Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10053
 • 381-04491
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
28,90 € * 30,90 € * (6,47% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x Device CAL
Järjestelmä  Exchange-palvelin
CAL Device CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Microsoftin Standard- tai Enterprise-versiota varten Exchange Server 2019 tarvitaan palvelinlisenssin lisäksi erillinen asiakaslisenssi kutakin palvelinpalveluiden käyttämiseen käytettävää päälaitetta varten: Exchange Server 2019 Device CAL varustaa tietyn rekisteröidyn tietokoneen (PC, kannettava tietokone jne.) vastaavilla käyttöoikeuksilla tätä tarkoitusta varten.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL"

Laite CAL Microsoft Exchange Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona

Microsoft Exchange Server 2019:n Standard- tai Enterprise-Edition -versiossa tarvitaan palvelinlisenssin lisäksi erillinen asiakaskäyttölisenssi jokaista palvelinpalveluiden käyttämiseen käytettävää päälaitetta varten: Exchange Server 2019 Device CAL varustaa tietyn rekisteröidyn tietokoneen (PC, kannettava tietokone jne.) asianmukaisilla käyttöoikeuksilla tätä tarkoitusta varten.

Microsoftin lisenssinhallintasäännösten mukaisesti Exchange Server 2019 Standard tai Enterprise -lisenssi ei sisällä muita käyttöoikeuksia, joten ne on ostettava erikseen, esimerkiksi Device CAL: n muodossa. Käyttäjät voivat siis käyttää kaikkia Exchange Serverin toimintoja vain niillä varustetun päätelaitteen kautta.

Wiresoftilta on saatavana edullisesti käytettyjä Device CAL:itä Exchange Server 2019 Standard ja Enterprise -palvelimille - myös yksittäin paketin sijaan. Näissä käytetyissä Device CAL -lisensseissä on samat toiminnot kuin Microsoftin virallisessa Volume Licensing Program -ohjelmassa tarjotuissa Device Client Access Licenses for Exchange Server 2019 -lisensseissä.

Saat kaikki MS Exchange Server 2019:n uudet ominaisuudet käytetyn Device CAL -laitteen avulla

Windows Exchange Server 2019 toimii osoitteessa Windows Server 2019 Core, joka tarjoaa luotettavan alustan yritysten sanomainfrastruktuureille. Standard ja Enterprise-versiot tukevat heitä edelleen painopisteen siirtämisessä viestinnästä yhteistyöhön. Seuraavat toiminnot ja ominaisuudet ovat käytettävissä tätä tarkoitusta varten:

 • Meta Cache Database (MCDB) suojaa metatietoja, kuten postilaatikon kansiorakenteita, ja nopeuttaa käyttöä ja sisällönhakua.
 • DDC (Dynamic Database Cache) mukauttaa dynaamisesti tallennuskapasiteettia sen paremman käytön varmistamiseksi ja lisää Exchange Serverin nopeutta.
 • Uusi hakuindeksi sijaitsee postilaatikon tietokannassa, mikä yksinkertaistaa huomattavasti hallintaa ja nopeuttaa hakua.
 • Windows Server Core -palvelimen avulla voit käyttää palvelinjärjestelmän vakioversiota yksinkertaistetusti. Tämä yksinkertaistaa konfigurointia ja parantaa turvallisuutta tunkeutujia vastaan.
 • Client Access Rules (Asiakkaan pääsysäännöt) tarjoaa laajennettuja vaihtoehtoja Exchange-palvelimen määritysalueen käytön rajoittamiseen.
 • Uusia kalenteriparannuksia erityisesti kokousten järjestämiseen, mukaan lukien oletusarvoinen päättymispäivä, Älä lähetä eteenpäin, parannettu kalenterinhallinta ja enemmän vaihtoehtoja toimiston ulkopuolisten viestien määrittämiseen.
 • Parannettu dokumenttiyhteistyö, kun tiedostoja voi ladata ja tallentaa OneDrive for Business -palveluun.

Tärkeimmät Device CAL:t Exchange Serverille Standard- ja Enterprise-Edition 2019 käytettynä ohjelmistona yhdellä silmäyksellä

Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamilla laite CAL:illa on samat käyttöoikeudet kuin vastaavilla uusilla lisensseillä käyttää kummassakin Exchange Server 2019 -versiossa käytettävissä olevia ominaisuuksia. Käytetyt laite CAL:t ovat erityisesti pk-yrityksille ja organisaatioille edullinen vaihtoehto varustaa vastaavat päätelaitteet Exchange Server -käyttöoikeudella, myös siksi, että tämä mahdollistaa räätälöidyn lisensoinnin.

Yleistä tietoa Exchange Server 2019:n lisensoinnista CAL:ien avulla

Exchange Server 2019:n Standard ja Enterprise-versioille Microsoft License Management tarjoaa lisensointia, jossa on palvelinlisenssi ja asiakaskäyttölisenssit; kuten mainittu, palvelinlisenssiä on täydennettävä päätepisteen (tai käyttäjän) lisensseillä, jotta työntekijät voivat käyttää sähköpostia jne. Palvelinlisenssiin sisältyvät CAL-ohjelmat on tarkoitettu vain IT-ylläpitäjille, joten niitä ei voi käyttää tavanomaisiin palveluihin. Ainoastaan asiakkaan käyttöoikeuslisenssi, kuten Device CAL, antaa työntekijälle oikeudet käyttää Exchange Server -toimintoja Windows-yhteensopivalla päätelaitteella. CAL ei sisällä muita lisäohjelmistoja kuin käyttöoikeudet Exchange Server 2019 -asiakas-/palvelinympäristöön.

Mitkä ovat Exchange Server 2019 -palvelimen Standard- ja Enterprise-version laite CAL:ien edut?

Exchange Server 2019:n Standard- ja Enterprise-versioiden CAL-pohjainen lisensointi mahdollistaa käyttöoikeuksien joustavan, tarpeen mukaan tapahtuvan hallinnan tähän tarkoitukseen käytettäville tietokoneille. Microsoftin lisensointimalli tarjoaa Exchange Server 2019: lle yhteensä kahdenlaisia CAL-tuotteita:

 • Device CAL for Exchange Server 2019: koskee yhtä tiettyä päälaitetta (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin) palvelimen käyttöoikeuksia kerrallaan
 • Käyttäjä CAL Exchange Server 2019:lle: koskee yhtä käyttäjää kerrallaan

Exchange Server 2019 -palvelimen Standard ja Enterprise -palvelun laite CAL:ien eri käyttövaihtoehdot

Exchange Server 2019:n Standard ja Enterprise-versiot eroavat toisistaan lähinnä postilaatikkopyyntöjen skaalautuvuuden osalta. Enterprise-version toimintoja on kuitenkin yleensä mahdollista käyttää Standard -versiolle hyväksytyn Device CAL:n avulla - silloin käytettävissä on kuitenkin vain vastaavasti pienempi määrä postilaatikkotietokantoja ja vain rajoitettu Standard-toiminto. Sen sijaan Enterprise Editionin Device CAL -palveluissa on laajempi valikoima toimintoja.

Huomaa Exchange Server 2019 -palvelimen laite CAL:ien yhteensopivuus!

Exchange Server 2019 -versioiden Device CAL ei ainoastaan anna kyseiselle päätelaitteelle tämän version käyttöoikeudet, vaan se antaa myös oikeuden käyttää vanhempia Exchange-versioita, kuten 2016 (downgrade). Tämä antaa Device CAL 2019 -laitteelle etulyöntiaseman verrattuna vanhempiin Device CAL -versioihin, jotka koskevat vastaavaa aiempaa Exchange Server -versiota, mutta joita ei voi käyttää Exchange Server 2019 -versioon (päivitys).

Vaikka Exchange Serverille ei tällä hetkellä ole uudempia Device CAL -palvelinlisenssejä kuin vuoden 2019 versio, on aina hyvä tarkistaa palvelinlisenssin ja asiakaskäyttölisenssin yhteensopivuus oston yhteydessä sekä mukana olevat painoskohtaiset toiminnot.

Mitä on otettava huomioon, kun lisensoidaan Exchange Server 2019 -palvelinta käytetyn Device CAL:n kanssa?

Kuten aiemmin mainittiin, Device CAL antaa yhdelle päätelaitteelle (laitteelle) käyttöoikeudet Exchange Server 2019 -palvelimeen. Kun tietokoneen rekisteröinti on suoritettu, Device CAL -laitetta ei voi siirtää toiseen päätelaitteeseen. CAL-tyyppiä ei myöskään ole mahdollista muuttaa ja käyttää Device CAL:ia User CAL:na.

Näiden Microsoftin lisenssinhallinnan rajoitusten tarkoituksena on estää Exchange Server 2019 -palveluiden asiaton käyttö. Tällä tavoin ne parantavat yrityksen ja sen viestinnän turvallisuutta, sillä ne estävät kolmansien osapuolten tai luvattomien päätelaitteiden pääsyn sähköposteihin ja muihin palvelintietoihin.

Mitä eroja on Exchange Server 2019:n laite- ja käyttäjäkohtaisten CAL-asiakirjojen välillä?

Exchange Server 2019:n Device CAL ei periaatteessa eroa User CAL:stä toiminnallisuuden osalta. Ero on siinä, millaisia etuja kullekin Exchange-palvelimen käyttöoikeustyypille on. Lisäksi on otettava huomioon yrityksen työasemien määrä ja laitteet sekä työnkulku, jolla käyttäjät käyttävät Exchange-palvelinta: joissakin pk-yrityksissä esimerkiksi eri työntekijät käyttävät samaa päätelaitetta vuorotellen Exchange-palvelinta ja soittavat sähköpostiviestejä jne., kun taas toisissa yrityksissä käyttäjät käyttävät Exchange-palvelinta tätä tarkoitusta varten täysin eri päätelaitteilla.

Laitteen, jolla on lupa käyttää Windows-sivustoa Device CAL: n avulla, voidaan katsoa olevan minkä tahansa sellaisen työntekijän käytössä, jolla on lupa käyttää Exchange-palveluja. Jos lisensoitu päätelaite on mobiili, esim. kannettava tietokone tai tabletti, käyttäjä voi käyttää Exchange-palvelinta myös paikallisesti itsenäisesti - esim. tien päällä tai kotonaOffice - Internet-yhteyden kautta. Device CAL tarjoaa siis myös mobiilikäyttöön liittyviä vaihtoehtoja.

Johtopäätökset laite CAL:ista

Se, minkä tyyppiset Exchange Server 2019 -palvelimen asiakaskäyttölisenssit tarjoavat yritykselle enemmän etuja, voi siis vaihdella tapauskohtaisesti. Exchange Server -palvelinta viestintään käyttävien työntekijöiden lukumäärän lisäksi olisi tarkasteltava myös olemassa olevien päätelaitteiden kautta tapahtuvan pääsyn vallitsevaa tyyppiä: Jos useat työntekijät jakavat säännöllisesti tietyn päätelaitteen - olipa se sitten mobiili tai erillinen - ja käyttävät sitä vuorotellen Exchange-palvelimen käyttöön esimerkiksi vuorotyössä, Device CAL tarjoaa enemmän etuja.

Onko lisensointi Exchange Server 2019:n Device CAL: ien kanssa edullisempaa kuin User CAL:ien kanssa, koska silloin tarvitaan vähemmän lisenssejä, mikä johtuu tyypillisestä yrityksen työnkulusta. Sen vuoksi sen tietämyksen pitäisi olla perustana CAL:n valinnassa, kun ostetaan käytettyjä asiakaskäyttölisenssejä Exchange Server 2019: ään.

Laite CAL:t Microsoft Exchange Server 2019:lle saatavana Wiresoftin verkkokaupasta yhdellä lisenssillä

Exchange Server 2019:n laite CAL:t ovat saatavilla Wiresoftin verkkokaupasta jo yhdellä asiakaslisenssillä - Microsoftin volyymilisenssivaatimuksia ei silloin enää sovelleta. Samalla niiden luokittelu "käytetyiksi" ei aiheuta mitään haittaa niiden käytettävyydelle - ei ainoastaan siksi, että ohjelmistot eivät periaatteessa voi kulua loppuun.

Tietoa Device CALs for Exchange Server 2019 -laitteen alkuperästä Wiresoftin käytettynä ohjelmistona

Kaikki Wiresoftin tarjoamat Exchange Server 2019:n Device CAL-lisenssit ovat alkuperäisiä lisenssejä, koska niitä tarjotaan myös Microsoftin lisensointiohjelmassa; Wiresoftin CAL-lisenssit sen sijaan ovat entisiä osia Exchange Server 2019:n Device-volyymilisenssistä, jonka edellinen omistaja, yritys, on ostanut. Jälkimmäinen myi yksittäiset Device-käyttöoikeudet tai koko Device-volyymilisenssin edelleen Wiresoftille ja volyymilisenssit purettiin yksittäisiksi lisensseiksi. Nämä Device CAL -ohjelmistot merkitään siis käytetyiksi ohjelmistoiksi. Vaikka ne merkitään käytetyiksi lisensseiksi, niitä voidaan kuitenkin käyttää Exchange Server 2019 -käyttöön uuden lisenssin tavoin, sillä ne eivät eroa niistä toiminnallisuuden tai käyttöajan rajoitusten osalta.

Exchange Server 2019:n laite CAL:t käytettynä ohjelmistona tarjoavat ostajan tietoturvan

Käytettyinä ohjelmistoina tarjottavat Device CAL:t Exchange Server 2019: lle eivät ainoastaan tarjoa Wiresoftin asiakkaille edullista vaihtoehtoa Exchange Serverin lisensointiin, vaan niiden käyttö on myös turvallista ja laillista! Wiresoft Device CALs for Microsoft Exchange Server 2019 tarjoaa sinulle asiakkaana myös tavanomaisen ostajan turvallisuuden, sillä se voidaan ladata heti oston jälkeen, mukaan lukien lisenssin välitön aktivointi tilavuuslisenssiavaimella.

Onko Exchange Server 2019:n käytettyjen Device CAL:ien ostaminen tai käyttäminen laillista?

Wiresoftilta ostettavat Exchange Server 2019:n Device CAL: t, mutta myös kaikki muut tarjotut asiakaskäyttölisenssit ovat peräisin yritysten lisenssivarastoista. Näin ollen jokainen CAL:ien myynti ja osto perustuu voimassa olevaan oikeuskäytäntöön, joka nimenomaisesti sallii kaupankäynnin Microsoftin käytetyillä lisensseillä ja joka on lisäksi vahvistettu selvästi yhä uudelleen useissa oikeuden päätöksissä.

Näin ollen sinulla asiakkaana on oikeusturva, kun ostat käytettyjä Device CAL:eja Exchange Server 2019 -palvelimelle ja kun käytät niitä, sillä Wiresoft tai sinä ostajana ja käyttäjänä et riko mitään oikeudellisia säännöksiä näin tehdessäsi.

Toinen etu: Wiresoftin käytetyt ohjelmistot ovat myös tilintarkastuksen kestäviä, koska kaikki aiemmat ostajat ovat täysin todistettavissa!

Yhteenveto: Etusi, kun ostat Device CAL:t Exchange Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Wiresoftilta

Wiresoftin käytetyt ohjelmistot Device CALs for Exchange Server 2019 -palvelimelle tarjoavat sinulle edullisen vaihtoehdon monien muiden ohjelmistotoimittajien tavanomaisiin tarjouksiin verrattuna - tämä koskee myös muita käyttöoikeuksia.

Lisäksi hankittavien Device CAL:ien vähimmäismäärää ei ole rajoitettu, joten lisensointi voi olla räätälöityä ja joustavaa - eikä jäykän liukuvan asteikon mukaista. Wiresoft-asiakkaat voivat myös vähentää Exchange Serverin käyttöoikeuksien lisensointikustannuksia palvelinpalveluiden todellisen käytön mukaan.

Exchange Server 2019: n käytettyjen laitekäyttöoikeuksien lisäksi Wiresoft Software Shopista löydät myös User CAL:t sekä vastaavat asiakaskäyttöoikeudet MS Exchange Serverin nykyisille esiversioille, sekä ohjelmistolisenssit muille Microsoftin palvelinohjelmistoille, mukaan lukien tarvittavat käyttöoikeudet. Näin voit täydentää muiden liiketoiminta-alueiden ohjelmistovarastoasi Wiresoftin käytetyillä lisensseillä, jolloin vältyt uusien laitteistojen lisäkustannuksilta sekä yhteensopivuusongelmilta, joita epäyhtenäisten ohjelmistoversioiden käyttö voi aiheuttaa.

Laite CAL:ien ja palvelinlisenssien lisäksi löydät Wiresoft Software Shopista myös muita Microsoft-ohjelmistoja - kaikilla käytettyjen ohjelmistojen tarjoamilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää MS Exchange Server 2019:n tai minkä tahansa muun Microsoft-tuotteen Device CAL:ista, voit käyttää asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat