Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10495
 • 3YF-00233
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
85,90 € * 94,90 € * (9,48% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave..


Kun on kyse sisällön vakuuttavasta ja elävästä esittämisestä, Microsoft PowerPoint on edelleen klassinen ohjelma tähän tarkoitukseen. Sen monien suunnitteluvaihtoehtojen ja tukitoimintojen avulla on mahdollista luoda informatiivisia dioja, jotka herättävät huomiota dynaamisten siirtymien ja animaatioiden avulla. PowerPoint for Mac 2021, uusin versio hyväksi havaitusta ja testatusta Office-ohjelmistosta macOS-käyttöjärjestelmille, on nyt ostettavissa osoitteesta Wiresoft. Integroidut, intuitiivisesti käytettävät työkalut tukevat paitsi ammattilaisia ja kokeneita käyttäjiä myös aloittelijoita ja käyttäjiä, jotka eivät tunne Windows-sivustoa. Integroidut, intuitiivisesti käytettävät työkalut auttavat työssä, koulussa ja yliopistossa valmistelemaan aiheita ja sisältöä dioilla ja kokoamaan niistä elävän esityksen, joka on myös informatiivinen ja vaikuttava kuin ammattimainen videoesitys. Mahdollisuus kiinnittää huomiota saavutettavuuteen esitystä luotaessa laajentaa myös niiden ihmisten joukkoa, jotka voidaan tavoittaa käyttämällä PowerPoint 2021 for Mac .

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"

Microsoft PowerPoint for Mac 2021 yhtenä toimisto-ohjelmana

Kun on kyse sisällön vakuuttavasta ja elävästä esittämisestä, Microsoft PowerPoint on edelleen klassinen ohjelma tähän tarkoitukseen. Sen laajan valikoiman suunnitteluvaihtoehtojen ja tukitoimintojen avulla voit luoda informatiivisia dioja, jotka herättävät huomiota dynaamisten siirtymien ja animaatioiden avulla.

PowerPoint for Mac 2021, uusin versio hyväksi todetusta toimisto-ohjelmistosta macOS-käyttöjärjestelmille, on nyt ostettavissa Wiresoftilta. Integroidut, intuitiivisesti käytettävät työkalut tukevat paitsi ammattilaisia ja kokeneita käyttäjiä myös aloittelijoita ja muita kuin Windows-käyttäjiä työssä, koulussa ja yliopistossa aiheiden ja sisällön valmistelussa dioilla ja niiden kokoamisessa eloisaksi luennoksi, joka on myös informatiivinen ja vaikuttava kuin ammattimainen videoesitys. Mahdollisuus kiinnittää huomiota saavutettavuuteen esitystä luotaessa laajentaa myös niiden ihmisten joukkoa, jotka voidaan tavoittaa käyttämällä PowerPoint 2021 for Mac .

 Microsoft PowerPoint for Mac 2021 -ohjelman käyttöliittymä on uudistettu ja siitä on tullut entistäkin käyttäjäystävällisempi; sen avulla uudet käyttäjät pääsevät nopeasti alkuun ohjelman kanssa. Niitä tukee myös laaja valikoima malleja ja suunnitteluvaihtoehtoja, joiden avulla on mahdollista luoda yksilöllisen näköisiä esitysdioja.

Lisäksi PowerPoint for Mac 2021 tukee kosketusoptimoitua käyttöä - tämä koskee sekä tabletteja että digitaalisten kynien yleistä käyttöä - ja erityisesti uudessa vapaakätisessä piirtotyökalussa on laaja valikoima efektejä ja muotoja spontaania ammattimaista luonnostelua varten.

PowerPoint for Mac 2021 on saatavilla vain perinteisiltä toimittajilta kiinteänä integroituna osana vastaavaa Office-versiota, mutta voit ostaa ohjelmiston myös erikseen Wiresoftin verkkokaupasta - ja vieläpä lyömättömään hintaan! Huomioi myös alla luetellut järjestelmävaatimukset, jotta voit käyttää kaikkia toimintoja. Wiresoftista saat PowerPoint for Mac 2021:n lisäksi myös aiemmat versiot edullisesti yhden käyttäjän versiona sekä muita toimisto-ohjelmia. Kaikki PowerPoint for Mac 2021:n tärkeät uudet ominaisuudet löytyvät seuraavasta yksityiskohtaisesta katsauksesta.

Yleiskatsaus PowerPointin uusiin ominaisuuksiin Mac 2021 -versiossa

PowerPoint for Mac 2021 sisältää lukuisia optimointeja ja laajennuksia nykyisten työkalujen toimintoihin sekä monia uusia ominaisuuksia. Erityisen merkittäviä ovat morph-toiminto, SVG- ja 3D-grafiikan lisääminen sekä entistä parempi tuki esteettömien esitysten luomiselle.

Mac-version erityiset PowerPoint-toiminnot 2021

Microsoft on integroinut PowerPoint for Mac 2021:een useita uusia ominaisuuksia, jotka tekevät esitysten kulusta entistäkin mielenkiintoisempaa ja monipuolisempaa - näitä ovat erityisesti morphing ja parannettu videotallennus:

 • Morphing-toiminto tarjoaa täysin uusia vaihtoehtoja animaatioille. Tämä luo saumattomia siirtymiä yksittäisten diojen välille animoimalla yksittäisiä objekteja, kuten muotoja, kuvia ja SmartArt- ja WordArt-grafiikkaa, mutta myös tekstiä - ainoastaan kaaviot eivät ole mukana. Tätä varten kahdella dialla on oltava vähintään yksi yhteinen objekti, jotta voidaan luoda morph-siirtymä, jota varten on käytettävissä erilaisia tehosteita.
 • Esitystä tallennettaessa on nyt mahdollista tallentaa video- ja äänikommenttien lisäksi myös eleitä digitaalista vapaata syöttöä varten: kaikki elementit - kuten kommentit ja animaatiot, mutta myös osoittimen liikkeet ja näytön kesto - tallennetaan itse esitykseen. Tämä muuttaa sen videoksi, jota voidaan katsella PowerPointissa.
 • Integroimalla verkkovideon dia saa lisää dynamiikkaa. Videota on mahdollista toistaa poistumatta PowerPoint-sovelluksesta. Tämä ominaisuus on saatavilla macOS-versiosta 10.13.4 (High Sierra) alkaen.

Uudet, skaalautuvat kaaviot ja 3D-mallit

PowerPoint for Mac 2021 -ohjelmassa on myös laajennettu PowerPointin diojen suunnitteluun tarkoitettujen kaavioiden ja mallien valikoimaa, mukaan lukien kolmiulotteiset mallit, jotka tarjoavat entistäkin enemmän mahdollisuuksia esitysten havainnollistamiseen:

 • Kaikkia käytettävissä olevia 3D-malleja voidaan kääntää vapaasti 360° ja myös skaalata häviöttömästi.
 • Uuden morph-toiminnon avulla näitä 3D-malleja voidaan myös animoida.
 • Käyttäjät voivat myös luoda omaa kolmiulotteista sisältöä ja lisätä sen PowerPoint-diaan.
 • Uutta ovat myös SVG-tiedostot (Scalable Vector Graphics) eli skaalautuvat vektorigrafiikat. Niiden etuna on 3D-mallien tapaan se, että niitä voidaan suurentaa tai pienentää mielivaltaisesti - kuvanlaadun kärsimättä - mutta niitä voidaan myös vapaasti kiertää ja muokata värillisillä suodattimilla.
 • Uusi suppilokaaviotyyppi soveltuu pääasiassa hyvin prosessin vaiheiden havainnollistamiseen.

PowerPoint for Mac 2021:n yleiset toiminnot

Mainittujen uusien työkalujen ja ominaisuuksien lisäksi PowerPoint for Mac 2021 sisältää myös monia muita uudistuksia ja optimointeja. Näihin kuuluvat erityisesti tuki vapaalla kädellä piirtämiselle sekä tuki helppokäyttöisten esitysasiakirjojen luomiselle.

PowerPoint for Mac 2021:n uudet työpöytänäkymävaihtoehdot

PowerPoint for Mac 2021 on mukautettu Windows-toimistolle tyypilliseen muotoiluun. Uudet näkymävaihtoehdot voidaan myös poistaa käytöstä valinnaisesti:

 • Kaikille Office-ohjelmille tyypillinen nauhamainen ulkoasu on yhdistetty PowerPoint for Mac 2021:ssä Windows 10 -käyttöjärjestelmälle ominaiseen Windows-laattojen ulkoasuun.
 • Usein käytetyt toiminnot ja ominaisuudet ovat nyt näkyvämmin esillä, joten ne löytyvät helpommin.
 • Välilehdet voidaan myös järjestää yksilöllisten tarpeiden mukaan, ja nauha voidaan piilottaa kokonaan, jolloin toiminnot ovat käytettävissä yläreunan valikkorivin kautta.
 • PowerPoint for Mac 2021 sisältää nyt myös teemoja, jotka korvaavat ohjelmalle tyypilliset ikkunavärit (punainen) akromaattisilla sävyillä. Tämä edistää keskittymistä, erityisesti kun luet dian sisältöä. Valkoinen näkymä on erittäin kirkas, kun taas tummanharmaa ja musta tumman tilan kanssa tarjoavat erityisen pelkistetyn, korkeakontrastisemman ohjelmanäytön.

Käytännöllinen vapaakäsityökalu ja uudet kynät

PowerPoint for Mac 2021 on nyt käytännöllinen vapaalla kädellä -työkalu, jolla voit piirtää kaavoja tai kaavioita sekä grafiikkaa välittömästi ja lisätä ne diaan. Työkalua voidaan käyttää paitsi kynällä tai kosketuskäytössä sormella myös tietokoneen hiirellä. Käytettävissä on useita värikyniä, joilla tekstikohdat voidaan korostaa värillisinä, kuten Wordista on jo pitkään tiedetty. PowerPoint for Mac 2021:n vapaalla kädellä piirtäminen tarjoaa erityisesti seuraavat ominaisuudet ja tehosteet:

 • Piirtämiseen ja kirjoittamiseen sekä yksityiskohtien korostamiseen on saatavilla laaja valikoima digitaalisia kyniä, joissa on eri vahvuuksia ja värejä tätä tarkoitusta varten: kynä tavalliseen muistiinpanojen kirjoittamiseen, lyijykynä, jolla voi piirtää luonnoksia ja grafiikkaa, ja klassinen tekstimerkintä, jolla voi alleviivata sanoja tai tekstikohtia värillä. Ohjelma sisältää myös kyniä, joissa on metalli- ja muita graafisia tehosteita, kuten galaksi ja sateenkaari, hopea ja kulta sekä laava ja meri.
 • Häiritsevien taustojen poistamiseen tarkoitettua rajaustoimintoa on parannettu merkittävästi PowerPoint for Mac 2021:ssä: nyt ohjelma tunnistaa tausta-alueen automaattisesti ja valitsee sen. Integroidulla kynällä voidaan korjata valintaa joko lisäämällä tai poistamalla osia.
 • Rajaustoimintoa voidaan käyttää myös taulukon tiettyjen alueiden valitsemiseen, jotta niitä voidaan käyttää dian grafiikkana.

Esteettömien esitysten luominen PowerPoint for Mac 2021 -ohjelmalla

Mac-versiossa 2021 on parannettu vaihtoehtoja PowerPointin diojen suunnitteluun siten, että ne ovat helpommin luettavissa ja ymmärrettävissä näkövammaisille katsojille, mutta myös lisätty uusia ominaisuuksia:

 • PowerPoint for Mac 2021:n tukeva virheenkorjaus tekee jo työn aikana parannusehdotuksia, osittain myös kansainvälisesti voimassa olevien standardien perusteella. Nämä voidaan helposti hyväksyä suoraan yhdellä napsautuksella, ja ohjelma soveltaa niitä automaattisesti alueeseen.
 • Virheenkorjaustyökalu lisää myös puuttuvan vaihtoehtoisen tekstin kuviin ja grafiikkaan ja korjaa riittämätöntä värikontrastia. Harmaasävyinen näkymä simuloi elävästi värisokean henkilön havaintoa.
 • PowerPoint for Mac 2021:een integroidut esiasetetut helposti käytettävissä olevat diaesitykset sisältävät jo sopivat diaotsikot ja otsikkorakenteen.
 • Tekoälyominaisuus QuickStarter tarjoaa käytännöllisen aloitusapuvälineen esityksen luomiseen: se tukee käyttäjiä ensin aihepiirin tutkimisessa. Kun aihe on syötetty, QuickStarter näyttää luettelon sopivista alateemoista ja ehdottaa myös sopivaa diasarjaa kutakin aihetta varten. Työkalu luo Bingissä tehtyjen tutkimustulosten perusteella dioja, joissa on vastaava sisältö ja niiden rakenne; halutut diat voidaan sitten valita klikkaamalla niitä. Lopuksi on enää vain lisättävä sopiva ulkoasu, mukaan lukien taustagrafiikka, ja esityksen perusta on valmis vain muutamassa minuutissa.

Parannettu online-yhteistyö PowerPoint-dokumentin parissa

Jos useat ihmiset haluavat työskennellä PowerPoint-esityksen parissa, se on mahdollista myös Macilla. Edellytyksenä on jommankumman Microsoftin pilvipalvelun, OneDriven tai SharePointin, käyttö. Siellä julkaistaan ensin kopio esityksestä, jonka kutsutut työntekijät muokkaavat. Kun kaikki osallistujat ovat tehneet muutokset tai huomautukset, alkuperäinen ja kopio(t) yhdistetään uudelleen, jolloin erot näkyvät ja ne voidaan tarvittaessa myös kumota.

Järjestelmävaatimukset Microsoft PowerPoint 2021:n käyttämiseksi Macissa

Seuraavissa tiedoissa luetellaan vähimmäisvaatimukset PowerPoint for Mac 2021 asentamiseksi ja käyttämiseksi Applen laitteessa.

Huomaa, että joidenkin ohjelmiston toimintojen käyttäminen edellyttää vähintään macOS-version 10.13.4 (High Sierra) asennusta.

 • Käyttöjärjestelmä: yksi versio kolmesta nykyisestä macOS-käyttöjärjestelmästä
 • Prosessori: Intel tai Apple Silicon (M1)
 • Työmuisti: vähintään 4 Gt
 • Kiintolevy: vähintään 10 Gt vapaata tilaa
 • Näytönohjain: vähintään 1 280 x 800 pikseliä

Osta PowerPoint for Mac 2021 Office Suite -ohjelman yksittäisenä ohjelmana erikoishintaan Wiresoftilta

MS PowerPoint 2021 for Mac on tyypillinen osa vastaavaa Microsoft Office -ohjelmistopakettia Macille, eikä sitä yleensä ole saatavana yksinään tavanomaisista ohjelmistokaupoista. Wiresoftilta voit ostaa PowerPoint for Mac 2021 -ohjelman myös erikseen!

Sinun etusi: Wiresoftin tarjoama PowerPointin ostoversio on yhden käyttäjän lisenssi, joka ei velvoita sinua pidempiaikaiseen ja kalliiseen tilaukseen päivityksineen, eikä se merkitse mitään toimintojen rajoituksia. Siksi sinun kannattaa ostaa PowerPoint for Mac 2021 yksittäisenä ohjelmana Wiresoftilta, varsinkin jos et tarvitse muita Office-ohjelmia.

Ohjelmisto-ostoksesi Wiresoftilta on aina halpa ja turvallinen samaan aikaan! Täältä ostamasi PowerPoint for Mac 2021 -yksittäiskäyttäjän lisenssi on joko peräisin yritysten suuremmasta volyymilisenssistä tai se on käytetty ohjelmistolisenssi - tästä syystä se on erityisen edullinen! Toiminnoiltaan tarjottu ohjelmisto on identtinen vastaavan PowerPoint-ohjelman kanssa, joka on myös osa Office Suite for Mac 2021 -ohjelmaa. Tämä tarkoittaa, että pienemmät yritykset ja yksittäiset käyttäjät, kuten freelancerit tai yksityishenkilöt, voivat hyötyä kaikista PowerPoint for Mac 2021 -version eduista ja samalla säästää rahaa.

Jokainen Wiresoftin tarjoama Microsoft-ohjelma on myös testattu sen todellisen ja virheettömän käytettävyyden kannalta - joten se on ladattavissa heti oston jälkeen ja sitä voi käyttää rajoittamattoman ajan.

Voit aina olla varma, että käytettyjä ohjelmistoja ostaessasi tai myydessäsi et ole oikeudellisesti epäselvässä tilanteessa! Tämä johtuu siitä, että kaupankäyntiosoitteessa Used Software on nimenomaisesti sallittua EU:ssa.

Wiresoftin ohjelmistokaupasta voit ostaa PowerPoint for Macin nykyiset ja vanhemmat versiot sekä kaikki muut Office-ohjelmat yksitellen ja myös monet muut Microsoftin ohjelmat.

Jos sinulla on kysyttävää PowerPoint for Mac 2021 tai muista Office-ohjelmistoista, käytä asiantuntijaneuvojamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat