Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT ACCESS 2019

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10131
 • 077-07233
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
51,90 € * 56,90 € * (8,79% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Microsoft Access 2019 on tehokas tietokannan hallintajärjestelmä, jolla voidaan luoda ja hallita monimutkaisia tietokantoja yksilöllisten vaatimusten mukaan. Tietolähteinä voidaan käyttää paitsi , XML- ja dBASE-tiedostoja myös PDF-asiakirjojen ja sähköpostien sisältöä. Nämä tuodaan vastaavilla lomakkeilla, minkä jälkeen makrojen ja suodattimien avulla määritellyt tehtävät arvioivat ne. MS pystyy käsittelemään myös suuria lukujonoja, jotka ovat yleisiä ammatillisissa laskutoimituksissa. Lisäksi 2019 tiedottaa käyttäjälle yksilöllisesti määritettävillä raporteilla kaikista tärkeistä yksityiskohdista ja pitää näin käyttäjän aina ajan tasalla, olipa kyse sitten liiketoiminnasta tai yksityisistä syistä. Excel Access Access

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT ACCESS 2019"

MS Access 2019 itsenäinen ohjelma

Microsoft Access 2019 on tehokas tietokantojen hallintajärjestelmä, jolla voidaan luoda ja hallita monimutkaisia tietokantoja yksilöllisten vaatimusten mukaan. Tietolähteinä voidaan käyttää Excel-, XML- ja dBASE-tiedostojen lisäksi myös PDF-asiakirjojen ja sähköpostien sisältöä. Nämä tuodaan vastaavilla lomakkeilla, minkä jälkeen ne arvioidaan makrojen ja suodattimien avulla määritellyillä tehtävillä. MS Access voi käsitellä myös suuria numerosarjoja, sillä ne ovat yleisiä ammatillisissa laskutoimituksissa. Access 2019 myös ilmoittaa käyttäjälle kaikki tärkeät tiedot yksilöllisesti määritettävillä raporteilla, jolloin käyttäjä pysyy aina ajan tasalla, olipa kyse sitten liiketoiminnasta tai yksityisistä syistä.

Tietokannan yhteistoiminnallista työskentelyä varten Access 2019 tarjoaa myös kattavan hallinnan yksittäisten käyttöoikeuksien hallinnan, sekä katselun että käytön osalta. Näin se mahdollisti tehokkaan projektityöskentelyn. Paikallisen tallennuksen lisäksi on myös mahdollista tallentaa tiedot keskitetysti ja turvallisesti pilvipalveluun, jolloin ne ovat saatavilla verkon kautta.

Microsoft Access 2019 -ohjelma on yleensä kiinteä osa Office-pakettia, eikä sitä siksi yleensä ole saatavilla erikseen - mutta Wiresoftilta voit ostaa sen erillisenä ohjelmana, ja vieläpä erityisen edulliseen hintaan.

Access 2019:n uudet ominaisuudet

Ostamalla Access 2019 saat tämän kattavan Office-ohjelman uusimman version, jossa on monia parannuksia yksityiskohtiin sekä täysin uusia toimintoja tavanomaisten ominaisuuksien lisäksi.

Access-tietojen visualisointi uusilla kaaviotyypeillä

Access 2019: ssä on käytettävissä 11 uutta kaaviotyyppiä, joiden avulla voit havainnollistaa tietoja selkeästi lomakkeissa ja raporteissa. Yksittäisiä kenttiä voidaan myös helposti mukauttaa kaavion mittoihin, ja muutokset näkyvät välittömästi esikatselussa. On myös mahdollista luoda interaktiivisia kaavioita esimerkiksi valitsemalla eri luokkakenttä lomakkeessa tai raportin suodattimessa. Seuraavat kaaviotyypit ovat saatavilla Access 2019: ssä:

 • Viivakaavio: Tämän tyyppinen kaavio näyttää kaikki luokat tasaisesti jakautuneina vaakasuoralla x-akselilla ja kaikki arvot tasaisesti jakautuneina pystysuoralla y-akselilla.
 • Pylväsdiagrammi: Tässä näytetään luokat vaaka-akselilla (x-akseli tai ominaisuusakseli) ja arvot pystyakselilla (y-akseli tai ominaisuusarvot).
 • Pylväsdiagrammi: Tässä kategoriat on järjestetty y-akselia pitkin tai arvot x-akselia pitkin, ja "Axis"- ja "Values"-ulottuvuuksien sijainnit on käännetty.
 • Piirakkakaavio: Tässä kaaviotyypissä kategoriat näytetään ympyrän yksittäisinä segmentteinä ja tietoarvot näytetään prosenttiosuutena kokonaisarvosta (koko ympyrä).
 • Yhdistelmäkaavio: Yhdistää kaksi tai useampia kaaviotyyppejä eri tietojen välisten suhteiden visualisoimiseksi, esimerkiksi pylväskaaviona ja viivakaaviona.

Tuki tietotyypille "Big Number" (BIGINT)

Tietotyypillä BIGINT - "Big Number" - voidaan nyt laskea myös suuria lukuja, tämä tallentaa siten ei-monetaarisen numeerisen arvon, joka lisätään Access-taulukkoon kenttänä, tai se tuodaan myös linkittämällä sitä vastaavan tyyppiseen tietokantaan (esim. SQL-palvelin).Tietotyyppi "Big Number" tarjoaa siten kahdeksan tavun avulla paljon laajemman alueen (-2^63-2^63-1) laskutoimituksia varten kuin tietotyyppi "Number" neljän tavun avulla (-2^31-2^31-1). On huomattava, että BIGINT-tietotyypin käyttöönotto tekee Access-tietokannasta yhteensopimattoman aikaisempien Access-versioiden kanssa.

Yksinkertainen lajittelu omaisuuden arkkien

Aiemmin tietyn ominaisuuden löytäminen Ominaisuudet-ikkunan monien muiden ominaisuuksien joukosta oli usein ongelma, varsinkin kun ne sisältyivät lomakkeisiin ja raportteihin, jotka olivat jakautuneet useille välilehdille. Access 2019:ssä kaikki ominaisuudet voidaan nyt näyttää aakkosjärjestyksessä napsauttamalla lajittelutoimintoa, jolloin haku on erityisen helppoa ja nopeaa. Toisella napsautuksella kaikki ominaisuudet näytetään jälleen oletusasetuksilla.

Uusi ominaisuus "Nimityksen nimi" ohjaimissa

Access 2019:ssä hiljattain käyttöön otettu "Nimitysnimi"-ominaisuus helpottaa nyt huomattavasti ohjaimen nimen syöttämistä, jotta sille voidaan määrittää nimitysohjain. Mahdollisuus liittää nimitysnimi ohjaimeen parantaa myös saavutettavuutta, koska avustavat teknologiat voivat nyt tunnistaa ja määrittää ne.

Optimoitu ODBC-yhteyden toistaminen

Microsoft Access -tietokannan ja ulkoisen tietolähteen, kuten Microsoft SQL Serverin, väliset yhteydet, jotka käyttävät Open Database Connectivity -protokollaa (ODBC), voitiin aiemmin muodostaa uudelleen vain, jos Access-tietokanta keskeytettiin sulkemalla ensin Access-tietokanta, koska Accessin vanhemmissa versioissa Access ei yrittänyt muodostaa uudelleen poistettua yhteyttä ulkoiseen tietolähteeseen.

Access 2019 tarjoaa tähän parannetun ratkaisun, joka näyttää ensin virheilmoituksen ja virheen kuvauksen. Tämän jälkeen Access yrittää automaattisesti muodostaa uudelleen yhteyden tietolähteeseen aina, kun suoritetaan operaatio, jossa käytetään uudelleen tällaisia tietoja tai ODBC-yhteyttä edellyttäviä objekteja. Tämän seurauksena Accessin sulkeminen ja uudelleen avaaminen ei ole enää ehdottoman välttämätöntä.

Esteettömyysparannukset Access 2019:ssä

Uudessa versiossa on myös parannettu merkittävästi käyttömahdollisuuksia, jotta mahdollisimman moni käyttäjä voisi käyttää sitä. Monet näistä parannuksista on tehty optimoimalla yksittäisiä Accessin toimintoja yksityiskohtaisesti, mutta myös yleisempiä ominaisuuksia, jotta Accessin kanssa työskentely olisi mahdollisimman tehokasta, erityisesti parantamalla puheentulostusta ja optimoimalla avustavan teknologian integrointia.

Puheentuoton toimintojen optimointi

Puheentulostus tunnistaa nyt lisää ohjaimia, joita kutsutaan lomakkeissa, raporteissa ja tietolehdissä:

 • Taulukoiden ja kysely- ja lomaketietolomakkeiden sarakkeiden nimien lukemista puheella on yksinkertaistettu.
 • Myös hakukenttien ja yhdistelmäruutujen laajennettu tai supistettu tila tunnistetaan ja voidaan siten lukea.
 • Hakukentän" tai "yhdistelmäruudun" rivit voidaan nyt myös tunnistaa ja lukea useiden sarakkeiden osalta.
 • Valintaikkunassa tunnistetaan ja luetaan nyt sellaisten valintaryhmien nimet, joiden tila on "valittu" tai "poistettu käytöstä".
 • Tietolomakkeessa voidaan myös tunnistaa ja lukea sarakkeen suodattimen nuolisymboli.
 • Parannettu tietyn lomakeosion ohjaimien kommentointia.
 • Skannaustilassa navigointia napsauttamalla vasemmalle tai oikealle valintapainikkeen kohdalle on parannettu; välilyöntiä painamalla se vaihtuu.

Parannuksia Access 2019:n korkean kontrastin tilan käytössä

 • Suodatin-painike näkyy tietueen tai lomakkeen navigointipalkissa.
 • Hallitse datatehtäviä -valintaikkunan Ulkoiset tiedot -välilehdellä näkyvät tallennetut tuonnit.
 • Sarakeotsikot ja komentopainikkeet näkyvät nyt tietolehdissä.

Muut Access 2019:n saavutettavuusparannukset

Pikanäppäinten käyttäminen Access-tietokantojen kanssa työskennellessä ei ainoastaan auta työskentelemään tehokkaammin. Erityisesti käyttäjille, joiden näkökyky tai liikuntakyky on rajoittunut, ne ovat suuri apu ja korvaamaton vaihtoehto hiirellä työskentelylle. Yksittäisten toimintojen suorittamistaAccess 2019: ssä täydennetään entisestään uusilla pikanäppäimillä:

 • Näppäinyhdistelmä alt + H luo taulukon.
 • Napsauttamalla Q voit avata taulukon sarakkeen suodattimen.
 • Näppäinyhdistelmä FD avaa Etsi ja korvaa -valintaikkunan.
 • Napsauttamalla näppäinyhdistelmää shift + F6 voit selata kaikkia osioita ponnahdusikkunassa.
 • Uuden arvoluetteloelementin muokkaaminen on helpompaa: Tätä varten Lookup Wizard luo kolme erityyppistä luetteloa, joista voit valita: hakukenttä, arvoluettelokenttä tai moniarvokenttä.
 • Näppäinyhdistelmä ctrl + E avaa Muokkaa luettelon kohteita -valintaikkunan.

dBASE-tiedostoja tuetaan jälleen

Access 2019 tukee jälleen .dbf-tyyppisiä tiedostoja, ja ne voidaan nyt tuoda uudelleen, linkittää tai viedä.

Parannuksia "Kerro minulle" -ohjattuun toimintoon

Access 2019 lisää myös mahdollisuuden saada Accessista ehdotuksia tietyistä tehtävistä tai kyselyistä. Kun kirjoitat sopivat termit ylälaidan "Kerro minulle" -kenttään, vastaavat vaihtoehdot tulevat näkyviin. Yksinkertaisiin kysymyksiin vastataan suoraan ikkunassa; monimutkaisemmissa kysymyksissä "Kerro minulle" ehdottaa hakusanaa parhaiten vastaavia apuja.

Access 2019:n järjestelmävaatimukset

Access 2019 on saatavana sekä 32- että 64-bittisenä versiona. Tämän vuoksi yksittäiset laitteistovaatimukset voivat vaihdella.

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (Enterprise, Home, Pro), Windows Server 2019
 • Prosessori: vähintään 1,6 GHz
 • RAM-muisti: vähintään 2 Gt (32-bittinen), 4 Gt (64-bittinen)
 • Näytönohjain: vähintään 1280 x 768, DirectX 9 ja WDDM 2.0
 • Yhteensopiva seuraavien kanssa: Windows 10 Enterprise, Windows 10 Home, Windows 10 Pro
 • Käytettävissä olevat kielet: - Kieli: Englanti, englanti, espanja, italia, puola, ranska, saksa, tanska, muut pyydettäessä

Access 2019 ostaa halvalla kuin Office yksittäinen ohjelma Wiresoftilta

MS Access on yleensä kiinteä osa Microsoftin Office-sovellussarjaa, joten sitä ei ole helposti saatavilla erikseen ostettavana versiona. Wiresoftilta voit ostaa MS Access 2019:n erillisenä ohjelmana - toisin kuin monet muut ohjelmistojen jälleenmyyjät - ja vieläpä erityisen edulliseen hintaan!

Toinen suuri etusi: Ostaessasi tämän yhden käyttäjän lisenssin sinun ei tarvitse tehdä pitkäaikaista ja yleensä kallista tilaussitoumusta eikä hyväksyä käyttöaikarajoitusta. Siksi Access 2019 kannattaa ehdottomasti ostaa Wiresoftilta yksittäisenä ohjelmana, sillä sinun ei tarvitse ladata maksullisia päivityksiä myöhemmin.

Tarjottu Access-yksittäislisenssi on toiminnoiltaan identtinen Office Suite 2019 -ohjelmistoon sisältyvän version kanssa. Näin ollen pienemmillä yrityksillä ja freelancereilla on mahdollisuus hyötyä kaikista uuden Access 2019 -ohjelman eduista - ja myös säästää rahaa.

Access 2019:n lisäksi voit ostaa Wiresoft-ohjelmistokaupasta erikoishintaan sen vanhempien aiempien versioiden lisäksi myös monia muita Microsoftin ohjelmistolisenssejä. Nämä ovat aina alkuperäisiä Microsoftin tuotteita. Ne olivat yleensä osa yrityksen myöntämää volyymilisenssiä tai niiden käyttöoikeudet vapautettiin jälleenmyynnin yhteydessä. Tämä ei kuitenkaan rajoita niiden käyttökelpoisuutta, eikä ostaja joudu oikeudellisesti harmaalle alueelle. Koska Wiresoftin oston yhteydessä aiemmin asennettu ohjelmisto lisensseineen poistettiin, joten se on jälleen vapaa ja uuden käyttäjän käytettävissä. Hyvämaineisena ohjelmistojälleenmyyjänä Wiresoft tarjoaa kaikki Microsoft-tuotteet yksinomaan puhtaina täysversioina, jotka ovat siis rajoittamattomia ja 100-prosenttisesti käyttökelpoisia.

Jos sinulla on kysyttävää Access 2019: stä tai jostain muusta Office-ohjelmasta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa, niin saat asiantuntevaa neuvontaa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT ACCESS 2019"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT ACCESS 2019"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat