Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10148
 • D47-00916
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
63,90 € * 69,90 € * (8,58% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Kun on kyse sisällön vakuuttavasta ja elävästä esittämisestä, Microsoft PowerPoint on edelleen klassinen ohjelma tähän tarkoitukseen. Monipuolisten suunnitteluvaihtoehtojen ja tukitoimintojen avulla on mahdollista luoda informatiivisia dioja, jotka herättävät huomiota dynaamisten siirtymien ja animaatioiden avulla. PowerPoint for Mac 2019, uusin versio hyväksi havaitusta ja testatusta Office-ohjelmistosta macOS-käyttöjärjestelmille, on nyt ostettavissa osoitteesta Wiresoft. Integroidut, intuitiivisesti käytettävät työkalut tukevat paitsi ammattilaisia ja kokeneita käyttäjiä myös aloittelijoita ja käyttäjiä, jotka eivät tunne Windows-sivustoa. Integroidut, intuitiivisesti käytettävät työkalut auttavat työssä, koulussa ja yliopistossa valmistelemaan aiheita ja sisältöä dioilla ja kokoamaan niistä elävän esityksen, joka on myös informatiivinen ja vaikuttava kuin ammattimainen videopresentaatio. Mahdollisuus kiinnittää huomiota saavutettavuuteen luomisen aikana laajentaa myös niiden ihmisten joukkoa, jotka voidaan tavoittaa käyttämällä PowerPoint 2019 for Mac .

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"

Microsoft PowerPoint for Mac 2019 yhtenä toimisto-ohjelmana

Kun on kyse sisällön vakuuttavasta ja elävästä esittämisestä esityksen muodossa, Microsoft PowerPoint on edelleen klassinen ohjelma tähän tarkoitukseen. Sen monien suunnitteluvaihtoehtojen ja tukitoimintojen avulla voit luoda informatiivisia dioja, jotka herättävät huomiota dynaamisten siirtymien ja animaatioiden ansiosta.

PowerPoint for Mac 2019, uusin versio hyväksi todetusta toimisto-ohjelmistosta macOS-käyttöjärjestelmille, on nyt ostettavissa Wiresoftilta. Integroidut, intuitiivisesti käytettävät työkalut tukevat paitsi ammattilaisia ja kokeneita käyttäjiä myös aloittelijoita ja muita kuin Windows-käyttäjiä työssä, koulussa ja yliopistossa aiheiden ja sisällön valmistelussa dioilla ja niiden kokoamisessa eloisaksi luennoksi, joka on myös informatiivinen ja vaikuttava kuin ammattimainen videoesitys. Mahdollisuus kiinnittää huomiota saavutettavuuteen luomisen aikana laajentaa myös niiden ihmisten joukkoa, jotka voidaan tavoittaa PowerPoint 2019 for Mac -ohjelman avulla.

Microsoft PowerPoint for Mac 2019:n käyttöliittymä on uudistettu tämän myötä, ja siitä on tullut entistäkin käyttäjäystävällisempi; se mahdollistaa ohjelman nopean käytön aloittamisen myös uusille käyttäjille. Niitä tukee myös laaja valikoima malleja ja suunnitteluvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat yksilöllisen näköisten esitysdiojen luomisen.

Lisäksi PowerPoint for Mac 2019 tukee kosketusoptimoitua käyttöä - tämä koskee sekä tabletteja että digitaalisten kynien yleistä käyttöä - ja erityisesti uudessa vapaalla kädellä piirtämistyökalussa on laaja valikoima efektejä ja muotoja, joiden avulla voit luoda ammattimaisia luonnoksia lennossa.

PowerPoint for Mac 2019 on saatavana vain perinteisiltä toimittajilta kiinteästi integroituna osana vastaavaa Office-versiota, mutta voit ostaa ohjelmiston myös erikseen Wiresoftin verkkokaupasta - ja lyömättömään hintaan! Huomioi myös alla luetellut järjestelmävaatimukset, jotta voit käyttää kaikkia toimintoja. Wiresoftilta saat PowerPoint for Mac 2019:n lisäksi myös aiemmat versiot edullisesti yhden käyttäjän versiona sekä muita toimisto-ohjelmia. Kaikki PowerPoint for Mac 2019:n tärkeät uudet ominaisuudet on esitetty seuraavassa yksityiskohtaisessa katsauksessa.

Katsaus PowerPointin uusiin ominaisuuksiin Mac 2019 -versiossa

PowerPoint for Mac 2019 sisältää monia optimointeja ja parannuksia nykyisten työkalujen ominaisuuksiin sekä monia uusia ominaisuuksia. Erityisen merkittäviä ovat Morph-toiminto, SVG- ja 3D-grafiikan lisääminen sekä entistä parempi tuki esteettömien esitysten luomiseen.

Vuoden 2019 Mac-version erityiset PowerPoint-ominaisuudet

Microsoft on lisännyt PowerPoint for Mac 2019 -ohjelmaan useita uusia ominaisuuksia, jotka tekevät esitysten sujuvuudesta houkuttelevampaa ja monipuolisempaa - erityisesti morphing ja parannettu videotallennus:

 • Morphing-toiminto tarjoaa täysin uusia vaihtoehtoja animaatioille. Tämä luo saumattomia siirtymiä yksittäisten diojen välille animoimalla yksittäisiä objekteja, kuten muotoja, kuvia ja SmartArt- ja WordArt-grafiikkaa, mutta myös tekstiä - ainoastaan kaaviot eivät ole mukana. Tätä varten kahdella dialla on oltava vähintään yksi yhteinen objekti, jotta voidaan luoda morph-siirtymä, jota varten on käytettävissä erilaisia tehosteita.
 • Esitystä tallennettaessa on nyt mahdollista tallentaa video- ja äänikommenttien lisäksi myös eleitä digitaalista vapaata syöttöä varten: kaikki elementit - kuten kommentit ja animaatiot, mutta myös osoittimen liikkeet ja näytön kesto - tallennetaan itse esitykseen. Tämä muuttaa sen videoksi, jota voidaan katsella PowerPointissa.
 • Integroimalla verkkovideon dia saa lisää dynamiikkaa. Videota on mahdollista toistaa poistumatta PowerPoint-sovelluksesta. Tämä ominaisuus on saatavilla macOS-versiosta 10.13.4 (High Sierra) alkaen.

Uudet, skaalautuvat kaaviot ja 3D-mallit

PowerPoint for Mac 2019 -ohjelmassa on myös laajennettu PowerPointin diojen suunnitteluun tarkoitettujen kaavioiden ja mallien valikoimaa, ja siihen on lisätty useita kaavioita, mukaan lukien kolmiulotteiset mallit, jotka tarjoavat entistä enemmän mahdollisuuksia esitysten havainnollistamiseen:

 • Kaikkia käytettävissä olevia 3D-malleja voidaan kääntää vapaasti 360° ja myös skaalata häviöttömästi.
 • Uuden morph-toiminnon avulla näitä 3D-malleja voidaan myös animoida.
 • Käyttäjät voivat myös luoda omaa kolmiulotteista sisältöä ja lisätä sen PowerPoint-diaan.
 • Uutta ovat myös SVG-tiedostot (Scalable Vector Graphics) eli skaalautuvat vektorigrafiikat. Niiden etuna on 3D-mallien tapaan se, että niitä voidaan suurentaa tai pienentää mielivaltaisesti - kuvanlaadun kärsimättä - mutta niitä voidaan myös vapaasti kiertää ja muokata värillisillä suodattimilla.
 • Uusi suppilokaaviotyyppi soveltuu pääasiassa hyvin prosessin vaiheiden havainnollistamiseen.

PowerPoint for Mac 2019:n yleiset ominaisuudet

Mainittujen uusien työkalujen ja ominaisuuksien lisäksi PowerPoint for Mac 2019 sisältää myös monia muita uudistuksia ja optimointeja. Näihin kuuluvat erityisesti tuki vapaalla kädellä piirtämiselle sekä tuki helppokäyttöisten esitysasiakirjojen luomiselle.

Uudet työpöytänäkymävaihtoehdot PowerPoint for Mac 2019:ssä

PowerPoint for Mac 2019 on mukautettu Windows-toimistolle tyypilliseen muotoiluun. Uudet näkymävaihtoehdot voidaan myös poistaa käytöstä valinnaisesti:

 • Kaikille Office-sovelluksille tyypillinen nauhamainen ulkoasu on yhdistetty PowerPoint for Mac 2019:ssä Windows 10 -käyttöjärjestelmälle ominaiseen Windows-laattojen ulkoasuun.
 • Usein käytetyt toiminnot ja ominaisuudet ovat nyt korostetummin esillä, joten ne löytyvät helpommin.
 • Välilehdet voidaan myös järjestää yksilöllisten tarpeiden mukaan, ja nauha voidaan piilottaa kokonaan, jolloin toiminnot ovat käytettävissä yläreunan valikkorivin kautta.
 • PowerPoint for Mac 2019 sisältää nyt myös teemoja, jotka korvaavat ohjelmalle muuten tyypilliset ikkunan värit (punainen) akromaattisilla sävyillä. Tämä edistää keskittymistä, erityisesti kun luet dian sisältöä. Valkoinen näkymä on erittäin kirkas, kun taas tummanharmaa ja musta Tumma-tilan kanssa tarjoavat erityisen pelkistetyn, korkeakontrastisemman ohjelmanäytön.

Käytännöllinen vapaakäsityökalu ja uudet kynät

PowerPoint for Mac 2019:ssä on nyt käytännöllinen vapaalla kädellä -työkalu, jolla voit piirtää kaavoja tai kaavioita sekä grafiikkaa välittömästi ja lisätä ne diaan. Työkalua voidaan käyttää paitsi kynällä tai, jos kyseessä on kosketus, sormella, myös tietokoneen hiirellä. Tekstikohtia voi korostaa värillisillä tusseilla, kuten Wordista on jo pitkään tuttu. PowerPoint for Mac 2019:n vapaalla kädellä piirtäminen tarjoaa erityisesti seuraavat ominaisuudet ja tehosteet:

 • Piirtämiseen ja kirjoittamiseen sekä yksityiskohtien korostamiseen on saatavilla laaja valikoima digitaalisia kyniä, joissa on eri vahvuuksia ja värejä tätä tarkoitusta varten: kynä tavalliseen muistiinpanojen kirjoittamiseen, lyijykynä, jolla voi piirtää luonnoksia ja grafiikkaa, ja klassinen tekstimerkintä, jolla voi alleviivata sanoja tai tekstikohtia värillä. Ohjelma sisältää myös kyniä, joissa on metalli- ja muita graafisia tehosteita, kuten galaksi ja sateenkaari, hopea ja kulta sekä laava ja meri.
 • Häiritsevien taustojen poistamiseen tarkoitettua rajaustoimintoa on parannettu merkittävästi PowerPoint for Mac 2019:ssä: ohjelma tunnistaa nyt automaattisesti tausta-alueen ja valitsee sen. Integroidulla kynällä voidaan korjata valintaa lisäämällä tai poistamalla osia.
 • Rajaustoimintoa voidaan käyttää myös taulukon tiettyjen alueiden valitsemiseen, jotta niitä voidaan käyttää dian grafiikkana.

Esteettömien esitysten luominen PowerPoint for Mac 2019 -ohjelmalla

PowerPointin diaesitysten suunnitteluvaihtoehtoja niin, että ne ovat helpommin luettavissa ja ymmärrettävissä näkövammaisille katsojille, on parannettu vuoden 2019 Mac-versiossa, ja lisäksi on lisätty uusia ominaisuuksia:

 • PowerPoint for Mac 2019:n tukeva virheenkorjaus tekee parannusehdotuksia jo työskentelyn aikana, osittain myös kansainvälisesti sovellettavien standardien perusteella. Nämä voidaan helposti hyväksyä suoraan yhdellä napsautuksella, ja ohjelma soveltaa niitä automaattisesti alueeseen.
 • Virheenkorjaustyökalu lisää myös puuttuvan vaihtoehtoisen tekstin kuviin ja grafiikkaan ja korjaa riittämätöntä värikontrastia. Harmaasävyinen näkymä simuloi elävästi värisokean henkilön havaintoa.
 • PowerPoint for Mac 2019 -ohjelmaan integroidut valmiiksi määritellyt, helposti käytettävissä olevat diaesityspohjat sisältävät jo sopivat diaotsikot, mukaan lukien otsikkorakenne.
 • Tekoälyominaisuus QuickStarter tarjoaa käytännöllisen aloitusapuvälineen esityksen luomiseen: se tukee käyttäjiä ensin aihepiirin tutkimisessa. Kun aihe on syötetty, QuickStarter näyttää luettelon sopivista alateemoista ja ehdottaa myös sopivaa diasarjaa kutakin aihetta varten. Työkalu luo Bingissä tehtyjen tutkimustulosten perusteella dioja, joissa on vastaava sisältö ja niiden rakenne; halutut diat voidaan sitten valita klikkaamalla niitä. Lopuksi on enää vain lisättävä sopiva ulkoasu, mukaan lukien taustagrafiikka, ja esityksen perusta on valmis vain muutamassa minuutissa.

Parannettu online-yhteistyö PowerPoint-dokumentin parissa

Jos useat ihmiset haluavat työskennellä PowerPoint-esityksen parissa, se on mahdollista myös Macilla. Edellytyksenä on jommankumman Microsoftin pilvipalvelun, OneDriven tai SharePointin, käyttö. Siellä julkaistaan ensin kopio esityksestä, jonka kutsutut työntekijät muokkaavat. Kun kaikki osallistujat ovat tehneet muutokset tai huomautukset, alkuperäinen ja kopio(t) yhdistetään uudelleen, jolloin erot näkyvät ja ne voidaan tarvittaessa myös kumota.

Järjestelmävaatimukset Microsoft PowerPoint 2019:n käyttämiseksi Macissa

Alla luetellut tiedot sisältävät vähimmäisvaatimukset PowerPoint for Mac 2019 -ohjelman asentamiseksi ja käyttämiseksi Applen laitteessa.

Huomaa, että jotta voit käyttää joitakin ohjelmiston ominaisuuksia, sinulla on oltava asennettuna vähintään macOS-käyttöjärjestelmän versio 10.13.4 (High Sierra).

 • Käyttöjärjestelmä: versio jostakin kolmesta nykyisestä macOS-käyttöjärjestelmästä
 • iPad ja iPhone: vähintään iOS 8.0 tai uudempi versio
 • Prosessori: Intel
 • Muisti: vähintään 4 GB
 • Kiintolevy: vähintään 3 Gt vapaata tilaa
 • Näytönohjain: vähintään 1 280 x 800 pikseliä

Osta PowerPoint for Mac 2019 yksittäisenä Office Suite -ohjelmana erikoishintaan Wiresoftilta

MS PowerPoint 2019 for Mac on tyypillinen osa vastaavaa Microsoft Office -ohjelmistopakettia Macille, eikä sitä yleensä ole saatavilla yksinään tavanomaisissa ohjelmistokaupoissa. Wiresoftilta voit ostaa PowerPoint for Mac 2019 -ohjelman myös yksittäin!

Sinun etusi: Wiresoftin tarjoama PowerPointin ostoversio on yhden käyttäjän lisenssi, joka ei sido sinua pidempiaikaiseen ja kalliiseen tilaukseen päivityksineen, eikä se merkitse mitään toimintojen rajoituksia. Siksi sinun kannattaa ostaa PowerPoint for Mac 2019 yksittäisenä ohjelmana Wiresoftilta, varsinkin jos et tarvitse muita Office-ohjelmia.

Ohjelmisto-ostoksesi Wiresoftilta on aina halpa ja turvallinen samaan aikaan! Täältä ostamasi PowerPoint for Mac 2019 -yksittäiskäyttäjän lisenssi on joko peräisin yritysten suuremmasta volyymilisenssistä tai se on käytetty ohjelmistolisenssi - tästä syystä se on erityisen edullinen! Tarjolla oleva ohjelmisto on toiminnoiltaan identtinen vastaavan PowerPoint-ohjelman kanssa, joka on myös osa Office Suite for Mac 2019 -pakettia. Tämä tarkoittaa, että pienemmät yritykset ja yksittäiset käyttäjät, kuten freelancerit tai yksityishenkilöt, voivat hyötyä kaikista PowerPoint for Mac 2019 -version eduista ja säästää samalla rahaa.

Jokainen Wiresoftin tarjoama Microsoft-ohjelma on myös testattu sen todellisen ja virheettömän käytettävyyden kannalta - joten se on ladattavissa heti oston jälkeen ja sitä voi käyttää rajoittamattoman ajan ja ilman rajoituksia.

Voit aina olla varma, että käytettyjä ohjelmistoja ostaessasi tai myydessäsi et ole oikeudellisesti epäselvässä tilanteessa! Tämä johtuu siitä, että käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on EU:ssa nimenomaisesti sallittua.

Wiresoftin ohjelmistokaupasta voit ostaa PowerPointin Macille nykyisinä ja vanhempina versioina sekä kaikki muut Office-ohjelmat yksitellen ja myös monet muut Microsoftin ohjelmat.

Jos sinulla on kysyttävää PowerPoint for Mac 2019: stä tai mistä tahansa muusta Office-ohjelmistosta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat