Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER
MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10605
 • CFQ7TTC0LFLX
 • Vuosittainen tilaus
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
41 245,90 € *

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER"

Microsoft 365 Enterprise E3 - Täydellinen ratkaisu yrityksellesi

Microsoft 365 Enterprise E3 on kattava tuottavuus- ja tietoturvatyökalupaketti, joka on suunniteltu erityisesti yrityksille. Tässä artikkelissa kerrotaan, miksi Microsoft 365 Enterprise E3 on ihanteellinen valinta maksimoimaan yrityksesi tehokkuus, yhteistyö ja tietoturva.

Microsoft 365 Enterprise E3:n keskeiset toiminnot

 1. Office-sovellukset: Microsoft 365 Enterprise E3 sisältää tutut Office-sovellukset, kuten Word, Excel, PowerPoint ja Outlook, joita voi käyttää pilvipalvelussa tai työpöydällä.
 2. Sähköposti ja kalenteri: Exchange Onlinen avulla voit lähettää, vastaanottaa ja hallita sähköposteja turvallisesti, ja Outlook-kalenterin avulla voit järjestää tapaamisia tehokkaasti.
 3. Yhteistyövälineet: Microsoft Teams tarjoaa tehokkaan alustan tiimityöskentelyyn, mukaan lukien chat, videoneuvottelut ja tiedostojen jakaminen.
 4. Kehittynyt tietoturva: Microsoft 365 Enterprise E3 sisältää kehittyneitä tietoturvaominaisuuksia, kuten uhkapohjaisen suojauksen ja identiteetinhallinnan, jotka suojaavat tietojasi ja sovelluksiasi.

Microsoft 365 Enterprise E3:n edut

 • Lisää tuottavuutta: Käyttämällä tuttuja Office-sovelluksia ja yhteistyövälineitä voit lisätä työntekijöidesi tuottavuutta ja edistää yhteistyötä.
 • Lisää turvallisuutta: Microsoft 365 Enterprise E3 tarjoaa kehittyneitä tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat yrityksesi tietoja uhkilta ja noudattavat tietosuojasäännöksiä.
 • Joustavuus ja skaalautuvuus: Ratkaisu on joustava ja skaalautuva, joten voit mukauttaa käyttäjien ja palvelujen määrää tarpeen mukaan.

Tulevaisuuden yritysviestintäsi ja turvallisuutesi Microsoft 365:n avulla Enterprise E3

Microsoft 365 Enterprise E3 on olennainen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat lisätä tuottavuuttaan, edistää yhteistyötä ja suojata samalla turvallisesti tietonsa ja sovelluksensa. Tämän alustan avulla olet ihanteellisesti valmistautunut digitaalisen muutoksen haasteisiin. Maksimoi työprosessiesi tehokkuus, lisää yrityksesi tietojen turvallisuutta ja turvaa yrityksesi viestinnän ja tietoturvan tulevaisuus Microsoft 365 Enterprise E3:n avulla. Se on kokonaisratkaisu, joka auttaa sinua pysymään kilpailukykyisenä ja menestymään jatkuvasti muuttuvassa yritystietotekniikan maailmassa. Microsoft 365 Enterprise E3 on yritysohjelmistojen tulevaisuus.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat