Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10494
 • 3YF-00233
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
85,90 € * 94,90 € * (9,48% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook for Mac 2021 on uusin versio ohjelmasta Microsoft Applen tietokoneille sähköpostiliikenteen, yhteystietojen ja tehtävien ammattimaiseen keskitettyyn organisointiin - ja siten lähes välttämätön nykyaikaisessa arjessa. on luultavasti edelleen ylittämätön vertailukelpoisiin sähköpostiohjelmistoihin nähden - laajojen toimintojen ja vaihtoehtojensa ansiosta yritysviestintää voidaan organisoida tehokkaasti yli aika- ja maarajojen, ja monimutkaisienkin projektien hallinnointi helpottuu ohjelman avulla. Business Outlook  Outlook for Mac 2021 uusi intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tukee niin ammattilaisia kuin kokemattomia käyttäjiä päivittäisessä toimistotyössä, sillä ohjelma mahdollistaa nopean ja helpon alun käytettävissä olevien ominaisuuksien käyttämisessä. Desktop

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"

Microsoft Outlook for Mac 2021 erillisenä ohjelmana - sähköpostien, yhteystietojen ja tapaamisten hallintaan

Outlook for Mac 2021 on uusin versio Microsoftin ohjelmasta Apple -tietokoneille  sähköpostiliikenteen, yhteystietojen ja tehtävien ammattimaiseen keskitettyyn organisointiin - ja siten lähes välttämätön nykyaikaisessa liike-elämässä. Verrattaessa vastaaviin sähköpostiohjelmistoihin Outlook on edelleen ylittämätön - sen monipuolisten toimintojen ja vaihtoehtojen ansiosta yritysviestintä voidaan järjestää tehokkaasti yli aika- ja maarajojen, ja jopa monimutkaisia projekteja voidaan hallita helpommin ohjelman avulla.

Uusi intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen työpöytäliittymä Outlook for Mac 2021 tukee niin ammattilaisia kuin aloittelijoitakin päivittäisessä toimistotyössä, sillä ohjelman avulla on nopea ja helppo aloittaa käytettävissä olevien ominaisuuksien käyttö.

Paremman yleiskuvan sähköpostiliikenteestä tarjoaa myös Outlook for Mac 2021 mahdollisuus luoda monimutkaisia kansiorakenteita kulloistenkin tehtävien tai aiheiden osalta; näin sähköpostit ja niihin liittyvät yhteystiedot jne. voidaan järjestää järkevällä ja läpinäkyvällä tavalla. Saapuneet-kansion älykkäät toiminnot auttavat käyttäjiä päivittäisessä viestinnässä erottamaan toisistaan epäolennaiset ja tärkeät asiat ja lajittelemaan ne älykkäästi. Näin saat aina yleiskuvan kaikista todella tärkeistä tehtävistä ja tärkeistä tapaamisista.

Muut hyödylliset toiminnot Outlook for Macissa 2021 auttavat myös säästämään aikaa, koska käyttäjät voivat keskittyä paremmin olennaiseen. Mahdollisuus saatavilla Outlook for Mac 2021 linkittää ja hallita useita sähköpostitilejä yhden työpöydän käyttöliittymän kautta mahdollistaa viestinnän paremman koordinoinnin. Esimerkiksi kokouksia järjestettäessä osallistujien henkilökohtaiset kalenterit, mukaan lukien jo tallennetut tapaamiset, synkronoidaan, jotta vältetään ajalliset päällekkäisyydet alusta alkaen.

Selkeästi järjestetyssä navigointipalkissa kaikki sähköpostien ja tehtävien käsittelyyn sekä yhteystietojen ja kalentereiden muokkaamiseen tarvittavat toiminnot ovat heti käytettävissä. Lisäksi, työpöydän käyttöliittymä Outlook for Mac 2021 on tarkistettu, joka on nyt entistäkin mukavampi käyttää kuin edellisessä versiossa ansiosta intuitiivisia ominaisuuksia ja toimintoja.

Uutta on myös kosketusoptimoitu käytettävyys, joten Outlookia voi nyt käyttää paremmin myös tableteilla ja älypuhelimilla. Lisäksi, Tämä versio tarjoaa helpompaa synkronointia eri päätelaitteiden välillä, niin että kaikki sähköpostit, yhteystiedot, tehtävät ja tapaamiset voidaan käyttää paikallisesti ja itsenäisesti Outlook for Mac 2021 kautta.

MS Outlook for Mac 2021 ei ole saatavana tavallisista kaupoista yksittäisen käyttäjän lisenssinä, vaan se on saatavilla vain osana samannimistä Office for Mac -versiota - Wiresoftilta voit kuitenkin ostaa Microsoftin sähköpostiohjelmiston myös yksittäin - erityisen edulliseen hintaan!

Tämän version lisäksi Outlook for Mac, löydät myös vanhemmat versiot sekä muut Office-ohjelmat macOS  macOS yksittäisinä ostoversioina Wiresoft-verkkokaupasta. Yksityiskohtainen katsaus Outlook for Mac 2021 -version kaikkiin mielenkiintoisiin uusiin ominaisuuksiin on alla.

Outlook for Mac 2021:n tärkeimpien uusien ominaisuuksien esittely sähköpostiliikenteessä

Verrattuna edelliseen versioon,Outlook for Mac 2021 sisältää useita optimoituja nykyisiä toimintoja sekä täysin uusia toimintoja, jotka helpottavat entistä enemmän sähköpostiliikenteen järjestämistä ja päivittäisten tapaamisten ja tehtävien koordinointia. Yksittäiset pienemmät parannukset yhdessä lisäävät suorituskykyä merkittävästi, koska niiden ansiosta on entistä helpompi keskittyä olennaiseen: tämä alkaa saapuvan sähköpostiliikenteen älykkäästä luokittelusta sen merkityksellisyyden mukaan, jota täydennetään siihen sisältyvien haitallisten linkkien turvallisella tunnistamisellaMicrosoftin   Safe-Link-palvelun avulla, eikä lopu aikavyöhykkeiden automaattiseen muuntamiseen tapaamisten järjestämiseksi muualla kuin kotona.

Saapuneet sähköpostit, joilla on merkitystä päivittäisen sähköpostitulvan käsittelyssä

Yrityksen päivittäinen sähköpostiliikenne sisältää yleensä paljon turhia ja roskapostiviestejä todella tärkeiden viestien lisäksi. "Saapuneet sähköpostit merkityksellisyyden kanssa" -toiminto tarjoaa tähän hyödyllisen ratkaisun, sillä se auttaa käyttäjiä erottamaan tärkeät ja merkityksettömät lajittelemalla ne etukäteen ja lajittelemalla ne sen mukaisesti. Tätä tarkoitusta varten Inbox with Relevance käyttää kahta välilehteä - nimeltään "Relevantti" ja "Muu". Tärkeiksi tunnistetut viestit säilytetään automaattisesti välilehdellä "Merkityksellinen", kaikki muut vastaavasti välilehdellä "Muu". Kuitenkin, Outlook ilmoittaa käyttäjälle muista sähköposteista, jotka hän voi tarkastella niitä välittömästi vaihtamalla välilehteä.

Muut toiminnot, kuten "Keskitetty", täydentävät esilajittelua määrittelemällä, mitkä sähköpostiviestit lajitellaan joko kertaalleen tai yleisesti vastaavaan toiseen rekisteriin. Saapuneet sähköpostit -palvelun käyttäminen edellyttää Microsoft Exchange -tiliä.

Huomautus @mention

Kiinnittääkseen erityistä huomiota tiettyyn henkilöön sähköpostiviestissä tai kokouskutsussa kirjoittaja lisää tekstin runkoon @-symbolin, jota täydennetään kyseisen henkilön nimellä. Tämä korostaa nimen viestin runko, Outlook for Mac 2021 sitten myös automaattisesti lisää sen aiheeseen, ja @ näkyy myös vieressä viestin postilaatikkoon.

Sähköpostiviestien lukeminen ja toimitusvahvistukset

Varmistaakseen, että vastaanottaja viestin on paitsi saanut sen, mutta myös lukenut sen, Outlook for Mac  2021 käyttää toimitusvahvistus, että sähköposti on todella toimitettu vastaanottajan postilaatikkoon toisaalta, ja lukuvahvistus, että lähettäjä saa, kun viesti on avattu toisaalta.

Käytä samankaltaisten viestien sähköpostimalleja

Päivittäisessä sähköpostiliikenteessä on usein säännöllisesti lähetettäviä viestejä, joiden sisältö muuttuu harvoin, esim. tilaviestejä jne. Tämä voidaan tehdä vielä nopeammin luomalla ja käyttämällä tallennettuja malleja, jotka ovat heti käytettävissä tarpeen mukaan. Ennen mallin lähettämistä vain uudet tiedot on lisättävä.

Sähköpostiviestien viivästynyt lähettäminen

Outlook for Mac  2021 tarjoaa mahdollisuuden määrittää sähköpostien lähettämisen ajankohdan määriteltyjen sääntöjen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että yksittäisten viestien ja kaikkien viestien lähetys voi viivästyä - sekä kokonaisia päiviä että tunteja ja minuutteja. Kyseinen sähköposti tallennetaan Luonnokset-kansioon määritettyyn aikaan asti ja lähetetään, vaikka Outlook ei olisi avoinna tietokoneella.

Lisää innovaatioita Outlook for Mac 2021 organisaatiolle

Seuraavat uudet tai optimoidut toiminnot helpottavat myös tapaamisten järjestämistä ja tarjoavat käytännön helpotuksia viestintään:

 • Eri aikavyöhykkeiden yhteensovittaminen: Erityisen käytännöllistä, kun suunnitellaan matkaa toiselle aikavyöhykkeelle: Outlook for Mac 2021:ssä on mahdollisuus luoda vastaava tapahtuma, jossa on paikalliset alku- ja loppuajat. Tietojen automaattinen muuntaminen poistaa tarpeen Internet-hakuun ja omaan muuntamiseen.
 • Yhteenvetokortit matkoille: Tämä Outlookin älykkäämpi toiminto ei ainoastaan lisää automaattisesti varattuja matkoja kalenteriin, vaan se myös käyttää itsenäisesti samoja yhteenvetokortteja kaikille tapaamisille ja päivämäärille, jotka se tunnistaa varauksissa - päivämäärän ja kellonajan, paikkojen ja tärkeiden numeroiden sekä muiden hyödyllisten tietojen lisäksi.
 • Focus Mode parantaa keskittymistä: Uusi integroitu Outlook for Mac 2021, Focus Mode parantaa keskittymistä työssä, olipa kyse sähköpostien kirjoittamisesta tai lukemisesta tai kokousten koordinoinnista, piilottamalla tilapäisesti kaikki muut aktiiviset sovellukset sekä uudet viestit.
 • Microsoft Safe-Link-palvelu tarjoaa sähköpostin turvallisuuden: Outlook for Mac 2021 tarjoaa parannetun turvallisuuden vastaanotettaessa mahdollisesti haitallisia sähköposteja. Microsoftin Safe-Link-palvelu havaitsee erityisesti phishing-sähköpostien linkkeihin piilotetut haittaohjelmat, jotka näytetään optimoidussa esikatselussa. Integroitu reaaliaikainen skanneri suodattaa haittaohjelmat ja phishing-linkit luotettavasti.
 • Outlook for Mac 2021:n kosketusoptimoitu käyttö: Outlook for Mac 2021:n käyttäjät, jotka käyttävät tablettia tai älypuhelinta, voivat käyttää ohjelmaa entistä intuitiivisemmin eleiden paremman käytön ansiosta. Toiminnot, kuten "Merkitse luetuksi", "Merkitse", "Poista", "Arkistoi" ja "Ei mitään", voidaan määritellä yksilöllisesti eleillä "Pyyhkäise vasemmalle" ja "Pyyhkäise oikealle".
 • Kokouksen osallistujien näyttäminen: Jos toinen työntekijä järjestää kokouksen, kutsuttujen henkilöiden vastaukset Outlook for Mac 2021:n pyyntöön voidaan näyttää myös heidän omalla Macillaan.
 • Paranna sähköpostiviestejä visuaalisesti SVG-tiedostojen avulla: Sähköpostiviestit saavat usein lisää tietosisältöä ja vaikuttavuutta, jos lähettäjä lisää niihin sopivan SVG-tiedoston - Scalable Vector Graphics eli skaalautuvan vektorigrafiikan. Vektorigrafiikan etuna on skaalautuvuus, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan suurentaa, pienentää tai kääntää ilman, että kuvan laatu heikkenee. Niitä voidaan myös käsitellä edelleen erilaisilla suodattimilla. Outlook for Mac 2021 tarjoaa valikoiman sopivia SVG-motiiveja tähän tarkoitukseen.

Järjestelmävaatimukset Microsoft Outlookin käyttämiseksi 2021 Macissa

Seuraavat tiedot osoittavat vähimmäisvaatimukset Outlook for Mac 2021:n asentamiseksi ja käyttämiseksi Applen laitteessa.

 • Käyttöjärjestelmä: versio jostakin kolmesta uusimmasta macOS-käyttöjärjestelmästä
 • Prosessori: Intel tai Apple Silicon (M1)
 • Muisti: vähintään 4 GB
 • Kiintolevy: vähintään 10 Gt vapaata tilaa
 • Näytönohjain: vähintään 1 280 x 800 pikseliä

Osta Outlook for Mac Office Suite for Mac 2021:n erillisenä ohjelmana edulliseen hintaan Wiresoftilta

Kuten tyypillisiä ohjelmistoja Microsoft Office-paketteja Macille, Outlook for Mac 2021 on saatavana useimmilta jälleenmyyjiltä vain, kun vastaava täydellinen Office-versio on ostettu. Wiresoft, toisaalta, tarjoaa myös Outlook for Mac 2021 erikseen ohjelmistokaupassaan. Kun ostat ohjelmiston Wiresoftilta, hyödyt kahdesti: toisaalta kaikista eduista, joita tämä ostoversio tarjoaa verrattuna tilausversioon, joka yleensä sisältää maksullisia päivityksiä, ja toisaalta erityisen edullisesta hinnasta!

Wiresoftin tarjoama Outlook for Mac 2021 ei poikkea millään tavalla vastaavaan Office-pakettiin sisältyvästä ohjelmistosta eikä sillä ole rajoituksia toiminnallisuuden suhteen.

Turvallinen ohjelmiston osto Wiresoft: Outlook for Mac 2021 on yhden käyttäjän lisenssi, joka on peräisin suurempi määrä lisenssi, joka ei enää käytössä alkuperäisen ostajan - yleensä yritys. Tämä ohjelmisto rekisteröidään sinulle vasta oston jälkeen. Wiresoft tarjoaa vakavasti otettavana jälleenmyyjänä vain sellaisia Microsoftin käytettyjä ohjelmistoja, joiden osto ja myynti EU:n sisällä on täysin laillista ja riskitöntä. Nämä ovat aina virallisia täysversioita, jotka ovat identtisiä Microsoftin tarjoamien ohjelmien kanssa. Turvallisuutesi vuoksi me olemme testanneet jokaisen Microsoft-ohjelman, jota tarjotaan volyymilisenssillä, täydellisen käytettävyyden, jotta voit käyttää sitä täysin ja loputtomiin asennuksen jälkeen.

Tämä tarkoittaa, että erityisesti yksityiset käyttäjät ja itsenäiset ammatinharjoittajat sekä pienet yritykset voivat käyttää kaikkia Outlook for Mac 2021:n etuja itsenäisenä ohjelmana ostamalla ohjelmiston Wiresoftilta. Outlook for Macin lisäksi löydät ohjelmistokaupasta myös muita Office for Mac -ohjelmia sekä muita Microsoftin ohjelmistoja edulliseen hintaan.

Jos sinulla on kysyttävää Outlook for Mac 2021 tai muusta versiosta tai muusta Office for Mac -ohjelmasta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat