Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WORD MAC 2016

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10143
 • D48-01105
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
50,90 € * 55,90 € * (8,94% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Word on klassinen, ylittämätön tekstinkäsittelyohjelma, jota arvostavat PC-käyttäjien lisäksi myös Mac-käyttäjät. Sen laajat mahdollisuudet luoda ja muokata kaikenlaisia tekstejä eivät jätä juuri mitään toivomisen varaa. Versio   Word for Mac 2016 sisältää jälleen suuren määrän työkaluja ja ominaisuuksia, jotka helpottavat kaikenlaisten asiakirjojen luomista niin ammattilaisille kuin aloittelijoillekin: -raporteista, sopimuksista ja liikekirjeistä tieteelliseen dokumentaatioon, koulu- ja seminaariraporteista yksityisasiakirjoihin - tarjoaa sopivia malleja ja muotoiluvaihtoehtoja kaikentyyppiseen tekstiin. Myös graafisia elementtejä, kuten taulukoita, kaavioita ja kuvia, voidaan lisätä helposti. Business Word

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WORD MAC 2016"

Microsoft Word for Mac 2016 - tehokas tekstinkäsittelyohjelma macOS:lle

Word on klassinen, ylittämätön tekstinkäsittelyohjelma, jota arvostavat PC-käyttäjien lisäksi myös Mac-käyttäjät. Sen laajat mahdollisuudet luoda ja muokata kaikenlaisia tekstejä eivät jätä juuri mitään toivomisen varaa.

Word for Mac 2016 -versio sisältää jälleen kerran erilaisia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka helpottavat kaikenlaisten asiakirjojen luomista niin ammattilaisille kuin aloittelijoillekin: Word tarjoaa sopivia malleja ja muotoiluvaihtoehtoja kaikkiin tekstityyppeihin, liikekertomuksista, sopimuksista ja liikekirjeistä tieteellisiin asiakirjoihin, opiskelijaraporteista seminaariesitelmiin ja yksityisasiakirjoihin. Lisäksi graafisia elementtejä, kuten taulukoita, kaavioita ja kuvia, voidaan lisätä helposti.

Word for Mac 2016 on muuttanut myös ulkoasua: Aiempien monien malliluokkien sijaan ohjelma näyttää aiempien seitsemän näkymän sijaan neljä tärkeintä toimintoa huomaamattomien kuvakkeiden muodossa: "Uusi", "Viimeksi käytetty" ja "Avaa" sekä "Tili" Microsoftin pilvipalveluille, joista osa on myös Mac-käyttäjien käytettävissä.

Aiemmin tyylilomakkeet näytettiin vapaasti kelluvissa ikkunoissa, mutta Microsoft Word for Macin vuoden 2016 versiossa ne sijaitsevat nyt asiakirjaikkunassa näytön oikeassa reunassa olevassa sivupalkissa. Toinen erityisen kätevä ominaisuus on se, että suurempi Word-asiakirja voidaan avata kahteen ikkunaan samanaikaisesti, jolloin käyttäjä voi pitää silmällä toista ikkunaa samalla kun hän muokkaa tiettyä tekstikappaletta ja muuttaa sitä tarvittaessa.

Word 2016 for Mac on myös optimoitu erityisesti yhteistyöhön, samanaikaiseen tekstidokumentin työstämiseen tiimissä. Microsoftin OneDrive-pilvipalvelun kautta, jota myös Mac-käyttäjät voivat käyttää, Word-tiedostot voidaan asettaa saataville verkossa reaaliajassa. Ennen lataamista jokaiselle tekstille voidaan määrittää yksilölliset julkaisu- tai käyttöoikeudet, jotta voidaan varmistaa arkaluonteisten tietojen suojaaminen myös verkossa.

Word 2016 for Mac on saatavana Wiresoft Software Shopissa ostoversiona erityisen edulliseen hintaan ilman muita tilausvelvoitteita. Alta löydät yleiskatsauksen tärkeimmistä tehokkaan tekstinkäsittelyn toiminnoista, joita suosittu Office-ohjelmisto tarjoaa sinulle, kun ostat sen.

Word for Mac 2016:n uudet erityiset ohjelmaominaisuudet

Word 2016 for Mac sisältää monia yleisiä parannuksia nykyisiin ominaisuuksiin sekä lukuisia uusia ominaisuuksia. Erityisesti kenttätoiminnoissa parannetut syöttövaihtoehdot helpottavat sellaisten asiakirjojen käsittelyä, jotka sisältävät paljon muuttuvia tietoja. Nämä voidaan päivittää automaattisesti Word-tiedostoihin. Käyttäjille ovat tuttuja yksinkertaisemmat tyypilliset kenttätiedot, kuten sivunumerot, numerointi ja alaviitteet, mutta uusien kenttätoimintojen avulla voidaan käyttää myös monimutkaisempia automaatioita, kuten sisällysluetteloita sekä matemaattisia laskutoimituksia juoksevilla numeroilla ja muilla:

 • DocProperty : Erityisesti teksteissä, joissa esimerkiksi tuote- ja tuotenimet tai muut nimet, jotka esiintyvät asiakirjassa usein ja jotka on kirjoitettava aina samalla tavalla, kuten käyttöohjeissa tai mainosteksteissä, DocProperty-kenttätoiminto helpottaa tekstityötä. Vastaavat termit voidaan syöttää keskitetysti Word for Mac 2016:ssa ja lisätä asiakirjaan kenttämuuttujan kautta ja myös muuttaa uudelleen.
 • DocVariable : Kenttätoimintoa DocVariable voidaan käyttää Microsoft Visual Basic -sovellusten ohjelmointikielessä. Sitä voidaan käyttää asiakirjan muuttujan sisällön näyttämiseen asiakirjassa.
 • Tietokanta: Tietokannan avulla tietokantakyselyn tulokset voidaan syöttää automaattisesti Word-taulukkoon SQL:n (Structured Query Language) avulla. Tietokantakenttää voidaan käyttää kyselyn uudelleenkäynnistämiseen taulukon sisällön päivittämiseksi.
 • CreateDate: Kenttätoimintoa CreateDate käytetään syöttämään päivämäärä ja kellonaika, jolloin Word-asiakirja tallennettiin ensimmäisen kerran nykyisellä nimellä. Näitä tietoja ei muuteta myöhemmässä muokkauksessa, vaan ne säilytetään.
 • Kirjallisuusluettelo: Erityisen hyödyllinen teksteissä, joissa on laajoja lähdeviitteitä: Kirjallisuusluettelo-kenttä näyttää täydellisen luettelon tietylle Word-asiakirjalle osoitetuista tietolähteistä aakkosjärjestyksessä. Tämä muotoillaan aiemmin valitun kirjallisuusluettelomuodon mukaisesti.
 • IncludeText: IncludeText-kenttää voidaan käyttää vakiotekstin lisäämiseen tekstiin, joka on määritelty kyseiselle kentälle aiemmin. Tämä säästää käyttäjää hankalammalta kopioinnilta ja liittämiseltä.
 • IncludePicture : Analogisesti IncludeText-kentän toimintoon IncludePicturea voidaan käyttää grafiikan lisäämiseen Word-asiakirjaan.
 • MacroButton: MacroButton-kenttä lisää tekstiin aiemmin määritellyn makrokomennon, tämä toiminto helpottaa erityisesti yhdistelmäpostin ja lomakkeiden luomista.

Muita uusia yksittäisiä ominaisuuksia Word for Mac 2016:ssa

Erityisten uusien Word-ominaisuuksien lisäksi vuoden 2016 Mac-versio sisältää myös useita muita käteviä työkaluja ja ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on auttaa Mac-käyttäjiä työskentelemään yhdessä asiakirjan parissa:

"Versiohistoria" helpottaa yhteistyötä Word-asiakirjojen kanssa

Projektien yhteydessä useat käyttäjät työskentelevät usein samanaikaisesti pilvipalvelussa olevan Word-asiakirjan parissa. Tämä vaikeuttaa usein muiden käyttäjien tekemien muutosten seuraamista. Word for Mac 2016: n Versiohistoria-toiminto helpottaa seurantaa, sillä sen avulla käyttäjä voi tarkastella minkä tahansa Word-asiakirjan versiohistoriaa. Tämä ei tarkoita vain sitä, että voit tarkastella vanhempia muokkaustiloja, vaan ne voidaan myös avata uudelleen muokkausta varten.

Jaa Word-asiakirjoja helpommin

Word for Macin 2016-versiossa tekstin jakaminen muiden käyttäjien kanssa on entistäkin helpompaa. Tätä varten nauhassa on nyt Jaa-toiminto. Se sisältää useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit määrittää yksittäiset käyttöoikeudet kullekin Word-asiakirjalle ja vastaanottajalle - pelkkien lukuoikeuksien lisäksi myös muokkaus- ja uudelleenlähetysoikeudet, joten tekstin arkaluonteiset tiedot voidaan suojata.

OneDriven käyttäminen Word 2016 for Macissa

OneDrive on Microsoftin pilvitallennustila, jonka avulla voit jakaa Word-tiedostoja verkossa ja asettaa ne muiden käyttäjien saataville. Mac-käyttäjät voivat myös käyttää OneDrive-synkronointisovellusta Word-asiakirjojen tallentamiseen OneDriveen, jotta niitä voi muokata tai lukea verkossa muilla laitteilla.

Tietoturva

Data Loss Protection (DLP) on tunnettu ja usein käytetty Microsoftin työkalu, joka estää arkaluonteisten tietojen katoamisen ja suojaa niitä myös luvattomalta käytöltä. DLP on käytettävissä myös Word 2016:n Mac-versiossa. Sisäänrakennetut sisällönsuodattimet voivat havaita asiakirjassa olevat kriittiset tiedot, kuten luottokorttinumerot, ja varoittaa käyttäjiä niiden olemassaolosta sekä estää niiden jakamisen muille käyttäjille. Erityisesti järjestelmänvalvojat voivat käyttää Data Loss Protectionia tehokkaasti hallinnoidakseen käyttäjäkohtaisia käytäntöjä arkaluonteisten tietojen luomista ja luovuttamista varten, jolloin mahdolliset turvallisuusriskit tunnistetaan ja näytetään välittömästi.

Word for Mac 2016 -ohjelman järjestelmävaatimukset

Huomioi seuraavat Mac tarkoitetun Word 2016 -ohjelman laitteistovaatimukset: Tämä Word-ohjelmisto on saatavilla vain 64-bittisenä versiona. Lisäksi ostoversion Word 2016 for Mac ei ole käyttökelpoinen iPhonessa tai iOS-käyttöjärjestelmässä. Muut vaatimukset:

 • Käyttöjärjestelmä: MacOS X, versio 10.10 (Yosemite) tai uudempi
 • Prosessori: Intel
 • Työmuisti: vähintään 4 GB RAM-muistia
 • Kiintolevytila: vähintään 6 Gt HFS+-muodossa (Mac OS Extended tai HFS Plus)
 • Näyttö: vähintään 1.280 x 800 resoluutio

Osta Word for Mac 2016 Wiresoftilta myös itsenäisenä ohjelmana

Word 2016 tarjotaan yleensä vain osana Office-pakettia Mac , joten sitä ei juuri ole saatavilla kaupoissa erillisenä ohjelmana. Mutta Wiresoft ohjelmistokaupassa voit ostaa myös Word 2016:n Mac-version yhden käyttäjän lisenssinä sekä vanhempia Word-ohjelmaversioita ja muita Office -sarjan ohjelmia Mac . Kun ostat Word 2016 for Mac -ohjelman Wiresoftilta, hyödyt käytettyjen ohjelmistojen paljon alhaisemman hinnan lisäksi myös kaikista seuraavista eduista:

 • Wiresoft tarjoaa Word Mac -version 2016 ostolisenssinä.
 • Tilausvelvoitteen tekeminen, joka yleensä velvoittaa sinut lataamaan
 • kalliita päivityksiä, ei siis ole tarpeen.
 • Word-ohjelmiston käyttöaikaa ei ole rajoitettu.
 • Word for Mac 2016 -ohjelma on samanlainen kuin Word, joka on normaali osa Office-pakettia Mac 2016:lle.
 • Kun ostat Word 2016 for Mac -ohjelman Wiresoft Software Storesta, saat käyttöösi kaikki tämän itsenäisen ohjelman ominaisuudet ja edut.

Word 2016 -ostoversio Mac on siis taloudellisesti edullinen erityisesti sellaisille käyttäjäryhmille, jotka haluavat käyttää kaikkia tekstinkäsittelyohjelman toimintoja, mutta joilla ei ole käyttöä muille Office-ohjelmille. Erityisesti itsenäiset ammatinharjoittajat ja pienet yritykset, mutta myös yksityiset käyttäjät arvostavat Wiresoft ohjelmistotarjonnan etuja, jos he haluavat kattaa Microsoft-ohjelmien tarpeensa Mac kohtuulliseen hintaan.

Kaikki Wiresoft Software Shopin tarjoamat Microsoft-ohjelmistolisenssit Mac sekä osoitteessa Windows ovat yksinomaan alkuperäisiä Microsoftin tuotteita, jotka ovat yleensä saatavilla yhden käyttäjän täysversioina. Nämä ovat joko osa yrityksen aiempaa volyymilisenssiä tai ne olivat jo entisen käyttäjän käytössä, mutta ne vapautettiin uudelleen, kun ne myytiin Wiresoftille. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki aiemmat ohjelmiston asennukset tai kyseisen lisenssin käyttö on näin ollen poistettu uudelleen. Kaikki Wiresoft-ohjelmistokaupassa tarjotut Word-lisenssit Mac 2016 tai muut Microsoft-ohjelmat voidaan ladata ja asentaa suoraan maksun jälkeen, ja ne ovat sitten 100-prosenttisesti käyttökelpoisia.

Wiresoft ei vakavasti otettavana ohjelmistokauppiaana tarjoa verkkokaupassaan Microsoft-ohjelmien testiversioita, joita voi käyttää vain rajoitetun ajan tai joiden toimintoja voi käyttää vain rajoitetusti, eikä ohjelmistotuotteita, joiden lisenssiavainta käyttävät myös tuntemattomat henkilöt.

Tämä tarkoittaa sinulle ostajana sitä, että et joudu kärsimään mitään haittoja käytetyn ohjelmiston, kuten Word for Mac 2016:n, ostamisesta ja käytöstä, ei käyttöoikeuksien eikä niiden käytettävyyden osalta. Käytettyjen ohjelmistotuotteiden ostaminen Wiresoftilta on siis täysin laillista ja myös tarkastussuojattua. Turvallisuutesi vuoksi jokainen Word for Mac tai mikä tahansa muu Wiresoft ohjelmistolisenssi on tarkistettu etukäteen sen todellisen käytettävyyden osalta.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Word 2016 for Macin tai minkä tahansa muun Office -ohjelmiston ostamisesta Mac , ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa, niin saat asiantuntevaa neuvontaa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat