Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT PUBLISHER 2013

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10132
 • 021-10257
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
21,90 € * 22,90 € * (4,37% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Publisher 2013 on vanhempi versio Microsoftin monipuolisesta DTP-ohjelmasta, jolla voit suunnitella ammattimaisesti mielenkiintoisen näköisiä julkaisuja mihin tahansa tarkoitukseen: Kaikkiin tyypillisiin käyttötarkoituksiin tarkoitettujen malliasiakirjojen laajan valikoiman lisäksi Publisher tarjoaa myös intuitiivisia toimintoja, joiden avulla voidaan luoda visuaalisesti houkuttelevia ja tulostettavia mainosmateriaaleja sekä liike- että yksityiskäyttöön: Kutsukorttien ja esitteiden lisäksi voidaan suunnitella liike- ja sarjakirjeitä, postituksia sekä esityksiä, raportteja ja esitteitä tai jopa suurempia luetteloita - vain tyypillisiä muotoja mainitakseni, jotka ovat jo valmiiksi mukana malleina.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT PUBLISHER 2013"

Publisher 2013 - Microsoftin DTP-ohjelma erillisenä ostoversiona

Publisher 2013 on vanhempi versio Microsoftin monipuolisesta DTP-ohjelmasta, jolla voit suunnitella ammattimaisesti mielenkiintoisen näköisiä julkaisuja mihin tahansa tarkoitukseen: Tätä varten Publisher tarjoaa laajan valikoiman malliasiakirjoja kaikkiin tyypillisiin käyttötarkoituksiin sekä intuitiivisesti käytettäviä toimintoja, joiden avulla voidaan luoda visuaalisesti houkuttelevia ja samalla tulostettavia mainosmateriaaleja sekä yritys- että yksityissektorilla: Kutsukorttien ja esitteiden lisäksi voidaan suunnitella liike- ja sarjakirjeitä, postituksia sekä esityksiä, raportteja ja esitteitä tai jopa suurempia luetteloita - mainitakseni vain tyypilliset muodot, jotka ovat jo valmiiksi malleina mukana.

Selkeästi toiminnallisten osa-alueiden mukaan jaoteltujen välilehtien helppotajuiset ja helppokäyttöiset työkalut tukevat käyttäjiä aloittelijoista ammattilaisiin käytännön työkaluilla ja ominaisuuksilla, jotka helpottavat esimerkiksi myös kuvankäsittelyä - yhdistettynä Microsoftille tyypilliseen käyttäjäystävälliseen käyttöliittymään tehokasta työskentelyä varten. Publisher tekee siis toisen DTP-ohjelman kalliin hankinnan tarpeettomaksi, ja myös kokemattomat käyttäjät voivat käyttää ohjelmistoa nopeasti.

Publisher 2013 -versiossa on jälleen useita käytännöllisiä lisäyksiä ja uusia toimintoja, jotka tekevät julkaisujen suunnittelusta entistäkin intuitiivisempaa:

 • Keskitetty kuvien haku - työpöydältä, ClipArt-luettelosta osoitteessa Office.com tai Internetistä ja välitön lisääminen asiakirjaan.
 • Kuvatiedostot näkyvät selkeästi suunnittelualueen sarakkeessa, ja ne voidaan raahata ja pudottaa asettelusivulle tai vaihtaa.
 • Kuvia voidaan käyttää myös taustoina - käytettävissä on erilaisia muotoiluvaihtoehtoja muodon mukauttamiseksi.
 • Tekstejä voidaan myös korostaa visuaalisesti esimerkiksi varjojen ja heijastusten, valaistustehosteiden ja viisteiden avulla.

MS Publisher 2013 on saatavilla vain tiettyjen korkeampien Office-versioiden osana, eikä sitä esimerkiksi ole integroitu Home & Business- ja Office 2013 Home & Student -versioihin. Tällaisen painoksen käyttäjät voivat ostaa Publisher 2013:n Wiresoftilta kätevästi erillisenä ohjelmana. Koska Publisher 2013 -versiota tuetaan myös vanhemmissa Microsoftin käyttöjärjestelmissä vuodesta Windows XP:n tai uudemman version käyttäjät, jotka haluavat jatkaa tämän tai jonkin myöhemmän version käyttöä laitteistossaan, hyötyvät käytetyn ohjelmiston ostamisesta.

Publisher 2013: n lisäksi voit ostaa Wiresoftin verkkokaupasta myös uudempia versioita ja monia muita erikoisohjelmia osoitteesta Office erityisen edullisesti yksittäiskäyttöversioina. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Publisher 2013:n toimintoja ja ominaisuuksia yksityiskohtaisemmin.

Publisher 2013:n tärkeimmät uudistukset yhdellä silmäyksellä

Optimointien ja jo mukana olevien toimintojen lisäysten lisäksi Publisher 2013 -versio tarjoaa myös erilaisia uudistuksia, joiden ansiosta suunnitteluvaihtoehtojen valikoima on laajentunut entisestään.

Suuren ulkoasumallivalikoiman ansiosta jopa kokemattomat käyttäjät voivat päästä jo melko lähelle tiettyä suunnitteluideaa. Oikean mallin löytämiseksi voi käyttää hakua osoitteessa office.com. Kun sopiva ulkoasu on löydetty, sitä voidaan mukauttaa joustavasti ja tallentaa se sitten henkilökohtaiseksi uudeksi malliksi, jotta se on heti käytettävissä uutta julkaisua varten. Lisäksi Publisher 2013:ssa on käytettävissä seuraavat yleiset ominaisuudet, jotka tarjoavat lisää vaihtoehtoja painokelpoiseen suunnitteluun:

 • Luodut ulkoasut voidaan tallentaa tulostusvalmiiksi yleisimpiin tiedostomuotoihin - yleisimmän PDF-muodon lisäksi myös JPG ja XPS ovat nyt mahdollisia. JPG tarjoaa uusia mahdollisuuksia verkkotulostukseen ja erityisesti valokuvatulostukseen palveluntarjoajasta riippuen: Julkaisun jokainen sivu voidaan siis tarvittaessa tallentaa myös JPEG-kuvana.
 • Publisherin käyttäminen kosketusta tukevalla laitteella: Publisher-versio 2013 on suunniteltu käytettäväksi myös tabletilla, joten käyttäjät voivat käyttää hiiren sijasta sormea tai digitaalista kynää kaikkien toimintojen käyttämiseen ja luoda ulkoasuja vaivattomasti.
 • Microsoftin pilvipalvelu OneDriven kautta he voivat käyttää ulkoasuasiakirjoja mistä tahansa ja jakaa ja käyttää niitä yhteistyökumppaneiden kanssa reaaliaikaisten päivitysten avulla. OneDriven korkeat turvallisuusstandardit suojaavat tietoja luvattomalta käytöltä tai katoamiselta.
 • Keskitetty kuvahaku tarjoaa paremman yleiskuvan, kun käytät grafiikkaa tai kuvitusta - se sisältää paikallisesti saatavilla olevien kuvien lisäksi myös ClipArt-katalogin osoitteessa Office.com ja Internet-hakuja.

Mielenkiintoisia yksittäisiä toimintoja Publisher 2013:ssa

Lisäksi seuraavat toiminnot ja ominaisuudet helpottavat Publisherissa työskentelyä - uusien tehosteiden ja hyödyllisten työkalujen avulla:

Kuvien muokkaaminen ja vaihtaminen suunnittelualueella

Jotkin työvaiheet edellyttävät useiden kuvien samanaikaista muokkaamista. Publisher listaa tai näyttää ne selkeästi erillisessä sarakkeessa suunnittelualueella. Ne voidaan sitten raahata ja pudottaa haluttuun paikkaan ulkoasuasiakirjassa tai vaihtaa. Uusien zoomaus-, panorointi- ja rajaustyökalujen avulla voit muokata kuvia muuttamatta asiakirjan ulkoasua, ja uusien tarkkojen kohdistustyökalujen avulla voit muotoilla ja sijoittaa muodot, kuvat ja tekstin tarkasti.

Uusia tapoja luoda kuvataustoja

Kuvat sivujen taustakuvina avaavat Publisher 2013:ssa uusia suunnittelumahdollisuuksia, sillä ne voidaan valita ja lisätä tarkasti vain muutamalla napsautuksella. Tämän jälkeen käytettävissä on useita vaihtoehtoja valokuvan mukauttamiseksi asiakirjan muotoon: Kuvaa voidaan joko laajentaa tai käyttää useita kertoja laattoina, jolloin tausta täyttyy kokonaan.

Lisää uusia efektejä kuviin ja tekstiin

Publisher 2013 tarjoaa monia uusia kuvatehosteita, joiden avulla voit lisätä tai muokata valokuvaa varjolla, heijastuksilla, mutta myös erilaisilla hehkutehosteilla sekä pehmeillä reunoilla, viisteillä ja 3D-näkymillä. Useimmat näistä tehosteista ovat käytettävissä myös tekstiin, jolloin voit luoda asiakirjoja, jotka erottuvat monien muiden painotuotteiden yhtenäisestä ulkoasusta ja herättävät lukijoiden huomion.

Tekstilaatikoiden käyttäminen monisivuisissa julkaisuissa

Kun luot Publisher 2013:lla monisivuisia esitteitä, pidemmän tekstin lisääminen, jossa on myös kuvia ja tietolaatikoita, on erityisen helppoa yhdistämällä yksittäiset tekstilaatikot toisiinsa. Tämä tarkoittaa, että teksti jaetaan automaattisesti kaikkiin tekstikehyksiin, kun se kopioidaan. Jos tilaa ei vieläkään ole riittävästi, tämä ilmoitetaan vastaavalla kuvakkeella kyseisen kentän kohdalla. Tämä estää tärkeiden tekstikomponenttien unohtamisen. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen, jos tekstejä muokataan vielä lisäämisen jälkeen, koska virtaus mukautuu automaattisesti joustavasti.

Jaa Publisher-asiakirjoja verkossa

Jotta Publisher 2013:lla luotu asiakirja olisi muiden työntekijöiden muokattavissa tai kommentoitavissa, käyttäjät voivat tallentaa sen verkkoon Microsoftin pilvipalvelun OneDriven avulla. Valtuutetut vastaanottajat saavat asiakirjan muokattavaksi linkin kautta, mikä tekee tallentamisesta erityisen turvallista ja suojaa tietoja katoamiselta. OneDrive tarjoaa luotettavat reaaliaikaiset päivitykset ja korkeat turvallisuusstandardit tehokasta yhteistyötä varten.

Microsoft Publisher 2013:n järjestelmävaatimukset

Office -ohjelmasta Publisher 2013 on saatavilla kaksi versiota: 32-bittinen ja 64-bittinen. Tästä riippuen yksittäiset laitteistovaatimukset vaihtelevat - esimerkiksi työ- ja kiintolevytilan osalta. Tietokoneen vähimmäisvaatimukset ovat seuraavat:

 • Käyttöjärjestelmät: vähintään Windows XP (SP3, 32-bittinen), enintään Windows 10 / Windows Server 2003 (SP2, 32-bittinen) enintään Windows Server 2019 (SP1, 32-bittinen/64-bittinen)
 • Prosessori: x86- tai x64-bittinen prosessori, jonka taajuus on vähintään 1 GHz ja SSE2
 • RAM-muisti: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: vähintään 3,0 Gt
 • Näyttö: vähintään 1024 x 768 resoluutio
 • Näytönohjain: DirectX 10 -näytönohjain grafiikkalaitteiston kiihdytystä varten
 • Kosketustoiminnot on optimoitu osoitteeseen Windows 8

DTP-ohjelma Publisher 2013 Wiresoftissa ostaa halvalla yksittäisenä versiona

MS Publisher on kiinteä osa tiettyjä MS Office -versioita - Home & Business- ja Home & Student -versioissa ohjelma ei kuitenkaan sisälly. Wiresoftin verkkokaupasta voit ostaa Publisher 2013:n myös yksittäin käytettynä - toisin kuin monet muut jälleenmyyjät, jotka yleensä tarjoavat vain uusinta versiota. Lisäetusi: Tässä tarjottu Publisher 2013:n yhden käyttäjän lisenssi ei myöskään ole ajallisesti rajoitettu tilausversio, vaan se kuuluu sinulle oston jälkeen. Näin ollen Publisher 2013 -ohjelmiston ostaminen Wiresoftilta kannattaa sinulle kahdesti!

Jokainen ohjelmistohankinta Wiresoftilta on paitsi erityisen edullinen sinulle myös turvallinen: käytettynä ostamasi Publisher 2013 -yksittäislisenssi on peräisin isomman yrityksen entisestä volyymilisenssistä, joka on kuitenkin toiminnoiltaan täysin identtinen Publisher 2013 -ohjelman kanssa, joka sisältyy myös tiettyihin Office 2013 -paketteihin. Volyymilisenssin jakaminen ja siitä johtuva merkitseminen käytetyksi ohjelmistoksi ei näin ollen vaikuta sen toimivuuteen, eikä ohjelmisto myöskään kulu.

Wiresoft myy ainoastaan Publisher 2013:n täysversioita tai muita versioita tai ohjelmia, jotka ovat yhteensopivia Publisher 2013:n kanssa Office Ohjelmia, jotka ovat identtisiä Microsoftin tarjoamien alkuperäisten versioiden kanssa.

Kun ostat Publisher 2013 -ohjelmiston käytettynä, et siis ota mitään oikeudellista riskiä Wiresoftin kanssa, koska käytettyjen ohjelmistojen kauppa on nimenomaisesti sallittua laissa, mikä on vahvistettu useaan otteeseen eri tuomioistuinten päätöksissä.

Tämä Publisher 2013 -ohjelmisto voidaan asentaa tietokoneeseen ostoprosessin ja latauksen päätyttyä, ja se voidaan aktivoida ja käyttää välittömästi mukana toimitetulla moniaktivointiavaimella (tilavuuslisenssiavain).

Käytettyjen ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on asiakkaidemme kannalta taloudellisesti edullinen ratkaisu, sillä näin he voivat käyttää joko vanhempia ohjelmaversioita tai Microsoftin ohjelmia, joita ei yleensä ole saatavilla erikseen. Monet yritykset käyttävät jo Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tarjontaa, mutta myös freelancerit ja yksityiskäyttäjät arvostavat ohjelmaversioiden laajaa valikoimaa - ja säästävät rahaa ostettaessa!

Wiresoft Software Shopista löydät tämän lisäksi myös Publisher 2013:n vanhempia versioita sekä monia muita Office käytettyjä ohjelmia myynnissä. Jos sinulla on kysyttävää MS Publisher 2013:sta tai mistä tahansa muusta Microsoft-ohjelmasta, voit käyttää asiantuntevaa neuvontapalveluamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat