Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WORD 2013

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10121
 • 021-10257
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
21,90 € * 22,90 € * (4,37% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


 Microsoft Word 2013 -ohjelmiston avulla käyttäjillä on käytössään laajasti uudistettu versio klassisesta tekstinkäsittelyohjelmistosta - asiakirjojen ammattimaiseen luomiseen toimistossa sekä koulussa, yliopistossa tai yksityisellä alalla.   Microsoft Word 2013 laajan toimintovalikoiman ansiosta sekä kokeneiden käyttäjien että aloittelijoiden on helppo luoda selkeästi jäsenneltyjä jatkuvia tekstejä, kirjeitä ja muunlaisia kirjallisia asiakirjoja ilman ennakkotietoja hetkessä. Kattava valikoima käytännön ominaisuuksia tukee käyttäjiä tekstien luomisessa, kuten automaattinen oikeinkirjoituksen tarkistus tai muotoilutyökalut, mukaan lukien monet mallit. Myös Microsoft Word 2013 intuitiivinen käyttöliittymä on erityisen käyttäjäystävällinen, ja sitä on helppo käyttää heti. Windows 7 -yhteensopivuutensa ansiosta MS Word 2013:a voi käyttää myös monilla vanhemmilla PS-käyttöjärjestelmillä.   

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WORD 2013"

MS Word 2013 - monipuoliset vaihtoehdot yksinkertaiseen tekstinkäsittelyyn, myös itsenäisenä ohjelmana

Microsoft Word 2013 tarjoaa käyttäjille laajasti uudistetun version klassisesta tekstinkäsittelyohjelmasta - asiakirjojen ammattimaiseen luomiseen toimistossa sekä koulussa, yliopistossa tai yksityisellä alalla. Microsoft Word 2013: n monipuolisten toimintojen ansiosta sekä kokeneiden käyttäjien että aloittelijoiden on helppo luoda selkeästi jäsenneltyjä jatkuvia tekstejä, kirjeitä ja muunlaisia kirjallisia asiakirjoja hetkessä.

Kattava valikoima käytännöllisiä ominaisuuksia tukee käyttäjiä tekstin luomisessa, kuten automaattinen oikeinkirjoituksen tarkistus tai muotoilutyökalut, mukaan lukien monet mallit. Microsoft Word 2013: n intuitiivinen käyttöliittymä on erityisen käyttäjäystävällinen ja tekee sen välittömästä käytöstä erityisen helppoa. Koska MS Word 2013 on yhteensopiva Windows 7:n kanssa, sitä voidaan käyttää myös monilla vanhemmilla PS-tietokoneilla.

Edellisistä Word-versioista tuttujen ja optimoitujen työkalujen lisäksi Word 2103 tarjoaa erityisen selkeän järjestyksen kaikille käytettävissä oleville tekstivaihtoehdoille uudistetussa nauhassa. Ohjelmisto on varustettu monilla uusilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla, jotka muun muassa parantavat lukijaystävällisyyttä ja tukevat yhteistä työskentelyä tekstien parissa pilvipalvelussa, ja sitä voidaan käyttää myös tableteilla ja älypuhelimilla kosketusoptimoidun käytön avulla.

Word 2103 on saatavana Wiresoftilta - erityisen käytännöllisenä - yksittäisenä ohjelmana yksittäisille käyttäjille. Näin saat Wordissa samat toiminnot kuin Office Suite 2013:n sisältämässä ohjelmassa. Alla on katsaus tärkeimpiin ominaisuuksiin ja parannuksiin.

Tutustu kaikkiin Word 2013:n tärkeisiin uudistuksiin muutamalla napsautuksella

Jos haluat vain tutustua kaikkiin Word 2013:n tärkeisiin uusiin ominaisuuksiin, löydät ne heti, kun avaat ohjelman. Napsauttamalla F1 avaa Wordin ohjejärjestelmän, josta käyttäjät löytävät ohjeen aiheen "Uudistukset Word 2013:ssa" kohdasta "Aloittaminen", jossa on yhteenveto Word 2013:n tärkeimmistä uudistuksista. Näitä ovat mm. seuraavat:

 • Kun Word käynnistyy, vasemmassa sarakkeessa näkyy luettelo kaikista viimeksi käytetyistä asiakirjoista. Jos asiakirjaa ei ole luettelossa, luetteloa voi laajentaa napsauttamalla "Avaa lisää asiakirjoja".
 • Uusi "Design" (Ulkoasu) -välilehti sisältää kaikki Word 2013:een integroidut mallit ja tyylitaulukot sekä vastaavat komennot käytettävissä olevien mallien mukauttamiseksi henkilökohtaisiin tarpeisiin.
 • "Tervetuloa takaisin": Word muistaa asiakirjan kohdan, jossa käyttäjä on viimeksi työskennellyt. Tervetuliaisviestin napsauttaminen näyttää sen välittömästi.
 • Uusi muokkausnäkymä "Yksinkertainen merkintä" korostaa korjauksia huomaamattomalla yksinkertaisella viivalla marginaalissa. Tätä riviä napsauttamalla voit vaihtaa "Yksinkertainen merkintä" -näkymän ja kaikkien merkintöjen näyttämisen välillä.
 • Sisäänrakennetulla tyylilomakkeella muotoillut otsikot voidaan näyttää joko suurennettuina tai pienennettyinä: Napsauttamalla vasemmalla olevaa nuolta voit näyttää tai piilottaa siihen liittyvän tekstin.
 • PDF-asiakirjat voidaan avata suoraan Word 2013:ssa ja muuntaa muokattaviksi Word-tiedostoiksi. Muokkauksen jälkeen ne voidaan tallentaa uudelleen PDF-muodossa.
 • Kun avaat vanhemmalla Word-versiolla luodun asiakirjan, Word 2013 näyttää sen yhteensopivuustilassa. Tämä mahdollistaa asiakirjan muokkaamisen käyttämättä uusia Word-ominaisuuksia, jotta sitä voidaan muokata uudelleen vanhalla Word-versiolla.

Lisäksi on monia muita ominaisuuksia kuvien ja grafiikan sisällyttämiseen, keskittyneeseen lukemiseen, verkkoyhteistyöhön ja käyttöön kosketuslaitteilla:

Reaaliaikainen ulkoasu Word 2013:ssa

Kuvien ja grafiikan lisääminen ja sijoittaminen Word-asiakirjaan on vuoden 2013 versiossa entistäkin helpompaa ja samalla selkeämpää eri asettelutoimintojen ansiosta:

 • Asetteluvaihtoehdot näkyvät kuvakkeen muodossa heti, kun kuva tai vastaava on lisätty asiakirjaan, ja ne voidaan avata napsauttamalla. Eri asetukset ovat nyt käytettävissä, jotta voit säätää tarkasti kuvan ja tekstin kulkua.
 • Tätä tarkoitusta varten live-asettelu tarjoaa reaaliaikaisen esikatselun, joka näyttää välittömästi valittujen asetusten tuloksen, jonka voi halutessaan peruuttaa välittömästi.
 • Uusien linjausohjeiden avulla on helpompi järjestää ja siirtää valokuvia tai kaavioita tekstin sisällä.
 • Kaavioiden muokkaamista varten Word tarjoaa myös useita painikkeita suoraan valitun kaavion vieressä.

Uusi lukutila Word 2013:ssa

Word tarjoaa monin tavoin paremman lukukokemuksen uudella lukutilalla, joka tarjoaa paljon paremman yleiskuvan:

 • Asiakirjat näkyvät näytöllä sarakkeina, joita on helpompi lukea. Valitusta sivun leveydestä ja zoomauskertoimesta riippuen teksti näytetään yhdessä tai kahdessa sarakkeessa. Voit myös selata tekstiä vasemmalle ja oikealle osoittavilla nuolisymboleilla.
 • Word näyttää myös useita asiakirjoja välilehtinä.
 • Sivun vasemmassa reunassa näkyvät otsikot auttavat navigoinnissa. Sieltä voit siirtyä suoraan haluamallesi sivulle klikkaamalla vastaavaa otsikkoa. Tämä sivupalkki voi myös näyttää sivun esikatselun. Sinun tarvitsee vain klikata "Sivut".
 • Lähes kaikki muokkaustyökalut voidaan piilottaa, jotta ne häiritsevät lukijaa mahdollisimman vähän. Joitakin käytännön työkaluja, kuten "Define" (Määritä), "Translate" (Käännä) tai "Search on the Web" (Etsi Bingin avulla) voidaan kuitenkin edelleen näyttää kontekstivalikosta; myös "Comment" (Kommentti) kommenttien lisäämiseksi sekä "Highlight" (Korosta) tekstin merkitsemistä varten.
 • Lukijat voivat hakea tiettyjä termejä integroidun hakutoiminnon avulla; kaikki osumatulokset näkyvät vasemmassa sivupalkissa kohdassa "Tulokset". Hakutulosta napsauttamalla lukija siirtyy suoraan kyseiselle sivulle.
 • Kaksoisnapsauttamalla hiirellä tai kaksoisnapauttamalla sormella Word-dokumentin sisältämät taulukot, kaaviot ja kuvat voidaan suurentaa koko näytön kokoisiksi. Kaksoisnapsauttamalla tai kaksoisnapauttamalla kyseisen elementin ulkopuolella zoomausnäkymä pienenee uudelleen.
 • Kun käytät lukutilaa uudelleen, Word näyttää asiakirjassa täsmälleen sen kohdan, jossa käyttäjä viimeksi oli. Tämä toimii myös asiakirjoille, jotka on avattu verkossa toisella tietokoneella.
 • Voit siirtyä takaisin muokkaustilaan napsauttamalla komentoa "Näytä / Muokkaa asiakirjaa".

Online-toiminnot Word 2013:ssa

Word 2013 tukee myös yhteistoiminnallista työskentelyä asiakirjojen parissa pilvipalvelussa. Niitä voidaan jakaa SharePointin tai OneDriven kautta, ja useat käyttäjät voivat myös muokata niitä yhdessä samanaikaisesti. Kun synkronoit yhdessä muokatun asiakirjan muutoksia, ensin tallennettuja muutoksia sovelletaan suoraan. Jos toinen käyttäjä tekee myöhemmin muutoksia, vastaava tekstikohta merkitään ja versiot yhdistetään tallentamalla ne uudelleen. Ristiriitatilanteessa Word ilmoittaa tästä ja tukee käyttäjää ongelman ratkaisemisessa manuaalisesti. Lisäksi verkko-ominaisuuksiin kuuluu myös sosiaalisen median integrointi. Seuraavat toiminnot ja ominaisuudet ovat käytettävissä Word 2013:ssa:

 • Backstage-näkymä: tässä on nyt uusi Tili-komento Tiedosto-välilehdellä. Käyttäjät voivat kirjautua tänne Microsoft-tilillään ja esimerkiksi muuttaa tilitietojaan, mutta myös asettaa Wordin taustan ja ulkoasun sekä integroida käytettävät palvelut. Tiettyjen tiedostojen tehtävät voidaan siis järjestää Backstage-näkymän kautta.
 • Microsoft SkyDriven integrointi tarjoaa lisää vaihtoehtoja asiakirjojen avaamiseen, tallentamiseen ja jakamiseen: Backstage-näkymässä voit valita, haluatko hallita asiakirjaa paikallisesti vai tallentaa tai avata sen Microsoft SkyDriveen.
 • Voit jakaa sinne tallennetun asiakirjan muiden käyttäjien kanssa lähettämällä linkin tai asettamalla asiakirjan saataville vastaavissa sosiaalisissa verkostoissa.
 • Kun lähetät linkin asiakirjaan, vastaanottajat voivat tarkastella sitä selaimellaan, kunhan se on esitetty verkossa kirjoittajan tietokoneella.
 • Verkkografiikan lisääminen verkosta on entistä selkeämpää ja helpompaa Word 2013:ssa. Käyttäjät voivat ladata kuvia ja leikekuvia osoitteesta Office.com, etsiä kuvia verkossa Microsoftin Bing-hakukoneella tai jopa käyttää kuvatiedostoja eri sosiaalisen median palveluiden tai SkyDriven kautta.
 • Tämä koskee myös verkkovideoita: Ne voidaan lisätä asiakirjaan esimerkiksi Bingin tai YouTuben kautta ja myös toistaa suoraan siellä.

Word 2013:n käyttäminen laitteissa, joissa on kosketusnäytöt

Word 2013 -ohjelmaa voi käyttää helposti myös tableteilla ja Windows 8 -älypuhelimilla. Käyttäjien on vain aktivoitava työkalurivin sormisyöttötila, jolloin he voivat myös suurentaa käyttöliittymäelementtien näyttöä ja asettaa enemmän tilaa yksittäisten painikkeiden ja komentojen väliin.

Microsoft Word 2013:n järjestelmävaatimukset

Word 2013 on ladattavissa kahtena versiona: 32-bittisenä ja 64-bittisenä. Yksittäiset laitteistovaatimukset voivat sen vuoksi vaihdella.

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7:stä Windows 10:een, Windows Server 2008-2012 R2:een
 • Prosessori: vähintään 1 GHz
 • RAM-muisti: 1 GB (32-bittinen) tai 2 GB (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: 3 GB
 • Kuvan resoluutio: vähintään 1 024 x 576, Direct X10 -kiihdytyksellä varustettu kortti

Osta Microsoft Word 2013 yksittäisenä ohjelmana Office-sarjasta edullisesti Wiresoftilta

Word on tyypillinen kiinteä osa mitä tahansa Microsoftin Office-ohjelmapakettia, joten sitä ei yleensä ole saatavilla erikseen. Wiresoftista voit kuitenkin ostaa MS Word 2013:n erillisenä ohjelmana - toisin kuin useimmissa muissa ohjelmistokaupoissa - ja vieläpä erityisen edulliseen hintaan!

Wiresoftin tarjoama Word 2013: n yhden käyttäjän lisenssi on identtinen Office Suite 2013:n sisältämän version kanssa. Kaikki, jotka haluavat käyttää Wordia yksinomaan ilman muita Office-ohjelmia, kuten itsenäiset ammatinharjoittajat tai pienyritykset, voivat näin ollen hyötyä kaikista Word 2013 -version eduista - ja säästää rahaa.

Word 2013: n lisäksi Wiresoft Software Shopista löydät myös monia muita Microsoft-ohjelmistojen yksittäislisenssejä, jotka voit ostaa sieltä erikoishintaan. Nämä alkuperäiset Microsoft-tuotteet olivat usein osa suurempaa, yritysten käyttämää volyymilisenssiä. Jälleenmyynnin myötä heidän rajoittamattomat käyttöoikeutensa vapautuivat jälleen. Tämä tarkoittaa, että sinä ostajana et joudu oikeudellisesti harmaalle alueelle. Koska kaikki aiemmin asennetut ohjelmistot ja niihin liittyvät lisenssit on poistettu etukäteen, jotta uusi käyttäjä voi käyttää niitä jälleen vapaasti. Wiresoft hyvämaineisena ohjelmistokauppiaana tarjoaa kaikki verkkokaupassa tarjotut Microsoftin tuotteet yksinomaan täysversioina, joita voi siis käyttää loputtomiin ja rajoituksetta toiminnoissa.

Onko sinulla kysyttävää Word 2013:sta tai jostain muusta Office-ohjelmasta? Hyödynnä sitten asiantuntevia neuvojamme ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WORD 2013"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WORD 2013"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat