Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10147
 • D47-00764
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
50,90 € * 55,90 € * (8,94% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


PowerPoint for Mac on Applen monipuolinen ohjelma, jolla voit suunnitella ja suunnitella tehokkaasti eloisat esitykset Mac-tietokoneella ja esittää ne kätevästi kumppaneille ja kollegoille. Tämä 2016-versio for Macista tarjoaa näin ollen uuden virstanpylvään laajalti käytetylle ja arvostetulle -ohjelmistolle, jota käytetään monilla aloilla - ei vain yrityksissä vaan myös kouluissa ja yliopistoissa. for Mac 2016 tukee sekä aloittelijoita että ammattikäyttäjiä monilla integroiduilla, intuitiivisesti käytettävillä työkaluilla, joilla voit luoda informatiivisia esitysdioja ja välittää niiden sisällön selkeästi luennolla. MicrosoftUser Business PowerPoint Office PowerPoint

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"

Microsoft PowerPoint for Mac 2016 erillisenä Office-ohjelmana

PowerPoint for Mac on Microsoftin monipuolinen ohjelmisto, jolla Apple-käyttäjät voivat suunnitella ja suunnitella eläviä esityksiä tehokkaasti Mac-tietokoneella ja esittää ne kätevästi liikekumppaneille ja kollegoille. Tämä 2016-versio PowerPoint for Macista tarjoaa siis uuden virstanpylvään laajalti käytetylle ja arvostetulle toimisto-ohjelmistolle, jota käytetään monilla aloilla - ei vain yrityksessä vaan myös koulussa ja opiskelussa. PowerPoint for Mac 2016 tukee sekä aloittelijoita että ammattikäyttäjiä monilla integroiduilla, intuitiivisesti käytettävillä työkaluilla, joilla voit luoda informatiivisia esitysdioja ja välittää niiden sisällön selkeästi luennolla.

Microsoft PowerPoint for Mac 2016:n käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa myös ohjelmiston nopean ja mutkattoman käyttöönoton. Laajaa valikoimaa malleja ja grafiikkaa voidaan käyttää suoraan kunkin esityksen suunnitteluun.

Periaatteessa PowerPoint 2016: n Mac-versio on silmiinpistävä uudistus aiemmasta ulkoasusta: huolimatta OS X:lle optimoidusta mukautuksesta, Windowsista tuttu tyypillinen käyttöliittymä ja sen tuttu ulkoasu on säilytetty. Myös Windows-versiosta tutut pikanäppäimet on otettu käyttöön, mikä voi olla eduksi niille käyttäjille, jotka vaihtavat usein näiden kahden käyttöjärjestelmän välillä. Heidän ei kuitenkaan tarvitse luopua Mac-järjestelmän tutuista ominaisuuksista. Lisäksi PowerPoint for Mac 2016:ssa on optimoitu asiakirjojen välinen yhteensopivuus eri alustojen välillä, joten Windowsilla ja OS X:llä luotujen esitysten esitystapa on entistä yhtenäisempi.

Applen käyttäjät, jotka käyttävät myös Microsoftin OneDrive-pilvipalvelua, voivat myös jakaa PowerPoint for Mac 2016 -ohjelmalla luotuja asiakirjoja kollegojen kanssa verkossa - mikä tehostaa yhteistyötä.

Tämä PowerPoint for Mac 2016 -ohjelma ei ole saatavana Wiresoftilta ainoastaan olennaisena osana vastaavaa Office-pakettia, vaan voit ostaa sen myös yksittäin - ilman tilausvelvoitetta! PowerPoint for Mac 2016:n lisäksi vanhemmat ja uudemmat versiot ovat saatavilla erityisen edullisesti Wiresoft-verkkokaupasta - myös erillisinä ohjelmina. Seuraava yleiskatsaus sisältää kaikki PowerPoint for Mac 2016:n mielenkiintoiset ominaisuudet.

Katsaus PowerPoint for Mac 2016:n kaikkiin tärkeisiin toimintoihin ja laajennuksiin

Monien optimointien ja nykyisten toimintojen parannusten lisäksi tämä PowerPoint for Mac 2016 -versio sisältää myös uusia työkaluja ja mukautuksia, jotka antavat sinulle entistä enemmän mahdollisuuksia esitysten luomiseen, mutta myös helpottavat verkkoyhteistyötä muiden käyttäjien kanssa.

Uudet PowerPoint-toiminnot Macille versiossa 2016

PowerPointin uudet ominaisuudet laajentavat ryhmätyöskentelymahdollisuuksia paitsi esitystä luotaessa myös esityksen aikana:

 • Yksityiskohtien korostaminen Macissa sivellintyökalulla: Esittäjä voi esityksen aikana korostaa spontaanisti yksittäisiä diaelementtejä, kuten grafiikkaa, sanoja tai tekstikohtia, käyttämällä PowerPoint for Maciin integroitua sivellintyökalua ja kiinnittää yleisön huomion yksittäisiin yksityiskohtiin. Tämän työkalun etuna laserosoittimeen tai sauvaan verrattuna on toisaalta se, että sitä käytetään suoraan PowerPoint 2016:ssa näytöllä ja että sillä korostetut elementit pysyvät näkyvissä. Toisaalta tämä toiminto tapahtuu vain esitystilassa. Itse PowerPoint-dokumentti pysyy muuttumattomana.
 • Aikataulutus: Aikataulutus-työkalun avulla esityksen kesto on paljon paremmin ennustettavissa. Pidemmissä esityksissä voi nopeasti käydä niin, että kysymykset tai lisäselvitykset viivästyttävät esitystä ja vaikeuttavat aikataulussa pysymistä. Ajanseurantatyökalu auttaa saamaan paremman otteen ajanhallinnasta ja käyttämään esitysaikaa tehokkaasti: Kun se on aktivoitu, se näyttää ajan esityksen aikana, jotta juontaja voi reagoida viivästyksiin jne. ja tehdä muutoksia välittömästi.
 • Jakamistoiminto : Jakamistoimintoa optimoimalla ja uudistamalla Macin PowerPoint-esityksiä voidaan jakaa paljon helpommin ja nopeammin sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa ja muissa kanavissa.

Käytännön Office-toimintojen käyttäminen PowerPoint for Mac 2016:ssa

Klassisena MS Office -ohjelmana PowerPoint for Mac 2016 sisältää myös useita yleisiä toimintoja, jotka helpottavat esitysten luomista ja laajentavat mahdollisuuksia yhdessä työskentelyyn. Näihin kuuluvat erityisesti seuraavat ominaisuudet ja työkalut:

 • OneDrive-integraatio saatavilla myös Macille: Kun Microsoftin pilvipalvelu OneDrive on integroitu Office 2016 for Maciin, Mac-käyttäjät voivat nyt myös käyttää OneDriveen tallennettuja PowerPoint-asiakirjoja mistä tahansa Applen laitteesta verkon kautta. Tämä laajentaa merkittävästi mahdollisuuksia työskennellä diojen parissa sijainnista riippumatta, ja myös muut työntekijät voivat käyttää niitä, esimerkiksi muokata tai kommentoida niitä.
 • Yksinkertaistettu asiakirjojen jakaminen: Asiakirjojen jakaminen on nyt entistäkin helpompaa: jakaminen onnistuu yksinkertaisesti napsauttamalla PowerPoint-ohjelman valikkonauhan "Jaa"-toimintoa. Jokaiselle henkilölle, jolla on pääsy asiakirjaan, voidaan antaa yksilölliset oikeudet lukea, muokata tai lähettää asiakirjaa eteenpäin jne.
 • Parannettu asiakirjojen versiohistoriaa: Erityisesti silloin, kun myös muut työntekijät käyttävät tai korjaavat PowerPoint-dokumenttia, on tärkeää säilyttää yleiskatsaus. Tähän kuuluu myös vanhempien versioiden säilyttäminen tarkistuksen yhteydessä. Versiohistoria-toimintoa käytetään näiden tallentamiseen, jotta niitä voidaan tarvittaessa käyttää uudelleen.
 • Tietojen suojaaminen DLP:llä (Data Loss Protection ): Asiakirjojen sisällön DLP-toiminto on käytettävissä myös PowerPoint 2016 for Macissa OneDriven kautta. Etenkin sisäisissä esityksissä voi käydä niin, että diat sisältävät tai näyttävät tietoja, joita ei ole tarkoitettu ulkopuolisille ja jotka on siksi suojattava. Data Loss Protection ei ainoastaan havaitse tietoturvariskejä, vaan myös luo keskitetysti ohjeet kullekin asiakirjalle, jotta tietoturva säilyy aina, kun asiakirjoja luovutetaan muille käyttäjille.

Seuraavat perustoiminnot tehostavat myös työskentelyä PowerPoint for Mac 2016:n kanssa:

 • Diojen muistiinpanot aina käsillä: Dioille ei aina mahdu kaikkea tietoa, varsinkaan esityksen aikana spontaanisti lisättyä tietoa. Henkilökohtaiset muistiinpanot ja lisäykset näkyvät PowerPoint-ohjelmaikkunassa ja ovat siten välittömästi esittelijän käytettävissä.
 • Palaute kommenttialueella: Sama koskee kollegoiden muistiinpanoja ja kommentteja esitysdioja luotaessa sekä itse esityksen aikana. Heidän palautteensa on välittömästi saatavilla erillisessä ikkunassa.
 • Vaihda näkymätilaa: Tilapalkin painikkeiden avulla käyttäjät voivat vaihtaa välittömästi eri näkymävaihtoehtojen välillä, ja niiden avulla voi myös säätää diaa nopeammin zoomaussäätimellä.
 • Enemmän näyttötilaa: Käyttäjät voivat maksimoida dian koon napsauttamalla nauhan näyttämistä ja piilottamista.
 • Mukauta työkalurivi DeepL käyttöä varten: Usein tarvittavat toiminnot voidaan sijoittaa suoraan valikkopalkkiin pikakomentona, jolloin ne ovat heti käytettävissä yhdellä napsautuksella.

PowerPoint for Mac 2016 -ohjelman järjestelmävaatimukset:

PowerPoint for Mac 2016 on saatavilla vain 64-bittisenä versiona. Lisäksi toimisto-ohjelmiston asennukseen ja käyttöön sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Prosessori: Intelin prosessori
 • Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, vähintään versio 10.10 (Yosemite) tai uudempi
 • Työmuisti: vähintään 4 Gt RAM-muistia
 • Kiintolevytila: vähintään 6 Gt HFS+-muodossa (Mac OS Extended tai HFS Plus)
 • Näytön resoluutio: vähintään 1 280 x 800

Osta PowerPoint for Mac 2016 erillisenä toimisto-ohjelmana edullisesti Wiresoftilta

KoskaPowerPoint for Mac 2016 on monien Microsoft Office -sovelluspakettien vakiokomponentti, sitä ei yleensä ole saatavilla erikseen tai vain tilausversiona tavallisissa kaupoissa. Wiresoftilta voit kuitenkin ostaa PowerPoint for Mac 2016:n myös erikseen erillisenä ohjelmana.

Selkeä etusi, kun ostat ohjelmistoja Wiresoftin kautta: Myymälässä tarjottu PowerPoint for Mac 2016:n yhden käyttäjän lisenssi on ostoversio, joka ei siis sido sinua tilaukseen, joka yleensä sitoo sinut pitkäksi aikaa - pakollisilla päivityksillä tai käyttöaikarajoituksilla - ja on yleensä myös kallis. Ohjelmiston ostaminen Wiresoftilta kannattaa siis monestakin syystä, vaikka et haluaisi ostaa muita Office-ohjelmia Macille.

Ja: Ohjelmiston ostaminen Wiresoftilta on turvallista: Myymälästä ostamasi PowerPoint for Mac 2016 -ohjelman yhden käyttäjän lisenssi on yleensä osa suurempaa, yritysten käyttämää volyymilisenssiä. Siksi se on niin sanottu käytetty ohjelmisto - siksi myös todella alhainen hintamme! Kun ostat tarjoamamme käytetyt ohjelmistot, voit kuitenkin olla varma, että tämä ei ole sinulle eikä meille oikeudellisesti epäselvä tilanne, koska käytettyjen ohjelmistojen kauppa on Euroopassa selvästi sallittua ja siten täysin laillista!

Tämä PowerPoint for Mac 2016 -ohjelmiston lisenssi on toiminnoiltaan täysin identtinen PowerPoint-ohjelman kanssa, joka sisältyy myös vastaavaan Office Suite for Mac 2016 -ohjelmaan. Wiresoft tarjoaa periaatteessa vain sellaisia Microsoft-ohjelmien täysversioita, jotka ovat identtisiä Microsoftin omien versioiden kanssa.

Wiresoft on tarkistanut jokaisen tällaisen yksittäisen Microsoft-ohjelmalisenssin, joka on peräisin suuremmasta volyymilisenssistä, täydellisen ja rajoittamattoman käytettävyyden; siksi tämä PowerPoint for Mac 2016 -ohjelmisto on myös rekisteröity sinulle vasta onnistuneen oston ja latauksen jälkeen, ja voit myös käyttää sitä 100-prosenttisesti.

Käytetyt ohjelmistot eivät ole hyödyllisiä vain yksityisille käyttäjille, vaan myös itsenäisille ammatinharjoittajille ja pienille yrityksille, jos perinteisen yhden käyttäjän lisenssin tai volyymilisenssin ostaminen ei ole kannattavaa, koska he hyötyvät kaikista PowerPoint for Mac 2016 -ohjelman eduista ja säästävät samalla rahaa.

PowerPoint for Mac 2016 -ohjelman lisäksi löydät Wiresoft-ohjelmistokaupasta myös muita MS Office -ohjelmia Macille yhden käyttäjän lisenssinä sekä muita Microsoftin ohjelmia sekä tämän ohjelmiston uudempia ja vanhempia ostoversioita.

Jos sinulla on kysyttävää PowerPoint for Mac 2016 - ohjelmasta tai mistä tahansa muusta Macille tarkoitetusta MS Office -ohjelmasta, voit käyttää asiantuntijaneuvontaamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat