Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WORD MAC 2019

Saatavilla välittömänä latauksena

  • SW10144
  • D48-01257
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
63,90 € * 69,90 € * (8,58% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Word 2019 for Mac on uusin versio klassisesta tekstinkäsittelyohjelmasta , jota käytetään laajalti myös Applen tietokoneissa. Monipuolinen -ohjelma tarjoaa monia intuitiivisesti käytettäviä toimintoja ja työkaluja, jotka menevät paljon pidemmälle kuin pelkkä tekstiasiakirjojen luominen ja muokkaaminen: Sitä täydentävät lukuisat vaihtoehdot niiden selkeää jäsentelyä ja informatiivista havainnollistamista varten grafiikan ja taulukoiden avulla. Tämän ansiosta for Mac soveltuu liikekirjeenvaihdon lisäksi myös ammattimaisesti kirjoitettujen raporttien ja esseiden sekä oppilaiden ja opiskelijoiden opinnäytetöiden ja tutkielmien suunnitteluun, samoin kuin lentolehtisten, esitteiden, esitteiden ja käyntikorttien tekemiseen. -asiakirjat voidaan tallentaa suoraan ohjelmassa PDF-muodossa tulostusta varten. for Mac tunnistaa myös muita tiedostomuotoja, joita voidaan sitten käsitellä edelleen sillä Microsoft Office Word Word Word 

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WORD MAC 2019"

Microsoft Word 2019 Macille itsenäinen ohjelma

Word 2019 for Mac on uusin versio Microsoftin klassisesta tekstinkäsittelyohjelmasta, jota käytetään laajalti myös Applen tietokoneissa. Monipuolinen Office-ohjelma tarjoaa monia intuitiivisesti käytettäviä toimintoja ja työkaluja, jotka menevät paljon pidemmälle kuin pelkkä tekstiasiakirjojen luominen ja muokkaaminen: Sitä täydentävät lukuisat vaihtoehdot niiden selkeää jäsentelyä ja informatiivista havainnollistamista varten grafiikan ja taulukoiden avulla. Tämän ansiosta Word for Mac soveltuu liikekirjeenvaihdon lisäksi myös ammattimaisesti kirjoitettujen raporttien ja esseiden, opinnäytetöiden ja opiskelijatöiden sekä lentolehtisten, esitteiden, esitteiden ja käyntikorttien suunnitteluun. Word-asiakirjat voidaan tallentaa suoraan ohjelmassa PDF-tiedostoina tulostusta varten. Word for Mac tunnistaa myös muita tiedostomuotoja, joita voidaan sitten muokata edelleen sillä.

Word for Mac helpottaa kaikenlaisten tekstidokumenttien luomista tarjoamalla laajan valikoiman tyypillisiä, yleisesti käytettyjä tyylejä sekä lisävaihtoehtoja muun muassa typografiaan ja ulkoasuun, jotta luettava teksti voidaan luoda nopeasti ja tehokkaasti. Älykkäät työkalut, kuten oikeinkirjoituksen tarkistusohjelma ja monet automaattiset korjausvaihtoehdot - mukaan lukien muokattava sanakirja - helpottavat kirjeiden, esseiden, paperien ja muiden asiakirjojen kirjoittamista oikeinkirjoitussääntöjen mukaisesti.

Kaikki Word for Macissa luodut tekstit voidaan merkitä toimitettavaksi muille työntekijöille esimerkiksi lisäämällä vesileimoja ja siten suojata kopioinnilta.

MS Word 2019 for Mac sisältää näiden aiempien Word-versioiden hyväksi havaittujen ominaisuuksien lisäksi tietenkin koko joukon uusia, yhtä käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät kirjoittamisesta ja muokkaamisesta sekä keskittyneestä lukemisesta entistäkin helpompaa ja tehokkaampaa. Uudelleen suunnitellun nauhan lisäksi näihin kuuluvat uudet näkymäasetukset, jotka nopeuttavat tiettyjen lauseiden tai osien etsimistä pidemmistä tekstitiedostoista, sekä pimeä tila, joka on silmille helpompi työskenneltäessä ruudun ääressä pitkiä aikoja, ja muut oppimistyökalut, jotka helpottavat lukemista, eikä vain opiskelijoille ja oppilaille. Parannettu saavutettavuustuki optimoi tekstit myös niille lukijoille, joiden on vaikeampi ymmärtää sisältöä.

Uuden vapaalla kädellä -toiminnon avulla on myös helppo piirtää luonnoksia ja kaavioita käsin ja lisätä ne suoraan asiakirjaan.

Wiresoft Onlineshopista saat uusimman Word-version 2019 Macille ja tietenkin sen edeltäjät sekä muut Office-ohjelmat Macille erityisen edullisina yksittäisinä sovelluksina.

Yksityiskohtainen yleiskatsaus kaikista Word 2019 for Mac uusista ominaisuuksista

Wordia jo tuntevat Mac-käyttäjät arvostavat vuoden 2019 version uusia ominaisuuksia, mutta myös aloittelijat hyötyvät monipuolisista mahdollisuuksista, joita ammattimainen ja tehokas tekstien luominen ja lukeminen tällä Office-ohjelmalla tarjoaa. Etenkin tarkennetun muokkauksen ominaisuudet sekä integroidut työkalut kääntämiseen tukevat myös ammattilaisia keskittymään entistä paremmin ilman, että heidän tarvitsee avata toista sovellusta, kaikki on mahdollista Word-internally. Tähän sisältyy myös edellä mainittu esteetön asiakirjojen laatiminen sekä monimutkaisten matemaattisten kaavojen sisällyttäminen LaTeX-tuen avulla. Word 2019 for Mac tärkeimmät ominaisuudet yksityiskohtaisesti:

Vielä parempi selkeys eri näkymävaihtoehtojen avulla

Käyttäjät, jotka tuntevat jo Word for Macin, tunnistavat heti uuden Word 2019 for Mac tarjoamat visuaaliset innovaatiot: Word for Mac 2016 -ohjelmasta tuttu nauhakäyttöliittymä on yhdistetty moderniin, Windows-tyyliseen laatta-ilmeeseen. Uutta on, että useimmin käytetyt elementit ja toiminnot on sijoitettu näkyvämmin, jotta ne löytyvät entistä helpommin.

Word 2019 for Mac mahdollistaa myös normaalin nauhan ulkoasun käytön, joten käyttöliittymä voidaan myös suunnitella uudelleen. Kosketusherkkyyttä on parannettu erityisesti silloin, kun Wordia käytetään laitteissa, joissa on kosketusnäyttö, kuten tableteissa ja älypuhelimissa.

Word 2019 for Macissa on saatavilla myös uudet Valkoinen, Tummanharmaa ja Musta -teemat, jotka tukevat myös tekstin tarkkaa kirjoittamista ja lukemista. Musta tarjoaa tässä suhteessa voimakkaimman kontrastin.

Sisäänrakennettujen oppimistyökalujen avulla voit työskennellä tekstin parissa tehokkaammin

Ammattikäyttäjät arvostavat myös Word 2019 for Mac sisäänrakennettuja oppimistyökaluja. Ne on alun perin suunniteltu opiskelijoille nopeuttamaan tekstin ymmärtämistä, mutta ne auttavat myös käyttäjiä, jotka käyttävät Wordia säännöllisesti toimistossa. Oppimistyökalujen avulla voit esimerkiksi säätää sarakeleveyttä ja tekstivälejä, mutta myös värejä, tekstin selkeämpi näyttö helpottaa silmiä.

Rivin tarkennus -työkalun avulla lukualue voidaan rajata yhteen, kolmeen tai viiteen riviin, ja jos haluat, että teksti luetaan ääneen, parhaillaan lukemasi kohdat korostetaan samanaikaisesti. Tämä helpottaa tekstin seuraamista, parantaa keskittymistä ja vähentää hajamielisyyttä.

Vanhemmista Word-versioista jo tuttu "tarkennustila" täyttää myös samanlaisen tehtävän piilottamalla kaikki työkalurivit, jolloin asiakirjan näkymisestä tulee selkeämpi.

Cue Audio -ominaisuus tukee sinua myös äänipalautteella, kun se on aktivoitu. Se seuraa sinua kirjoittaessasi erilaisilla äänitehosteilla, jotka antavat äänimerkkejä, jos muutat tiettyjä asetuksia, mutta myös vahvistuksena suorittamastasi toimenpiteestä, esimerkiksi kun poistat tai lisäät sisältöä.

Kun muokkaat laajempia tekstidokumentteja, yksittäisten kohtien tai osien etsiminen voi muuttua nopeasti sekavaksi. Word 2019 for Macissa Word-asiakirjan tavanomaisen pystysuuntaisen näkymän lisäksi, jossa kaikki sivut selataan ylhäältä alaspäin, on käytettävissä uusi näkymä "Sivu kerrallaan", joten voit selata Word-asiakirjaa kuin kirjaa. Keskipitkiä tekstejä, joissa on paljon sivuja, varten on myös uusi "pikkukuvat"-toiminto, joka mahdollistaa nopean orientaation: kun se on aktivoitu, sivut näkyvät pieninä yleiskuvassa, mikä helpottaa etsimiesi kohtien löytämistä.

Optimoitu saavutettavuus helpottamalla virheenkorjauksen tukemista

Word 2019 for Macissa on jo mukana olevien ja parannettujen ominaisuuksien lisäksi myös uusia työkaluja, jotka optimoivat tekstiä, jotta se olisi helppolukuista ja ymmärrettävyydeltään rajoittuneiden käyttäjien saatavilla. Aktivoitu tukeva virheenkorjaus ehdottaa parannuksia napsauttamalla valikkokohtaa "Review", jonka voit helposti hyväksyä välittömästi yhdellä napsautuksella. Integroidut ovat lisäksi myös kansainvälisesti voimassa olevat standardit, jotka otettiin käyttöön tällaisia lukijoita varten, joilla on vammoja tekstin ymmärtämisen helpottamiseksi.

Integroitu käännöstoiminto kääntäjän kanssa

Kun Word-käyttäjien oli aiemmin poistuttava Word-ohjelmasta kirjoittaessaan tai lukiessaan vierasperäisiä sanoja tai kokonaisen tekstikappaleen toisella kielellä ja kutsuttava selaimen kautta verkkosivusto, jotta käännös saataisiin sinne, tämä ei ole enää tarpeen Macille tarkoitetussa Word 2019 -ohjelmassa: Sinun tarvitsee vain valita kyseinen teksti kursorilla ja aktivoida integroitu automaattisen kielentunnistuksen sisältävä käännöstoiminto. Microsoft Translator Word 2019 for Mac sisältää yli 60 kieltä, 11 kieltä voidaan kääntää prosessissa.

Freehand-työkalu kaavioiden spontaaniin piirtämiseen

Se, mikä on mahdollista kosketusnäytöillä tai älypuhelimilla, on nyt mahdollista myös Mac Word 2019: ssä - uudella Freehand-piirtotyökalulla. Vapaakäsityökalun käyttämiseen käyttäjät eivät tarvitse kynää tai kosketuskäyttöliittymää, vaan he voivat käyttää sitä myös tietokoneen hiiren avulla merkitä spontaanisti tekstiä tai luoda luonnoksia ja kaavoja, joita voi sitten myös muokata, siirtää tai kopioida.

Word 2019 for Mac vapaakäsityökalua varten Microsoft tarjoaa useita digitaalisia kyniä kerralla, kuten kynän piirtämiseen, kynän kirjoittamiseen ja korostuskynän korostamiseen. Työkaluja on saatavana eri kynänleveyksillä sekä 16 yksiväristä ja 8 tehostetta, kuten sateenkaari, galaksi, laava, valtameri, kulta, hopea ja muut.

Lisää ja muokkaa skaalautuvaa vektorigrafiikkaa

Word 2019 for Mac tarjoaa laajan kirjaston vapaasti käytettävissä olevia kuvakkeita, piktogrammeja, symboleja jne., mukaan lukien 3D-kuvat esitysten ja työlehtien havainnollistamiseen. Skaalautuvat vektorigrafiikat, joita kutsutaan myös SVG-tiedostoiksi (Scalable Vector Graphics), ovat erityisen mielenkiintoisia, koska niiden kokoa voidaan muuttaa, niitä voidaan kääntää 360° tai jopa muokata värejä ilman, että kuvan laatu heikkenee.

LaTeXin käyttäminen Word 2019 for Mac monimutkaisten kaavojen luomiseen

Wordin sisäänrakennettu kaavaeditori on monipuolinen työkalu, mutta se on rajallinen, kun on kyse tieteellisissä teksteissä usein esiintyvien monimutkaisempien kaavojen esittämisestä. Uusi Word 2019 for Mac tukee nyt LaTeXiä, joka on kansainvälinen Standard ammattimaisten laajojen kaavojen luomisessa, jotka voidaan muuntaa sen avulla.

Järjestelmävaatimukset Microsoft Word 2019:n käyttämiseksi Mac

Alla luetellut eritelmät ovat vaatimuksia Word 2019for Mac asentamiseksi ja käyttämiseksi Applen laitteessa.

  • Käyttöjärjestelmä: voimassa oleva versio jostakin kolmesta nykyisestä macOS-käyttöjärjestelmästä
  • Prosessori: Intel
  • Muisti: vähintään 4 GB
  • Kiintolevy: vähintään 3 Gt vapaata tilaa
  • Näytönohjain: 1 280 x 800 pikseliä

Osta Word 2019 for Mac erillisenä ohjelmana Wiresoftilta osoitteesta Office

MS Word for Mac on olennainen osa Microsoftin Office-pakettia macOS:lle. Wiresoftilla, toisin kuin monilla muilla ohjelmistotoimittajilla, voit ostaa verkkokaupasta Word 2019 for Mac myös erillisenä ohjelmana sen sijaan, että se olisi vain osa vastaavaa Office suite 2019 -ohjelmaa. Tarjoamamme Word-ohjelma Macille on ostoversio, mikä tarkoittaa: et tee mitään tilausvelvoitetta, joka sitoo sinut maksullisiin päivityksiin. Kun Word 2019 for Mac on itsenäinen ohjelma, sinun ei myöskään tarvitse noudattaa mitään aikarajoitusta sen käytössä. Kun siis ostat Word 2019 for Mac Wiresoftilta, säästät myös rahaa pitkällä aikavälillä. Erityisesti itsenäiset ammatinharjoittajat ja pienet yritykset, joilla on vain pieni määrä työntekijöitä ja jotka eivät halua käyttää mitään muita Office-pakettiin sisältyviä ohjelmia, Word 2019 for Mac ostaminen erillisenä ohjelmana on erityisen edullinen tapa käyttää klassista tekstinkäsittelyohjelmaa ammattimaisesti tai yksityisesti. Tämä yhden käyttäjän lisenssi on identtinen Word-ohjelman kanssa, joka sisältyy myös Office Suite 2019 for Mac -ohjelmaan.

Ei vain Word 2019 for Mac, vaan myös kaikki muut Microsoftin ohjelmistolisenssit, joita voit ostaa Wiresoft Software Shopista macOS:lle, ovat aina alkuperäisiä Microsoftin yhden käyttäjän täysversioita. Ne ovat yleensä peräisin volyymilisensseistä, tai ne on saatettu jo käyttää. Tämä ei kuitenkaan aseta sinua epäedulliseen asemaan: hyvämaineisena ohjelmistojälleenmyyjänä Wiresoft ei tarjoa Microsoft-ohjelmistojen kokeiluversioita, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan tai joita voi käyttää rajoitetusti.

Siksi sinulla on takuu siitä, että jokainen Wiresoftilta ostettu ohjelmistotuote on täysin ja laillisesti käyttökelpoinen sinulle oston jälkeen, myös tällaiset "käytetyt" ohjelmat, koska ensimmäinen ostaja on poistanut tai poistanut ne samanaikaisesti Wiresoftille tapahtuneen myynnin kanssa ja ne ovat siten jälleen 100-prosenttisesti käyttökelpoisia. Turvallisuussyistä Wiresoft testaa kaikki nämä lisenssituotteet perusteellisesti niiden todellisen käytettävyyden osalta ennen jälleenmyyntiä.

Voit myös hyödyntää asiantuntevaa neuvontaamme sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa, jos sinulla on lisäkysymyksiä Word 2019 for Mac tai minkä tahansa muun Office -ohjelmiston ostamisesta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat