Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10448
 • D86-05942
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
141,90 € * 156,90 € * (9,56% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Microsoft Visio 2021 on uusin versio monipuolisesta visualisointiohjelmistosta, jolla voidaan luoda lukuisia teknisiä sekä liiketoimintaprosesseja ja yleiskatsaus- ja laitossuunnitelmia monilla eri aloilla, mukaan lukien tietojen visualisointi kaavioiden muodossa. Tähän tarkoitukseen MS Visio 2021 -versio Standard tarjoaa lisämahdollisuuksia optimoitujen työkalujen ja lisämuotojen avulla. Kun käytetään Microsoft Azure Active Directorya tai Exchange Serveriä, tietoja voidaan tuoda muotoihin esimerkiksi tätä kautta tai Excel-taulukosta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"

Visio 2021 Standard - uusin versio Microsoftin käytännöllisestä sovelluksesta kaavioiden ja teknisten suunnitelmien luomiseen

Microsoft Visio 2021 on uusin versio monipuolisesta visualisointiohjelmistosta, jolla voidaan luoda lukuisia teknisiä ja liiketoimintaprosesseja sekä yleiskatsaus- ja laitossuunnitelmia monilla eri aloilla, mukaan lukien tietojen visualisointi kaavioina. Tätä varten MS Visio 2021 Standard -versio tarjoaa lisämahdollisuuksia optimoitujen työkalujen ja lisämuotojen avulla. Kun käytössä on Microsoft Azure Active Directory tai Exchange Server, tiedot voidaan tuoda muotoihin esimerkiksi tätä kautta tai Excel-taulukosta.

Jopa aloittelijat löytävät nopeasti Visio 2021 Standardin, koska työpöydän käyttöliittymä muistuttaa muita MS Office -ohjelmia ja näyttää siksi tutulta - he voivat intuitiivisesti käyttää olemassa olevia työkaluja ja ominaisuuksia tietojen ja projektien informatiiviseen esittelyyn ja viestintään tiimissä. Visio 2021 Standardia voi käyttää myös kosketusta tukevilla laitteilla - joko digitaalisella kynällä tai sormella.

Visio Standard Edition 2021 sopii erinomaisesti pienille ja keskisuurille yrityksille sekä itsenäisille ammatinharjoittajille, jotka haluavat luoda korkeatasoisia ammattimaisia visualisointeja omalla alallaan.  Tätä tarkoitusta varten Visio sisältää esimerkiksi virtauskaavioita monitoimialaisen työnkulun esittämiseen, aikatauluja, joissa näkyvät aikataulut ja kalenterit, Gantt- ja PERT-kaavioita sekä yksinkertaisia verkkokaavioita, arkkitehtonisia pohjapiirroksia toimistosuunnittelua varten ja erilaisia organisaatiokaavioita, joita käytetään tyypillisesti liiketoimintaprosessien visualisoinnissa yrityksissä: markkinoinnin, ideoinnin, virherakenteiden analyysin ja tarkastusten kaltaisilla aloilla. Valittavana on myös monia monikäyttöisiä kaavioita.

On todennäköistä, että Microsoft nostaa uusien ohjelmistojulkaisujen, kuten MS Visio 2021 Standardin, sekä monien muiden uusien sovellusten hintoja, mutta ne ovat edelleen ostettavissa. Wiresoftilla Visio 2021 Standard on jo nyt ostettavissa käytettynä ohjelmistona yksittäisenä lisenssinä - ja huomattavasti edullisempaan hintaan uuteen tuotteeseen verrattuna - ota yhteyttä tiimiimme saadaksesi lisätietoja ja selvitä heti, milloin Visio 2021 on ladattavissa.

Wiresoft Software-Onlineshopista löydät myös monia muita Microsoftin sovelluksia käytettyinä edulliseen hintaan, esim. myös Visio 2021 Standardin kanssa yhteensopivat ohjelmat. Seuraavassa yleiskatsauksessa on tietoja uuden MS Visio 2021 Standard Editionin tunnetuista uudistuksista ja optimoinneista sekä tyypillisistä toiminnoista ja ominaisuuksista.

Aiemmin tunnetut Visio 2021 Standard Editionin uudistukset

MS Visio 2021 Standard Edition sisältää todennäköisesti joitakin uudistuksia ja parannuksia. Tässä yhteydessä Microsoft on ilmoittanut seuraavaa:

 • Työpöytänäkymää on nykyaikaistettu entisestään, mikä näkyy nauhan päivitetyissä välilehdissä.
 • Visio 2021 Standard tarjoaa myös päivityksiä eri muotoihin, malleihin ja tyyleihin.
 • Visio Standard 2021:n sanotaan myös tarjoavan laajoja vaihtoehtoja tietojen oikeuksien hallintaan, jotta voidaan varmistaa tietojen suojaaminen.
 • Azure-kaavioiden luomiseen on saatavilla uusia malleja, jotka tukevat käyttäjiä erilaisten topologioiden ja kokoonpanojen esittämisessä.
 • Myös rikkaaseen mediasisältöön odotetaan parannuksia, kuten arkistokuvia ja kuvakkeita, joita voidaan käyttää Visio-kaavioissa.

Lisätietoja MS Visio Standard 2021 Edition -versiosta saat Wiresoftin edustajalta heti, kun ne ovat tiedossa.

Käytä MS Visio 2021 Standardin laajaa kaaviovalikoimaa - tai luo omia kaavioita

MS Visio 2021 Standard tarjoaa käyttäjille laajan kokoelman erilaisia kaaviotyyppejä, joita voidaan käyttää monenlaisten prosessien ja rakenteiden visualisointiin. Jotta tietylle sovellusalueelle olisi helpompi löytää oikeat kaaviot, ne on jaettu temaattisesti niin sanottuihin malleihin, jotka puolestaan sisältävät yksittäisiä muotoja tai kaaviomuotoja. Standard Edition -versiossa esimerkiksi yksinkertaisia verkkokaavioita voidaan luoda myös niiden avulla. Monet Visiossa käytettävissä olevista muodoista ovat teollisuusstandardien mukaisia, mikä tarkoittaa, että ne sisältävät sitovia tietoja ja ovat siten käytettävissä myös niiden sisältämien tietojen jatkokäyttöä varten.

Helppo muotojen muokkaus

Muotoja voidaan sitten täydentää tarpeen mukaan esimerkiksi omalla tekstillä - tällöin yksittäiset kentät voidaan joko kuvata suoraan tai tiedot voidaan tuoda suoraan esimerkiksi linkittämällä ne Excel-taulukkoon tai - jos käytettävissä - Exchange-tietokantaan. Tuonti MS SharePoint- tai OneDrive-palveluiden kautta on myös mahdollista.

Omien muotojen luominen

Erityisten rakenteiden ja prosessien esittämiseen optimoitujen muotojen lisäksi Visio 2021 tarjoaa myös valikoiman käytännöllisiä yleisiä aloituskaavioita, jotka mahdollistavat nopean alun usein tarvittavilla aloilla, kuten organisaatiokaavioissa, myös SDL-standardin (Specification and Description Language) mukaisesti, sekä aivoriihessä esimerkiksi vuokaavioiden, työnkulkujen ja aikataulujen luomiseen. Käytännön vinkkejä on myös saatavilla, ja niistä on hyötyä erityisesti aloittelijoille.

Vision 2019 Standardissa käyttäjät voivat käyttää näitä yleisiä ja erityisiä muotoja luodakseen omia mukautettuja muotojaan ja tallentaakseen ne pysyvästi uusina päämuotoina "Suosikkeihin" toistuvaa käyttöä varten. Lisäksi Visio 2019 Standardin sisältämiä muotoja voidaan mukauttaa tai täydentää graafisesti lisävaatimusten mukaan: esimerkiksi yksittäisiä sisältöjä tai komponentteja voidaan korostaa voimakkaammin erilaisilla työkaluilla, ja koko kaaviota voidaan myös muokata. Käytettävissä on esimerkiksi seuraavia työkaluja ja vaihtoehtoja: Tekstin muotoilua ja väriä voidaan muuttaa ja sitä voidaan myös kiertää; myös kaavion viivojen paksuutta, tyyliä ja väriä voidaan muuttaa. Lisäksi käytettävissä on paletti täyttövärejä, kaltevuuksia, läpinäkyvyyksiä ja kuvioita sekä varjo-, luminesenssi-, heijastus- ja 3D-efektejä, joilla voidaan korostaa tiettyjä alueita, mikä voi olla hyödyllistä esitysten ja raporttien ymmärtämisessä.

MS Visio 2021 Standardin kaaviotyyppien lyhyt esittely

Visio 2021 Standard sisältää jälleen lisäyksiä joihinkin kaaviotyyppeihin, mikä laajentaa sovellusvalikoimaa entisestään. Yleisimmin käytettyihin muotoihin ja muotoihin kuuluvat prosessia kuvaavat kaaviot:

 • Virtauskaaviot - näitä voidaan käyttää visualisoimaan projektien prosessien yksittäisiä vaiheita sekä teknisiä menettelyjä; niihin kuuluvat myös uimakaistakaaviot, joita voidaan käyttää yksittäisten työvaiheiden jakamiseen eri tiimeille.
 • Toimialarajat ylittävät virtauskaaviot ovat erikoistapaus; tyypillisiä muotoja ovat IDEF0-kaaviot, joita käytetään järjestelmä- ja yrityspäätösten mallintamiseen, tai BPMN-kaaviot, joita käytetään liiketoimintainformatiikassa ja prosessien hallinnassa.
 • Prosessivirtakaavioita käytetään useimmiten kemiallisten ja teollisten prosessien esittämiseen, ja niissä otetaan huomioon myös prosessissa käytettävät laitteet.
 • Liiketoimintaprosessikaavioilla voidaan havainnollistaa monia toimintaprosesseja - myös monimutkaisia.
 • Aikajanakaaviot dokumentoivat kehityksen kulun esimerkiksi liiketoimintaprosesseissa.

Lisäksi Visio Standard 2021 tarjoaa seuraavat kaaviotyypit:

 • Organisaatiokaaviot selventävät organisaatioiden rakenteita sekä hierarkioita ja riippuvuuksia.
 • Sekvenssikaaviot havainnollistavat tiettyihin vuorovaikutussuhteisiin osallistuvat toimijat tai kohteet sekä vastaavat tapahtumat.
 • Toimintakaavioissa kuvataan toimijoiden toimia tai menetelmiä.
 • Tilakaaviot havainnollistavat vaiheiden järjestystä, jonka läpi kohde kulkee, esim. tuotteen elinkaari.
 • Tapaus- tai käyttötapauskaaviot kuvaavat kehitysprojektien yksittäisiä vaiheita.
 • Kommunikointikaaviot havainnollistavat järjestelmän elementtien vuorovaikutusta.
 • 3D-pylväsdiagrammeilla voidaan näyttää myynti, voiton kasvu tai muut tunnusluvut.
 • Pohjapiirustukset sekä rakennussuunnitelmat niiden muunnelmina havainnollistavat arkkitehtonisten tilojen ja pohjapiirustusten jäsentelyä; ne kuvaavat myös esimerkiksi infrastruktuuria, kuten virtapiirien (myös IEEE:n vaatimusten mukaisesti), asennusten, putkistojen ja järjestelmien teknisiä kuvauksia, kuten myös tilasuunnittelussa edellytetään.
 • Tietotekniikkakaaviot kuvaavat prosessien, toimintojen ja roolien verkostoja, kuten Active Directoryssa, mutta myös tietokantoja; myös ITIL-kaaviot (Information Technology Infrastructure Library) kuuluvat tähän luokkaan.

Microsoft Visio 2021 Standardin laitteistovaatimukset

MS Visio 2021 Standard Edition -version odotetaan olevan saatavilla sekä 32- että 64-bittisenä versiona, ja sitä voidaan käyttää vain yhdessä Windows 10:n tai 11:n ja Windows Server 2019:n kanssa. Uusimmat tiedot saat suoraan Wiresoft-tiimiltä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa. Yksityiskohtaiset tiedot yksittäisistä vähimmäisvaatimuksista löydät seuraavasta yleiskatsauksesta:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2022
 • Prosessori: 1,6 GHz, kaksiytiminen
 • Muisti: 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen) tai 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen)
 • Kiintolevytila: 4,0 GB
 • Näytön/näytön resoluutio: 1 280 x 768
 • Grafiikka: DirectX 10 -näytönohjain grafiikkalaitteiston nopeuttamiseksi
 • Visio-tiedostojen pilvipohjaiseen käyttöön tarkoitettujen toimintojen käytön odotetaan jälleen edellyttävän Microsoft OneDrive-, OneDrive for Business- tai SharePoint Services -tiliä

Osta Microsoft Visio 2021 Standard käytettynä Wiresoft Software Shopista

Nykyinen MS Visio Standard 2021 Edition on jo saatavilla Wiresoft Software Shopissa käytettynä yksittäisenä lisenssinä - se on ladattavissa virallisen julkaisupäivän jälkeen. Käytettynä ohjelmistona sen hinta on alhaisempi kuin vastaavan uuden Visio Standard 2021 -ohjelmiston hinta. Wiresoftilla saat seuraavia etuja käytetyn ohjelmiston ostamisesta:

 • Kun ostat Microsoft Visio 2021 Standardin Wiresoft Shopista, saat alkuperäisen yksittäisen lisenssin, jonka on aiemmin ostanut eurooppalainen yritys ja myynyt Wiresoftille. Jälleenmyynnin yhteydessä tarjottu MS Visio 2021 Standard -lisenssi merkitään käytetyksi ilman, että "käytetty" tarkoittaa Visio-ohjelmiston toimintojen rajoituksia tai sitä, että lisenssi on jo tosiasiallisesti käytetty.
 • Tarjottu MS Visio 2021 Standard -sovellus sekä kaikki muut Wiresoftin myyntiin tarjoamat käytetyt Microsoft-lisenssit eivät ole rajoitetusti käyttökelpoisia tai ajallisesti rajoitettuja testiversioita, eivätkä ne sisällä aktivoitua lisenssiavainta, vaan kyseessä on oston jälkeen vain itsellesi hyväksytty ohjelmistotuote.
 • Jos ensimmäinen ostaja oli jo asentanut ja aktivoinut kyseisen MS Visio 2021 Standard -ohjelmiston, tämä poistettiin uudelleen, kun se myytiin Wiresoftille, joten vastaava ohjelmistolisenssi on jälleen 100-prosenttisesti vapaasti käytettävissä.
 • Kaikki Wiresoftin hankkimat ja jälleenmyyntiin tarjotut käytetyt lisenssit, kuten tämä MS Visio Standard 2021 -ohjelmisto, on myös tarkistettu ennen myyntiä niiden täydellisen käyttökelpoisuuden varmistamiseksi.
 • Käytetyn Microsoft Visio 2021 Standard -ohjelmiston jälleenmyynnin oikeusperusteena on sovellettava laki, joka sallii käytettyjen ohjelmistojen myynnin ja oston sekä käytön.
 • Kun olet suorittanut ostoksen onnistuneesti, MS Visio 2021 Standard -sovellus on suoraan käytettävissäsi sähköisen ohjelmistotoimituksen (Electronic Software Delivery, ESD) kautta.
 • Kun ostat käytetyn lisenssin, kuten Visio 2021:n Standard Edition -version Wiresoftilta, voit olla varma, että ostat ja käytät aina laillista ja alkuperäistä Microsoftin tuotetta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä Microsoft Visio 2021 Standardin ostamisesta käytettynä ohjelmistona tai mistä tahansa muusta MS Visio 2021 -versiosta sekä vanhemmista MS Visio -versioista tai muista Microsoft-ohjelmistoista, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat