Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT POWERPOINT 2019

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10127
 • 079-06748
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
51,90 € * 56,90 € * (8,79% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Microsoft PowerPoint on klassinen ohjelmisto, jolla suunnitellaan vakuuttavia visualisointeja ja luodaan eläviä esityksiä. PowerPoint 2019 on uusin versio hyväksi havaitusta Office-ohjelmistosta, jolla voit luoda ammattimaisia esityksiä työssä, koulussa ja yliopistossa. Ammattilaiset, mutta myös aloittelijat, saavat tukea intuitiivisesti käytettävistä työkaluista, joiden avulla he voivat koota aiheet ja sisällöt informatiivisesti ja samalla näyttävästi dioihin ja välittää ne eloisan esityksen avulla.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT POWERPOINT 2019"

Microsoft PowerPoint 2019 erillisenä ohjelmana

Microsoft PowerPoint on klassinen ohjelmisto, jonka avulla voidaan suunnitella vakuuttavia visualisointeja ja luoda eläviä esityksiä. PowerPoint 2019 -ohjelmistolla on saatavilla uusin versio hyväksi havaitusta Office-ohjelmistosta, jolla voit luoda ammattimaisia esityksiä työssä, koulussa ja yliopistossa. Ammattilaiset, mutta myös aloittelijat saavat tukea intuitiivisista työkaluista, joiden avulla he voivat koota aiheet ja sisällön informatiivisesti ja samalla näyttävästi dioihin ja välittää ne eloisan esityksen avulla.

Microsoft PowerPoint 2019: n äskettäin uudistetun, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta pääset nopeasti alkuun ohjelmassa, ja laajan valikoiman mallien ja suunnitteluvaihtoehtojen ansiosta voit luoda esitysdioja, joilla on mukautettu ulkoasu.

Uusi PowerPoint 2019 tukee myös kosketusoptimoitua käyttöä tableteilla sekä digitaalisten kynien käyttöä - tässä yhteydessä on syytä mainita erityisesti myös uusi vapaakätinen piirtotyökalu, jonka avulla omia suunnitelmia voi käyttää spontaanisti.

Verkostoitumalla Microsoft OneDriven kanssa PowerPoint 2019:ää voi käyttää myös tiimeissä pilvipalvelun kautta. Korkeat turvallisuusstandardit takaavat sujuvan yhteistyön. Lisäksi tämä tekee esteettömien esitysten luomisesta entistäkin helpompaa.

PowerPoint 2019 on yleensä saatavilla vain kiinteänä osana vastaavaa Office-versiota, mutta Wiresoftista voit ostaa ohjelmiston myös erikseen. Jotta voit käyttää PowerPoint 2019:ää tietokoneella tai muulla laitteella, käyttöjärjestelmä Windows 10 on pakollinen edellytys. Wiresoft-verkkokaupasta saat nykyisen PowerPoint 2019:n sekä vanhemmat versiot ja muut Office-ohjelmat erityisen edullisesti yhden käyttäjän versiona ilman ohjelmistotilausta. Kaikki PowerPoint 2019:n mielenkiintoiset uudet ominaisuudet on esitetty seuraavassa yksityiskohtaisessa katsauksessa.

Katsaus PowerPointin uusiin ominaisuuksiin versiossa 2019

PowerPoint 2019 sisältää lukuisia parannuksia ja parannuksia aiempiin työkaluihin, kuten kehittyneet zoomausominaisuudet sekä SVG- ja 3D-grafiikan käytön, mutta myös useita uusia ominaisuuksia.

PowerPointin erityisominaisuudet vaikuttavia esityksiä varten

PowerPoint 2019 tarjoaa uusia käteviä ominaisuuksia, jotka tekevät erityisesti esityksistä elävämpiä ja mielenkiintoisempia:

 • Morph-toiminnolla luodaan sulavia siirtymiä yksittäisten diojen välille, ja myös yksittäisiä objekteja tai tekstiä voidaan animoida.
 • Zoomaustoiminnot luovat myös dynaamisempia esityksiä: Diazoomin avulla esittelijät voivat siirtyä vapaasti esityksen tiettyjen diojen, osioiden ja osien välillä ilman, että esitys keskeytyy visuaalisesti. Zoomaustehoste luo näin vaikutelman jatkuvuudesta.
 • On myös mahdollista käyttää zoomausta, jolla voidaan korostaa vain yksityiskohtia dioissa.
 • Yhteenveto-zoomin avulla koko esitys voidaan tiivistää yhteen diaan ja luoda dynaamisia tehosteita.
 • Näytön esityksiä voidaan pitää myös digitaalisella Surface Pen -kynällä tai muulla Bluetooth-yhteydellä käytettävällä kynällä: Tämä helpottaa myös diojen vaihtamista, ja sitä voidaan käyttää myös yksittäisten dian osien korostamiseen esityksen aikana, jotta niihin kiinnitetään erityistä huomiota.
 • Tallennustoiminnot tarjoavat mahdollisuuden tallentaa video- ja äänikommentteja sekä eleitä digitaalista vapaakätistä syöttöä varten. Kaikki käytettävissä olevat ominaisuudet on järjestetty selkeästi nauhan "Record"-välilehdelle.
 • Kun esitys viedään videotiedostona, valittavissa on nyt myös korkearesoluutioinen 4K, joka mahdollistaa terävät elokuvat.

Uudet kaaviotyypit ja 3D-mallit

Aiempien PowerPointiin sisäänrakennettujen kuvaajien ja mallien lisäksi vuoden 2019 versio sisältää useita muita kuvaajia sekä kolmiulotteisia malleja, jotka laajentavat entisestään mahdollisuuksia esitysten havainnollistamisessa:

 • Uusia sisäänrakennettuja 3D-malleja voidaan kääntää 360° ja skaalata: Käyttäjät voivat myös itse luoda kolmiulotteista sisältöä ja lisätä sen PowerPoint-tiedostoon.
 • Soveltamalla morph-siirtymää 3D-malleja voidaan myös animoida.
 • Nyt saatavilla olevien skaalautuvien vektorigrafiikkatiedostojen - jotka tunnetaan myös nimellä SVG (Scalable Vector Graphics) - etuna on 3D-mallien tapaan se, että niitä voidaan suurentaa, pienentää ja kiertää halutulla tavalla kuvanlaadun kärsimättä ja että niitä voidaan käsitellä edelleen suodattimilla.
 • Maantieteelliset tiedot voidaan muuttaa karttakaavioksi muutamalla toimenpiteellä, esimerkiksi havainnollistamaan tiettyjä tilastollisia jakaumia jollakin alueella.
 • Uusia suppilokaavioita voidaan käyttää prosessien vaiheiden havainnollistamiseen erityisen selkeästi.

Yleiset toiminnot

Näiden uusien työkalujen ja ominaisuuksien lisäksi PowerPoint 2019 tarjoaa myös koko joukon muita uudistuksia, jotka ensisijaisesti tukevat vapaalla kädellä piirtämistä sekä helpottavat helppokäyttöisten esitysasiakirjojen suunnittelua ja tekevät ohjelman käytöstä kaiken kaikkiaan entistäkin tehokkaampaa.

PowerPointin uudet vaihtoehdot työpöytänäkymää ja ominaisuuksia varten

PowerPoint 2019: ssä on parannettu myös Office-suunnittelua seuraavilla ominaisuuksilla, jotka voidaan ottaa käyttöön valintasi mukaan:

 • PowerPoint 2019 sisältää nyt lisää malleja, jotka auttavat erityisesti keskittymään työskentelyyn korvaamalla muuten ohjelmalle tyypilliset ikkunavärit akromaattisilla sävyillä: Esimerkiksi valkoinen tarjoaa erittäin kirkkaan näkymän, kun taas tummanharmaa ja erityisesti musta Dark Mode -tilassa vaikuttavat erityisen kevyesti ja ovat silmiä miellyttäviä.
 • Aiempi tyypillinen, tuttu nauhamainen ulkoasu on yhdistetty PowerPoint 2019:ssä laatta-ilmeeseen, kuten myös käyttöjärjestelmä Windows 10 näyttää. Nyt usein käytetyt elementit ja toiminnot on korostettu, jotta ne löytyvät nopeammin. Välilehdet voidaan myös järjestää eri tavalla ja nauha voidaan piilottaa kokonaan, jolloin toiminnot ovat käytettävissä vain yleisestä valikkorivistä.

Vapaakäsityökalu ja muut grafiikkaominaisuudet PowerPoint 2019:ssä

PowerPoint 2019:ssä on käytettävissä tehokas vapaakäsityökalu, jota voi käyttää paitsi kynäsyötöllä ja kosketustoiminnolla myös tietokoneen hiirellä, esimerkiksi piirtää vapaasti kaavioita ja kaavoja ja lisätä ne välittömästi esitykseen tai korostaa tekstikohtia väreillä, kuten Wordissa on jo pitkään ollut mahdollista. PowerPointissa on muun muassa seuraavat ominaisuudet ja tehosteet:

 • Korostamiseen ja piirtämiseen voidaan käyttää erilaisia digitaalisia kyniä, joiden paksuudet ja värit vaihtelevat: mukaan lukien lyijykynä luonnosteluun, kynä tavalliseen kirjoittamiseen ja suosittu korostuskynä, joka värittää sanoja jne. Saatavilla on myös kynät, joissa on metalliefekti, sekä muita graafisia efektejä, joiden kuvaavat nimet ovat galaksi ja sateenkaari, laava, meri, hopea ja kulta.
 • Freehand-työkalun ja Freehand FormulaInsert -toiminnon avulla voit luoda vapaasti monimutkaisempiakin matemaattisia kaavoja ja lisätä niitä esitykseen.
 • Joskus haluat vain käyttää tiettyä yksityiskohtaa kuvasta ilman häiritsevää taustaa, joka on sitten poistettava. Rajaaminen on entistäkin helpompaa PowerPoint 2019:ssä, sillä ohjelma tunnistaa tausta-alueen automaattisesti. Korjauksia voi kuitenkin tehdä sisäänrakennetulla kynällä, jolla voi lisätä osia takaisin tai poistaa niitä.
 • Kynällä on myös mahdollista valita tiettyjä taulukon alueita, jotta vain niitä voidaan käyttää grafiikassa.

Esteettömien esitysten luominen PowerPointilla

PowerPoint 2019:ssä on aiempien parannettujen ominaisuuksien lisäksi käytettävissä myös uusia ominaisuuksia, joiden avulla esityksen sisältöä voidaan optimoida dioja luotaessa niin, että ne ovat helpommin luettavissa ja ymmärrettävissä näkövammaisille katsojille.

 • Kun avustava virheenkorjaus on käytössä, PowerPoint 2019 tekee parannusehdotuksia kansainvälisesti hyväksyttyjen standardien perusteella. Klikkaamalla "Review" (Tarkista), ohjelma tekee jokaista tapausta koskevia ehdotuksia, jotka hyväksytään ja toteutetaan automaattisesti toisella klikkauksella.
 • Virheenkorjaustyökalu huomauttaa esimerkiksi visuaalisten kohteiden puuttuvasta vaihtoehtoisesta tekstistä sekä grafiikan ja kuvien riittämättömästä värikontrastista: Käyttämällä "harmaasävy"-näkymää PowerPoint simuloi värisokean henkilön näkymää.
 • Kun käytät valmiita PowerPoint-diapohjia, tällaiset diaotsikot, jotka sisältävät otsikkorakenteen, integroidaan automaattisesti.
 • Tekoälyominaisuus QuickStarter tarjoaa tässä yhteydessä myös käytännöllisen lähtölaukauksen uudelle esitykselle, sillä se tukee käyttäjiä sen hahmottelussa ja aihepiirin tutkimisessa. Kun olet syöttänyt aiheen, QuickStarter näyttää luettelon sopivista alaotsikoista ja ehdottaa myös sopivia dioja kutakin aihetta varten. Bingissä tehdyn tutkimuksen perusteella luodaan dioja, joilla on vastaava sisältö ja jotka voidaan valita klikkaamalla niitä. Seuraavassa vaiheessa voidaan lisätä sopiva ulkoasu taustagrafiikkoineen, jolloin seuraavan esityksen pohja on valmis muutamassa minuutissa.

Helpompi yhteistyö PowerPoint-asiakirjojen parissa

Jos esityksen parissa työskentelee useita henkilöitä, heidän tekemänsä muutokset tai palautteensa, mukaan lukien tekijän nimi, voidaan näyttää ja myös peruuttaa. Tätä varten esityksen kopio on julkaistava pilvipalvelussa OneDrivessa tai SharePointissa. Kun kaikki osallistujat ovat lisänneet muutokset tai kommentit sinne, alkuperäistä ja kopiota voidaan verrata ja molemmat versiot voidaan yhdistää.

PowerPoint 2019:n järjestelmävaatimukset

 • Käyttöjärjestelmät - ehdottoman välttämättömät: Windows 10; Windows Server 2019
 • Prosessori: vähintään 1,6 GHz
 • Kiintolevytila: vähintään 16 Gt (32-bittinen) tai 20 Gt (64-bittinen)
 • RAM-muisti: vähintään 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen) - suositellaan: 4 Gt
 • Näytönohjain: vähintään 1 280 x 768 pikseliä, vähintään DirectX 9 ja WDDM 2.0 - suositellaan: DirectX 10

Osta PowerPoint 2019 erillisenä ohjelmana Office Suite halvalla Wiresoftista

MS PowerPoint on klassinen osa Microsoftin Office-ohjelmapakettia, ja se on yleensä saatavilla vain yhdessä muiden Office-ohjelmien kanssa. Wiresoftilta voit myös ostaa PowerPoint-ohjelmiston 2019 yhtenä ohjelmana - toisin kuin useimmat muut Microsoft-ohjelmistojen toimittajat.

Etusi: PowerPointin yhden käyttäjän lisenssi ei velvoita sinua pitkäaikaiseen ja siksi kalliiseen tilaukseen, päivityksiin tai käyttörajoituksiin. Siksi PowerPoint 2019 kannattaa ostaa Wiresoftilta kaksinkertaisesti yhtenä ohjelmana, varsinkin jos et halua käyttää Office-ohjelmia.

Turvallinen ohjelmistojen osto Wiresoftilta: PowerPointin yhden käyttäjän lisenssi, jonka ostat täältä, on usein peräisin volyymilisenssistä tai se on niin sanottu käytetty ohjelmisto - siksi erityisen alhainen hintamme! Toiminnoiltaan se on täysin identtinen PowerPoint-ohjelman kanssa, joka sisältyy myös Office Suite 2019 -ohjelmaan. Voit myös olla varma siitä, että tällaisten ohjelmistojen myynnin tai oston yhteydessä et sinä eikä me ole oikeudellisesti harmaalla alueella! Wiresoft on testannut jokaisen Microsoft-ohjelman, käytetyn tai käyttämättömän, todellisen ja virheettömän käytettävyyden, joten se on 100-prosenttisesti käyttökelpoinen loputtomiin oston ja latauksen jälkeen.

Wiresoft tarjoaa vakavasti otettavana ohjelmistojälleenmyyjänä myös vain täydellisiä versioita, jotka ovat identtisiä Microsoftilta saatavien ohjelmien kanssa. Tämä tarkoittaa, että erityisesti yksityiset käyttäjät tai freelancerit ja pienet yritykset voivat hyötyä kaikista PowerPoint 2019: n eduista ja samalla säästää rahaa. Wiresoft Software Shopista voit ostaa PowerPointin lisäksi myös kaikki muut Office-ohjelmat yksitellen sekä monia muita Microsoftin ohjelmia.

Jos sinulla on kysyttävää PowerPoint 2019:stä tai mistä tahansa muusta Office-ohjelmasta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat