Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10449
 • D87-07606
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
270,90 € * 299,90 € * (9,67% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Microsoft Visio 2021 on uusin versio ammattikäyttöön tarkoitetusta ohjelmistosta, jolla voidaan visualisoida monenlaisia prosesseja ja kaavioita - sekä liike-elämän että tekniikan jne. aloilla. Erityisesti Visio 2021 Professionalin sisältämien uusien työkalujen ja lomakkeiden avulla voidaan esittää aiempaa selkeämmin myös monimutkaisempia asioita tai tietokokonaisuuksia. Myös MS Office -ohjelmista tuttu intuitiivinen työpöytäliittymä, joka on päivitetty uuteen versioon, tekee Visio 2021:n käytön aloittamisesta erityisen helppoa: uudetkin käyttäjät löytävät nopeasti perille ja voivat heti käyttää työkaluja ja ominaisuuksia, joilla he voivat muuntaa tietoja ja ideoita projekteistaan informatiivisiksi kaavioiksi ja esityksiksi. Visio 2021 Professionalia voi käyttää myös kosketusta tukevilla laitteilla - sekä digitaalisella kynällä että sormella.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"

Visio 2021 Professional - uusin versio Microsoftin monipuolisesta visualisointiohjelmistosta

Microsoft Visio 2021 on uusin versio ammattikäyttöön tarkoitetusta ohjelmistosta, jolla voidaan visualisoida monenlaisia prosesseja ja kaavioita - sekä liike-elämän että tekniikan aloilla jne.; erityisesti Visio 2021 Professionalin sisältämien uusien työkalujen ja lomakkeiden avulla voidaan esittää aiempaa selkeämmin myös monimutkaisempia asioita tai tietokokonaisuuksia.

MS Office -ohjelmista tuttu intuitiivinen työpöytäliittymä, joka on päivitetty uuteen versioon, tekee Visio 2021:n käytön aloittamisesta erityisen helppoa: uudetkin käyttäjät löytävät nopeasti tiensä ja voivat heti käyttää työkaluja ja ominaisuuksia, joilla he voivat muuntaa tietoja ja ideoita projektiensa informatiivisiksi kaavioiksi ja esityksiksi. Visio 2021 Professionalia voi käyttää myös kosketusnäyttöä tukevilla laitteilla - sekä digitaalisella kynällä että sormella.

MS Visio 2021 Professional sisältää myös uusia muotoja - yksityiskohtaisten työnkulkujen kuvausten ja organisaatiokaavioiden luomiseen, mutta sitä voidaan käyttää myös erilaisten teknisten järjestelmien ja niiden prosessien esittämiseen - muun muassa UML-rakennekaaviot ovat käytettävissä luokkien ja rajapintojen mallintamiseen sekä DWG-tiedostot, jotka on helppo tuoda AutoCADista. Kun käytetään Microsoft Azure Active Directorya tai Exchange Serveriä, tietoja voidaan tuoda myös Excelistä suoraan muotoihin.

On jo tiedossa, että MS Visio 2021 -versioiden sekä muiden uusien Microsoft-sovellusten hintoja korotetaan! Wiresoft tarjoaa jo tätä Microsoft Visio 2021 Professional Editionia käytettynä ohjelmistona yksittäisenä lisenssinä ostoversiona - ja huomattavasti edullisempaan hintaan - ota yhteyttä tiimiimme ja selvitä heti, milloin se on ladattavissa.

Tutustu kaikkiin muihin Wiresoft Software -verkkokaupassa saatavilla oleviin Microsoftin sovelluksiin käytettynä ohjelmistona, joita voit myös ostaa alennettuun hintaan, esimerkiksi Visio 2021 Professionalin kanssa yhteensopiviin ohjelmiin. Seuraavassa yleiskatsauksessa on tietoja tähän mennessä tunnetuista uudistuksista ja optimoinneista sekä uuden MS Visio 2021 Professional Editionin klassisista ominaisuuksista.

Toistaiseksi tiedossa: Nämä ovat Visio 2021 Professional Editionin uudistukset

MS Visio 2021 Professional Editionin toiminnallinen laajuus ostolisenssinä on samanlainen kuin Visio Online Plan 2:n. Microsoft ilmoitti myös seuraavat tiedot: Työpöytänäkymää on nykyaikaistettu, mukaan lukien uudet päivitetyt välilehdet nauhassa. Visio 2021 Professional sisältää luonnollisesti myös päivityksiä muotoihin, malleihin ja tyyleihin, mukaan lukien parannettu tuki tiimityölle: useat ihmiset voivat työskennellä samanaikaisesti yhden kaavion parissa, joka voidaan myös linkittää tietoihin. Visio Professional 2021 tarjoaa myös laajat mahdollisuudet tietojen käyttöoikeuksien hallintaan, esimerkiksi tietovuotojen estämiseksi. Lisäksi Visio 2021 Professional tarjoaa:

 • Uudet mallit, jotka auttavat käyttäjiä luomaan Azure-kaavioita muun muassa verkkotopologioita, virtuaalitietokoneiden konfigurointia ja monia muita toimintoja varten.
 • Amazon Web Services (AWS) -palveluiden uusien infrastruktuurimuotojen myötä vastaavia malleja voidaan nyt käyttää myös kaavioissa.
 • Visio-kuvauksissa voidaan käyttää enemmän rikkaampaa mediasisältöä, kuten arkistokuvien, kuvakkeiden ja muiden kuvien kuratoitua kirjastoa.
 • Uusia muotoja työpaikkojen suunnittelua varten, joissa otetaan huomioon nykyiset tilaväliä koskevat ohjeet. Mukana on myös uusia muotoja rikospaikkojen visualisointiin sekä mobiilisovellusten rautalankakaaviot.

Käytä MS Visio 2021:n laajaa kaaviovalikoimaa tai luo omia kaavioita

Visio 2021 Professional tarjoaa laajan kokoelman Visio-kaavioita, joilla voidaan esittää kaikki mahdolliset alueet. Jotta oikean kaavion löytäminen olisi helppoa, ne on järjestetty selkeästi niin sanottujen mallien mukaan, jotka sitten sisältävät yksittäiset muodot. Käyttäjä voi täydentää näitä muotoja tekstillä - joko lisäämällä tekstiä automaattisesti kirjoitettaessa tai linkittämällä Excel-taulukkoon tai Exchange-tietokantaan: kun käytetään MS SharePoint- tai OneDrive-palveluja, nämä voidaan myös tuoda niiden kautta. Monet integroidut muodot ovat teollisuusstandardien mukaisia, eli ne sisältävät sitovia tietoja jatkokäyttöä varten.

Visio 2021 Professional sisältää yli 600 muotoa, joista noin 400 on "älykkäitä" muotoja, jotka automaattisesti muokkaavat niihin liittyviä metatietoja, kun niitä päivitetään. Voit myös luoda omia muotoja Visio 2021 Professionalissa ja tallentaa ne päämuotona, jotta ne ovat käytettävissäsi seuraavan kerran, kun käytät niitä.

Erityisesti Visio 2021 Professional tarjoaa käyttäjille koko joukon lisädiagrammeja, jotka ovat todennäköisesti saatavilla vain tässä versiossa:

 • UML-kaaviot: Visio 2021 Professionaliin integroituja UML-työkaluja voidaan käyttää myös viestintä-, komponentti- ja käyttöönottokaavioiden luomiseen, joilla visualisoidaan suhteet ja komponentit, kuten portit ja rajapinnat. Graafinen mallinnuskieli UML (Unified Modelling Language) kehitettiin erityisesti esimerkiksi ohjelmistokomponenttien visualisointiin ja dokumentointiin sekä eritelmien ja suunnitelmien laatimiseen: UML-luokkakaaviot esittävät staattisia näkymiä, mukaan lukien järjestelmän objektien väliset suhteet, kun taas UML-komponenttikaavioita käytetään havainnollistamaan toisiinsa liittyvien komponenttien suhteita sekä koodin rakennetta. Lisäksi mukana on UML-käyttöönottokaavioita laitteisto- ja ohjelmistokokoonpanojen esittämistä varten sekä UML-sekvenssikaavioita toimijoiden tai objektien välisen vuorovaikutuksen visualisoimiseksi.
 • Tietokannan merkintäkaaviot: Näitä kutsutaan myös nimellä Entiteettisuhdemalli (ER-malli tai ERM), ja niiden avulla voidaan luoda graafinen malli tietokannasta.

Muita kaaviotyyppejä MS Visio 2021 Professionalissa

Visio 2021 Professional tarjoaa jälleen monia erityyppisiä kaavioita ja ominaisuuksia sekä tuen uusille tiedostotyypeille. Lisäksi käytännönläheiset aloituskaaviot tarjoavat nopeamman perehdytyksen Visio-ohjelmistoon aivoriihen, organisaatiokaavioiden ja SDL:n (Specification and Description Language) alueilla, joita käytetään erityisen usein virtauskaavioiden, työnkulkujen ja aikataulujen visualisoinnissa, sekä käytännön vinkkejä erityisesti aloittelijoille niiden luomisessa.

Visio 2021 Professionalin sisältämiä muotoja voidaan myös muokata luovasti eri työkaluilla: Voit valita sävyjä ja läpinäkyvyyksiä, varjo-, hehku-, peili- ja 3D-efektejä sekä monia muita mahdollisuuksia.

Visio 2021 tarjoaa myös optimoidun tuen AutoCAD-tiedostoille, joten myös DWG- tai DXF-tiedostoja voidaan tuoda ja skaalata, mukaan lukien viiveetön muotojen päällekkäisyys. AutoCAD-objektit, kuten rakennus- ja pohjapiirustukset, voidaan muuntaa Visio-muodoksi ja täydentää sitten muilla Visio-muodoilla.

Yleiskatsaus Visio 2021 Professional Editionin kaaviotyyppeihin

Esimerkiksi Visio 2021 Professional -ohjelmassa seuraavat usein käytetyt kaaviotyypit tai -muodot ovat saatavilla useina muunnelmina:

 • Virtauskaavioilla visualisoidaan liiketoimintaprosessien tai teknisten menettelyjen yksittäisiä vaiheita, mukaan lukien Swimlane-kaaviot, poikkitoiminnalliset virtauskaaviot (IDEF0-kaaviot ja BPMN-kaaviot) ja liiketoimintaprosessikaaviot - näitä käytetään muun muassa liiketoimintainformatiikassa tai prosessinhallinnassa selittämään monimutkaisia toimintaprosesseja. Tiettyjen näkökohtien havainnollistamiseen käytetään myös pivot-kaavioita, aikajanakaavioita ja 3D-palkkikaavioita.
 • Prosessivirtakaavioita käytetään teknisellä alalla kemiallisten ja teollisten prosessien ja laitosten visualisointiin
 • IT-kaavioita käytetään esimerkiksi aktiivisten hakemistojen ja tietokantojen yhteydessä.
 • Organisaatiokaaviot, sekvenssikaaviot, toiminta- ja tilakaaviot selventävät organisaatioiden sisäisiä rakenteita sekä vuorovaikutukseen osallistuvia tahoja tai myös esineiden elinkaarta.
 • Käyttötapauskaaviot ja viestintäkaaviot puolestaan havainnollistavat vuorovaikutusta ja liiketoimintaprojektien eri vaiheita.
 • Pohjapiirustukset ja rakennussuunnitelmat auttavat yrityksen tilasuunnittelussa visualisoimaan tilojen käyttöä, ja IEEE:n mukaisia teknisiä esityksiä on saatavilla myös talotekniikkaa varten.
 • Wireframe-kaavioita käytetään sovelluskehityksessä esimerkiksi käyttöliittymän sekä yksittäisten toimintojen ja sisällön selventämiseen.

Laitteistovaatimukset Microsoft Visio 2021 Professionalin käyttöä varten

MS Visio 2021 Professional Edition -version odotetaan olevan jälleen saatavilla sekä 32- että 64-bittisenä versiona, ja sitä voidaan käyttää vain yhdessä Windows 10:n tai Windows Server 2019:n kanssa. Lisätietoja saat suoraan Wiresoft-tiimiltä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa. Lisätietoja yksittäisistä vähimmäisvaatimuksista on seuraavassa yleiskatsauksessa:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 10, Windows Server 2019
 • Prosessori: 1,6 GHz, kaksiytiminen
 • Työmuisti: 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen) tai 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen)
 • Kiintolevytila: 4,0 GB
 • Näytön/näytön resoluutio: 1 280 x 768
 • Grafiikka: DirectX 10 -näytönohjain grafiikkalaitteiston nopeuttamiseksi
 • Vaatii oletettavasti Microsoft OneDrive-, OneDrive for Business- tai SharePoint-tilin, jotta Visio-tiedostojen pilvipohjaisen käytön ominaisuuksia voidaan käyttää

Osta Microsoft Visio 2021 Professional käytettynä Wiresoft Software Shopista

Nykyinen MS Visio 2021 Professional Edition on jo saatavilla Wiresoft Software Shopissa käytettynä yksittäisenä lisenssinä - ja se on saatavilla virallisen julkaisupäivän jälkeen. Käytettyjen ohjelmistojen hinta on alhaisempi kuin vastaavien uusien ohjelmistojen hinta. Hyödy näistä eduista, kun ostat käytetyn Microsoft Visio 2021 Professional -ohjelmiston Wiresoftilta:

 • Kun ostat MS Visio 2021 Professionalin Wiresoftilta, saat yhden lisenssin, jonka eräs eurooppalainen yritys on aiemmin ostanut ja myynyt eteenpäin. Jälleenmyynnin yhteydessä tarjottu MS Visio 2021 Professional -lisenssi merkitään käytetyksi ilman, että "käytetty" tarkoittaa mitään rajoituksia tämän ohjelmiston toiminnallisuudessa tai sitä, että lisenssi on jo käytetty.
 • Tämä MS Visio 2021 Professional sekä muut Wiresoftin myyntiin tarjoamat käytetyt Microsoft-lisenssit eivät ole rajoitetun käytön tai määräaikaisia testiversioita, eivätkä ne sisällä jo aktivoitua lisenssiavainta, vaan ainoastaan sinulle oston jälkeen valtuutetun ohjelmistotuotteen.
 • Jos alkuperäinen ostaja on asentanut ja aktivoinut tämän Microsoft Visio 2021 Professional -ohjelmiston, tämä on poistettu Wiresoftille tapahtuneen myynnin yhteydessä, joten kyseinen ohjelmistolisenssi on jälleen 100-prosenttisesti vapaasti käytettävissä.
 • Käytetyn Microsoft Visio 2021 Professional -ohjelmiston jälleenmyynnin oikeusperusteena on sovellettava laki, joka sallii tämän ohjelmiston myynnin ja oston sekä käytön.
 • Olemme myös testanneet kaikki Wiresoftin ostamat ja jälleenmyytäväksi tarjotut käytetyt lisenssit ennen myyntiä niiden täydellisen käyttökelpoisuuden varmistamiseksi.
 • MS Visio 2021 Professional -sovellus on heti oston jälkeen käytettävissäsi sähköisen ohjelmistotoimituksen (Electronic Software Delivery, ESD) kautta.
 • Kun ostat lisenssin Wiresoftilta, voit siis olla varma, että ostat ja käytät laillista ja alkuperäistä Microsoftin Visio 2021 Professional Edition -tuotetta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä Microsoft Visio 2021 Professionalin käytetyn lisenssin ostamisesta käytettynä ohjelmistona tai muusta MS Visio 2021:n versiosta sekä vanhemmista MS Visio -versioista tai muista Microsoft-ohjelmistoista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat