Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10430
 • R18-05768
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
417,90 € * 462,90 € * (9,72% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 10x User CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin 
CAL User CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin ei yhteensopiva(katso RDS CAL )


Microsoft Windows Server 2019:n Standard- tai Datacenter-version lisensointia varten tarvitaan ydinpohjaisten palvelinlisenssien lisäksi myös asiakaskäyttölisenssi kutakin käyttäjää varten: esim. Windows Server 2019 User CAL; tämä antaa kyseiselle rekisteröidylle käyttäjälle käyttöoikeudet kyseiseen Windows Serveriin.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"

osta 25 käyttäjän CAL-lisenssiä Microsoft Windows Server 2019 -käyttöjärjestelmään käytettyinä lisensseinä

Microsoft Windows Server 2019 -palvelimen standardi- tai datakeskusversion lisensointia varten tarvitaan ydinpohjaisten palvelinlisenssien lisäksi myös asiakaskäyttölisenssi kutakin käyttäjää varten: esimerkiksi Windows Server 2019 User CAL; tämä antaa rekisteröidylle käyttäjälle käyttöoikeudet kyseiseen Windows-palvelimeen.

Tämä johtuu siitä, että Windows 2019 Server -palvelimen standardi- tai datakeskuspainoksen ydinlisenssit eivät sisällä muita käyttäjäoikeuksia, joten ne on ostettava erikseen User CAL -lisenssinä, jotta tietyllä käyttäjällä on henkilökohtainen käyttöoikeus Windows Serveriin vain tietyn - tosin vapaasti valittavissa olevan - päätelaitteen kautta.

Wiresoftin käytetyn Windows Server 2019 -käyttäjä CAL:n hinta on alhaisempi kuin muiden ohjelmistokaupan uutena tarjoamien asiakaslisenssien hinta, ja ne ovat myös saatavana yksittäin pakettien sijaan. Käytetyillä CAL-lisensseillä on kuitenkin samat toiminnot kuin Microsoftin virallisen volyymilisensointiohjelman kautta saatavilla olevilla Windows Server 2019 -käyttöjärjestelmän käyttäjäasiakaslisensseillä.

Hyödy kaikista MS Windows Server 2019:n eduista käytetyn CAL:n avulla

Windows Server 2019:n standard- tai datakeskusversio tarjoaa monia uusia toimintoja erityisesti Windows 10:een perustuvien pilvipohjaisten sovellusten käyttöön. Esimerkiksi SDN (Software Defined Networking) mahdollistaa fyysisten verkkolaitteiden, kuten reitittimien ja kytkimien, lisäksi myös virtuaalisten verkkolaitteiden - esimerkiksi yhdyskäytävien - keskitetyn konfiguroinnin sekä niiden dynaamisen hallinnan. Lisäksi Windows Server 2019 mahdollistaa kahden verkon vertaisverkon yhdistämisen lähes saumattomasti. Muita ominaisuuksia, joista käyttäjät voivat hyötyä käytetyn User CAL:n avulla, ovat:

 • Virtuaaliverkkojen turvallinen salaus Encrypted Networks- ja Datagram Transport Layer Security (DTLS) -toiminnoilla
 • Uudet HCI-ominaisuudet (Hyper-Converged Infrastructure) vähentävät monimutkaisuutta ja yksinkertaistavat IT-infrastruktuurin käyttöönottoaV
 • Linuxin ja suojattujen VM:ien parempi integrointi
 • Kubernetes-säiliöiden käyttö
 • Advanced Threat Protection suojaa arkaluonteisia tietoja ja havaitsee hyökkäykset varhaisessa vaiheessa
 • Storage Spaces Direct paikallisen palvelimen datan tallennustilan yhdistämiseen virtuaaliseksi klusteriksi
 • Storage Replica estää tietojen menetyksen tiedostojärjestelmätasolla ja minimoi käyttökatkokset katastrofivalmiuden avulla

Tärkeitä tietoja käytetyistä Windows Server Standard ja Datacenter Edition 2019 -käyttöoikeuksien CAL-käyttäjistä

Wiresoftin käytetyissä ohjelmistoissa, kuten User CAL:ssä, on myös samat vaihtoehdot, joilla voidaan hyödyntää kaikkia kyseisen Windows Server 2019 Editionin integroituja toimintoja: Tämä tarjoaa erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille ja organisaatioille edullisen vaihtoehdon palvelinlisensointiin, koska se voidaan myös räätälöidä sopivaksi:

Tietoa Windows Server 2019:n CAL-lisensoinnista

Microsoftin lisenssiehtojen mukaan Windows Server 2019 -palvelimen lisensointi tapahtuu ytimien/prosessoriytimien mukaan Standard- ja Datacenter-versioiden osalta, jolloin tätä on täydennettävä käyttäjien tai päätelaitteiden lisensoinnilla; palvelinlisenssiin mahdollisesti sisältyvät CAL-lisenssit on varustettu yksinomaan järjestelmänvalvojan oikeuksilla, joten kukin käyttäjä tarvitsee käyttöoikeuden (User CAL) varsinaisten Windows-palvelinpalveluiden käyttämiseen; tämän on myös vastattava samanlaista tai sitä korkeampaa Windows-palvelinversiota - lisätietoja tästä jäljempänä.

Ainoastaan tämä henkilökohtainen asiakaslisenssi oikeuttaa käyttäjän käyttämään version 2019 Windows Server -toimintoja; se sisältää pelkät käyttöoikeudet Windows Server 2019:n asiakas-/palvelinympäristöön eikä muita ohjelmistoja, jotka on vielä asennettava.

Mitä etuja on Windows Server 2019 Standard tai Datacenter Edition -version lisensoinnista User CAL:ien avulla?

Windows Server 2019:n CAL-lisensointi mahdollistaa joustavan ja tarpeisiin perustuvan käyttäjäoikeuksien hallinnan. Käyttäjien käyttölisenssien käyttö on taloudellisempi tapa käyttää Windows Server -palveluita erityisesti pk-yrityksille, sillä asiakaslisenssejä on hankittava vain niin monelle työntekijälle kuin niitä todella tarvitaan. Microsoftin lisensointimalli tarjoaa Windows Server 2019:lle kahdenlaisia CAL-tyyppejä:

 • Windows Server 2019 User CAL: tämä antaa erilliselle käyttäjälle palvelimen käyttöoikeudet
 • Windows Server 2019 User CAL: tämä antaa palvelimen käyttöoikeudet tietylle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)

Käyttäjän CAL:t voidaan myös yhdistää laitteen CAL:ien kanssa.

Huomaa CAL-versioiden yhteensopivuus Windows Server 2019:n kanssa!

Windows Server 2019:n User CAL antaa kyseiselle käyttäjälle käyttöoikeudet Windows Server 2019 -version lisäksi myös vanhempiin versioihin, kuten 2014 (downgrade). Tämä tarjoaa edun verrattuna CAL-ohjelmiin, jotka on suunniteltu vain Windows Server 2019:n aiempaa versiota varten, sillä niitä ei voi käyttää Windows Server 2019 -versioon (päivitys). Siksi Windows Server 2019 -käyttöoikeuksia hankittaessa on varmistettava, että palvelinlisenssi ja asiakaskäyttölisenssi ovat yhteensopivia.

Mitä muuta on otettava huomioon, kun Windows Server 2019 lisensoidaan käytetyllä User CAL:lla?

Kuten jo mainittiin, vain tietty rekisteröity työntekijä saa henkilökohtaiset käyttöoikeudet Windows Server 2019 -käyttöjärjestelmään User CAL:n avulla, jolloin on tärkeää, että Windows-käyttöjärjestelmään soveltuva päätelaite voidaan valita vapaasti. Kun käyttäjän rekisteröinti on suoritettu, tätä ei voi enää muuttaa. Periaatteessa CAL-tyyppiä ei myöskään ole mahdollista muuttaa User CAL:sta Device CAL:ksi tai päinvastoin. Windows Server 2019:n User CAL:t ja Device CAL:t on kuitenkin mahdollista yhdistää.

Näillä Microsoftin CAL-lisensointia koskevilla määräyksillä pyritään estämään Windows Server 2019:n asiaton käyttö. Lisäksi ne tarjoavat yritykselle ja sen tiedoille turvallisuutta, koska luvattomat tai ulkopuoliset käyttäjät eivät voi käyttää palveluja.

Miten Windows Server 2019:n User CAL eroaa Device CAL:stä?

Periaatteessa Windows Server 2019:n käytetty User CAL ei eroa toiminnallisuuksiltaan laitepohjaisesta asiakaskäyttöluvasta, jota kutsutaan Device CAL:ksi. Niiden edut näkyvät vain siinä tyypillisessä tavassa, jolla Windows Serveriä käytetään yrityksessä:

Windows Server 2019:n käyttöoikeuslisenssi on sidottu yksinomaan tiettyyn työntekijään, mutta se tarjoaa loppulaitteelle vapaan valinnanvapauden käyttää Windows Serveriä riippumatta siitä, missä se sijaitsee. Verrattuna päätelaitteeseen liittyvään käyttöoikeuteen User CAL tarjoaa siis erilaisen käyttöalueen, sillä lisenssin saanut käyttäjä ei ole sidottu käytettävään tietokoneeseen tai vastaavaan - aina edellyttäen, että käytetyllä päätelaitteella on pääsy Internetiin. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjä voi käyttää Windows-palvelinta paitsi yrityksen työpaikalla olevasta kiinteästä tietokoneesta myös ulkoisesti: esimerkiksi yksityisen kannettavan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta - työmatkan aikana tai myös kotitoimistossa.

Windows Server 2019:n User CAL -palvelimet tarjoavat siis tällaisille työntekijöille, jotka vaihtavat usein työympäristöään ja käyttävät palvelimeen yhteyden muodostamiseen palvelimen kautta vastaavaa olemassa olevaa päätelaitetta, entistä joustavamman Windows Server -toimintojen käytön, koska User CAL - palvelimen avulla he käyttävät tähän aina henkilökohtaista tiliään.

Päätelmä

Se, minkälainen Windows Server 2019 -palvelimen asiakaskäyttölisenssi tarjoaa enemmän etuja yrityksen käytössä, vaihtelee tapauskohtaisesti. Windows-palvelinta käyttävien työntekijöiden määrällä on tässä yhteydessä merkitystä suhteessa siihen, minkälainen käyttötapa vallitsee nykyisten päätelaitteiden kautta: kun suurin osa käyttää vuorotellen mobiilipäätelaitteita tai erilaisia erillisiä laitteita ja siten myös erilaisia työasemia Windows-palvelimen käyttöön, henkilökohtainen User CAL tarjoaa enemmän etuja. Kuten jo mainittiin, päätös sopivasta asiakaskäyttölisenssityypistä on tehtävä ennen ostoa, koska Windows Server 2019:n User CAL -palvelua ei voi muuntaa Device CAL:ksi tai päinvastoin. Windows Server 2019:n käyttäjä- ja laitekohtaisia CAL-oikeuksia on kuitenkin mahdollista yhdistää tai käyttää niitä rinnakkain.

Käytetyt User CAL:t Microsoft Windows Server 2019:lle saatavilla Wiresoftin verkkokaupasta yhdellä lisenssillä

Käytetyt käyttäjä CAL:t MS Windows Server 2019:lle ovat saatavilla Wiresoft-verkkokaupassa jo yhden käyttäjän lisenssinä - Microsoftin volyymilisenssisäännöksiä ei sovelleta tähän. Merkintä "käytetty" ei merkitse mitään yleisiä haittoja käyttäjä CAL:ien käytettävyydelle, koska ohjelmistot eivät periaatteessa voi kulua.

Tietoa käytetyistä Windows Server 2019:n User CAL -palveluista Wiresoftilta

Windows Server 2019:n käytetyt User CAL: t ovat tyypillisiä työntekijöiden käyttöoikeuksia, koska ne ovat muutoin saatavilla myös Microsoftin lisensointiohjelman puitteissa; toisin kuin nämä, ne olivat aikoinaan osa Windows Server 2019:n User Volume Licence -lisenssiä käytettynä ohjelmistona, jonka edellinen ostaja, yleensä yritys, hankki. Jälkimmäisessä tapauksessa tarpeettomat käyttöoikeudet tai jopa koko volyymilisenssi myytiin edelleen Wiresoftille. Prosessin aikana volyymilisenssi purettiin ja muutettiin yksittäislisensseiksi, ja näin saadut yksittäisten käyttäjien käyttöoikeudet merkittiin käytetyiksi ohjelmistoiksi. Vaikka tällaiset Windows Server 2019 -käyttöoikeudet ovat "käytettyjä", ne ovat täysin käyttökelpoisia, koska ne eivät eroa uusista lisensseistä toiminnallisuuden tai käyttöiän rajoitusten osalta.

Windows Server 2019:n käyttäjä-calit-ohjelmistojen käytettyjen ohjelmistojen ostajan turvallisuus

Windows Serverin käytetyt käyttäjä-calit eivät ole Wiresoftin asiakkaille vain edullisempi vaihtoehto Windows Server -lisensointiin, vaan ne ovat myös turvallisia! Asiakkaana saat meiltä jo yhden käyttäjän CAL-lisenssin Microsoft Windows Server 2019 -käyttöjärjestelmään alennettuun hintaan verrattuna "käyttämättömiin" uusiin CAL-lisensseihin, ja muutoin sinulla on tavanomainen ostajan suojaus välittömän latauksen ja välittömän lisenssin aktivoinnin kautta mukana toimitetulla lisenssiavaimella.

Onko Windows Server 2019:n käytetyn CAL:n ostaminen ja käyttäminen laillista?

Kaikki Wiresoftilta ostamasi Windows Server 2019:n käyttäjä- ja muut käyttöoikeudet ovat peräisin yritysten tai organisaatioiden lisenssivarastosta. Näin ollen sekä myyntiin että ostoon sovelletaan sovellettavaa lainsäädäntöä, joka nimenomaisesti sallii käytettyjen ohjelmistojen kaupan; useat tuomioistuinten päätökset ovat selvästi vahvistaneet tämän laillisuuden.

Asiakkaille Windows Server 2019:n User CAL:ien tai muiden Wiresoftin tarjoamien asiakaslisenssien ostaminen käytettynä ohjelmistona sekä niiden käyttö tarjoavat näin ollen oikeusturvaa, sillä Wiresoft tai sinä asiakkaana et riko mitään oikeudellisia säännöksiä. Lisäksi Wiresoftin käytetyt CAL-ohjelmat ovat myös auditointiturvallisia, koska ne sisältävät täydelliset todisteet kaikista aiemmista ostajista!

Wiresoftin edut, kun ostat Windows Server 2019:n käytettyjä User CAL -käyttäjäkortteja

Yhteenveto: Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat asiakkaillemme edullisen vaihtoehdon monille muiden ohjelmistotoimittajien tarjouksille, ei ainoastaan Windows Server 2019:n User CAL:ien, vaan myös muiden käyttöoikeuslisenssien osalta.Lisäksi, kuten jo mainittiin, ostettaessa ei ole rajoituksia ostettavien User CAL:ien vähimmäismäärälle - toisin kuin joustamaton porrastus asiakaskäyttölisensseille, joten yritykset ja muut asiakkaat voivat pienentää palvelinlisenssikustannuksiaan, koska he voivat lisensoida Windows Server -palveluiden todellisen käytön tarkasti.

Wiresoft-verkkokaupasta löydät Windows Server 2019:n Device CAL -lisenssejä käytettyjen ohjelmistojen käyttöoikeuksien lisäksi User CAL -lisenssejä - sekä lisenssejä muihin Windows Serverin versioihin tai muihin palvelinohjelmistoihin, mukaan lukien vastaavat käyttöoikeudet. Näin voit myös täydentää tai päivittää olemassa olevaa ohjelmistokantaasi muilla aloilla edullisesti käytetyillä lisensseillä ja välttää uuden laitteiston hankintakustannukset sekä ohjelmistoversioiden epäyhtenäisyydestä johtuvat yhteensopivuusongelmat.

CAL:ien tai palvelinohjelmistojen lisäksi löydät Wiresoft Software Shopista myös muita Microsoftin ohjelmistotuotteita - kaikilla Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen eduilla. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2019:n tai minkä tahansa muun Microsoft-tuotteen User CAL:ista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat