Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCEL MAC 2019

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10142
 • 065-08677
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
63,90 € * 69,90 € * (8,58% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Microsoft Excel on tähän mennessä vertaansa vailla oleva taulukkolaskentaohjelma, jolla voidaan suorittaa monimutkaisia matemaattisia ja kaupallisia laskelmia. Nykyisessä Macin 2019-versiossa on myös useita uusia ominaisuuksia: Lukuisien parannusten lisäksi ohjelmaa on täydennetty lukuisilla uusilla toiminnoilla, joiden avulla voidaan suorittaa tilastollisten analyysien lisäksi loogisia ja liikematemaattisia analyysejä, joita tuetaan myös pivot-taulukoiden avulla. Laaja valikoima kaaviotyyppejä, skaalautuvia grafiikoita ja malleja mahdollistaa myös tulosten esittämisen mielekkäällä ja selkeällä tavalla raportteja laadittaessa. Excel 2019 tukee PowerBI:tä, Microsoft:n tehokasta liiketoiminta-analyysipalvelua, joka mahdollistaa myös tietojen suoran viennin muihin järjestelmäympäristöihin.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"

Microsoft Excel 2019 for Mac kätevänä yhden käyttäjän lisenssinä

Microsoft Excel on tähän mennessä vertaansa vailla oleva taulukkolaskentaohjelma, jolla voidaan suorittaa monimutkaisia matemaattisia ja kaupallisia laskelmia. Nykyisessä Mac-versiossa 2019 on myös paljon uusia asioita: Lukuisien parannusten lisäksi ohjelmaa on täydennetty useilla uusilla toiminnoilla, joiden avulla voidaan suorittaa loogisia ja liiketoimintamatemaattisia analyysejä tilastollisten analyysien lisäksi, joita tuetaan myös pivot-taulukoiden avulla. Laaja valikoima kaaviotyyppejä, skaalautuvia kaavioita ja malleja mahdollistaa tulosten mielekkään ja selkeän esittämisen raportteja varten. Excel 2019:ää tukee PowerBI, Microsoft tehokas liiketoiminta-analyysipalvelu, jonka avulla tietoja voidaan myös viedä suoraan muihin järjestelmäympäristöihin.

Erilaisten uusien graafisten työkalujen avulla voit korostaa tärkeitä tietoja väreillä tai luoda omia kaavoja ja kaavioita ad hoc ja käyttää niitä välittömästi. Excel 2019 for Mac tarjoaa myös parannetun kosketustuen tableteilla, mikä helpottaa käyttöä erityisesti tableteilla tai älypuhelimilla. Tämä tekee uuden työkalun käytöstä vapaalla kädellä piirtämistä entistäkin käytännöllisempää ja helpompaa. Lisäksi käytettävissä on parannettuja vaihtoehtoja esteettömien taulukoiden ja työkirjojen luomiseen.

Wiresoft-verkkokaupasta löydät uusimman Excel-version 2019 for Mac erityisen edullisesti yhden käyttäjän versiona eli ilman ohjelmistotilausta, samoin kuin sen edeltäjän ja kaikki muut Office-ohjelmat. Alla on yleiskatsaus kaikista tärkeimmistä uusista Excel 2019 for Mac -ohjelman ominaisuuksista.

Katsaus Excel 2019 for Mac -version tärkeimpiin uusiin ominaisuuksiin

Uusi Excel 2019 for Mac sisältää ostoversiossa monien edellisen version parannusten lisäksi tietenkin monia uusia työkaluja ja ominaisuuksia, joista osa oli aiemmin mukana yksinomaan Office -tilausmallissa. Nämä ovat sekä tyypillisiä Excel-toimintoja että yleisiä MS Office-ominaisuuksia.

Erityiset Excel-taulukkotoiminnot vuoden 2019 versiossa

Taulukoiden yhdistämistä edistyneisiin kyselyihin on tehostettu Excel 2019 for Macissa seuraavilla kätevillä ominaisuuksilla:

 • IF-toiminto yksinkertaistaa monimutkaisten IF-funktioiden syöttämistä: Se testaa kyseiset ehdot ennalta määritellyssä järjestyksessä. MAXWENNS-funktiolla tämä määrittää määritetyn alueen suurimman luvun, joka täyttää vähintään yhden määritetyistä ehdoista; pienimmälle luvulle on käytettävissä MINWENNS-funktio samalla tavalla.
 • Excel 2019 for Macissa on nyt myös mahdollista sulkea pois tai poistaa käytöstä sellaiset yksittäiset solut, rivit tai sarakkeet valinnasta, jotka on valittu liikaa tai jopa vahingossa, mikä ei aiemmin ollut mahdollista.
 • Funktio ENSIMMÄINEN ARVO vertaa alkuarvoa useisiin muihin arvoihin luettelossa. Heti kun osuma löytyy, palautetaan funktion määrittelemä tulos; jos osumaa ei löydy, palautetaan "else"-arvon arvo.
 • Uusi TEXT CHAIN -toiminto on lyhyempi ja helpompi kirjoittaa kuin edellinen CHAIN -toiminto. TEXT CHAIN -toiminto tukee nyt myös alue- tai soluviittauksia, kun aiemmin oli mahdollista viitata vain yksittäisiin soluihin tai soluihin, mikä mahdollistaa solualueiden tai kokonaisten sarakkeiden sisällyttämisen.
 • TEXT CHAIN -toiminto mahdollistaa tekstin yhdistämisen useista eri alueista siten, että jokainen elementti erotetaan käyttäjän määrittelemällä erottimella. TEKSTIKETJUA voidaan käyttää myös yhdistämään yksittäisiä soluihin levinneitä sanoja lauseeksi.

PivotTable-optimoinnit Excel 2019 for Macissa

PivotTable, tehokas Excel-työkalu, jota voidaan käyttää suurten tietomäärien analysointiin ja arviointiin muun muassa toimenpiteiden ja suorituskykyindikaattoreiden avulla sekä tulosten selkeään esittämiseen - on parannettu vuoden 2019 versiossa useilla käytännöllisemmillä ominaisuuksilla käytettävyyden parannusten lisäksi:

 • Viivästetty päivitys mahdollistaa nyt useiden muutosten tekemisen kerralla Power Pivotissa ilman, että sinun tarvitsee odottaa, että kukin muutos jakautuu koko työkirjaan. Kaikki muutokset jaetaan kerralla Power Pivot -ikkunan sulkemisen jälkeen.
 • PivotTablesin mukauttaminen oletusasetteluksi: Tämän Excel 2019 for Macin kätevän ominaisuuden avulla voit paitsi muokata pivot-taulukkoa omien mieltymystesi mukaan myös tallentaa nämä mieltymykset oletusasetteluksi, mukaan lukien osittaisten tulosten tai kokonaistulosten haluamasi näyttö sekä raportin asettelu, jotta se on heti käytettävissäsi, kun käytät sitä seuraavan kerran.
 • Suhteiden automaattinen tunnistaminen: Tämä toiminto luo analyysin aikana yleisesti käytettyjen vaiheiden perusteella automaattisesti suhteita sellaisten taulukoiden välille, joita on aiemmin käytetty työkirjassa. Tämän ansiosta Excel for Mac voi myös tunnistaa ja näyttää, kun vähintään kaksi taulukkoa on liitettävä toisiinsa analyysin aikana. Kyseiset suhteet ovat heti käytettävissä yhdellä napsautuksella.
 • Excel 2019 for Macissa mukautettuja toimenpiteitä voidaan nyt luoda suoraan PivotTable-kenttälistaan ja muokata välittömästi.
 • Kun OLAP-palvelimia (Online Analytical Processing) käytetään laskelmiin PivotTables-taulukoiden avulla, niiden kysely on nyt entistäkin nopeampi, jolloin nämä OLAP PivotTables -taulukot ovat entistäkin nopeammin käytettävissä. Microsoft SQL Server Analysis Services -palveluihin liitettyjen pivot-taulukoiden lisäksi voidaan käyttää myös kolmannen osapuolen OLAP-palvelimien tietoja.
 • Älykäs uudelleennimeäminen: Kun työkirjan tietomallin taulukoita ja sarakkeita nimetään uudelleen, Excel 2019 for Mac päivittää automaattisesti myös kaikki vastaavat taulukot ja laskelmat, mukaan lukien työarkit ja DAX-kaavat.

Kaavioiden ja 3D-mallien kirjaston parantaminen

Jotta analyyseistä ja raporteista tulisi havainnollisempia, Excel 2019 for Mac sisältää uusia kaaviotyyppejä sekä kolmiulotteisia mallikaavioita, joita käyttäjät voivat myös käyttää havainnollistamaan tiettyjen alueiden tuloksia ja toimintoja.

 • Excel 2019 for Macin uudet karttakaaviot ovat käteviä erityisesti maantieteellisten arvojen selkeään esittämiseen. Kartat maanosista, maista ja jopa pienemmistä alueista, kuten hallintoalueista ja postinumeroalueista, ovat käytettävissä tilastollisten tai muiden arvojen ja niiden jakautumisen esittämiseksi.
 • Suppilokuviot ovat erityisen hyviä, kun halutaan näyttää prosessin jakautuminen useisiin vaiheisiin, kuten myyntiin tai yritysostoihin.
 • Esimerkiksi Excel 2019:n uudet 3D-mallit soveltuvat erityisen hyvin monimutkaisten suhteiden kuvaamiseen kolmiulotteisesti, sillä niitä voidaan kääntää 360 astetta. Sen lisäksi, että 3D-kuvauksia on tarjolla laaja valikoima, voit myös luoda niitä itse. Excel 2019 for Macin 3D-malleja tuetaan macOS 10.12, 10.13.4 ja uudemmissa versioissa.
 • Skaalautuvaa vektorigrafiikkaa, kuten SVG-tiedostoja (Scalable Vector Graphics), voidaan myös suurentaa tai pienentää ja myös kiertää - ilman, että kuvan laatu heikkenee.
 • Kuvakirjaston vapaa käytettävyys: Kaikkia kuvakkeita, piktogrammeja, symboleja sekä 3D-kuvia ja SVG-tiedostoja, jotka sisältyvät Excel 2019 for Mac -kirjastoon esitysten ja työarkkien havainnollistamiseen, voi käyttää vapaasti ilman lisenssimaksuja.

Lisää uusia ominaisuuksia Excelissä ja muissa Office-ohjelmissa

Myös klassisissa Office-ohjelmissa, kuten Excel 2019:ssä, on käytettävissä useita käteviä ominaisuuksia, jotka eivät vaikuta vain suunnitteluun vaan myös grafiikan lisäämiseen tai muokkaamiseen sekä muihin käteviin työkaluihin.

Uudet näkymävaihtoehdot ja työpöytäominaisuudet Excel for Macissa

Exceliin sisältyy myös useita tausta- ja sovellusaiheita, joiden tavoitteena on tehdä työskentelystä Mac-näytöllä mahdollisimman miellyttävää ja samalla silmiä miellyttävää.

 • Nyt valittavissa ovat siis valkoinen, tummanharmaa ja musta, joista jälkimmäinen tarjoaa voimakkaimman kontrastin.
 • Uusi nauhamainen käyttöliittymä: Aiempi nauhanäyttö on yhdistetty Office 2019 -versiossa Windows-tyypilliseen laatta-ilmeeseen, mutta näkymäasetuksissa on edelleen valittavissa edellisestä versiosta tuttu ulkoasu.
 • Usein käytetyt toiminnot on sijoitettu näkyvästi uuteen näkymään, jotta ne löytyvät heti.

Excel for Macin vapaakäsityökalu kirjoittamista ja luonnostelua varten

Excel 2019 for Macissa on nyt myös uusia vapaakäsitystoimintoja, joita täydentää laaja valikoima tehosteita. Uudella Vapaalla kädellä piirtäminen -työkalulla käyttäjät voivat merkitä valitut alueet, mutta ennen kaikkea piirtää kaavoja, kaavioita jne. lennosta ja tuoda ne välittömästi työkirjaan. Käyttäjillä on seuraavat vaihtoehdot:

 • Digitaalisia kyniä on saatavana eri malleja, paksuuksia ja värejä: on kynää piirtämiseen, kynää kirjoittamiseen ja korostuskynää tekstikappaleiden korostamiseen.
 • Silmiinpistävät graafiset efektit, kuten sateenkaari, galaksi, laava, meri, kulta, hopea sekä pudotusvarjot, hehkutukset, 3D-efektit jne., luovat silmäänpistäviä malleja, joita täydennetään valmiilla malleilla, joita voidaan käyttää esimerkiksi kuvien muuntamiseen viivapiirrokseksi tai täyttövärien muuttamiseen.
 • Monimutkaiset matemaattiset kaavat voidaan lisätä välittömästi työkirjaan "Freehand FormulaInsert"-toiminnolla. Tämä voidaan tehdä myös hiirellä - mene vain eteenpäin, ja Excel muuntaa kaavan piirtämisen tekstiksi. Käyttäjät, jotka käyttävät Excel for Macia kosketusnäytöllisellä laitteella, voivat myös piirtää kaavoja sormella kynän sijasta.
 • Lasso-valinta: Vapaalla kädellä tehdyn piirroksen alueen valitseminen jatkokäsittelyä varten ei vaadi Surface Pen -kynää, vaan se voidaan tehdä sormenpäällä.

Esteettömyys nyt entistäkin käytännöllisempi

Käytännöllinen ominaisuus myös Excel 2019 for Macissa: uudet ja optimoidut toiminnot tukevat Excel-asiakirjojen sisällön valmistelua siten, että myös vähän ymmärtävät käyttäjät voivat lukea ja muokata niitä helpommin. Aktivoimalla tukeva virheenkorjaus, parannukset näkyvät suoraan asiakirjan asiaankuuluvissa kohdissa; seuraavat työkalut ovat:

 • Luettelo kansainvälisesti sovellettavista esteettömyysstandardeista.
 • Ehdotukset näytetään klikkaamalla "Tarkista" kohdassa "Tarkista saavutettavuus", ja ne voidaan ottaa käyttöön välittömästi yhdellä napsautuksella.
 • Asiakirjan esteettömyysongelmat näytetään myös heti työn aikana napsauttamalla "Jatka esteettömyyden tarkistusta" -toimintoa.

Muita hyödyllisiä ominaisuuksia Excel-versiossa 2019 Macille

Alla mainitut uudet ominaisuudet ovat käytettävissä Excelissä muiden Office Suite 2019 -ohjelman ohjelmien lisäksi, ja ne myös tehostavat työtäsi:

 • Kääntäjä:Yksittäiset vieraskieliset sanat, kohdat tai kokonaiset vieraskieliset tekstit voidaan nyt kääntää Excelillä entistä helpommin. Sen sijaan, että niiden syöttäminen tapahtuisi selaimen kautta vastaavalle verkkosivustolle, kuten aiemmin, se on nyt mahdollista suoraan Excelissä. Äskettäin integroitu käännöstoiminto, joka sisältää automaattisen kielentunnistuksen Microsoft Translatorin kautta, sisältää sanastoa yli 60 kielestä.
 • Tietojen häviämisen estäminen: Microsoft hyväksi todetun DLP-ominaisuuden integrointi Exceliin mahdollistaa sisällön etsimisen määriteltyjen ohjeiden mukaisesti reaaliajassa esimerkiksi luottamuksellisten tietojen, kuten tili- ja luottokorttinumeroiden, löytämiseksi. Tämä helpottaa myös tietosuojasääntöjen noudattamista.

Excel 2019 for macOS -järjestelmän vaatimukset

Jotta käyttäjät voivat asentaa ja käyttää Excel 2019 for Macia Applen laitteessa, sen on täytettävä alla luetellut vähimmäisvaatimukset:

 • Käyttöjärjestelmä: voimassa oleva versio yhdestä kolmesta viimeisestä nykyisestä macOS-käyttöjärjestelmästä
 • iPad ja iPhone: iOS 8.0 tai uudempi versio
 • Prosessori: Intel
 • RAM-muisti: vähintään 4 GB
 • Kiintolevy: vähintään 3 Gt vapaata tilaa
 • Näytönohjain: 1 280 x 800 pikseliä

Osta Excel 2019 for Mac osoitteesta Office erillisenä ohjelmana Wiresoft

MS Excel 2019 for Mac on oletusarvoisesti osa Microsoft Office pakettia 2019 for macOS, mutta toisin kuin monet muut Microsoft ohjelmistotoimittajat, voit ostaa Excel 2019 for Macin Wiresoft-verkkokaupasta myös itsenäisenä ohjelmana ilman muita Office paketin 2019 komponentteja. Tarjoamamme Excel-ohjelmamacOS:lle on täysimittainen ostoversio. Tämä tarkoittaa sinulle sitä, että et siis ole sitoutumassa maksullisiin päivityksiin liittyviin tilausvelvoitteisiin. Samoin tämä tarkoittaa, että sinun ei myöskään tarvitse noudattaa mitään aikarajoitusta tämän Excel 2019 -ohjelman mac-version kanssa käyttöajan osalta. Tämä yhden käyttäjän lisenssi on identtinen Excel-ohjelman kanssa, joka sisältyy Office Suite 2019 for Mac .

Excel 2019 for Mac ostaminen Wiresoft säästää siis rahaa, mikä ei ole edullista vain freelancereille, vaan myös pienemmille yrityksille, joilla on vain muutama työntekijä ja jotka haluavat käyttää yksinomaan tätä klassista taulukkolaskentaohjelmistoa ammattimaisesti tai jopa kotona, eivätkä tarvitse koko Office-pakettia.

Olipa kyse Excel , Wordista tai muista ohjelmista - kaikki Wiresoft Software Shopin tarjoamat ohjelmistolisenssit ovat alkuperäisiä Microsoft tuotteita. Yleensä nämä ovat yhden käyttäjän lisenssejä, jotka ovat peräisin volyymilisenssistä, tai yritys on ostanut ne ja voi käyttää niitä vapaasti uudelleen myymällä ne Wiresoft . Tämä tarkoittaa, että tämä ei rajoita niiden käytettävyyttä ominaisuuksien tai keston osalta eikä se tarkoita, että sinä ostajana astut oikeudellisesti harmaalle alueelle. Hyvämaineisena ohjelmistojälleenmyyjänä Wiresoft tarjoaa asiakkaillemme vain Microsoft-ohjelmien täysversioita, jotka ovat 100-prosenttisesti käyttökelpoisia.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä Excel for Mac tai mistä tahansa muusta Office-ohjelmasta Macille tai jos haluat hyödyntää asiantuntijaneuvojamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai täällä chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat