksi kun lähetät sähköpostia tai poistat tai lisäät sisältöä.

Oppimistyökalut tehokkaampaan tekstityöskentelyyn

Oppimistyökalut eivät ole Wordissa käytännöllinen ominaisuus vain oppilaille ja opiskelijoille, vaan ne helpottavat myös ammattilaisten tekstin ymmärtämistä. Word 2021:een integroitujen työkalujen avulla voit esimerkiksi säätää sarakkeiden leveyttä, tekstivälejä ja sivun väriä, jotta silmäsi rasittuvat selkeämmän esitystavan vuoksi.

Rivien tarkennus lisää keskittymistäsi ja vähentää häiriötekijöitä rajoittamalla lukualue joko yhteen, kolmeen tai viiteen riviin. Jos haluat, että teksti luetaan ääneen Word 2021:ssä, juuri lukemasi sanat korostetaan samanaikaisesti, jotta voit helposti seurata, mitä kuulet tekstissä.

Vanhemmista Word-versioista tuttu tarkennustila auttaa sinua myös keskittymään paremmin Word 2021:ssä: asiakirjan näkyminen muuttuu selkeämmäksi, kun kaikki työkalurivit piilotetaan.

Integroitu käännöstoiminto

Jos haluat kääntää tekstikohdan tai jopa koko tekstin kirjoittaessasi tai lukiessasi, sinun ei enää tarvitse kutsua verkkosivua Word 2021:n selaimen kautta saadaksesi käännöksen sieltä: integroitu käännöstoiminto tekee tästä tarpeetonta automaattisen puheentunnistuksen avulla. Microsoft Translator sisältää yli 60 kieltä, joista 11 voidaan kääntää.

Vapaalla kädellä piirtäminen

Se, mikä aiemmin oli mahdollista kosketusnäytöillä tai älypuhelimilla, voidaan nyt tehdä myös Wordin uudella vapaalla piirtotyökalulla. Vaihtoehtoisesti kynän avulla, kosketustoiminnolla, mutta myös tietokoneen hiirellä, voit käyttää vapaalla kädellä -toimintoa merkkien tekemiseen tekstiin tai luoda luonnoksia ja kaavoja spontaanisti ja lisätä niitä.

Microsoft tarjoaa Word 2021:ssä useita digitaalisia kyniä tätä tarkoitusta varten, kuten lyijykynän piirtämiseen, kynän kirjoittamiseen ja korostuskynän tekstikappaleiden korostamiseen. Valittavana on eri kynänpaksuuksia sekä 16 täysväriä ja 8 tehostetta.

Jokaista piirrettyä vapaalla kädellä piirrettyä muotoa voidaan sitten siirtää tai kopioida ja muokata samalla tavalla kuin muitakin piirtoelementtejä.

Vektorigrafiikan lisääminen ja muokkaaminen

Voit suunnitella esityksiä ja työpapereita osoitteessa Word 2021 integroimalla niihin piktogrammeja ja symboleja sekä 3D-kuvia. Erityisen mielenkiintoinen vaihtoehto on myös skaalautuvan vektorigrafiikan eli SVG-tiedostojen (Scalable Vector Graphics) käyttö. Niiden kokoa voidaan muuttaa, niitä voidaan kääntää tai ne voidaan jopa värittää eri tavalla ilman, että kuvanlaatu heikkenee.

LaTeXin käyttäminen Word 2021:ssä kaavojen luomiseen

Tähän asti monimutkaisempien kaavojen esittämiselle kaavaeditorilla on ollut rajoituksia tieteellistä tekstiä luotaessa. Word 2021 tukee nyt myös LaTeXiä ammattimaisten kaavojen luomiseksi, jotka voidaan muuntaa sen avulla.

Word 2021:n järjestelmävaatimukset

  • Käyttöjärjestelmä: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
  • Prosessori: vähintään 1,6 GHz
  • RAM-muisti: vähintään 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen) - suositellaan 4 Gt RAM-muistia
  • Kiintolevytilaa: vähintään 16 Gt (32-bittinen) tai 20 Gt (64-bittinen) asennusasemalla
  • Näytönohjain: 1 280 x 768 pikseliä, vähintään DirectX 9 ja WDDM 2.0 - suositellaan: DirectX 10

Tuetut kielet: Saksa, Tanska, Englanti, Ranska, Italia, Puola, Espanja ja muut

Osta Word 2021 erillisenä toimisto-ohjelmana Wiresoftilta

MS Word on perinteinen, kiinteä osa Microsoft Office -paketteja. Toisin kuin monet muut ohjelmistotoimittajat, voit ostaa Word 2021:n Wiresoftilta paitsi osana Office Suite 2021:tä myös itsenäisenä ohjelmana ilman tilausvelvoitteita tai käyttöaikarajoituksia. Word 2021:n ostaminen erillisenä ohjelmana kannattaa myös pitkällä aikavälillä, koska sinun ei tarvitse ladata maksullisia päivityksiä.

Tämä itsenäinen yhden käyttäjän lisenssi on identtinen Office Suite 2021:een sisältyvän Word-ohjelman kanssa.

Erityisesti itsenäisille ammatinharjoittajille ja pienille yrityksille, joilla on vain vähän työntekijöitä ja jotka eivät tarvitse kaikkia muita Office-pakettiin kuuluvia ohjelmia, Word 2021:n ostaminen erillisenä ohjelmana on erityisen edullinen tapa käyttää tätä klassista tekstinkäsittelyohjelmaa.

Kaikki Microsoft-ohjelmistolisenssit, jotka voit ostaa Wiresoft Software Shopista, ovat alkuperäisiä Microsoftin tuotteita, jotka ostetaan yhden käyttäjän täysversiona. Ne voivat olla peräisin volyymilisensseistä tai olla käytettyjä, mutta tämä ei aiheuta sinulle mitään haittaa. Hyvämaineisena ohjelmistojälleenmyyjänä Wiresoft ei tarjoa kokeiluversioita, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan tai joita voi käyttää vain rajoitetusti. Jokainen Wiresoftin ohjelmistotuote on täysin ja laillisesti käyttökelpoinen oston jälkeen, koska tällaisten käytettyjen ohjelmien tapauksessa kaikki alkuperäisen ostajan aiemmin asentamat ohjelmistot on poistettu Wiresoftille myynnin yhteydessä, joten ne ovat 100-prosenttisesti vapaita ja käyttökelpoisia uudelleen. Kaikki Wiresoftin lisensoidut tuotteet on myös testattu perusteellisesti niiden todellisen käytettävyyden osalta.

Voit myös hyödyntää asiantuntevaa neuvontaamme sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa, jos sinulla on lisäkysymyksiäMS Word 2021 tai muun toimisto-ohjelmistonhankinnasta .

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WORD 2021"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WORD 2021"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat