Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10022
 • 076-05829
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
235,90 € * 260,90 € * (9,58% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Project 2019 Standard on uusin versio Microsoftin joustavasta projektinhallintajärjestelmästä, joka on suunnattu ensisijaisesti pk-yrityksille ja itsenäisille ammatinharjoittajille. Ohjelma sisältää kaikki tarvittavat toiminnot projektien suunnitteluun, valvontaan sekä raportointiin. Monet käytännölliset mallit ja ominaisuudet helpottavat kaikkien tehtävien luomista ja hallintaa ja lisäävät näin tehokkuutta, jolla on suuri merkitys nykyaikaisessa liike-elämässä. Project 2019 Standard täyttää kaikki vaatimukset onnistuneen salkun-, riskien- ja asiakirjahallinnan osalta, joka sisältää myös keskitetyn hallinnon ja resurssit sekä ajan kirjaamisen. Gantt-kaavioiden käyttö tuo selkeyttä monimutkaisiin projekteihin käyttämällä useita integroituja aikatauluja ja helpottamalla tehtäväsuhteiden ymmärtämistä, ja integroidut raportit tarjoavat tärkeitä oivalluksia ja tietoja muiden kanssa kommunikointia varten.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Tuotetiedot "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"

MS Project 2019 Standard - projektinhallintaohjelmisto erillisenä versiona ostettavaksi

Project 2019 Standard on uusin versio Microsoftin joustavasta projektinhallintajärjestelmästä, joka on suunnattu ensisijaisesti pk-yrityksille ja itsenäisille ammatinharjoittajille. Ohjelma sisältää kaikki tarvittavat toiminnot hankkeiden suunnitteluun, valvontaan ja raportointiin. Monet käytännölliset mallit ja ominaisuudet helpottavat kaikkien tehtävien luomista ja hallintaa ja lisäävät siten tehokkuutta, jolla on suuri merkitys erityisesti nykyaikaisessa liike-elämän arjessa.

Project 2019 Standard täyttää kaikki onnistuneen salkun-, riskien- ja asiakirjahallinnan vaatimukset, joihin kuuluvat keskitetty hallinta ja resurssit sekä ajanseuranta. Gantt-kaavioiden käyttö selkeyttää monimutkaisia projekteja käyttämällä useita integroituja aikatauluja ja helpottamalla tehtävien suhteiden ymmärtämistä, ja integroidut raportit tarjoavat keskeisiä tietoja ja näkemyksiä muiden kanssa käytävää viestintää varten.

Kenelle Project Standard 2019 on suunniteltu?

Project 2019 Standard Edition on suunniteltu yksityishenkilöille tai projektipäälliköille, jotka kehittävät ja hallinnoivat projekteja pääasiassa yksin eivätkä osana tiimiä, kuten pääasiassa pienissä ja keskisuurissa yrityksissä . Siksi tämä versio ei vaadi synkronointia Microsoft SharePoint- tai Project-palvelimen kanssa. Project 2019 Standard on kuitenkin suosituimpia versioita useimpien projektinhallintatehtävien suorittamiseen, koska se tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot ja ominaisuudet sekä liiketoimintatietotyökalut projektisuunnittelun ja -hallinnan tyypillisille alueille, kuten: Projektiaikataulut, kustannussuunnittelu, tehtävien hallinta, raportointi.

Microsoft Project 2019 Standard-versio on saatavana tavallisista kaupoista vain volyymilisenssisopimuksella; Wiresoft sen sijaan tarjoaa sitä käytettynä ohjelmistona yksittäislisenssinä ostoversiona - ja huomattavasti edullisempaan hintaan. Näin pk-yritykset ja itsenäiset ammatinharjoittajat voivat käyttää tätä Microsoft-ohjelmistoa.

Wiresoft Software -verkkokaupassa edelleen saatavilla olevilla Microsoft-sovelluksilla, joita tarjotaan myös alennettuun hintaan käytettyjen ohjelmistojen yksittäislisensseinä, asiakkaat voivat käyttää myös vastaavia Microsoft-ohjelmia, jotka ovat yhteensopivia Project 2019 Standard kanssa, kuten Windows 10. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Project 2019 Standard-version tärkeimmät optimoinnit ja ominaisuudet.

Uusi Project 2019 Standard -versio -ominaisuudet ja parannukset

Project 2019 Standard eroaa edellisestä versiosta myös visuaalisesti työpöydän käyttöliittymän selkeämmän esityksen ansiosta. Tämä voidaan nyt näyttää myös Office-malleissa "Värillinen", "Tummanharmaa" ja "Valkoinen".

Uusista ominaisuuksista MS Project 2019 Standard sisältää nyt käytännöllisen toiminnon, jossa tehtävät voidaan yhdistää toisiinsa pudotusvalikon avulla, uuden "Tehtävän nimi" -kentän tehtävätaulukossa sekä mahdollisuuden merkitä aikajanapalkit ja näyttää tehtävän edistymisen. Lisäksi alkamis- ja päättymispäivämäärät voidaan asettaa erikseen kullekin aikajanalle, jolloin saat paremman yleiskuvan siihen liittyvistä tehtävistä. Lisäksi on uusi pikahaku, jolla voidaan etsiä tiettyyn tehtävään liittyviä sanoja tai lauseita. Katso lisätietoja jäljempänä.

Helppo projektin luominen ja hallinta

Project 2019 Standard avulla voit luoda uusia projekteja vain muutamalla napsautuksella: Tätä tarkoitusta varten on käytettävissä laaja valikoima tyypillisille projektityypeille määriteltyjä malleja tai neutraali, tyhjä Gantt-kaavio. Excel-, Word-, Outlook- tai PowerPoint-ohjelmista voidaan myös siirtää tietoja tai tehtäväluetteloita Projectiin, ja vastaavat muotoilut tai ääriviivat säilyvät. Tehtäviä voidaan tuoda Gantt-kaavioon Project-tehtävämaskin kautta; myös useiden tehtävien samanaikaista lisäämistä tuetaan, mukaan lukien resurssien määritykset ja suhteet. Tähän tarkoitukseen on käytettävissä erilaisia kaaviointivaihtoehtoja ja toimintoja:

Kaaviotyypit Project 2019:ssä Standard

Gantt-kaaviona näyttämisen lisäksi Project 2019:ssä Standard on myös monia muita vaihtoehtoja, joilla voit näyttää projektin tehtävät tai resurssit sekä suhteet. Tätä tarkoitusta varten Project tarjoaa seuraavat erityyppiset näkymät, joilla voit näyttää projektin tiedot taulukkoina, ryhminä, suodattimien avulla tai yksityiskohtina: Tehtävä-, resurssi- ja toimeksiantonäkymät; vastaavat näyttömuodot ovat oletusarvoisen Gantt-kaavion (palkki) lisäksi verkkokaavio (vuokaavio) sekä näyttö lomakkeena, arkkeina (taulukko) tai käyttöinä (sarakkeet).

Toiminnan hahmottelu ja yhdistäminen

Projektin hierarkioiden hahmottamiseksi tai näyttämiseksi Project Standard 2019 -ohjelmassa yksittäisille tehtäville voidaan määrittää positiivisia tai negatiivisia sisennyksiä Tab-näppäimellä, ja muutokset vaikuttavat automaattisesti kaikkiin tehtäviin.

Mitkä tahansa projektin kaksi tehtävää voidaan myös linkittää toisiinsa, jolloin niiden välinen suhde näkyy suhteena. Tämä tarkoittaa, että yhden tehtävän muutokset vaikuttavat myös toiseen tehtävään, joka on sidoksissa siihen, mikä on erityisen tärkeää projektiaikataulujen kannalta.

Uusi: Tehtävän linkittämiseksi MS Projectissa Standard 2019 ei enää tarvitse tietää sen tunnusta: riittää, että valitset sarakkeessa "Edeltäjä" sopivan solun, jolloin näkyviin tulee alaspäin osoittava nuoli, jota napsauttamalla saat näkyviin luettelon kaikista projektin tehtävistä, ja vain sopiva tehtävä on aktivoitava.

Aikajanapalkkien merkinnät

Uutta: Projektin edistyminen ajan kuluessa voidaan myös näyttää helposti ja ymmärrettävästi MS Projectissa Standard 2019, sillä aikajanapalkit voidaan nyt merkitä. Tehtävän edistyminen voidaan myös näyttää suoraan prosessissa, mikä parantaa selkeyttä entisestään.

Uusi kenttä "Kollektiivisen tehtävän nimi

Uusi: MS Project Standard 2019 sisältää nyt "Kollektiivisen tehtävän nimi" -kentän, jonka avulla voit löytää tietyn tehtävän projektin kokonaissuunnitelmasta, mikä voi käydä nopeasti hankalaksi, erityisesti suurissa luetteloissa. Vain luku -kenttä parantaa projektirakenteen selkeyttä näyttämällä kaikkien resurssille osoitettujen keräystehtävien nimet.

MS Projectin tyypilliset osat Standard 2019

Tietenkin jo olemassa olevia välttämättömiä peruskomponentteja on myös optimoitu edelleen MS Project 2019:ssä Standard:

Salkunhoito

Yksi MS Project 2019 Standard tärkeistä osista on edelleen salkunhallinta, jonka avulla kaikki projektit voidaan kirjata ja hallita. Projektipäälliköt säilyttävät näin ollen aina yleiskuvan ja tunnistavat välittömästi kunkin tapauksen nykytilanteen, jotta he voivat reagoida välittömästi, jos on tarpeen puuttua asiaan, kun hanke ei etene suunnitelmien mukaisesti, esimerkiksi kun tiettyjä tehtäviä ei ole saatu valmiiksi aikataulun mukaisesti, kustannukset nousevat räjähdysmäisesti tai resurssit käyvät vähiin tai niitä ei ole saatavilla. Projektin raportit päivittyvät jatkuvasti, ja nykytilanne on nähtävissä yhdellä napsautuksella. MS Project 2019 Standard Edition -versiossa on myös uudet näytöt budjetinhallintaa ja aikatauluja varten, jotka tarjoavat yksityiskohtaisemman yleiskuvan projektinhallintaa varten; yhteys Power BI:hen täydentää salkunhallintaa analyysitoiminnoilla ja tarvittaessa parannusehdotuksilla.

Intuitiivinen resurssien hallinta

MS Project 2019 Standard-ohjelmaan integroidut työkalut ja ominaisuudet resurssien tehokkaampaa hallintaa varten mahdollistavat entistä yksityiskohtaisemman ja selkeämmän suunnittelun ja eri resurssien käytön hallinnan . Projektissa 2019 Standard tämä tarkoittaa eri resurssityyppien erottelua "työvoiman", "materiaalin" ja "kustannusten" mukaan, jotta niitä voidaan käyttää entistä tarkemmin. Resurssipoolin kautta näitä voidaan hallita keskitetysti projektien rajat ylittävää suunnittelua varten ja kohdentaa yksittäisiin tehtäviin, jolloin voidaan ottaa huomioon myös rajoitukset, jotka liittyvät esimerkiksi ajalliseen saatavuuteen tai myös taloudellisiin rajoituksiin (kustannusrajoitukset) sekä työvoiman käyttöön ja siten ylikuormitusriskiin. Kullekin resurssityypille voidaan myös määrittää käytettävissä olevat budjetit.

Gantt-kaavion kautta näkymässä Standard näkyvät selkeästi vastaavat toiminnot ja aikatallenteet, ja nykytilanne näkyy kunkin toimintopolun kautta. Lisäksi kaikki tehtävät voidaan organisoida ja linkittää asiayhteysherkän käyttöliittymän avulla ja niitä voidaan ohjata vastaavien aikajanojen avulla.

Raportointi MS Projectissa Standard 2019

Toinen tärkeä osa ketterää projektinhallintaa on projektitietojen visualisointi raporttien muodossa - joko tilannekuvan välittämiseksi tai raporttina projektin päättymisen jälkeen. Tätä varten Project 2019 Standard tarjoaa uuden joukon tyypillisiä raporttimalleja, joita voidaan täydentää havainnollistavilla kuvaajilla ja kaavioilla, jotta projektin tilaa koskevia tietoja voidaan jakaa muiden kanssa.

Projektitiedostot voidaan tallentaa useissa eri muodoissa: Vanhempien tiedostomuotojen Project 2000 - 2003 sekä Project 2007 lisäksi täältä löytyvät erityisesti .PDF-, .XPS-, .CSV-, .XML- ja Microsoft Excel -työkirjat.

Microsoft Project 2019:n käyttöön liittyvät laitteisto- ja muut vaatimukset Standard

Periaatteessa MS Project Server 2019 Standard sekä 32-bittisenä että 64-bittisenä versiona voidaan käyttää vain yhdessä Windows 10 tai Windows Server 2019 kanssa! Kaikki lisätiedot vähimmäisvaatimuksista löytyvät seuraavasta yleiskatsauksesta:

 • Käyttöjärjestelmät (ehdottoman välttämättömät): Windows 10, Windows Server 2019
 • Suoritin: vähintään 1,6 GHz, kaksiytiminen prosessori
 • RAM-muisti: 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: 4 Gt käytettävissä olevaa tilaa
 • Näytön resoluutio: 1 280 x 768 pikseliä
 • Näytönohjain: DirectX 10 grafiikkalaitteiston kiihdytystä varten
 • .NET-versio: jotkin toiminnot edellyttävät myös vähintään .NET 3.5 tai 4.6 -versiota
 • Kosketustoiminnot on myös optimoitu Windows 10 -osoitteelle
 • Pilvitiedostonhallintaominaisuudet edellyttävät OneDrivea, OneDrive for Businessia tai SharePointia
 • Selaimet: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox uusimmissa versioissa

Osta MS Project 2019 Standard Edition halvalla yksittäisenä lisenssinä Wiresoftilta

Wiresoft tarjoaa verkkokaupassa MS Project 2019 Standard Editionia yhden käyttäjän lisenssinä niin sanottuna käytettynä ohjelmistona - huomattavasti edullisempaan hintaan verrattuna uuteen ohjelmistoon. Alennetun hinnan lisäksi tämä ostoversio tarjoaa myös rajoittamattoman käytettävyyden edut, sillä se ei ole tilausversio, joten ohjelmistoa voi käyttää myös ilman Internet-yhteyttä.

Tämä MS Project 2019: n yhden käyttäjän lisenssi Standard -versiossa on yrityksessä käytetyn ohjelman volyymilisenssi. Jälleenmyynnin myötä se hajotettiin ja muutettiin yhden käyttäjän lisensseiksi, ja samalla se sai uuden nimityksen "käytetty ohjelmisto" tai "käytetty ohjelmisto". Ohjelmiston perustana olevan volyymilisenssin jakaminen tai MS Project 2019 Standard -ohjelmiston uusi nimeäminen "käytetyksi ohjelmistoksi" ei kuitenkaan merkitse mitään rajoituksia sen toiminnallisuudelle tai käytettävyydelle, sillä ohjelmistot eivät yleensä kulu loppuun.

Näin ollen pätee seuraava: ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on aina turvallista liiketoimintaa, jolla on monia etuja! Koska kun ostat Wiresoft Shopissa saatavilla olevan MS Project 2019 Standard -lisenssin, et hyödy ainoastaan täysin edullisesta hinnasta, vaan myös turvallisuudesta välittömän latauksen ja välittömän lisenssin aktivoinnin kautta, johon sisältyy voimassa oleva lisenssiavain. Ostamalla käytettyjä ohjelmistolisenssejä, kuten MS Project 2019 Standard Edition, saat myös mahdollisuuden käyttää Microsoftin yksinoikeudellisia ohjelmapainoksia itse ilman rajoituksia.

Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen ohjelmistokaupasta löydät MS Project 2019 Standard sekä muut versiot ja versiot ja monet muut Microsoftin sovellukset, jotka ovat yhteensopivia sen kanssa, kuten Windows 10 ja Windows Server 2019. Jos sinulla on kysyttävää tästä MS Project 2019 Standard -ohjelmistosta tai mistä tahansa muusta täällä tarjotusta Microsoft-ohjelmasta, käytä asiantuntijaneuvojamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"
6.5.2019

Läuft wunderbar. Vorbildlicher Händler!

Läuft wunderbar. Vorbildlicher Händler!
Immer wieder gerne unser Unternehmen wird weitere Lizenzen erwerben.

Vielen Dank für den spitzen Service

Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat