Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT ACCESS 2021

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10490
 • 077-03499
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
85,90 € * 94,90 € * (9,48% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Microsoft Access 2021 on tehokas tietokantojen hallintajärjestelmä, jolla voidaan luoda ja hallita monimutkaisia tietokantoja yksilöllisten vaatimusten mukaan. Tietolähteinä voidaan käyttää paitsi , XML- ja dBASE-tiedostoja myös PDF-asiakirjojen ja sähköpostien sisältöä. Nämä tuodaan vastaavilla lomakkeilla, minkä jälkeen makrojen ja suodattimien avulla määritellyt tehtävät arvioivat ne. MS pystyy käsittelemään myös suuria lukujonoja, jotka ovat yleisiä ammatillisissa laskutoimituksissa. 2021 ilmoittaa käyttäjälle kaikki tärkeät yksityiskohdat yksilöllisesti määritettävillä raporteilla, jolloin käyttäjä pysyy aina ajan tasalla, olipa kyse sitten liiketoiminnasta tai yksityisistä syistä. Excel Access Access

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT ACCESS 2021"

MS Access 2021 itsenäinen ohjelma

Microsoft Access 2021 on tehokas tietokantojen hallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan luoda ja hallita monimutkaisia tietokantoja yksilöllisten vaatimusten mukaan. Tietolähteinä voidaan käyttää Excel-, XML- ja dBASE-tiedostojen lisäksi myös PDF-asiakirjojen ja sähköpostien sisältöä. Nämä tuodaan vastaavilla lomakkeilla, minkä jälkeen ne arvioidaan makrojen ja suodattimien avulla määritellyillä tehtävillä. MS Access pystyy käsittelemään myös suuria lukujonoja, jotka ovat yleisiä ammatillisissa laskutoimituksissa. Access 2021 myös tiedottaa käyttäjälle kaikista tärkeistä yksityiskohdista yksilöllisesti konfiguroitavilla raporteilla, jolloin käyttäjä pysyy aina ajan tasalla, olipa kyse sitten liiketoiminnasta tai yksityisistä syistä.

Tietokannan yhteistoiminnallista työskentelyä varten Access 2021 tarjoaa myös kattavan yksilöllisten käyttöoikeuksien hallinnan sekä näkymää että sen käyttöä varten. Tämä mahdollisti tehokkaan projektityön. Paikallisen tallennuksen lisäksi on myös mahdollista tallentaa tiedot keskitetysti ja samalla turvallisesti pilvipalveluun, jolloin ne ovat saatavilla verkon kautta.

Ohjelma Microsoft Access 2021 on tavallisesti kiinteä osa Office-pakettia, eikä sitä siksi ole saatavana erikseen - Wiresoftilta voit kuitenkin ostaa sen erillisenä ohjelmana erityisen edulliseen hintaan.

Innovaatiot pääsyssä 2021

Kun ostat Access 2021:n, saat tämän kattavan toimisto-ohjelman nykyisen version, jossa on monia parannuksia yksityiskohtiin sekä täysin uusia toimintoja tavanomaisten ominaisuuksien lisäksi.

Access-tietojen visualisointi uusilla kaaviotyypeillä

Osoitteessa Access 2021 on käytettävissä 11 uutta kaaviotyyppiä tietojen visualisointiin lomakkeissa ja raporteissa. Yksittäisiä kenttiä voidaan myös helposti mukauttaa kaavion mittoihin, ja muutokset näkyvät välittömästi esikatselussa. On myös mahdollista luoda vuorovaikutteisia kaavioita esimerkiksi valitsemalla eri luokkakenttä lomakkeessa tai raporttisuodattimessa. Muun muassa seuraavat kaaviotyypit ovat valittavissa osoitteessa Access 2021 :

 • Viivakaavio: Tämä tyyppi näyttää kaikki luokat tasaisesti jakautuneina vaakasuoralla x-akselilla ja kaikki arvot pystysuoralla y-akselilla.
 • Pylväsdiagrammi: Tässä näytetään luokat vaaka-akselilla (x-akseli tai ominaisuusakseli) ja arvot pystyakselilla (y-akseli tai ominaisuusarvot).
 • Pylväsdiagrammi: Tässä kategoriat on järjestetty y-akselia pitkin tai arvot x-akselia pitkin, ja dimensioiden "akseli" ja "arvot" sijainti on käänteinen.
 • Piirakkakaavio: Tämä kaaviotyyppi näyttää luokat ympyrän yksittäisinä segmentteinä ja tietoarvot prosentteina kokonaisarvosta (koko ympyrä).
 • Yhdistelmäkaavio: Tässä yhdistetään kaksi tai useampia kaaviotyyppejä eri tietojen välisten suhteiden visualisoimiseksi, esimerkiksi pylväskaavio ja viivakaavio.

Tuki tietotyypille "Big Number" (BIGINT)

Tietotyypin BIGINT - "Big Number" - avulla on nyt mahdollista laskea suuria lukuja. Se tallentaa ei-monetaarisen numeerisen arvon, joka lisätään Access-taulukkoon kenttänä tai tuodaan linkittämällä se vastaavan tyyppiseen tietokantaan (esim. SQL-palvelimeen). Kahdeksan tavun tietotyyppi "Big Number" tarjoaa paljon laajemman laskenta-alueen (-2^63 - 2^63-1) kuin neljän tavun tietotyyppi "Number" (-2^31 - 2^31-1). On syytä huomata, että BIGINT-tietotyypin käyttöönotto estää Access-tietokannan yhteensopivuuden aiempien Access-versioiden kanssa.

Yksinkertainen lajittelu omaisuuden arkkien

Aiemmin tietyn ominaisuuden löytäminen ominaisuustiedoston monien muiden ominaisuuksien joukosta oli usein ongelmallista, varsinkin kun ne sisältyivät lomakkeisiin ja raportteihin, jotka olivat jakautuneet useille välilehdille. Osoitteessa Access 2021 kaikki kiinteistöt voidaan nyt näyttää aakkosjärjestyksessä napsauttamalla lajittelutoimintoa, jolloin haku on erityisen helppoa ja nopeaa. Toisella napsautuksella kaikki ominaisuudet näytetään jälleen oletusasetuksilla.

Uusi ominaisuus "Nimityksen nimi" ohjaimissa

Ominaisuus "Nimitysnimi", joka on nyt saatavilla Access 2021:ssä, helpottaa huomattavasti ohjaimen nimen syöttämistä, jotta sille voidaan määrittää nimitysohjain. Mahdollisuus liittää nimitysnimi ohjaimiin parantaa myös saavutettavuutta, koska avustavat teknologiat voivat nyt tunnistaa ja määrittää ne.

Optimoitu ODBC-yhteyden toistaminen

Microsoft Access -tietokannan ja ulkoisen tietolähteen, kuten Microsoft SQL Serverin, väliset yhteydet, jotka on muodostettu käyttämällä ODBC-protokollaa (Open Database Connectivity), voitiin aiemmin muodostaa uudelleen vain, jos Access-tietokanta keskeytettiin, koska Accessin vanhemmat versiot eivät yrittäneet muodostaa uudelleen poistettua yhteyttä ulkoiseen tietolähteeseen.

Access 2021 tarjoaa tähän parannetun ratkaisun, jossa ensin näytetään virheilmoitus ja kuvaus virheestä. Access yrittää sitten automaattisesti muodostaa yhteyden tietolähteeseen uudelleen heti, kun suoritetaan toiminto, joka käyttää uudelleen ODBC-yhteyttä edellyttäviä tietoja tai objekteja. Näin ollen Accessin sulkeminen ja avaaminen uudelleen ei ole enää ehdottoman välttämätöntä.

Esteettömyyden parantaminen Access 2021 -ohjelmassa

Uudessa versiossa on myös parannettu merkittävästi Access -palvelun saavutettavuutta, jotta mahdollisimman monet käyttäjät voisivat käyttää sitä. Monet näistä parannuksista tehtiin optimoimalla yksityiskohtaisesti yksittäisiä Accessin toimintoja, mutta myös yleisempiä ominaisuuksia, jotta työskentely Accessin kanssa olisi mahdollisimman tehokasta, erityisesti parantamalla puheentulostusta ja optimoimalla avustavan teknologian integrointia.

Puheentuoton toimintojen optimointi

Puheentulostus tunnistaa nyt lomakkeissa, raporteissa ja tietolomakkeissa käytettävät lisäohjaimet:

 • Sarakkeiden nimien lukemista taulukoissa sekä kysely- ja lomaketiedostoissa puheentulostuksen avulla on yksinkertaistettu.
 • Myös hakukenttien ja yhdistelmäruutujen laajennettu tai supistettu tila tunnistetaan ja voidaan siten lukea.
 • Vaikka sarakkeita olisi useita, rivit "hakukenttä" tai "yhdistelmäkenttä" voidaan nyt tunnistaa ja lukea.
 • Valintaikkunassa tunnistetaan ja luetaan nyt sellaisten valintaryhmien nimet, joiden tila on "valittu" tai "poistettu käytöstä".
 • Tietolomakkeessa voidaan myös tunnistaa ja lukea sarakkeen suodattimen nuolisymboli.
 • Tietyn lomakeosion hallintalaitteiden kommentointitoimintoa on parannettu.
 • Skannaustilassa navigointia napsauttamalla vasemmalle tai oikealle valintapainikkeen kohdalle on parannettu; välilyöntiä painamalla se vaihtuu.

Parannuksia Access 2021:n "Korkea kontrasti" -tilan käytössä

 • "Suodata"-painike näkyy tietueen tai lomakkeen navigointipalkissa.
 • Tallennetut tuodut tiedot näkyvät "Ulkoiset tiedot" -välilehdellä "Hallitse datatehtäviä" -valintaikkunassa.
 • Sarakeotsikot ja komentopainikkeet näkyvät nyt tietolehdissä.

Muut esteettömyyden parannukset Access 2021 -ohjelmassa

Pikanäppäinten käyttö Access-tietokantojen kanssa työskenneltäessä ei ainoastaan auta työskentelemään tehokkaammin. Erityisesti käyttäjille, joiden näkökyky tai liikuntakyky on rajoittunut, ne ovat suuri apu ja korvaamaton vaihtoehto hiirellä työskentelylle. Yksittäisten toimintojen suorittamistaAccess 2021 -ohjelmassa on parannettu entisestään käyttämällä uusia pikanäppäimiä:

 • Näppäinyhdistelmä alt + H luo taulukon.
 • Napsauttamalla Q-painiketta voit avata taulukon sarakkeen suodattimen.
 • Näppäinyhdistelmä FD avaa "Etsi ja korvaa" -valintaikkunan.
 • Napsauttamalla näppäinyhdistelmää shift + F6 voit selata kaikkia osioita ponnahdusikkunassa.
 • Uuden arvoluetteloelementin muokkaaminen on helpompaa: Tätä varten ohjatussa hakuohjelmassa luodaan kolme erilaista luettelotyyppiä, joista voit valita: hakukenttä, arvoluettelokenttä tai moniarvokenttä.
 • Näppäinyhdistelmä ctrl + E avaa "Muokkaa luettelon kohteita" -valintaikkunan.

dBASE-tiedostoja tuetaan jälleen

Access 2021 tukee jälleen .dbf-tyyppisiä tiedostoja, ja ne voidaan nyt tuoda uudelleen, linkittää tai viedä.

Parannukset "Kerro minulle" -ohjattuun toimintoon

Access 2021 tarjoaa myös mahdollisuuden saada ehdotuksia Accessista tiettyjä tehtäviä tai kyselyjä varten. Kirjoittamalla asianmukaiset termit ylälaidan "Kerro minulle" -kenttään, saat näkyviin vastaavat vaihtoehdot. Yksinkertaisiin kysymyksiin vastataan suoraan ikkunassa; monimutkaisemmissa kysymyksissä "Kerro minulle" ehdottaa hakusanaa parhaiten vastaavia apuja.

Access 2021:n järjestelmävaatimukset

Access 2021 on saatavana sekä 32-bittisenä että 64-bittisenä versiona. Tämän vuoksi yksittäiset laitteistovaatimukset voivat vaihdella.

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 tai Windows Server 2022
 • Prosessori: vähintään 1,6 GHz tai nopeampi
 • RAM-muisti: vähintään 4 GB RAM-muistia
 • Kiintolevy: vähintään 4 Gt vapaata tilaa
 • Grafiikka: vähintään 1280 x 768, DirectX 9 tai uudempi, WDDM 2.0 tai uudempi Windows 10 -käyttöjärjestelmää varten

Osta Access 2021 erillisenä toimisto-ohjelmana edullisesti Wiresoftilta

MS Access on yleensä kiinteä osa Microsoft Office -ohjelmistopaketteja, eikä sitä siksi ole helposti saatavilla erikseen ostettavana versiona. Wiresoftilta voit ostaa MS Access 2021:n myös itsenäisenä ohjelmana - toisin kuin monet muut ohjelmistokauppiaat - ja vieläpä erityisen edullisesti!

Toinen suuri etusi: Ostaessasi tämän yhden käyttäjän lisenssin sinun ei tarvitse sitoutua pitkäaikaiseen ja yleensä kalliiseen tilausvelvoitteeseen, eikä sinun tarvitse hyväksyä käytön aikarajoitusta. Siksi kannattaa ehdottomasti ostaa Access 2021 Wiresoftilta yhtenä ohjelmana, sillä sinun ei tarvitse ladata myöhemmin maksullisia päivityksiä.

Yksittäisen käyttäjän Access-lisenssi sisältää samat toiminnot kuin Office Suite 2021 -pakettiin sisältyvä versio. Tämä tarkoittaa, että pienempien yritysten lisäksi myös freelancerit voivat hyötyä kaikista uuden Access 2021 -järjestelmän eduista - ja samalla säästää rahaa.

Access 2021:n lisäksi voit ostaa Wiresoft Software Shopista edullisesti paitsi sen vanhempia aiempia versioita myös monia muita Microsoft-ohjelmistolisenssejä. Nämä ovat aina alkuperäisiä Microsoftin tuotteita. Ne olivat yleensä osa yrityksen myöntämää volyymilisenssiä tai niiden käyttöoikeudet vapautettiin jälleenmyynnin yhteydessä. Tämä ei kuitenkaan rajoita niiden käyttökelpoisuutta, eikä ostaja joudu oikeudellisesti harmaalle alueelle. Tämä johtuu siitä, että kun Wiresoft osti ohjelmiston, aiemmin asennettu ohjelmisto ja lisenssi poistettiin, joten se on jälleen vapaa ja uusi käyttäjä voi käyttää sitä. Hyvämaineisena ohjelmistojälleenmyyjänä Wiresoft tarjoaa kaikki Microsoft-tuotteet yksinomaan puhtaina täysversioina, joita voi siis käyttää rajoittamattoman ajan ja 100-prosenttisesti.

Jos sinulla on kysyttävääosoitteesta Access 2021 tai jostain muusta Office-ohjelmasta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta ja hyödynnä asiantuntijaneuvojamme.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT ACCESS 2021"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT ACCESS 2021"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat