Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10157
 • 359-06866
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
105,90 € * 116,90 € * (9,41% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x User CAL
Järjestelmä  SQL Server 
CAL User CAL
Toimituksen laajuus Lisenssin tunnus + Todennuskoodi
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Voidakseen käyttää kaikkia Microsoft SQL Server 2019:n SQL-palveluja ja -toimintoja käyttäjä tarvitsee vastaavan asiakaslisenssin - SQL Server 2019 User CAL - jolla hän voi käyttää sitä mistä tahansa päätelaitteesta. SQL 2019 -palvelinlisenssi ei itsessään sisällä käyttäjäoikeuksia, joten ne on ostettava erikseen osoitteesta CAL osoitteeseen User. User CAL myöntää vastaavan käyttöoikeuden vain yhdelle rekisteröidylle käyttäjälle kerrallaan.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL"

User Cal SQL Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona

Jotta käyttäjä voi käyttää kaikkia Microsoft SQL Server 2019:n SQL-palveluja ja -toimintoja, hän tarvitsee vastaavan asiakaslisenssin - SQL Server 2019 User CAL - jolla hän voi käyttää sitä mistä tahansa päätelaitteesta. SQL 2019 Server -lisenssi ei sisällä käyttäjäoikeuksia, joten ne on ostettava erikseen CAL for Users -lisenssin muodossa. Käyttäjä-CAL antaa asianmukaiset oikeudet vain yhdelle rekisteröidylle käyttäjälle kerrallaan.

Käytettyinä ohjelmistoina Wiresoftin SQL Server 2019 -käyttäjäkohtaiset CAL:t tarjoavat sen suuren edun, että ne ovat jo saatavilla yksittäin ja edullisempaan hintaan kuin tavallisten lisenssitoimittajien vastaavat tarjoukset. Niissä on samaan aikaan samat toiminnot kuin Microsoftin virallisessa Volume Licensing Program -ohjelmassa saatavilla olevissa SQL Server 2019-käyttäjäasiakaslisensseissä.

Saat kaikki MS SQL Server 2019:n edut käytetyn User CAL -käyttäjäkalenterin avulla

SQL Server 2019 on Microsoftin uusin versio Microsoftin data-alustasta, joka tarjoaa yritykselle kaikki tärkeät tietokanta-, raportointi- ja analysointitoiminnot, jotka modernin ja tehokkaan relaatiotietokannan hallintajärjestelmän (RDMS) on tarjottava, ja jota käytetään esimerkiksi yrityksen resurssienhallintajärjestelmissä, ERP-ohjelmistoissa sekä CRM-järjestelmissä.

Palvelinversiosta riippuen tähän sisältyy tietojen klusterointi (ryhmittely), mutta myös systemaattisen keräyksen seuranta sekä kohdennettujen kyselyjen käsittely. Käyttäjät, joilla on SQL User CAL 2019, voivat hyödyntää älykästä kyselyjen käsittelyä (IQP) suurempien tietokokonaisuuksien nopeutettuihin kyselyihin, Big Data Cluster -ominaisuutta, jossa on työkaluja koneoppimismalleja varten, sekä PolyBasea, jolla voidaan käsitellä Transact-SQL-kyselyjä ulkoisista tietolähteistä.

Muita ominaisuuksia ovat:

 • Aina salattu, kun tiedot salataan asiakkaalta tietokantajärjestelmään
 • Älykäs kyselyjen käsittely (IQP) suurten tietokokonaisuuksien kyselyjen optimoimiseksi
 • Älykäs suorituskyky, joka tarjoaa nopeutetun suorituksen nopeuden tietokantaoperaatioille
 • Tietokannan tilannekuvat mahdollisten ristiriitaisuuksien dokumentointia varten
 • Viimeisin kyselysuunnitelmatilasto kyselyjen suoritussuunnitelmien ajantasaista tarkastelua varten
 • parannettu kevyt kyselyjen profilointi-infrastruktuuri ja
 • Accelerated Database Recovery nopeuttaa tietokannan palautusta uudelleenkäynnistyksen tai tapahtuman palautuksen jälkeen

Käyttäjä CAL:t SQL Server 2019 Standard-versiota varten

Wiresoftin käytetyn ohjelmistokäyttäjä CAL:n avulla voit hyödyntää SQL Server 2019 Standard-Edition toiminnallisuutta: Tämä on suunniteltu pienille ja keskisuurille yrityksille, ja se tarjoaa lisensointivaihtoehdon per Server/CAL, joka vaatii palvelinlisenssin lisäksi vastaavan määrän käyttöoikeuksia (Client Access Licenses) käyttäjille.

SQL Server 2019:n lisensointimalli palvelinlisenssien ja CAL-lisenssien avulla

Palvelinkohtainen lisensointi ja käyttäjä CAL:t perustuvat Microsoftin määrittelemiin tavanomaisiin vaatimuksiin: Jokainen palvelin, jolla on SQL Server -instanssi, vaatii Standard-palvelinlisenssin. Lisäksi jokainen lisensoitua SQL-palvelinta käyttävä oma käyttäjä tarvitsee vastaavan käyttöoikeuden (User CAL) samasta tai uudemmasta palvelinversiosta. Siksi tätä lisensointimallia kutsutaan myös Server/CAL-lisensoinniksi.

Microsoftin lisenssinhallinta erottaa näin ollen toisistaan palvelinten ja yksittäisten käyttäjien lisensoinnin. Jälkimmäisillä on oikeus käyttää SQL Serverin toimintoja vain User CAL:n kautta. Tämä Client Access -lisenssi sisältää käyttöoikeudet yksinomaan asiakas/palvelinympäristössä ilman, että mitään ohjelmistoja tarvitsee asentaa. Käyttäjäasiakkaan käyttöoikeudet koskevat SQL Server 2019 -palvelimen käyttöoikeuksia, ja ne sisältävät lisensoidun palvelimen käyttöoikeuksien lisäksi myös siihen liittyvät palvelut.

Huomaa SQL Server 2019:n User CAL -käyttäjäkohtaisten versioiden yhteensopivuus

Näin ollen SQL Server 2019 -käyttäjäkohtaisella CAL:lla on mahdollista käyttää myös SQL Server 2017:ää tai vanhempaa versiota (downgrade). Käänteinen skenaario, jossa vanhemman SQL Server -version, kuten 2017, käyttäjä CAL:n avulla käytetään korkeampaa SQL Server -versiota, kuten 2019 (päivitys), ei kuitenkaan ole mahdollista.

Miksi CAL-pohjainen käyttö on saatavilla SQL Server 2019 Standard-versiossa?

Ainoastaan SQL Server 2019:n Standard-versiossa Microsoft tarjoaa myös CAL-pohjaista lisensointia käyttäjille (tai päätepisteille). Tämä mahdollistaa SQL Serverin ominaisuuksien käytön myös niille käyttäjille, joiden palvelimen suorituskyky on heikompi, kuten esimerkiksi pk-yrityksissä, joissa tämä on aivan riittävää. Käyttäjien käyttöoikeuksiin perustuva lisensointi on tällaisille yrityksille taloudellisempi tapa käyttää SQL Serveriä, koska niiden on ostettava vain täsmälleen niin monta käyttäjäasiakkaan käyttöoikeuslisenssiä kuin ne todella tarvitsevat. Microsoftin lisensointimalli tarjoaa kaksi erilaista CAL-tyyppiä SQL Server 2019 -käyttöön:

 • SQL Server 2019 User CAL: tämä antaa erilliselle käyttäjälle käyttöoikeudet
 • SQL Server 2019 Device CAL: tämä antaa käyttöoikeudet tietylle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, matkapuhelin)

Mitkä ovat SQL Server 2019:n User CAL -lisensoinnin erityispiirteet?

Käyttäjäasiakkaan käyttöoikeuslisenssi on yksittäinen lisenssi, joka antaa tietyille käyttäjille käyttöoikeudet SQL Server 2019: ään. Tässä tapauksessa ei ole mahdollista vaihtaa ensin määritettyä käyttäjää eikä myöskään muuttamaan osoitustyyppiä. Nämä rajoitukset parantavat turvallisuutta ja estävät CAL:ien väärinkäytön, jotta esimerkiksi luvattomat työntekijät tai tuntemattomat henkilöt eivät pääse käsiksi yrityksen liiketoimintakriittisiin tietoihin.

Mitkä ovat SQL Server 2019:n User CAL:n edut?

SQL Server 2019:n käyttäjälisenssi ei ole sidottu tiettyyn päätelaitteeseen vaan yksinomaan tiettyyn henkilöön. Näin ollen SQL Server 2019:n User CAL rekisteröi vain yhden käyttäjän nimen perusteella. Näin ollen se antaa tälle käyttäjälle oikeuden käyttää SQL-palvelinta, jolloin se, minkä päätelaitteen kautta käyttö tapahtuu, on vapaasti valittavissa, mutta se voi tapahtua aina vain yhdestä tietokoneesta tai vastaavasta samaan aikaan.

Verrattuna toiseen asiakaslisenssiversioon, laitteesta riippuvaiseen CAL:iin, User CAL:n etuna on, että käyttö ei ole paikallisesti sidottua. Kunhan lisensoidun käyttäjän käyttämässä päätelaitteessa on Internet-yhteys, käyttäjä voi käyttää SQL Serveriä paitsi yrityksen sisällä, esimerkiksi työpaikalla, myös sen ulkopuolella - esimerkiksi kannettavalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella - junassa, työmatkalla tai kotonaOffice.

User CAL for SQL Server tarjoaa näin ollen SQL Serverin toimintojen joustavan ja mobiilin käytön erityisesti käyttäjille, jotka työskentelevät usein eri paikoissa ja muodostavat säännöllisesti yhteyden palvelimeen, koska User CAL:n avulla he käyttävät aina henkilökohtaista tiliään.

Päätelmä

Se, minkä tyyppiset CAL:t SQL Server 2019:lle tarjoavat enemmän etuja tietyssä organisaatiossa, voi vaihdella tapauskohtaisesti. Päätös oikeasta asiakaskäyttöoikeuksien lisensoinnista on tehtävä ennen ostoa, koska SQL Server User CAL -palvelua ei voi vaihtaa Device CAL:ksi tai päinvastoin.

Se ei perustu ainoastaan työntekijöiden lukumäärään vaan myös loppulaitteiden pääasialliseen käyttötapaan: Jos suurin osa työntekijöistä käyttää SQL Serveriä säännöllisesti eri tietokoneilla, ei vain sisäisesti vaan myös ulkoisesti, sekä mobiilissa tai eri työasemissa, niiden varustaminen User CAL -palvelimilla tarjoaa lisää etuja.

Osta User CAL:it Microsoft SQL Server 2019:lle alkaen yhdestä lisenssistä Wiresoftin verkkokaupasta

SQL Server 2019:n User CAL:t ovat saatavilla Wiresoftin verkkokaupasta jo yhden lisenssin hinnalla - käytettynä ohjelmistona ne ovat huomattavasti edullisempia, jolloin käytettynä ei ole mitään haittaa käytettävyydelle.

Mitä ovat SQL Server 2019:n User CAL:t käytettynä ohjelmistona?

Wiresoftin verkkokaupassa tarjotut SQL Server 2019:n käyttäjä-calit ovat Microsoftin lisensointiohjelman tavanomaisia käyttöoikeuslisenssejä; SQL Server 2019:n käyttäjille tarkoitetun volyymilisenssin osana ne on ensin ostanut yritys, joka on myynyt tarpeettomat käyttöoikeuslisenssit tai koko volyymilisenssin Wiresoftille. Volyymilisenssi jaettiin yksittäisiin lisensseihin ja User CAL:t merkittiin käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita SQL Server User CAL -ohjelmiston yleistä kulumista eikä mitään muita rajoituksia sen toiminnallisuuden tai aikarajoitusten osalta.

Minkälaisen tietoturvan SQL Server 2019:n User CAL:t tarjoavat käytettynä ohjelmistona?

Käytettyjen SQL Server -käyttäjäkorttien ostaminen Wiresoftilta on asiakkaillemme paitsi edullista, myös turvallista! Saat Microsoft SQL Server 2019:n Single User CAL -ohjelmiston halvemmalla kuin vastaavat uudet ohjelmistot, mutta saat myös ostajan turvallisuuden välittömän latauksen ja lisenssin aktivoinnin mukana toimitetulla lisenssiavaimella:

Kaikki Wiresoftin tarjoamat SQL Server 2019:n käyttäjä-calit ovat peräisin Euroopan unionissa sijaitsevien yritysten lisenssivarastosta. Sinulle asiakkaana SQL Server 2019:n User CAL:n - tai minkä tahansa muun Wiresoftissa käytettynä ohjelmistona tarjotun Microsoftin asiakaslisenssin - ostaminen ja käyttö merkitsee oikeusturvaa, koska se ei riko mitään voimassa olevia säännöksiä, mikä on myös vahvistettu selvästi yhä uudelleen eri oikeuden päätöksissä. Ostajan täydellisen todentamisen ansiosta Wiresoftin käytetyt ohjelmistot ovat myös tarkastuksenkestäviä!

Edut käytetyistä ohjelmistoista User CALs for SQL Server 2019 -ohjelmistosta saaduista eduista

Wiresoftin tarjoama SQL Server 2019 -palvelun User CAL -lisenssien tai muiden asiakaskäyttölisenssien tarjonta käytettynä ohjelmistona ei ole ainoastaan useimmiten edullinen vaihtoehto vastaaviin kaupallisesti saatavilla oleviin tarjouksiin verrattuna, vaan se tarjoaa asiakkaillemme myös vapaan valinnanvapauden ostaa SQL Server -palveluiden lisensointiin tarvittava täsmällinen määrä User CAL -lisenssejä, mikä alentaa lisensointikustannuksia.

Wiresoftin verkkokaupan laajan CAL-valikoiman käytettynä ohjelmistona voit ostaa User CAL:ien lisäksi myös Device CAL:eja SQL Server 2019:lle sekä Access-lisenssejä MS SQL Serverin vanhemmille tai uudemmille versioille. Ostamalla CAL-ohjelmia vanhemmille SQL Server -versioille vältyt uuden laitteiston hankkimiselta tai usein esiintyviltä yhteensopivuusongelmilta. Hyödy Wiresoftin laajasta valikoimasta eri CAL-versioiden käytettyjä ohjelmistoja SQL Serverille!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät SQL Server 2019: n käyttäjä- ja laitekohtaiset CAL-ohjelmat sekä muut Microsoftin asiakaslisenssit tai palvelinohjelmat - edullisesti käytettyinä ohjelmistoina, mukaan lukien välitön lataus ja aktivointi. Jos sinulla on kysyttävää SQL Server 2019:n tai minkä tahansa muun Microsoft-tuotteen User CAL:ista, ota yhteyttä chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat