Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10447
 • H30-05939
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
426,90 € * 472,90 € * (9,73% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Microsoft on julkaissut Project 2021 Professional -ohjelmalla nykyisen version monipuolisesta ohjelmistosta, joka on välttämätön projektinhallintajärjestelmä erityisesti suuremmissa yrityksissä ja organisaatioissa: se tarjoaa lukuisia käytännön liiketoimintatoimintoja projektien suunnitteluun, ohjaukseen ja seurantaan ja täyttää siten tyypilliset Enterprise projektinhallinnan (EPM) sekä vaatimusten, moniprojektien ja salkunhallinnan vaatimukset. Project 2021 Professional tarjoaa myös arvokkaita palveluja riskien ja asiakirjojen hallintaan sekä keskitettyyn resurssien suunnitteluun, ajan kirjaamiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan; viimeisenä mutta ei vähäisimpänä se on lähes välttämätön Microsoft SQL Serverin kautta tapahtuvan kattavan raportoinnin kannalta. Uusi versio Project 2021 Professional on myös optimoitu saumattomaan yhteensopivuuteen monien muiden Microsoftin sovellusten sekä pilvipalveluiden kanssa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"

Microsoft Project 2021 Professional - uusi ammattilaisversio hyväksi havaitusta projektinhallintaohjelmistosta

Microsoft on julkaissut Project 2021 Professional -ohjelmalla uuden version monipuolisesta ohjelmistosta, joka on välttämätön projektinhallintajärjestelmä erityisesti suurille yrityksille ja organisaatioille: se tarjoaa lukuisia käytännön liiketoimintatoimintoja projektien suunnitteluun, ohjaukseen ja seurantaan ja täyttää näin ollen yritysten projektinhallinnan (EPM) sekä vaatimusten, moniprojektien ja salkunhallinnan tyypilliset vaatimukset. Project 2021 Professional tarjoaa myös arvokkaita palveluja riskien ja asiakirjojen hallintaan sekä keskitettyyn resurssien suunnitteluun, ajan kirjaamiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan; viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, se on lähes välttämätön Microsoft SQL Serverin kautta tapahtuvan kattavan raportoinnin kannalta. Uusi versio Project 2021 Professional on myös optimoitu saumattomaan yhteensopivuuteen monien muiden Microsoftin sovellusten sekä pilvipalvelujen kanssa.

Kuten edeltäjäänsä, MS Project 2021:tä käytetään projektien käynnistämiseen, suunnitteluun, seurantaan, valvontaan, toteuttamiseen ja menestyksekkääseen loppuun saattamiseen  ja tyypillisiin prosessiryhmiin PMI-standardin mukaisesti. Se täyttää näin ollen kaikki tärkeät ja välttämättömät vaatimukset hankkeen tavoitteiden onnistuneen saavuttamisen kannalta ja tarjoaa myös vaihtoehtoja yritysten ratkaisevien kilpailutekijöiden analysoimiseksi ja jakamiseksi: Sen lisäksi, että resursseja suunnitellaan laajuuden, ajallisen sitoutumisen ja tarvittavien tehtävien jakamisen osalta, voidaan antaa tarkkaa tietoa myös käytöstä, tarvittavasta kapasiteetista tai osaamisesta sekä todellisesta työpanoksesta suhteessa kustannuksiin ja talousarvioon.

Microsoft Project 2021 Professional löytyy jo Wiresoft Software Shopista käytettynä ohjelmistona ikuisena versiona tai ostolisenssinä - edullisemmin kuin uutena. Kannattaa ottaa heti yhteyttä tiimiimme ja selvittää, milloin voit ladata uuden Project-version sekä muut Microsoft Project 2021-versiot. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään kaikki jo tunnetut ominaisuudet tästä versiosta, mukaan lukien eksklusiiviset toiminnot, jotka ovat käytettävissäsi vain Professional-versiossa.

MS Project 2021 Professional -version ainutlaatuiset ominaisuudet

MS Project 2021 Professional Edition eroaa Standard Edition -versiosta siinä, että se tarjoaa useita eksklusiivisia ominaisuuksia, jotka ovat erityisen tärkeitä suurten yritysten projektinhallinnassa: Project 2021 Professional toimii myös MS SharePointin ja MS Project Serverin kanssa kattavampaa viestintää varten, ja ohjelmistoa voidaan käyttää myös yhdessä Project Online -palvelun kanssa. Monet olemassa olevat mallit ja usein käytetyt suunnittelutyökalut lisäävät tiimien tuottavuutta. Lisäksi tiimisuunnittelija tarjoaa paremman yleiskuvan.

Kattava salkunhoito

MS Project 2021 Professionalin parannettu salkunhallinta auttaa erityisesti monien projektien kohdalla säilyttämään aina yleiskatsauksen ja tunnistamaan nopeasti, etenevätkö ne suunnitelmien mukaisesti vai onko niissä viivästyksiä. Aikataulujen eriytetty esittäminen, mukaan lukien budjetinhallinta, antaa päätöksentekijöille kattavan yleiskuvan. Lisäksi saumaton integrointi Power BI:hen tarjoaa kriittisissä tilanteissa analyysitoimintoja, jotka sisältävät myös ratkaisuehdotuksia.

Selkeämpi resurssien hallinta

MS Project 2021 Professional sisältää tehokkaita työkaluja, joiden avulla yrityksen resurssien suunnittelu ja hallinta on entistä selkeämpää. Erityisesti klassisia resurssityyppejä, kuten "työvoima", "materiaali" ja "kustannukset", voidaan laskea entistä paremmin ja käyttää tehokkaasti niiden avulla. Projektien välistä suunnittelua varten nämä voidaan kirjata resurssipooliin ja kohdistaa tiettyihin yksittäisiin tehtäviin. Myös aikarajoitukset ja mahdolliset ylikuormitukset otetaan huomioon. Tehtävien ja ajan kirjaamisen selkeän esitystavan ansiosta kaikki yksittäiset vaiheet voidaan päivittää itsenäisesti; lisäksi Gantt-kaavioon merkitty tehtäväpolku näyttää aina senhetkisen tilannekuvan. Kontekstiin liittyvän käyttöliittymän avulla kaikki tehtävät voidaan järjestää erikseen ja tarvittaessa yhdistää toisiinsa, ja lisäksi voidaan luoda aikatauluja.

MS Project Professional 2021:n muut tärkeät ominaisuudet

MS Project Professional 2021 tarjoaa myös visuaalisesti paljon: Selkeä työpöydän näyttö helpottaa pääsyä moniin toimintoihin, jotka myös helpottavat projektin seurantaa Gantt-kaavioiden avulla, prosessien hallintaa ja visualisointia suhteessa aikatauluihin sekä räätälöitävissä olevien raporttien avulla projektitietojen visualisointia ja parantavat siten tiimin viestintää ja työnkulkuja.

Nopea projektin luominen

Uusi projekti voidaan luoda Project 2021 Professionalissa muutamalla napsautuksella: Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää valmiita malleja sekä tyhjää Gantt-kaaviota. Olemassa olevat tiedot voidaan tuoda Excelistä tai SharePointista.

Jotta projektitietoja voidaan visualisoida raporttien muodossa ja siten jakaa tietoa projektin tilasta tiimin muiden jäsenten kanssa, täällä on saatavilla myös tyypillisten raporttien mallit, joita voidaan täydentää kuvilla, kaavioilla ja animaatioilla.

MS Project Professional 2021:ssä on myös saatavilla malleja vakioraportteja varten, sillä niitä käytetään ketterässä projektinhallinnassa, erityisesti Scrumissa, jotta voidaan verrata suunniteltuja, toteutuneita ja avoimia projektivaiheita.

Aikajanapalkit näyttävät kunkin tehtävän edistymisen

MS Project Professional 2021 sisältää mahdollisuuden merkitä aikajanapalkit, jotta muut ymmärtäisivät ne helpommin ja jotta projektin etenemisestä voitaisiin tiedottaa entistä paremmin: Tehtävän edistyminen voidaan siten näyttää suoraan yksittäisissä tehtävissä, mikä parantaa suunnitelmien tietosisältöä, mukaan lukien nykyinen tila.

Käytä yhteisiä tehtäviä haussa

MS Project Professional 2021:ssä projektin kokonaissuunnitelman suuremmassa luettelossa oleva "kollektiivisen tehtävän nimi" -kenttä helpottaa tietyn tehtävän löytämistä, koska se sisältää kaikkien kollektiivisten tehtävien nimet, jotka on määritetty kyseisille tehtäville. Projektirakenteen selkeyttä voidaan parantaa myös näyttämällä resursseille osoitettujen välittömien kollektiivisten tehtävien nimet; lisäksi "Resurssi: Käyttö" -näkymän taulukkoalueelle voidaan lisätä vain lukuoikeudellinen kenttä "Kollektiivisen tehtävän nimi".

Tehtävien helppo yhdistäminen

MS Project Professional 2021:n avulla yksittäiset tehtävät voidaan yhdistää toisiinsa erityisen helposti. Kun aiemmin linkin luomiseksi oli tiedettävä tehtävän tunnus, nyt riittää, että valitset vastaavan solun sarakkeessa "Edeltäjä" ja saat näkyviin luettelon kaikista kyseisen projektin tehtävistä näytettävän nuolen avulla. Tehtävähierarkia vastaa myös projektissa määriteltyä järjestystä, joten käyttäjien tarvitsee vain selata etsimänsä tehtävän kohdalle ja aktivoida sitä vastaava valintaruutu. Samoin saraketta "Perijä" voidaan käyttää tähän tarkoitukseen.

Saavutettavuus MS Project 2021 Professionalissa

Project 2021 Professional Edition sisältää myös useita saavutettavuusoptimointeja, jotka helpottavat sekä käyttäjän omaa työskentelyä että viestintää vammaisten kollegojen kanssa. MS Project 2021:ssä on jo oletusarvoisesti aktivoitu lukuisia saavutettavuustoimintoja: esimerkiksi palkkinäytössä skaalausastetta voidaan säätää "Zoom"-painikkeella, jolloin palkin aikaikkuna näkyy suurempana. Sama koskee valikkonauhan painikkeita, joita voi suurentaa, jotta symbolit ja toiminnot voidaan tunnistaa paremmin. Vastaavasti kuin "Zoomaus", "Näytön suurennuslasia" voidaan käyttää näkymän suurentamiseen. Kontrastin lisäämiseksi tekstin väriä voidaan myös säätää ja sille voidaan luoda käyttäjän määrittelemä väripaletti, ja myös fonttia ja fonttikokoa voidaan muuttaa.

Kaikki MS Project 2021:n perustoiminnot voidaan kutsua esiin myös pikanäppäimillä. Tässä käytetään Microsoft Active Accessibility (MSAA) -ohjelmaa syöttöapuna ja tietojen näyttämiseen. Tiettyjä alueita Project 2021 Professionalissa voidaan myös ohjata Windowsin puheentunnistuksella tai lukea puheentulostuksen kautta.

Aktivoitu oikeinkirjoituksen tarkistus ei ainoastaan korjaa automaattisesti oikeinkirjoitus- ja kirjoitusvirheitä, vaan se voi myös automaattisesti täydentää sarakkeen eri merkintöjä. Usein käytettyjä, jopa monimutkaisia prosesseja voidaan automatisoida makrojen avulla, mikä nopeuttaa projektin vakiotehtävien suorittamista.

Microsoft Project 2021 Professionalin laitteistovaatimukset

Koska MS Project Server Professional on Microsoftin SharePoint Serverin palvelusovellus, Professional Edition 2021 voidaan todennäköisesti aktivoida vain vastaavan MS SharePoint Serverin Enterprise-versiolle. Kuten ennenkin, peruskieli mukautetaan automaattisesti molempiin sovelluksiin.

Lisäksi odotetaan sovellettavan seuraavia vähimmäisvaatimuksia; muiden sovellusten tai ohjelmien käytöstä riippuen lisävaatimuksia voidaan joutua ottamaan huomioon:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 10, Windows Server 2019/2021
 • Prosessori: vähintään 1,6 GHz, kaksiytiminen (32- tai 64-bittinen)
 • RAM-muisti: 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: 4 GB
 • Näytön resoluutio: 1 280 x 768 pikseliä
 • Näytönohjain: DirectX 10

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Wiresoft-tiimiin.

Osta Microsoft Project 2021 Professional Wiresoft-ohjelmistokaupasta

Uusi MS Project 2021 Professional Edition on Wiresoftilla jo saatavilla käytettynä yksittäisenä lisenssinä - siksi hinta on alhaisempi kuin uuden ohjelmiston hinta. Kun ostat käytetyn Microsoft Project 2021 Professional -ohjelmiston Wiresoftilta, saat aina seuraavat edut:

 • MS Project 2021 Professional -sovellus on saatavilla heti oston jälkeen sähköisen ohjelmistotoimituksen (ESD) kautta.
 • MS Project 2021 Professional sekä kaikki muut Wiresoftissa myytävät käytetyt Microsoft-lisenssit eivät ole rajoitetusti voimassa olevia tai vain rajoitetusti testattuja versioita, eivätkä ne sisällä jo aktivoitua lisenssiavainta, vaan kyseessä on vain sinulle hyväksytty ohjelmistotuote.
 • Saat yhden MS Project 2021 Professional-lisenssin, jonka eräs eurooppalainen yritys on aiemmin ostanut ja myynyt eteenpäin. Jälleenmyynnin yhteydessä tämä MS Project 2021 Professional -lisenssi merkitään käytetyksi ilman, että "käytetty" tarkoittaa mitään rajoituksia Project-ohjelmiston toiminnoille.
 • Jos alkuperäisellä ostajalla oli jo asennettuna tämä Microsoft Project -ohjelmisto, se poistettiin Wiresoftille myynnin yhteydessä, joten kyseinen ohjelmistolisenssi on jälleen 100-prosenttisesti vapaasti käytettävissä.
 • Olemme myös tarkastaneet kaikki Wiresoftin hankkimat käytetyt lisenssit niiden täydellisen käyttökelpoisuuden varmistamiseksi ennen myyntiä.
 • Käytetyn Microsoft Project -ohjelmiston jälleenmyynnin oikeusperusta on sovellettava laki, joka sallii tämän ohjelmiston myynnin ja oston sekä käytön.
 • Kun ostat lisenssin Wiresoftilta, voit siis olla varma, että ostat ja käytät laillista ja alkuperäistä Microsoftin tuotetta Project 2021: een.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä Microsoft Project 2021 Professional -lisenssin ostamisesta käytettynä ohjelmistona tai muusta MS Project 2021 -versiosta sekä vanhemmista MS Project -versioista tai muista Microsoft-ohjelmistoista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat