Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10446
 • 076-05905
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
293,90 € * 325,90 € * (9,82% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Project 2021 Standard on uusin versio Microsoftin monipuolisesta projektinhallintaohjelmistosta, joka on suunniteltu ensisijaisesti pk-yrityksille ja itsenäisille ammatinharjoittajille liiketoimintaprojektien suunnitteluun, valvontaan ja lopulliseen dokumentointiin. Tätä tarkoitusta varten sovellus tarjoaa kattavat toiminnot, joita tarvitaan kaikkien vaiheiden ja osien eriytettyyn hallintaan. Tätä tarkoitusta varten on myös valittavissa monia tyypillisiä malleja, jotka kuvaavat kaikkia olennaisia prosesseja, joilla on tärkeä rooli kaikkien tehtävien ja vaiheiden hallinnassa, ja joita täydennetään monilla käytännöllisillä ominaisuuksilla, jotka mahdollistavat tehokkaan tavan työskennellä yhden tai useamman projektin parissa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"

MS Project 2021 Standard - projektinhallintaohjelmiston uusin versio ostoversiona

Project 2021 Standard on uusin versio monipuolisesta Microsoftin projektinhallintaohjelmistosta, joka on tarkoitettu ensisijaisesti pk-yrityksille ja itsenäisille ammatinharjoittajille liiketoimintaprojektien suunnitteluun, valvontaan ja dokumentointiin. Tätä varten sovellus tarjoaa kattavat toiminnot, joita tarvitaan kaikkien vaiheiden ja komponenttien eriytettyyn ohjaukseen. Tätä tarkoitusta varten on myös monia tyypillisiä malleja, jotka kuvaavat kaikkia olennaisia prosesseja, joilla on tärkeä rooli kaikkien tehtävien ja vaiheiden hallinnassa, ja joita täydentävät monet käytännön ominaisuudet, jotka mahdollistavat tehokkaan tavan työskennellä yhden tai useamman projektin parissa.

MS Project 2021 Standard Edition täyttää näin ollen kaikki onnistuneen salkun-, riskien- ja asiakirjahallinnan vaatimukset, mukaan lukien resurssien keskitetty hallinnointi ja ajan kirjaaminen. Esiasennetut Gantt-kaaviot, joissa on useita integroituja aikatauluja, muun muassa eri tehtävien suhteiden nopeampaa ymmärtämistä varten, tarjoavat selkeyttä erityisesti monimutkaisissa hankkeissa; tilannekatsauksen raportointia varten ja valmistumisen jälkeen käytettävissä on myös integroituja raportteja, jotka tarjoavat selkeästi olennaiset havainnot ja tiedot viestinnässä muiden osallistujien kanssa.

Mille kohderyhmälle MS Project 2021 Standard kehitettiin?

Microsoft Project 2021:n Standard Edition on kehitetty erityisesti niille käyttäjille, jotka yleensä suunnittelevat itse erilaisia projekteja ja hallinnoivat niitä kaikissa vaiheissa ja yksityiskohdissa, mikä koskee usein itsenäisiä ammatinharjoittajia sekä pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Kuten aiemmat versiot, tämä MS Projectin standardiversio ei tarjoa integroitua synkronointia Microsoft SharePointin tai Project Serverin kanssa, mutta siinä on kaikki tarvittavat toiminnot - mukaan lukien business intelligence -työkalut - projektisuunnittelun ja -hallinnan tyypillisten osa-alueiden hallintaan: projektiaikataulujen luominen, kustannussuunnittelu, tehtävien eriytetty hallinnointi sekä jatkuva ja lopullinen raportointi.

Wiresoft tarjoaa jo Microsoft Project 2021 Standard Editionia käytettynä ohjelmistona yksittäisenä lisenssinä ostoversiona - ja huomattavasti edullisempaan hintaan - ota yhteyttä tiimiimme ja selvitä heti, milloin se on saatavilla sinulle.

Tutustu myös kaikkiin muihin Wiresoft Software -verkkokaupassa saatavilla oleviin Microsoft-sovelluksiin, joita voit ostaa myös alennettuun hintaan tarjottuina käytettynä ohjelmistona, sekä Project 2021 Standardin kanssa yhteensopiviin Microsoft-ohjelmiin, kuten Windows 10. Seuraavassa yleiskatsauksessa kerrotaan uuden MS Project 2021 Standard Editionin tärkeimmistä optimoinneista ja ominaisuuksista.

Mitä MS Project 2021 Standard voi tehdä?

Visuaalisesti Project 2021 Standard tarjoaa jo nyt selkeämmän ja keskittyneemmän työpöytäliittymän, joka erottuu vanhemmista versioista. Myös Office-ohjelmasta tunnetut mallit "värillinen", "tummanharmaa" ja "valkoinen" ovat valinnaisesti saatavilla, ja erityisesti jälkimmäiset mallit mahdollistavat keskittyneen työilmapiirin.

MS Project 2021 Standardissa uudet projektit voidaan luoda muutamalla napsautuksella, jopa kokemattomien käyttäjien toimesta, koska käytettävissä on laaja valikoima tyypillisiä malleja yleisimpiä projektityyppejä varten; ammattilaiset voivat vaihtoehtoisesti käyttää myös neutraalia, tyhjää Gantt-kaaviota. Tiedot ja tehtäväluettelot voidaan helposti tuoda Projectiin Excelistä, Wordista, Outlookista tai PowerPointista siten, että asianmukaiset muotoilut ja ääriviivat säilyvät.

Helpompi projektin luominen Project 2021 Standardissa

Vakiomallien ja tyhjän Gantt-kaavion (pylväsnäkymä) lisäksi Project 2021 Standardissa on käytettävissä monia muita malleja, kuten verkkokaavio (vuokaavio) erityishankkeita varten sekä näkymiä lomakkeina, arkkeina (taulukko) tai käyttötarkoituksesta riippuen (sarakkeet) projektin näyttämiseksi sekä muita laajoja vaihtoehtoja, kuten erilaisia suodattimia, joiden avulla yksittäiset tehtävät ja resurssit, mukaan lukien niiden linkit, sekä toimeksiannot voidaan näyttää selkeästi halutusta näkökulmasta riippuen.

Hankkeen tehtävien jäsentäminen ja yhdistäminen

Project 2021 Standardissa tehtävät voidaan tuoda pylväsdiagrammiin myös tehtävämaskin avulla, joka tukee myös useiden tehtävien samanaikaista lisäämistä, mukaan lukien vastaavien resurssien ja suhteiden määrittäminen. Tehtävät voidaan linkittää toisiinsa esimerkiksi pudotusvalikon kautta, ja tämä vaihtoehto on käytettävissä myös tehtävätaulukon "Tehtävän nimi" -kentässä. Kullekin aika-akselille voidaan määrittää erikseen alku- ja loppupäivät. Aika-akselin palkit voidaan merkitä ja tehtävän edistyminen voidaan näyttää, mikä lisää tehtävien selkeyttä.

Projektin hierarkioiden näyttämiseksi yksittäisille tehtäville voidaan myös antaa positiivinen tai negatiivinen sisennys tabulaattorinäppäimellä; muutokset kohdistuvat sitten automaattisesti kaikkiin tehtäviin, mikä on erityisen tärkeää monimutkaisemmissa projektiaikatauluissa. Projektin yksittäiset tehtävät voidaan myös halutulla tavalla linkittää toisiinsa, jotta ne voidaan näyttää suhteessa toisiinsa. Tätä varten riittää, että valitset sarakkeen "Edeltäjä" vastaavan solun, jolloin kaikki siihen liittyvät tehtävät tulevat näkyviin ja aktivoit sopivan tehtävän.

Muut tärkeät alueet MS Project Standard 2021:ssä

MS Project 2021 Standardissa on myös kaikki hyväksi havaitut ominaisuudet salkunhallintaan sekä resurssien hallintaan ja raporttien luomiseen, joissain tapauksissa lisäoptimoinnein.  

Salkunhoito

Salkunhallinnassa, joka on yksi MS Project 2021 Standardin tärkeimmistä osatekijöistä, kaikki hankkeet kirjataan ja niiden edistymistä seurataan. Tämä tarkoittaa, että projektipäälliköillä on aina yleiskuva nykytilanteesta ja että he voivat reagoida välittömästi, jos projekti ei etene suunnitelmien mukaisesti, esimerkiksi jos tiettyjä tehtäviä ei ole vielä suoritettu aikataulun mukaisesti, kustannukset ovat karkaamassa käsistä tai resursseja ei ole saatavilla tai ne ovat vähissä. Itsenäisen päivityksen ansiosta nykyinen tila voidaan näyttää välittömästi yhdellä napsautuksella.

Power BI -yhteyden ansiosta MS Project 2021 Standard Editionin budjetinhallinnassa on yksityiskohtaiset näyttövaihtoehdot analyysia varten, mukaan lukien parannusehdotukset.

Resurssien hallinta

MS Project 2021 Standardin resurssienhallinta mahdollistaa yksityiskohtaisen, selkeämmän ja siten tehokkaamman resurssien suunnittelun ja hallinnan integroitujen työkalujen ja ominaisuuksien ansiosta. Tässä yhteydessä eri tyypit erotellaan "työvoiman", "materiaalin" ja "kustannusten" mukaan, joita hallitaan keskitetysti resurssipoolin kautta, erityisesti projektien välistä suunnittelua varten, ja jotka osoitetaan tarkasti yksittäisille tehtäville; näin voidaan ottaa huomioon niiden ajallisen saatavuuden rajoitukset sekä kustannusrajat ja välttää työvoiman käyttöön ja ylikuormitukseen liittyvät riskit.

Raportointi MS Project Standardissa 2021

Erityisesti ketterään projektinhallintaan kuuluu olennaisena osana raporttien luominen projektitietojen visualisoimiseksi tiettyihin tarkoituksiin - meneillään olevan projektin tilannekatsauksen havainnollistamiseksi tai tärkeiden oivallusten jakamiseksi muiden kanssa projektin päättymisen jälkeen. Käyttäjät löytävät Project 2021 Standardista valikoiman tyypillisiä raporttimalleja yleisimpiä projektityyppejä varten, joita voidaan parantaa grafiikoilla, kuvilla ja kaavioilla. Project 2007:n kaltaisten formaattien lisäksi projektitiedot voidaan asettaa saataville myös .PDF-, .XPS-, .CSV-, .XML- ja Microsoft Excel -työkirjoina.

Microsoft Project 2021 Standardin laitteistovaatimukset

Microsoft Project 2021 Standardin versioon 2021 on tarkoitus soveltaa seuraavia vähimmäisvaatimuksia; muiden sovellusten tai ohjelmien käytöstä riippuen lisävaatimuksia voidaan joutua harkitsemaan:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Prosessori: vähintään 1,6 GHz, kaksiytiminen (32 tai 64 bittiä)
 • RAM-muisti: 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: 4 GB
 • Näytön resoluutio: 1 280 x 768 pikseliä
 • Näytönohjain: DirectX 10
 • Pilvitiedostojen hallinnan erityistoiminnot saattavat edellyttää OneDrivea, OneDrive for Businessia tai SharePointia

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja Microsoft Project 2021 Standard Editionista, ota yhteyttä Wiresoft-tiimin jäseneen.

Osta Microsoft Project 2021 Standard Wiresoft-ohjelmistokaupasta

Uusi MS Project 2021 Standard Edition on jo saatavilla Wiresoft Software Shopissa käytettynä yksittäisenä lisenssinä - hinta on siis alhaisempi kuin vastaavan uuden ohjelmiston hinta. Kun ostat käytetyn Microsoft Project 2021 Standard -ohjelmiston Wiresoftilta, hyödyt näistä eduista:

 • Käytetyn Microsoft Project -ohjelmiston jälleenmyynnin oikeusperusta on sovellettava laki, joka sallii tämän Project-ohjelmiston myynnin ja oston sekä käytön.
 • Kun ostat Wiresoftilta, saat yhden MS Project 2021 Standard -lisenssin, jonka eräs eurooppalainen yritys on aiemmin ostanut ja myynyt eteenpäin. Jälleenmyynnin yhteydessä tämä MS Project 2021 Standard -lisenssi merkitään käytetyksi ilman, että "käytetty" merkitsee mitään rajoituksia projektiohjelmiston toiminnallisuuteen tai että tätä lisenssiä on todella käytetty.
 • Jos alkuperäinen ostaja oli jo asentanut ja aktivoinut tämän lisenssin tai Microsoft Project Standard -ohjelmiston, se poistettiin jälleen Wiresoftille myynnin yhteydessä, joten kyseinen ohjelmistolisenssi on jälleen 100-prosenttisesti vapaasti käytettävissä.
 • MS Project 2021 Standard sekä muut Wiresoftin myyntiin tarjoamat käytetyt Microsoft-lisenssit eivät ole rajoitetusti käyttökelpoisia tai aikarajoitettuja testiversioita, eivätkä ne sisällä jo aktivoitua lisenssiavainta, vaan kyseessä on oston jälkeen vain itsellesi hyväksytty ohjelmistotuote.
 • Olemme myös testanneet kaikki Wiresoftilta ostetut käytetyt lisenssit ennen myyntiä niiden täydellisen käytettävyyden varmistamiseksi.
 • MS Project 2021 Standard -sovellus on heti oston jälkeen käytettävissäsi sähköisen ohjelmistotoimituksen (Electronic Software Delivery, ESD) kautta.
 • Tämä tarkoittaa, että kun ostat lisenssin Wiresoftilta, voit olla varma, että ostat ja käytät laillista ja alkuperäistä Microsoftin tuotetta Project 2021 Standard Edition -versiota.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä Microsoft Project 2021 Standardin käytetyn lisenssin ostamisesta käytettynä ohjelmistona tai muusta MS Project 2021 -versiosta sekä vanhemmista MS Project -versioista tai muista Microsoft-ohjelmistoista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat