Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WORD MAC 2021

Saatavilla välittömänä latauksena

  • SW10492
  • 3YF-00233
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
85,90 € * 94,90 € * (9,48% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Word 2021 for Mac on uusin versio klassisesta tekstinkäsittelyohjelmasta osoitteesta , jota käytetään laajalti myös Applen tietokoneissa. Monipuolinen -ohjelma tarjoaa monia intuitiivisesti käytettäviä toimintoja ja työkaluja, jotka menevät paljon pidemmälle kuin pelkkä tekstiasiakirjojen luominen ja muokkaaminen: Sitä täydentävät lukuisat vaihtoehdot niiden selkeää jäsentelyä ja informatiivista havainnollistamista varten grafiikan ja taulukoiden avulla. Tämän ansiosta for Mac soveltuu liikekirjeenvaihdon lisäksi myös ammattimaisesti kirjoitettujen raporttien ja esseiden sekä oppilaiden ja opiskelijoiden opinnäytetöiden ja tutkielmien suunnitteluun, samoin kuin lentolehtisten, esitteiden, esitteiden ja käyntikorttien tekemiseen. -asiakirjat voidaan tallentaa suoraan ohjelmassa PDF-tiedostoiksi tulostusta varten. for Mac tunnistaa myös muita tiedostomuotoja, joita voidaan sitten käsitellä edelleen sillä. Microsoft Office Word Word Word

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WORD MAC 2021"

Microsoft Word 2021 Macille erillisenä ohjelmana

Word 2021 for Mac on uusin versio Microsoftin klassisesta tekstinkäsittelyohjelmasta, jota käytetään laajalti myös Applen tietokoneissa. Monipuolinen toimisto-ohjelma tarjoaa monia intuitiivisesti käytettäviä toimintoja ja työkaluja, jotka menevät paljon pidemmälle kuin pelkkä tekstiasiakirjojen luominen ja muokkaaminen: Sitä täydentävät lukuisat vaihtoehdot niiden selkeää jäsentelyä ja informatiivista havainnollistamista varten grafiikan ja taulukoiden avulla. Tämän ansiosta Word for Mac soveltuu liikekirjeenvaihdon lisäksi myös ammattimaisesti kirjoitettujen raporttien ja esseiden sekä oppilaiden ja opiskelijoiden opinnäytetöiden ja väitöskirjojen suunnitteluun sekä lentolehtisten, esitteiden, esitteiden ja käyntikorttien laatimiseen. Word-asiakirjat voidaan tallentaa suoraan ohjelmassa PDF-tiedostoina tulostusta varten. Word for Mac tunnistaa myös muut tiedostomuodot, joita voi sitten muokata edelleen sillä.

Word for Mac helpottaa kaikenlaisten tekstiasiakirjojen laatimista laajalla valikoimalla tyypillisiä, usein käytettyjä muotoilumalleja, joita täydennetään muun muassa typografian ja ulkoasun lisävaihtoehdoilla, jotta luettavissa olevia tekstejä voidaan luoda nopeasti ja tehokkaasti. Älykkäät työkalut, kuten oikeinkirjoituksen tarkistusohjelma ja monet automaattisen korjauksen vaihtoehdot - mukaan lukien yksilöllisesti laajennettava sanakirja - helpottavat kirjeiden, esseiden, paperien ja muiden asiakirjojen kirjoittamista voimassa olevien oikeinkirjoitussääntöjen mukaisesti.

Kaikki Word for Mac -ohjelmassa luodut tekstit voidaan merkitä toimitettavaksi muille työntekijöille esimerkiksi vesileimojen avulla, jolloin ne voidaan suojata kopioinnilta.

MS Word 2021 for Mac sisältää näiden aiempien Word-versioiden hyväksi havaittujen toimintojen lisäksi tietenkin koko joukon uusia, yhtä käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät kirjoittamisesta ja muokkaamisesta, mutta myös lukemisesta entistäkin helpompaa ja tehokkaampaa. Uudelleen suunnitellun nauhan lisäksi niihin kuuluvat uudet näkymävaihtoehdot, jotka nopeuttavat tiettyjen lauseiden tai osien etsimistä pidemmistä tekstitiedostoista, sekä pimeä tila, joka on silmille helpompi työskenneltäessä ruudun ääressä pidempään, ja muita oppimistyökaluja, jotka helpottavat lukemista paitsi opiskelijoille ja oppilaille. Parannettu saavutettavuustuki optimoi tekstit myös niille lukijoille, joiden on vaikeampi ymmärtää sisältöä.

Uuden vapaalla kädellä -toiminnon avulla on myös helppo piirtää luonnoksia ja kaavioita käsin ja lisätä ne suoraan asiakirjaan.

Wiresoft-verkkokaupasta saat uusimman Word-version 2021 Macille ja tietenkin sen edeltäjät sekä muita Macille tarkoitettuja Office-ohjelmia erityisen edullisina yksittäisinä sovelluksina.

Yksityiskohtainen yleiskatsaus kaikista Word 2021 for Macin uusista ominaisuuksista

Wordia jo tuntevat Mac-käyttäjät arvostavat 2021-version uusia ominaisuuksia, mutta myös aloittelijat hyötyvät monipuolisista mahdollisuuksista, joita ammattimainen ja tehokas tekstien luominen ja lukeminen tällä Office-ohjelmalla tarjoaa. Etenkin kohdennettuun muokkaukseen tarkoitetut ominaisuudet sekä integroidut kääntämiseen tarkoitetut työkalut auttavat ammattilaisia keskittymään entistä paremmin ilman, että heidän tarvitsee avata toista sovellusta, sillä kaikki on mahdollista Wordissa. Tämä koskee myös jo mainittua asiakirjojen esteetöntä laatimista sekä monimutkaisten matemaattisten kaavojen sisällyttämistä LaTeX-tuen avulla. Tärkeimmät ominaisuudet Word 2021 for Mac yksityiskohtaisesti:

Vielä parempi selkeys eri näkymävaihtoehtojen avulla

Käyttäjät, jotka tuntevat jo Word for Macin, tunnistavat heti uuden Word 2021 for Macin tarjoamat visuaaliset innovaatiot: Word for Mac 2016:sta tuttu nauhakäyttöliittymä on yhdistetty moderniin, Windowsille tyypilliseen laattojen ulkoasuun. Uutta on se, että useimmin käytetyt elementit ja toiminnot on sijoitettu näkyvämmin, jotta ne löytyvät entistä helpommin.

Word 2021 for Mac mahdollistaa myös normaalin nauhan ulkoasun käytön, joten käyttöliittymä voidaan myös suunnitella uudelleen. Kosketusherkkyyttä on parannettu erityisesti silloin, kun Wordia käytetään kosketusnäytöllä varustetuissa laitteissa, kuten tableteissa ja älypuhelimissa.

Lisäksi Word 2021 for Macissa on käytettävissä uudet teemat Valkoinen, Tummanharmaa ja Musta; nämä hillitymmät taustat tukevat myös tekstien keskittynyttä kirjoittamista ja lukemista. Musta tarjoaa voimakkaimman kontrastin.

Integroidut oppimisvälineet mahdollistavat tehokkaamman työskentelyn tekstin parissa

Ammattikäyttäjät arvostavat myös Word 2021 for Mac -ohjelman integroituja oppimistyökaluja. Ne on alun perin tarkoitettu oppilaille ja opiskelijoille nopeuttamaan tekstin ymmärtämistä, mutta ne auttavat myös käyttäjiä, jotka käyttävät Wordia säännöllisesti toimistotyössä. Oppimistyökaluilla voidaan säätää esimerkiksi sarakkeiden leveyttä ja tekstivälejä, mutta myös värejä, ja tekstin selkeämpi esitystapa helpottaa silmiä.

Rivin tarkennus -työkalun avulla lukualue voidaan rajata yhteen, kolmeen tai viiteen riviin, ja jos haluat, että teksti luetaan ääneen, lukemasi kohdat korostetaan samanaikaisesti. Näin on helppo seurata, mitä tekstissä sanotaan, keskittymiskykysi paranee ja häiriötekijät vähenevät.

Vanhemmista Word-versioista tuttu "tarkennustila" täyttää myös samanlaisen tehtävän, sillä se piilottaa kaikki työkalurivit, jolloin asiakirjan näkymisestä tulee selkeämpi.

Cue Audio -toiminto tukee sinua myös äänipalautteella, kun se on aktivoitu. Se säestää sinua kirjoittamisen aikana erilaisilla äänitehosteilla ja antaa näin akustisia vihjeitä, jos muutat tiettyjä asetuksia, mutta myös vahvistuksena suorittamastasi toimenpiteestä: esimerkiksi kun poistat tai lisäät sisältöä.

Suuria tekstiasiakirjoja muokattaessa yksittäisten kohtien tai osien etsiminen voi olla nopeasti hämmentävää. Word 2021 for Macissa on käytettävissä tavanomaisen Word-asiakirjan pystysuuntaisen näytön lisäksi, jossa kaikki sivut selataan ylhäältä alaspäin, uusi näkymä "Sivu sivulta", jossa voit selata Word-asiakirjaa kuin kirjaa. Keskipitkässä tekstissä, jossa on kuitenkin paljon sivuja, myös uusi "pikkukuvat"-toiminto tarjoaa nopean orientaation: kun se on aktivoitu, sivut näkyvät pieninä yleiskuvassa, jolloin etsimäsi kohdat löytyvät helpommin.

Saavutettavuuden optimointi virheenkorjauksen helpomman tuen avulla

 Word 2021 for Mac sisältää jo mukana olevien ja parannettujen toimintojen lisäksi uusia työkaluja, joilla tekstejä voidaan optimoida niin, että ne soveltuvat myös käyttäjille, joiden luku- ja ymmärtämiskyky on rajoittunut. Aktivoitu tukeva virheenkorjaus ehdottaa parannuksia napsauttamalla valikkokohtaa "Tarkista", jonka voit hyväksyä välittömästi yhdellä napsautuksella. Tähän tarkoitukseen on myös integroitu kansainvälisesti pätevät standardit, jotka on otettu käyttöön vammaisia lukijoita varten, jotta tekstin ymmärtäminen olisi helpompaa.

Integroitu käännöstoiminto kääntäjän kanssa

Aiemmin Word-käyttäjien oli poistuttava Word-ohjelmasta kirjoittaessaan tai lukiessaan vierasperäisiä sanoja tai koko tekstikappaletta toisella kielellä ja kutsuttava selaimen kautta verkkosivusto, jotta he saisivat käännöksen sieltä, mutta nyt tämä ei ole enää tarpeen Macille tarkoitetussa Word 2021:ssä: Riittää, että merkitset kyseisen tekstin kursorilla ja aktivoit integroidun automaattisen kielentunnistuksen sisältävän käännöstoiminnon. Microsoft Translator Word 2021 for Mac sisältää yli 60 kieltä, joista 11 voidaan kääntää.

Freehand-työkalu kaavioiden spontaaniin piirtämiseen

Se, mikä on mahdollista kosketusnäytöillä tai älypuhelimilla, on nyt mahdollista myös Word 2021 for Mac - uudella "Vapaalla kädellä piirtäminen" -työkalulla. Vapaakäsityökalun käyttämiseen ei tarvita kynää eikä kosketuspintaa, vaan sitä voidaan käyttää myös tietokoneen hiiren avulla tekstin merkitsemiseen tai luonnosten ja kaavojen luomiseen, joita voidaan myös muokata, siirtää tai kopioida.

Vapaakäsityökalu Word 2021 for Mac Microsoft tarjoaa useita digitaalisia kyniä, kuten lyijykynän piirtämiseen, kynän kirjoittamiseen ja korostuskynän korostamiseen. Työkaluja on saatavana eri kynänleveyksillä sekä 16 täydellä värillä ja 8 efektillä, kuten sateenkaari, galaksi, laava, meri, kulta, hopea ja muut.

Skaalautuvan vektorigrafiikan lisääminen ja muokkaaminen

Word 2021 for Mac tarjoaa laajan kirjaston vapaasti käytettävissä olevia kuvakkeita, piktogrammeja, symboleja jne., mukaan lukien 3D-kuvat, esitysten ja työlehtien havainnollistamiseen. Skaalautuvat vektorigrafiikat, joita kutsutaan myös SVG-tiedostoiksi (Scalable Vector Graphics), ovat erityisen mielenkiintoisia, koska niiden kokoa voidaan muuttaa, niitä voidaan kääntää 360° tai jopa värittää ilman, että kuvan laatu heikkenee.

LaTeXin käyttäminen Word 2021 for Macissa monimutkaisten kaavojen luomiseen

Wordin sisäänrakennettu kaavaeditori on monipuolinen työkalu, mutta se on rajallinen, kun on kyse tieteellisissä teksteissä usein esiintyvien monimutkaisempien kaavojen esittämisestä. Uusi Word 2021 for Mac tukee nyt myös LaTeXiä, joka on kansainvälinen standardi ammattimaisten laajojen kaavojen luomisessa, jotka voidaan muuntaa sen avulla.

Järjestelmävaatimukset Microsoft Word 2021:n käyttämiseksi Macissa

Alla luetellut tiedot ovat vaatimukset, jotka koskevat Word 2021 for Macinasentamista ja käyttämistä Applen laitteessa.

  • Käyttöjärjestelmä: voimassa oleva versio kolmesta nykyisestä macOS-käyttöjärjestelmästä
  • Prosessori: Intel tai Apple Silicon (M1)
  • Muisti: vähintään 4 GB
  • Kiintolevy: vähintään 10 Gt vapaata tilaa
  • Näytönohjain: 1 280 x 800 pikseliä

Osta Word 2021 for Mac erillisenä toimisto-ohjelmana Wiresoftilta

MS Word for Mac on olennainen osa Microsoft Office -pakettia macOS:lle. Toisin kuin monilla muilla ohjelmistotoimittajilla, Wiresoftilta voit ostaa verkkokaupasta Word 2021 for Mac -ohjelman myös itsenäisenä ohjelmana sen sijaan, että se olisi vain osa vastaavaa Office Suite 2021-ohjelmaa. Tarjoamamme Word-ohjelma Macille on ostoversio, mikä tarkoittaa, että et ole sitoutunut tilaamaan maksullisia päivityksiä. Kun Word 2021 for Mac on itsenäinen ohjelma, sinun ei myöskään tarvitse noudattaa mitään aikarajoitusta sen käytössä. Kun siis ostat Word 2021 for Mac -ohjelman Wiresoftilta, säästät rahaa myös pitkällä aikavälillä. Erityisesti itsenäisille ammatinharjoittajille ja pienille yrityksille, joilla on vain vähän työntekijöitä ja jotka eivät halua käyttää muita Office-pakettiin kuuluvia ohjelmia kuin Wordia, Word 2021for Mac ostaminen erillisenä ohjelmana on erityisen edullinen tapa käyttää klassista tekstinkäsittelyohjelmaa liike- tai yksityistarkoituksiin. Tämä yhden käyttäjän lisenssi on sama kuin Word-ohjelma, joka sisältyy myös Office Suite 2021 for Mac -pakettiin.

Ei vain Word 2021 for Mac, vaan myös kaikki muut Microsoftin ohjelmistolisenssit, joita voit ostaa Wiresoft Software Shopista macOS:lle, ovat aina alkuperäisiä Microsoftin yhden käyttäjän täysversioita. Ne ovat yleensä peräisin volyymilisensseistä, tai ne on saatettu jo käyttää. Tämä ei kuitenkaan aseta sinua epäedulliseen asemaan: hyvämaineisena ohjelmistojälleenmyyjänä Wiresoft ei tarjoa Microsoft-ohjelmistojen kokeiluversioita, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan tai joita voi käyttää rajoitetusti.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on takuu siitä, että jokainen Wiresoftilta ostettu ohjelmistotuote on täysin ja laillisesti käyttökelpoinen oston jälkeen, mukaan lukien sellaiset "käytetyt" ohjelmat, jotka alkuperäinen ostaja on poistanut tai poistanut samaan aikaan, kun ne on myyty Wiresoftille, ja jotka ovat näin ollen 100-prosenttisesti käyttökelpoisia uudelleen. Turvallisuussyistä Wiresoft tarkistaa perusteellisesti kaikkien lisensoitujen tuotteiden todellisen käyttökelpoisuuden ennen jälleenmyyntiä.

Voit myös hyödyntää asiantuntevaa neuvontaamme sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa, jos sinulla on lisäkysymyksiä Word 2021 for Mac tai minkä tahansa muun toimisto-ohjelmiston ostamisesta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat