Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT POWERPOINT 2016

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10126
 • 079-06643
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
42,90 € * 46,90 € * (8,53% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Microsoft PowerPoint on monipuolinen ohjelma, jolla voit suunnitella vakuuttavia esityksiä ja luentoja ja esittää tietoa selkeästi. Vuoden 2016 versio PowerPoint on uusi virstanpylväs hyväksi havaitulle Office-ohjelmistolle, jonka avulla sisältöä voidaan onnistuneesti välittää muille Business sekä kouluissa ja yliopistoissa . PowerPoint 2016 tukee niin ammattilaisia kuin aloittelijoitakin monilla intuitiivisesti käytettävillä työkaluilla, joilla voit luoda selkeästi suunniteltuja dioja ja välittää aiheita elävässä luennossa. Microsoft PowerPoint 2016:n käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta ohjelman käyttö on helppoa, ja käytettävissä on laaja valikoima standardoituja malleja ja grafiikkaa sekä ohjelmia, joiden avulla jokaiselle esitykselle voidaan antaa yksilöllinen ilme. 

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT POWERPOINT 2016"

Microsoft PowerPoint 2016 osoitteessa Office erillisenä ohjelmana

Microsoft PowerPoint on monipuolinen ohjelma, jolla voit suunnitella vakuuttavia esityksiä ja luentoja ja esittää tietoa selkeästi. PowerPoint 2016 -versio on uusi virstanpylväs hyväksi havaitulle Office-ohjelmistolle, jolla voit välittää sisältöä menestyksekkäästi muille liike-elämässä, kouluissa ja yliopistoissa

välittää menestyksekkäästi sisältöä muille ihmisille. PowerPoint 2016 tukee niin ammattilaisia kuin aloittelijoitakin monilla intuitiivisesti käytettävillä työkaluilla, joilla voit luoda selkeästi järjestettyjä dioja ja siten välittää aiheita elävässä luennossa.

Microsoft PowerPoint 2016:n käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa mutkattoman perehdytyksen ohjelmaan. Lisäksi käytettävissä on laaja valikoima vakiomalleja ja -grafiikkaa sekä ohjelmia, joiden avulla jokaiselle esitykselle voidaan antaa yksilöllinen ilme. Kosketusoptimoidun käytön ansiosta PowerPoint 2016:ta voi käyttää myös tableteilla; digitaalisen kynän lisäksi joitakin työkaluja voi käyttää myös sormella.

Se, että PowerPointin 2016-versio toimii edelleen osoitteessa Windows 7, tarkoittaa, että erityisesti ostajat, jotka haluavat jatkaa tämän käyttöjärjestelmän käyttöä, hyötyvät siitä. Käyttäjät, jotka käyttävät myös Microsoft OneDrivea, voivat myös käyttää PowerPoint 2016:ta tiimissä tehokkaaseen yhteistyöhön pilvipalveluiden kautta.

PowerPoint 2016 -ohjelmaa ei ole saatavana Wiresoftilta ainoastaan kiinteänä osana vastaavaa Office-versiota, vaan voit ostaa sen myös erikseen!

Lisäksi tämän PowerPoint 2016 -ohjelmiston lisäksi löydät Wiresoft-verkkokaupasta myös vanhempia ja uudempia versioita erityisen edullisesti yksittäiskäyttäjäversiona ilman ohjelmistopäivityksiin velvoittavaa tilausta. Kaikki PowerPoint 2016:n mielenkiintoiset ominaisuudet ovat mukana seuraavassa katsauksessa.

Yleiskatsaus PowerPointin tärkeimpiin toimintoihin ja ominaisuuksiin vuoden 2016 versiossa

PowerPoint 2016 -versio sisältää monia optimointeja ja parannuksia edellisen version ominaisuuksiin sekä uusia työkaluja ja grafiikkaa, jotka tarjoavat entistäkin enemmän mahdollisuuksia esitysten luomiseen, mutta myös helpottavat yhteistyötä asiakirjan parissa.

PowerPointin uudet ominaisuudet vuoden 2016 versiossa

Uudet Outlook-ominaisuudet parantavat muun muassa ajankäytön hallintaa esitettäessä ja

tarjoavat käytännöllisen tavan korostaa sisältöä:

 • PowerPoint Designer: Jos esitykseen ei koskaan löydy uutta suunnitteluideaa, integroitu PowerPoint Designer tekee erilaisia ehdotuksia sen jälkeen, kun kuva tai grafiikka on lisätty esitykseen. Nämä voidaan ottaa käyttöön välittömästi yhdellä napsautuksella.
 • PowerPoint Morph: Uudella Morph-toiminnolla voidaan luoda mielenkiintoisia animoituja siirtymiä yksittäisten esitysdiojen välille. Edellytyksenä on, että morphingin avulla käsiteltävä elementti on kahdella peräkkäisellä dioilla. Nämä voivat olla kuvia, grafiikkaa ja jopa 3D-muotoja, mutta myös sanoja tai kokonaisia tekstejä.
 • Yksityiskohtien korostaminen sivellintyökalulla: Jotta yksittäisiä elementtejä, kuten grafiikkaa tai sanoja, voitaisiin korostaa selkeämmin diassa spontaanisti esityksen aikana, esittelijä voi käyttää PowerPointin integroitua sivellintä tähän tarkoitukseen. Tämä työkalu on visuaalisesti mielenkiintoinen vaihtoehto laserosoittimelle tai sauvalle, jolla yleisön huomio kiinnitetään tärkeisiin yksityiskohtiin. Koko prosessi tapahtuu vain esitystilassa, joten itse PowerPoint-dokumentti pysyy muuttumattomana.
 • Aikataulutus: Erityisesti pidemmissä esityksissä voi olla ongelmallista käyttää annettua aikaraamia tehokkaasti, jos esimerkiksi yleisön kysymykset vaikuttavat konseptiin. Tässä kohtaa ajanseurantatyökalu auttaa saamaan paremman otteen ajanhallinnasta: Se näyttää esittelijälle esityksen ajan, jotta hän voi reagoida sen mukaisesti ja tehdä muutoksia esimerkiksi viivästysten varalta.
 • Jakamistoiminto : Jakamistoiminnon entistä kätevämmän suunnittelun ansiosta esityksiä voi nyt julkaista helpommin ja nopeammin sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa ja muissa kanavissa.
 • Käytä esityspalvelua: Microsoft-tilin käyttäjät voivat käyttää tätä palvelua, jotta myös muut kollegat ja kumppanit voivat seurata esitystä selaimen kautta. Käyttöoikeudet voidaan määritellä erikseen kullekin PowerPoint-esitykselle.

PowerPoint 2016:n uusien Office ominaisuuksien käyttäminen

Tyypillisenä Office-ohjelmana PowerPoint 2016 sisältää myös koko joukon yleisiä uusia toimintoja, jotka yleisesti ottaen tekevät ohjelmiston käytöstä helpompaa ja yksinkertaisempaa. Seuraavat ominaisuudet ja työkalut ovat erityisen hyödyllisiä käyttäjille:

 • OneDriven integrointi: Office Microsoftin OneDriven yleisen integroinnin ansiosta käyttäjät voivat käyttää PowerPoint-asiakirjoja missä tahansa ja millä tahansa laitteella tallentamalla ne etukäteen OneDriveen.
 • PowerPoint-tiedostojen helppo jakaminen: PowerPoint-asiakirjoja voi jakaa entistä helpommin muiden käyttäjien kanssa. Kun napsautat nauhan "Jaa"-painiketta, avautuu vastaava valikko, joka sisältää erilaisia vaihtoehtoja, joilla voidaan määrittää yksittäiset oikeudet (lukeminen, muokkaaminen, jakaminen jne.) vastaanottajakohtaisesti.
 • "You wish" (Kerro minulle) -työkalu: PowerPoint 2016:n nauhassa on nyt kätevä "Kerro minulle" ("You wish") -toimintoavustaja, joka auttaa käyttäjiä löytämään sopivia toimintoja tiettyyn tehtävään. Sen tunnistaa lampun muotoisesta kuvakkeesta. Käyttäjien tarvitsee vain syöttää etsimänsä toiminto tai mitä he haluavat tehdä sen vieressä olevaan kenttään, ja "Kerro minulle" näyttää, miten se tehdään tai missä sopiva toiminto sijaitsee.
 • Avustava oivallus: Tämän työkalun - saksaksi "Intelligent Lookup" - avulla käyttäjä voi saada lisätietoja tai selityksiä esityksen sisältämästä termistä tai tekstistä suoraan PowerPoint 2016:ssa ilman, että hänen tarvitsee mennä Internetiin hakemaan vastaavia hakutuloksia. Valitse vain hiirellä haluamasi kohta, jolloin Bingin tukema älykäs haku aktivoituu ja näyttää hakutulokset PowerPoint-ikkunan sivussa.
 • Versiohistoriatyökalu: Tämä työkalu tekee PowerPoint-dokumentin yhteistoiminnallisesta työstä entistä helpompaa. Erityisesti silloin, kun useat käyttäjät työskentelevät samanaikaisesti esityksen parissa, on helppo menettää käsitys siitä, kuka on tehnyt mitäkin muutoksia ja milloin. "Versiohistoria" tarjoaa versiohistorian jokaiselle PowerPoint-dokumentille; tämä tarkoittaa, että vanhemmat muokkaustilat näkyvät ja ovat myös käytettävissä uudelleenmuokkausta varten.
 • Data Loss Protection (DLP ): Kun käyttäjät käyttävät SharePoint Onlinea ja OneDrive for Businessia, he voivat käyttää DLP-toimintoa myös PowerPoint-dokumentteihin. Data Loss Protection auttaa ylläpitäjiä luomaan ja hallitsemaan keskitetysti esitysten luomista ja jakamista koskevia käytäntöjä, jotta voidaan suojata esitysten mahdollisesti sisältämiä kriittisiä tai arkaluonteisia tietoja niiden jakamiselta luvattomille osapuolille. Kun DLP-työkalu havaitsee mahdollisen riskin, se varoittaa loppukäyttäjää.

PowerPoint 2016:ssa on käytettävissä uusia kaaviotyyppejä

Kun Office 2016: een on integroitu kaaviotyypit Histogrammi, Laatikkokaavio, Puukartta, Vesiputous, Sunburst ja Pareto (pylväskaavio), käyttäjillä on myös uusia informatiivisia kaaviotyyppejä PowerPoint-esityksiä varten, jotka soveltuvat erityisesti taloudellisten sekä tilastollisten ja hierarkkisesti jäsenneltyjen tietojen visualisointiin selkeästi muille osallistujille.

 • Vesiputous: Tämäntyyppinen pylväsdiagrammi on hyvä osoittamaan alkuarvon muutokset eri positiivisten ja negatiivisten arvojen kautta.
 • Histogrammi: Tämä tyyppi soveltuu tiettyjen luokkien taajuusjakauman esittämiseen.
 • Pareto: Pareto-kaavio on histogrammin laajennettu muoto, jossa käytetään pylväitä absoluuttisten arvojen ja suhteellisten prosenttiosuuksien esittämiseen.
 • Puukartta: Tämä on laatikkokaavio, jota käytetään mittasuhteiden esittämiseen hierarkkisessa rakenteessa.
 • Sunburst: Tämä rengaskaavion laajennettu muoto näyttää hierarkkisesti järjestetyt tiedot keskittyneiden renkaiden muodossa. Järjestämällä jakaumat kullakin renkaalla asianmukaisesti voidaan esittää tiettyjä suhteita näiden tasojen välillä.
 • Laatikkokaavio: Tätä kaaviotyyppiä, jota kutsutaan myös nimellä boxplot tai box & whiskers, käytetään tilastolliseen analyysiin, ja sen visualisointi  tapahtuu kvartiilien, mediaanien jne. muodossa.

PowerPoint 2016: ssa on myös uusi työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat piirtää omia matemaattisia kaavojaan - hiiren tai digitaalisen kynän lisäksi myös sormella kosketusoptimoidussa käyttöliittymässä. Heidän tarvitsee vain avata erillinen ikkuna "Lisää uusi kaava" -toiminnolla, johon he kirjoittavat kaavan, ja PowerPoint muuntaa kirjoitetun kaavan välittömästi tekstiksi. Lisämuokkausta varten käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat Kirjoita, Valitse, Korjaa ja Poista.

PowerPoint 2016:n järjestelmävaatimukset:

PowerPoint 2016 tarjotaan ladattavaksi Windows-versiona 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona oletusarvoisesti, minkä vuoksi yksittäiset laitteistovaatimukset voivat vaihdella.

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7 tai uudempi, Windows Server 2012 R2 tai Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Prosessori: x86- tai x64-bittinen prosessori, jonka taajuus on vähintään 1 GHz ja SSE2
 • Muisti: vähintään 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: vähintään 3,0 Gt vapaata tilaa
 • Näyttö: vähintään 1024 x 768
 • Näytönohjain: DirectX 10 -näytönohjain vaaditaan grafiikkalaitteiston kiihdytystä varten

Osta PowerPoint 2016 erillisenä ohjelmana vastaavasta Office -paketista kohtuulliseen hintaan Wiresoftilta

PowerPoint on vakiokomponentti monissa Microsoftin Office-ohjelmapaketeissa, joten ohjelma on yleensä ostettavissa vain yhdessä muiden Office-ohjelmien kanssa. Wiresoftilta voit kuitenkin ostaa PowerPoint 2016 -version erikseen erillisenä ohjelmana - toisin kuin useimmat perinteiset Microsoft-ohjelmistotoimittajat.

Erityinen etusi, kun ostat Wiresoftilta: tämä PowerPoint 2016:n yhden käyttäjän lisenssi on ostoversio, joka ei sido sinua pitkäaikaiseen ja siksi kalliiseen tilaukseen, eikä pakollisiin päivityksiin tai käyttöaikarajoituksiin. Siksi ohjelmiston ostaminen meiltä kannattaa kaksinkertaisesti, varsinkin jos et halua käyttää muita Office-ohjelmia tässä paketissa.

Ohjelmiston ostaminen Wiresoftilta on turvallista: PowerPoint 2016 -yksittäislisenssi, jonka ostat meiltä kaupasta, on yleensä osa suurempaa, yritysten käyttämää volyymilisenssiä ja siten niin sanottu käytetty ohjelmisto - siksi alhainen hintamme! Tämä käytetty PowerPoint-ohjelmiston lisenssi on kuitenkin toiminnoiltaan täysin identtinen PowerPoint 2016 -ohjelman kanssa, joka sisältyy myös vastaavaan Office Suite 2016 -ohjelmaan.

Näin voit myös olla varma siitä, ettemme ole oikeudellisesti epäselvässä tilanteessa käydessämme kauppaa käytettyjen ohjelmistojen kanssa. Koska käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on täysin laillista Euroopassa!

Lisäksi Wiresoft on testannut jokaisen Microsoft-ohjelman, joka tulee volyymilisenssistä, virheettömän ja rajoittamattoman käytettävyyden, joten PowerPoint 2016 on 100-prosenttisesti käyttökelpoinen oston ja latauksen jälkeen.

Wiresoft tarjoaa vain Microsoft-ohjelmien täysversioita, jotka ovat identtisiä Microsoftin saatavilla olevien versioiden kanssa. Yksityisten käyttäjien lisäksi myös itsenäiset ammatinharjoittajat ja pienet yritykset, joille tilavuuslisenssin ostaminen ei ole kannattavaa, hyötyvät näin PowerPoint 2016:n kaikista eduista ja säästävät rahaa.

PowerPoint 2016:n lisäksi voit ostaa muita MS-ohjelmia Office sekä uudempia ja vanhempia versioita PowerPoint 2016:sta ja muista Microsoft-ohjelmista Wiresoft Software Shopista.

Jos sinulla on kysyttävää PowerPoint 2016:sta tai muusta MS-ohjelmasta Office, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat