Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCEL MAC 2021

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10493
 • 065-04598
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
85,90 € * 94,90 € * (9,48% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Microsoft Excel on tähän mennessä vertaansa vailla oleva taulukkolaskentaohjelma, jolla voidaan suorittaa monimutkaisia matemaattisia ja kaupallisia laskelmia. Nykyisessä Mac-versiossa 2021 on myös useita uusia ominaisuuksia: Lukuisien parannusten lisäksi ohjelmaa on täydennetty lukuisilla uusilla toiminnoilla, joiden avulla voidaan suorittaa tilastollisten analyysien lisäksi loogisia ja liikematemaattisia analyysejä, joita tuetaan myös pivot-taulukoiden avulla. Laaja valikoima kaaviotyyppejä, skaalautuvia grafiikoita ja malleja mahdollistaa myös tulosten esittämisen mielekkäällä ja selkeällä tavalla raportteja laadittaessa. Excel 2021 on tuettu PowerBI:llä, Microsoft:n tehokkaalla liiketoiminta-analyysipalvelulla, joka mahdollistaa myös tietojen suoran viennin muihin järjestelmäympäristöihin.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"

Microsoft Excel 2021 for Mac käytännöllisenä yhden käyttäjän lisenssinä

Microsoft Excel on vertaansa vailla oleva taulukkolaskentaohjelmisto monimutkaisten matemaattisten ja kaupallisten laskelmien suorittamiseen. Nykyisessä Mac-versiossa 2021 on myös useita uusia ominaisuuksia: Lukuisien parannusten lisäksi ohjelmaa on täydennetty lukuisilla uusilla toiminnoilla, joiden avulla voidaan suorittaa tilastollisten analyysien lisäksi loogisia ja liikematemaattisia analyysejä, joita tuetaan myös pivot-taulukoiden käytöllä. Laaja valikoima kaaviotyyppejä, skaalautuvia grafiikoita ja malleja mahdollistaa myös tulosten esittämisen mielekkäällä ja selkeällä tavalla raportteja laadittaessa. Excel 2021:tä tukee PowerBI, Microsoftin tehokas liiketoiminta-analyysipalvelu, joka mahdollistaa myös tietojen suoran viennin muihin järjestelmäympäristöihin.

Erilaisten uusien graafisten työkalujen avulla voit korostaa tärkeitä tietoja väreillä tai luoda omia kaavoja ja kaavioita tapauskohtaisesti ja käyttää niitä välittömästi. Excel 2021 for Mac tarjoaa myös parannetun kosketustuen tableteilla, mikä helpottaa sen käyttöä tableteilla tai älypuhelimilla. Tämä tekee uudesta työkalusta vapaalla kädellä piirtämisen entistäkin käytännöllisemmäksi ja helpommaksi käyttää. Lisäksi käytettävissä on parannettuja vaihtoehtoja helppokäyttöisten taulukoiden ja työkirjojen luomiseen.

Wiresoft-verkkokaupasta löydät nykyisen Excel-version 2021 for Mac erityisen edullisesti yksittäiskäyttäjäversiona eli ilman ohjelmistotilausta, samoin kuin sen edeltäjän ja kaikki muut Office-ohjelmat. Alla on katsaus kaikkiin Excel 2021 for Macin tärkeisiin uusiin ominaisuuksiin.

Yleiskatsaus Excel 2021 for Macin tärkeimpiin uusiin ominaisuuksiin

Uusi Excel 2021 for Mac sisältää monia parannuksia edelliseen versioon verrattuna sekä monia uusia työkaluja ja toimintoja, joista osa sisältyi aiemmin vain Office-tilausmalliin. Nämä ovat sekä tyypillisiä Excelin toimintoja että yleisiä MS Officen ominaisuuksia.

Erityiset Excel-taulukkotoiminnot versiossa 2021

Taulukoiden linkittäminen edistyneisiin kyselyihin on optimoitu Excel 2021 for Mac seuraavilla kätevillä toiminnoilla:

 • IF-toiminto yksinkertaistaa monimutkaisten IF-funktioiden syöttämistä: Kyseiset olosuhteet testataan siis ennalta määritellyssä järjestyksessä. MAXWENNS-funktio määrittää määritellyn alueen suurimman luvun, joka täyttää vähintään yhden määritellyistä ehdoista; pienimmän luvun määrittämiseksi on käytettävissä MINWENNS-funktio samalla tavalla.
 • Excel 2021 for Macissa on nyt myös mahdollista sulkea pois tai poistaa käytöstä sellaiset yksittäiset solut, rivit tai sarakkeet valinnasta, jotka on merkitty liikaa tai jopa vahingossa, mikä ei ollut aiemmin mahdollista.
 • Funktio ENSIMMÄINEN ARVO vertaa alkuarvoa useisiin muihin arvoihin luettelossa. Heti kun osuma löytyy, palautetaan funktion määrittelemä tulos; jos osumaa ei löydy, palautetaan "else"-arvon arvo.
 • Uuden TEXT CHAIN -toiminnon etuna aiempaan CHAIN -toimintoon verrattuna on, että se on lyhyempi ja myös helpompi syöttää. Se tukee nyt myös alueviittauksia, kun aiemmin oli mahdollista viitata vain yksittäisiin soluihin tai soluihin, joten nyt voidaan ottaa huomioon myös solujen tai kokonaisten sarakkeiden sarja.
 • TEXT CHAIN -toiminnolla voidaan yhdistää useiden alueiden tekstiä, ja jokainen elementti erotetaan käyttäjän määrittelemällä erottimella. TEKSTIKETJUA voidaan käyttää myös soluihin jaettujen yksittäisten sanojen yhdistämiseen lauseeksi.

PivotTable-optimoinnit Excel 2021 for Mac -ohjelmassa Macille

PivotTable on tehokas Excel-työkalu, jonka avulla voidaan analysoida ja arvioida suuria tietomääriä muun muassa toimenpiteiden ja suorituskykyindikaattoreiden avulla ja näyttää tulokset selkeästi. PivotTablea on täydennetty vuoden 2021 versiossa useilla käytännöllisemmillä toiminnoilla ja parannettu käyttäjäystävällisyyttä:

 • Viivästetty päivitys mahdollistaa nyt useiden muutosten tekemisen kerralla Power Pivotissa ilman, että on odotettava, että kukin yksittäinen muutos on jaettu koko työkirjaan. Kaikki muutokset jaetaan kerralla Power Pivot -ikkunan sulkemisen jälkeen.
 • Pivot-taulukoiden mukauttaminen vakioasetteluksi: Tämän Excel 2021 for Mac -ohjelman käytännöllisen toiminnon avulla on mahdollista paitsi määrittää pivot-taulukko yksilöllisesti omien ideoiden mukaan myös tallentaa nämä asetukset vakioasetteluksi, mukaan lukien osittaisten tulosten tai kokonaistulosten haluttu näyttö sekä raportin asettelu, jotta ne ovat heti käytettävissä seuraavaa käyttöä varten.
 • Suhteiden automaattinen tunnistaminen: Tämä toiminto luo analyysin aikana usein käytettyjen vaiheiden perusteella automaattisesti suhteita sellaisten taulukoiden välille, joita on aiemmin käytetty työkirjassa. Excel for Mac tunnistaa ja näyttää myös, kun vähintään kaksi taulukkoa on yhdistettävä analyysin aikana. Asialliset suhteet ovat heti käytettävissä yhdellä napsautuksella.
 • Excel 2021 for Macissa mukautettuja toimenpiteitä voidaan nyt luoda suoraan PivotTable-kenttäluetteloon ja muokata välittömästi.
 • Jos OLAP-palvelimia (Online Analytical Processing) käytetään PivotTables-taulukoiden kautta tehtäviin laskelmiin, niiden kysely on nyt entistäkin nopeampi, joten nämä OLAP PivotTables -taulukot ovat käytettävissä entistäkin nopeammin. Microsoft SQL Server Analysis Services -palveluihin liitettyjen pivot-taulukoiden lisäksi voidaan käyttää myös kolmannen osapuolen OLAP-palvelimien tietoja.
 • Älykäs uudelleennimeäminen: Kun työkirjan tietomallin taulukoita ja sarakkeita nimetään uudelleen, Excel 2021 for Mac päivittää automaattisesti myös kaikki vastaavat taulukot ja laskelmat, mukaan lukien työarkit ja DAX-kaavat.

Kirjaston laajennus kaavioita ja 3D-malleja varten

Jotta analyyseistä ja raporteista tulisi havainnollisempia, Excel 2021 for Mac tarjoaa uusia kaaviotyyppejä sekä kolmiulotteisia mallikuvioita, joita käyttäjät voivat käyttää myös tulosten ja erityisalueiden toimintojen havainnollistamiseen.

 • Excel 2021 for Macin uudet karttakaaviot ovat käytännöllisiä erityisesti maantieteellisten arvojen selkeään havainnollistamiseen. Käytettävissä on maanosien, maiden, mutta myös pienempien alueiden, kuten hallintoalueiden ja postinumeroalueiden, karttoja tilastollisten tai muiden arvojen ja niiden jakautumisen esittämiseksi.
 • Suppilodiagrammit soveltuvat erityisen hyvin kuvaamaan prosessin jakautumista useisiin vaiheisiin, esimerkiksi myynnissä tai yritysostoissa.
 • Esimerkiksi Excel 2021:n uudet 3D-mallit soveltuvat erityisen hyvin monimutkaisten suhteiden kuvaamiseen kolmiulotteisesti, sillä niitä voidaan kääntää 360 astetta. Sen lisäksi, että käytettävissä on laaja valikoima välittömästi saatavilla olevia 3D-kuvauksia, käyttäjä voi myös itse luoda niitä. excel 2021 for Macin 3D-malleja tuetaan MacOS 10.12, 10.13.4 ja uudemmissa versioissa.
 • Skaalautuvaa vektorigrafiikkaa, kuten SVG-tiedostoja (Scalable Vector Graphics), voidaan myös suurentaa tai pienentää ja myös kiertää - ilman kuvan laadun heikkenemistä.
 • Kuvakirjaston vapaa käyttö: Kaikkia Excel 2021 for Mac -kirjastossa olevia kuvakkeita, piktogrammeja, symboleja sekä 3D-kuvia ja SVG-tiedostoja esitysten ja työarkkien havainnollistamiseen voi käyttää vapaasti ilman lisenssimaksuja.

Lisää uusia toimintoja Excelissä ja muissa Office-ohjelmissa

Myös klassisissa Office-ohjelmissa, kuten Excel 2021:ssä, on käytettävissä erilaisia käytännön ominaisuuksia, jotka eivät vaikuta ainoastaan suunnitteluun vaan myös grafiikan lisäämiseen tai muokkaamiseen sekä muihin käytännön työkaluihin.

Uudet näkymävaihtoehdot ja työpöytäominaisuudet Excel for Macissa

Excel sisältää myös erilaisia tausta- ja ohjelmateemoja, joiden tarkoituksena on tehdä työskentelystä Mac-ruudulla mahdollisimman miellyttävää ja samalla silmiä miellyttävää.

 • Nyt valittavissa ovat siis valkoinen, tummanharmaa ja musta, joista jälkimmäinen tarjoaa voimakkaimman kontrastin.
 • Uusi nauhamainen käyttöliittymä: Aikaisempi nauhanäyttö on yhdistetty Office 2021:ssä Windowsille tyypilliseen laattailuun - edellisestä versiosta tuttu ulkoasu on kuitenkin edelleen valittavissa näkymäasetuksista.
 • Usein käytetyt toiminnot on sijoitettu näkyvästi uuteen näkymään, jotta ne löytyvät heti.

Excel for Macin vapaakäsityökalu kirjoittamista ja luonnostelua varten

 Excel 2021 for Mac sisältää nyt myös uusia freehand-toimintoja, joita täydentää laaja valikoima tehosteita. Uudella Vapaalla kädellä piirtäminen -työkalulla käyttäjät voivat merkitä valitut alueet, mutta ennen kaikkea piirtää kaavoja, kaavioita jne. spontaanisti ja tuoda ne välittömästi työkirjaan. Käyttäjillä on seuraavat vaihtoehdot:

 • Digitaalisia kyniä on saatavana eri malleja, paksuuksia ja värejä: on kynää piirtämiseen, kynää kirjoittamiseen ja korostuskynää tekstikappaleiden korostamiseen.
 • Silmiinpistävät graafiset efektit, kuten sateenkaari, galaksi, laava, meri, kulta, hopea, mutta myös pudotusvarjot, hehkutukset, 3D-efektit jne., luovat silmäänpistäviä malleja, joita täydennetään valmiilla malleilla, joiden avulla kuvat voidaan muuntaa viivapiirrokseksi tai esimerkiksi muuttaa täytön väriä.
 • Monimutkaiset matemaattiset kaavat voidaan lisätä välittömästi työkirjaan "Freehand FormulaInsert"-toiminnolla. Tämä voidaan tehdä myös hiirellä - aloita kirjoittaminen, ja Excel muuntaa kaavan piirtämisen tekstiksi. Käyttäjät, jotka käyttävät Excel for Macia kosketusnäytöllisellä laitteella, voivat myös piirtää kaavoja sormella kynän sijasta.
 • Lasso-valinta: Vapaalla kädellä tehdyn piirroksen alueen valitsemiseen jatkomuokkausta varten ei tarvita Surface Pen -kynää - tämä voidaan tehdä myös sormenpäällä.

Esteettömyys nyt entistäkin käytännöllisempi

Käytännöllinen ominaisuus myös Excel 2021 for Mac : uudet ja optimoidut toiminnot tukevat Excel-asiakirjojen sisällön valmistelua siten, että myös heikosti ymmärtävät käyttäjät voivat lukea ja muokata niitä helpommin. Aktivoimalla tukevaa virheenkorjausta parannukset näkyvät suoraan asiakirjan asiaankuuluvissa kohdissa; mukana ovat seuraavat työkalut:

 • Luettelo kansainvälisesti sovellettavista esteettömyysstandardeista.
 • Ehdotukset näytetään klikkaamalla "Tarkista" kohdassa "Tarkista saavutettavuus", ja ne voidaan ottaa käyttöön välittömästi yhdellä napsautuksella.
 • Kun napsautat toimintoa "Jatka saavutettavuustarkastusta", asiakirjan saavutettavuusongelmat näytetään myös heti työskentelyn aikana.

Muita hyödyllisiä ominaisuuksia Excel-versiossa 2021 Macille

Alla luetellut uudet toiminnot ovat käytettävissä Excelissä muiden Office Suite 2021 -ohjelmien lisäksi, ja ne tehostavat työskentelyä entisestään:

 • Kääntäjä: Yksittäiset vieraskieliset sanat, kohdat tai kokonaiset vieraskieliset tekstit voidaan nyt kääntää entistä helpommin Excelissä. Sen sijaan, että niiden syöttäminen tapahtuisi selaimen kautta vastaavalle verkkosivustolle, kuten aiemmin, se on nyt mahdollista suoraan Excelissä. Äskettäin integroitu käännöstoiminto, joka sisältää automaattisen kielentunnistuksen Microsoft Translatorin kautta, sisältää sanastoa yli 60 kielestä.
 • Tietojen häviämisen estäminen: Microsoftin hyväksi havaitun DLP-ominaisuuden integrointi Exceliin mahdollistaa sisällön etsimisen määriteltyjen ohjeiden mukaisesti reaaliajassa esimerkiksi luottamuksellisten tietojen, kuten tili- ja luottokorttinumeroiden, löytämiseksi; tämä helpottaa myös tietosuojasääntöjen noudattamista.

Järjestelmävaatimukset Excel 2021 for macOS:lle

Jotta käyttäjät voivat asentaa ja käyttää Excel 2021 for Mac Applen laitteessa, sen on täytettävä seuraavat vähimmäisvaatimukset:

 • Käyttöjärjestelmä: voimassa oleva versio yhdestä kolmesta viimeisestä nykyisestä macOS-käyttöjärjestelmästä
 • Prosessori: Intel tai Apple Silicon (M1)
 • Muisti: vähintään 4 GB
 • Kiintolevy: vähintään 10 Gt vapaata tilaa
 • Näytönohjain: 1 280 x 800 pikseliä

Osta Excel 2021 for Mac erillisenä toimisto-ohjelmana Wiresoftilta

MS Excel 2021 for Mac on oletusarvoisesti osa Microsoft Office 2021 -ohjelmapakettia macOS:lle, mutta monista muista Microsoft-ohjelmistojen toimittajista poiketen voit ostaa Excel 2021 for Macin Wiresoft-verkkokaupasta itsenäisenä ohjelmana ilman muita Office 2021 -ohjelmapaketin osia. Tarjoamamme Excel-ohjelma macOS:lle on täysimittainen ostoversio. Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että et joudu maksullisiin päivityksiin liittyvään tilausvelvoitteeseen. Se tarkoittaa myös sitä, että tämän Excel 2021:n Mac-version kanssa sinun ei tarvitse noudattaa mitään aikarajoituksia käyttöajan suhteen. Tämä yhden käyttäjän lisenssi on identtinen Macille tarkoitettuun Office Suite 2021 -ohjelmaan sisältyvän Excel-ohjelman kanssa.

    Excel 2021 for Mac  Excel 2021 for MacostaminenWiresoftilta säästää siis rahaa, mikä ei ole edullista vain freelancereille, vaan myös pienemmille yrityksille, joissa on vain muutama työntekijä ja jotka haluavat käyttää tätä klassista taulukkolaskentaohjelmaa vain ammattimaisesti tai kotona, eivätkä tarvitse koko toimistopakettia.

Olipa kyse Excelistä, Wordista tai muista ohjelmista - kaikki Wiresoft Software Shopissa tarjotut ohjelmistolisenssit ovat alkuperäisiä Microsoftin tuotteita. Yleensä nämä ovat yhden käyttäjän lisenssejä, jotka ovat peräisin volyymilisenssistä, tai yritys on ostanut ne ja voi käyttää niitä vapaasti uudelleen myymällä ne Wiresoftille. Tämä tarkoittaa, että tämä ei rajoita niiden käyttökelpoisuutta toimintojen tai keston osalta eikä se tarkoita, että sinä ostajana astut oikeudellisesti harmaalle alueelle. Wiresoft tarjoaa vakavasti otettavana ohjelmistojälleenmyyjänä asiakkaillemme vain Microsoft-ohjelmien täysversioita, jotka ovat 100-prosenttisesti käyttökelpoisia.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä Excel for Macista tai mistä tahansa muusta Macin Office-ohjelmasta tai haluat hyödyntää asiantuntijaneuvojamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai täällä chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat