Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT POWERPOINT 2021

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10488
 • 079-02577
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
85,90 € * 94,90 € * (9,48% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Microsoft PowerPoint on klassinen ohjelmisto, jolla suunnitellaan vakuuttavia visualisointeja ja luodaan eläviä esityksiä. PowerPoint 2021 on saatavilla uusin versio hyväksi havaitusta Office-ohjelmistosta, jolla voit luoda ammattimaisia esityksiä töissä, koulussa ja yliopistossa. Ammattilaiset, mutta myös aloittelijat, saavat tukea intuitiivisesti käytettävistä työkaluista, joiden avulla he voivat koota aiheet ja sisällöt informatiivisesti ja samalla näyttävästi dioihin ja välittää ne eloisan esityksen avulla.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT POWERPOINT 2021"

Microsoft PowerPoint 2021 erillisenä ohjelmana

Microsoft PowerPoint on klassinen ohjelmisto, jolla voidaan suunnitella vakuuttavia visualisointeja ja luoda eläviä esityksiä. PowerPoint 2021 on uusin versio hyväksi havaitusta Office-ohjelmistosta, jolla voit luoda ammattimaisia esityksiä töissä, koulussa ja yliopistossa. Ammattilaiset, mutta myös aloittelijat, saavat tukea intuitiivisesti käytettävistä työkaluista, joiden avulla he voivat koota aiheet ja sisällöt informatiivisesti ja samalla näyttävästi dioihin ja välittää ne eloisan esityksen avulla.

 Microsoft PowerPoint 2021  äskettäin uudistettu, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa nopean perehtymisen ohjelmaan, ja suuri valikoima malleja ja suunnitteluvaihtoehtoja mahdollistaa yksilöllisen näköisten esitysdiojen luomisen.

Uusi PowerPoint 2021 tukee myös kosketusoptimoitua käyttöä tableteilla sekä digitaalisten kynien käyttöä - tässä yhteydessä on erityisesti mainittava uusi vapaakätinen piirtotyökalu, jolla omia luonnoksia voi käyttää spontaanisti.

Verkottumalla Microsoft OneDriven kanssa PowerPoint 2021:tä voidaan käyttää myös tiimeissä pilvipalvelun kautta. Korkeat turvallisuusstandardit takaavat sujuvan yhteistyön. Lisäksi tämä tekee esteettömien esitysten luomisesta entistäkin helpompaa.

PowerPoint2021 on yleensä saatavana vain kiinteänä osana vastaavaa Office-versiota, mutta Wiresoftista voit ostaa ohjelmiston myös erikseen. Jotta voit käyttää PowerPoint 2021:tä tietokoneella tai muulla päätelaitteella, Windows 10 -käyttöjärjestelmä on pakollinen edellytys. Nykyisen PowerPoint 2021:n lisäksi voit ostaa Wiresoftin verkkokaupasta myös vanhempia versioita ja muita Office-ohjelmia erityisen edullisesti yksittäiskäyttöversiona ilman ohjelmistotilausta. Seuraavassa yksityiskohtaisessa katsauksessa esitellään kaikki PowerPoint 2021:n mielenkiintoiset uudet ominaisuudet.

Katsaus PowerPointin uusiin ominaisuuksiin versiossa 2021

PowerPoint 2021 sisältää lukuisia parannuksia ja parannuksia aiempiin työkaluihin, kuten laajennetut zoomaustoiminnot sekä SVG- ja 3D-grafiikan käytön, mutta myös useita uusia ominaisuuksia.

Erityiset PowerPoint-toiminnot vaikuttavia esityksiä varten

PowerPoint 2021 tarjoaa joitakin uusia käytännöllisiä toimintoja, jotka tekevät erityisesti esityksistä entistä elävämpiä ja mielenkiintoisempia:

 • Morph-toiminnolla luodaan sulavia siirtymiä yksittäisten diojen välille, ja yksittäisiä objekteja tai tekstiä voidaan myös animoida.
 • Zoomaustoiminnot luovat myös dynaamisempia esityksiä: Diazoomin avulla esittelijät voivat siirtyä vapaasti tiettyjen diojen, osioiden ja esityksen osien välillä ilman, että esitys keskeytyy visuaalisesti. Zoomaustehoste luo näin vaikutelman jatkuvuudesta.
 • On myös mahdollista käyttää zoomausta, jolla voidaan korostaa vain yksityiskohtia dioissa.
 • Yhteenveto-zoomin avulla koko esitys voidaan tiivistää yhteen diaan ja luoda dynaamisia tehosteita.
 • Näytön esityksiä voidaan pitää myös digitaalisella Surface Pen -kynällä tai muulla kynällä, jota voidaan käyttää Bluetoothin kautta: Tämän ansiosta diojen vaihtaminen on myös erittäin helppoa; sitä voidaan myös käyttää yksittäisten dian alueiden korostamiseen esityksen aikana, jotta niihin kiinnitetään erityistä huomiota.
 • Tallennustoiminnot tarjoavat mahdollisuuden tallentaa video- ja äänikommentteja sekä eleitä digitaalista vapaakätistä syöttöä varten. Kaikki käytettävissä olevat ominaisuudet on järjestetty selkeästi nauhan "Tallennus"-välilehdelle.
 • Kun esitys viedään videotiedostona, valittavissa on nyt myös korkearesoluutioinen 4K-resoluutio, joka mahdollistaa terävät elokuvat.

Uudet kaaviotyypit ja 3D-mallit

Aiempien PowerPointiin integroitujen kaavioiden ja mallien lisäksi 2021-versio tarjoaa valikoiman lisädiagrammeja sekä kolmiulotteisia malleja, jotka laajentavat entisestään esitysten havainnollistamismahdollisuuksia:

 • Uusia integroituja 3D-malleja voidaan kääntää 360° ja skaalata: Käyttäjät voivat myös itse luoda kolmiulotteista sisältöä ja lisätä sen PowerPoint-tiedostoon.
 • Soveltamalla morph-siirtymää 3D-malleja voidaan myös animoida.
 • Nyt saatavilla olevien skaalautuvien vektorigrafiikkatiedostojen - jotka tunnetaan myös nimellä SVG (Scalable Vector Graphics) - etuna on 3D-mallien tapaan se, että niitä voidaan suurentaa, pienentää ja kiertää halutulla tavalla kuvanlaadun kärsimättä ja että niitä voidaan käsitellä edelleen suodattimilla.
 • Maantieteelliset tiedot voidaan muuttaa karttakaavioksi muutamassa vaiheessa, esimerkiksi havainnollistamaan tiettyjä tilastollisia jakaumia jollakin alueella.
 • Uusia suppilokaavioita voidaan käyttää prosessien vaiheiden havainnollistamiseen erityisen selkeästi.

Yleiset toiminnot

Näiden uusien työkalujen ja ominaisuuksien lisäksi PowerPoint 2021 tarjoaa myös monia muita uudistuksia, jotka ennen kaikkea tukevat vapaata piirtämistä ja helpottavat helppokäyttöisten esitysasiakirjojen laatimista sekä tehostavat ohjelman käyttöä.

PowerPointin uudet vaihtoehdot työpöytänäkymää ja ominaisuuksia varten

Myös Office-suunnittelua on parannettuosoitteessa PowerPoint 2021 seuraavilla ominaisuuksilla, jotka voidaan aktivoida valinnan mukaan:

 • PowerPoint 2021 sisältää nyt lisämalleja, jotka edistävät erityisesti keskittymistä työskentelyn aikana korvaamalla muuten ohjelmalle tyypilliset ikkunavärit akromaattisilla sävyillä: Esimerkiksi valkoinen tarjoaa erittäin kirkkaan näkymän, kun taas tummanharmaa ja erityisesti musta Dark Mode -tilassa vaikuttavat erityisen kevyesti ja ovat silmiä miellyttäviä.
 • Aiempi tyypillinen, tuttu nauhamainen ulkoasu on yhdistetty PowerPoint 2021:ssä laatta-ilmeeseen, kuten myös Windows 10 -käyttöjärjestelmässä. Nyt usein käytetyt elementit ja toiminnot on korostettu voimakkaammin, jotta ne löytyvät nopeammin. Välilehdet voidaan myös järjestää eri tavalla ja nauha voidaan piilottaa kokonaan, jolloin toiminnot ovat käytettävissä vain yleisen valikkorivin kautta.

Vapaakäsityökalu ja muut grafiikkaominaisuudet PowerPoint 2021:ssä

PowerPoint 2021:ssä on käytettävissä tehokas vapaakäsityökalu, jota voi käyttää kynän ja kosketusohjauksen lisäksi myös tietokoneen hiirellä, esimerkiksi piirtää vapaasti kaavioita ja kaavoja ja lisätä ne välittömästi esitykseen tai korostaa tekstikohtia värillisinä, kuten Wordissa on jo jonkin aikaa ollut mahdollista. PowerPointissa on muun muassa seuraavat ominaisuudet ja tehosteet:

 • Merkitsemiseen ja piirtämiseen voidaan käyttää erilaisia digitaalisia kyniä, joiden paksuus ja väri vaihtelee: kynää luonnosten piirtämiseen, kynää tavalliseen kirjoittamiseen ja suosittua korostuskynää, joka alleviivaa sanoja jne. värillä. Lisäksi saatavilla on metallivaikutteisia kyniä sekä muita graafisia efektejä, joilla on kuvaavia nimiä, kuten galaksi ja sateenkaari, laava, valtameri, hopea ja kulta.
 • Vapaakäsityökalun ja toiminnon "Freehand FormulaInsert" avulla voit luoda ja lisätä esitykseen vielä monimutkaisempia matemaattisia kaavoja.
 • Joskus haluat käyttää vain tiettyä yksityiskohtaa kuvasta ilman häiritsevää taustaa, joka on sitten poistettava. Rajaaminen on vielä helpompaa PowerPoint 2021:ssä, koska ohjelma tunnistaa tausta-alueen automaattisesti. Korjauksia voidaan tehdä integroidulla kynällä osien lisäämiseksi tai poistamiseksi.
 • Lyijykynällä on myös mahdollista valita taulukosta tiettyjä alueita, jotta grafiikassa voidaan käyttää vain niitä.

Esteettömien esitysten luominen PowerPointilla

 PowerPoint 2021 Aiempien parannettujen vaihtoehtojen lisäksi käytettävissä on myös uusia toimintoja, joilla voidaan optimoida esityksen sisältöä dioja luotaessa niin, että ne ovat helpommin luettavissa ja ymmärrettävissä näkövammaisille katsojille.

 • Kun tukeva virheenkorjaus on aktivoitu, PowerPoint 2021 tekee parannusehdotuksia kansainvälisesti hyväksyttyjen standardien perusteella. Kun napsautat "Tarkista", ohjelma tekee ehdotuksia, jotka hyväksytään ja pannaan automaattisesti täytäntöön seuraavalla napsautuksella.
 • Virheenkorjaustyökalu huomauttaa esimerkiksi visuaalisten kohteiden puuttuvasta vaihtoehtoisesta tekstistä sekä grafiikan ja kuvien riittämättömästä värikontrastista: Harmaasävynäkymän avulla PowerPoint simuloi värisokean henkilön näkymää.
 • Kun käytät valmiita PowerPoint-diapohjia, niihin integroidaan automaattisesti sellaisia diaotsikoita, jotka sisältävät otsikkorakenteen.
 • Tekoälyominaisuus QuickStarter tarjoaa myös käytännöllisen apuvälineen uuden esityksen aloittamiseen, sillä se tukee käyttäjiä esityksen jäsentämisessä ja aihepiirien tutkimisessa. Kun olet syöttänyt aiheen, QuickStarter näyttää luettelon sopivista alaotsikoista ja ehdottaa sopivia dioja kutakin varten. Bingissä tehdyn tutkimuksen perusteella luodaan dioja, joilla on vastaava sisältö ja jotka voidaan valita klikkaamalla niitä. Seuraavassa vaiheessa voidaan lisätä sopiva ulkoasu taustagrafiikkoineen, jolloin seuraavan esityksen pohja on valmis muutamassa minuutissa.

Helpompi yhteistyö PowerPoint-asiakirjojen kanssa

Jos esityksen parissa työskentelee useita henkilöitä, heidän tekemänsä muutokset tai palautteensa, mukaan lukien tekijän nimi, voidaan näyttää ja myös peruuttaa. Tätä varten esityksen kopio on julkaistava pilvipalvelussa OneDrivessa tai SharePointissa. Kun kaikki osallistujat ovat lisänneet muutokset tai kommentit sinne, alkuperäistä ja kopiota voidaan verrata ja molemmat versiot voidaan yhdistää.

PowerPoint 2021:n järjestelmävaatimukset

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 /2022
 • Prosessori: vähintään 1,6 GHz
 • Kiintolevytila: vähintään 16 Gt (32-bittinen) tai 20 Gt (64-bittinen)
 • RAM-muisti: vähintään 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen) - suositellaan: 4 Gt
 • Näytönohjain: vähintään 1 280 x 768 pikseliä, vähintään DirectX 9 ja WDDM 2.0 - suositellaan: DirectX 10

Osta PowerPoint 2021 Office Suite -ohjelman yksittäisenä ohjelmana edullisesti Wiresoftilta

MS PowerPoint on klassinen osa Microsoft Office -ohjelmapakettia, ja se on yleensä saatavilla vain yhdessä muiden Office-ohjelmien kanssa. Wiresoftilta voit ostaa PowerPoint 2021:n myös itsenäisenä ohjelmana - toisin kuin useimmat muut Microsoft-ohjelmistotoimittajat.

Etusi: PowerPoint Single User Licence ei sido sinua pitkäaikaiseen ja siksi kalliiseen tilaukseen, päivityksiin tai käyttörajoituksiin. Siksi PowerPoint 2021 kannattaa ostaa Wiresoftilta kaksinkertaisesti yhtenä ohjelmana, varsinkin jos haluat käyttää muita kuin Office-ohjelmia.

Turvallinen ohjelmistojen osto Wiresoftilta: Täältä ostamasi PowerPointin yhden käyttäjän lisenssi on usein peräisin volyymilisenssistä tai se on niin sanottu käytetty ohjelmisto - tästä johtuu erityisen edullinen hintamme! Toiminnoiltaan se on täysin samanlainen kuin PowerPoint-ohjelma, joka sisältyy myös Office Suite 2021 -ohjelmaan. Voit myös olla varma siitä, ettemme ole oikeudellisesti harmaalla alueella tällaisten ohjelmistojen myynnin tai oston suhteen! Wiresoft on testannut jokaisen käytetyn tai käyttämättömän Microsoft-ohjelman todellisen ja virheettömän käytettävyyden, joten se on 100-prosenttisesti käyttökelpoinen rajoittamattoman ajan oston ja latauksen jälkeen.

Wiresoft tarjoaa vakavasti otettavana ohjelmistojen jälleenmyyjänä myös vain täydellisiä versioita, jotka ovat identtisiä Microsoftilta saatavien ohjelmien kanssa. Tämä tarkoittaa, että yksityiset käyttäjät, freelancerit ja pienet yritykset voivat hyötyä kaikista PowerPoint 2021 -palvelun eduista ja samalla säästää rahaa. Wiresoft Software Shopista voit ostaa PowerPointin lisäksi myös kaikki muut Office-ohjelmat erikseen sekä monia muita Microsoftin ohjelmia.

Jos sinulla on kysyttävää PowerPoint 2021:stä tai mistä tahansa muusta Office-ohjelmasta, voit käyttää asiantuntijaneuvojamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat