Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCEL MAC 2016

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10141
 • D46-00945
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
50,90 € * 55,90 € * (8,94% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Excel 2016, klassinen taulukkolaskentaohjelma, joka mahdollistaa monenlaisia aritmeettisia operaatioita, on saatavilla myös Macille erillisenä ohjelmana. Vaikka tämänhetkinen ohjelmaversio ei tarjoa täysin samaa toimintovalikoimaa kuin vastaava PC-versio, siinä on kaikki -ohjelman edeltäjäversion 2013 toiminnot, ja se on nyt myös täysin yhteensopiva molempien järjestelmien välillä. Windows Excel Excel 2016 for Mac sisältää edelleen lukuisia uusia toimintoja ja työkaluja, jotka helpottavat ammattimaista työskentelyä kuviosarjojen ja monimutkaisten taulukoiden kanssa. Myyntiennusteita ja muita ennusteita voidaan nyt laskea, pivot-taulukoita voidaan käyttää ja pivot-kaavioita voidaan luoda.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"

Microsoft Excel for Mac 2016 - tehokas taulukkolaskentaohjelma macOS:lle

Excel 2016, klassinen taulukkolaskentaohjelma monenlaisiin laskutoimituksiin, on saatavilla myös Mac erillisenä ohjelmana. Vaikka tämä uusin ohjelmaversio ei tarjoa täsmälleen samaa toimintovalikoimaa kuin vastaava PC-versio, siinä on kaikki Windows edellisen Excel 2013 -version ominaisuudet, ja se tarjoaa nyt myös täyden yhteensopivuuden näiden kahden järjestelmän välillä.

Excel 2016 for Mac sisältää kuitenkin edelleen lukuisia uusia toimintoja ja työkaluja, jotka helpottavat ammattimaista työskentelyä numerosarjojen ja monimutkaisten taulukoiden kanssa. Myyntiennusteita ja muita ennusteita voidaan nyt laskea, pivot-taulukoita voidaan käyttää ja pivot-kaavioita voidaan luoda.

Excel 2016 for Mac on myös optimoitu taulukkolaskentadokumenttien työstämiseen tiimeissä ja niiden reaaliaikaiseen käyttöön. Mac-käyttäjät voivat myös käyttää Microsoft OneDrive-palvelua Excel-tiedostojen muokkaamiseen pilvipalvelussa, olipa kyse sitten toimistosta, kotoa tai matkasta: latauksen yhteydessä kullekin valtuutetulle käyttäjälle voidaan määrittää yksilölliset luovutus- tai käyttöoikeudet, joten arkaluonteisten tietojen suojaus on taattu myös verkossa.

Excel 2016 for Mac on saatavana Wiresoft Software Shopista edullisena yksittäisenä lisenssinä. Alta löydät yleiskatsauksen tärkeimmistä toiminnoista, joita suosittu laskentaohjelmisto tarjoaa sinulle, kun ostat sen.

Uudet Excel-toiminnot Mac-versiossa 2016

Excel 2016 for Mac sisältää seuraavat parannukset nykyisiin ominaisuuksiin sekä täysin uusia työkaluja monien parannusten lisäksi, erityisesti pivot-taulukoihin:

 • PROGNOSE.ETS: Tämä ominaisuus laskee tai arvioi tulevan arvon olemassa olevien (historiallisten) arvojen perusteella käyttäen AAA-version ETS-algoritmia (eksponentiaalinen tasoitus). PROGNOSE.ETS mahdollistaa esimerkiksi myynnin, varastotasojen tai kuluttajatrendien ennustamisen.
 • KETJUTUS: Tämä toiminto mahdollistaa nyt useiden Excelin solujen linkittämisen toiseen soluun.
 • IF-toiminto: Tämän toiminnon avulla käyttäjät voivat luoda loogisen vertailun nykyisen arvon ja odotetun arvon välille. IF-funktio voi palauttaa kaksi tulosta: Jos vertailu on tosi, palautetaan ensimmäinen tulos; jos vertailu on epätosi, palautetaan toinen tulos. What-If-funktiota voidaan käyttää sekä tekstin että arvojen arviointiin. Sitä voidaan käyttää myös virheiden ja matemaattisten operaattoreiden arviointiin. Lisäksi useita What-If-funktioita voidaan yhdistää toisiinsa vertailujen suorittamiseksi.

Excel-taulukkoa käsiteltäessä erityisesti kontekstisidonnaiset työkalut ovat suuri helpotus: Yhdessä tiettyjen elementtien valinnan kanssa nauhassa voidaan näyttää lisäkomentoja. Esimerkiksi Mac-käyttäjät voivat valita kaavion, jolloin myös "Kaavion suunnittelu" ja "Muotoilu" -välilehdet näkyvät nauhassa. Vastaavasti funktioita voidaan lisätä napsauttamalla "Insert Function" (Lisää funktio) "Formulas" (Kaavat) -välilehdellä, jolloin "Formula Generator" (Kaavageneraattori) -alue tulee näkyviin. Täältä voit paitsi etsiä tiettyjä funktioita ja lisätä ne yhdellä napsautuksella, myös etsiä oikean syntaksin. Tämä toiminto tarjoaa myös kattavan ohjeen valituista toiminnoista. Näiden erityisten laskentatoimintojen lisäksi Excel for Mac 2016 sisältää myös useita muita työkaluja, jotka helpottavat Excel-tiedostojen käsittelyä:

 • Näkymäsuodattimet: erityisesti silloin, kun useat käyttäjät työskentelevät yhdessä Excel-dokumentin parissa, on usein vaikea pitää kirjaa omista laskelmista. Excel for Mac 2016:n suodatinnäkymän avulla käyttäjät voivat nyt piilottaa muiden työntekijöiden lajittelun ja suodattimet.
 • Filemaker: Excel 2016:n Mac-versiolla on myös erityinen etu PC-versioon verrattuna: se tarjoaa suoran pääsyn Filemaker-tietokantoihin.
 • PivotCharts: Excel 2016:n Mac-versiossa on ensimmäistä kertaa tuki PivotCharts-kaavioille. Tämä tarkoittaa, että kaavioita voidaan nyt johtaa PivotTables-taulukoista.
 • Suositellut kaaviot: Tämä hyödyllinen ominaisuus, joka on myös Excel 2016 for Mac , on erittäin kätevä apu, kun haluat valita sopivimman kaaviotyypin tiettyyn laskentataulukkoon. Aktivoidaksesi sen yksinkertaisesti korosta kaikki kyseiset tiedot hiirellä tai kynällä, ja ominaisuus ehdottaa live-esikatselussa sopivia kaaviotyyppejä, jotka perustuvat todellisiin tietoihin.
 • Kaavageneraattori: Tämä työkalu on tervetullut helpotus erityisesti aloittelijoille, kun he haluavat luoda uuden kaavan, koska se selittää jokaisen yksittäisen toiminnon yksityiskohtaisesti.

Uudet yhteiset yksittäiset toiminnot osoitteessa Office for Mac 2016

Excel 2016 for Mac sisältää myös useita käytännön lisätoimintoja ja -työkaluja, jotka auttavat Mac-käyttäjiä monissa Excel-työkirjojen yhteydessä esiintyvissä tehtävissä:

Vapaalla kädellä tapahtuva kaavan syöttö

Kaavojen syöttäminen Freehand-työkalulla tarjoaa käytännön sovellusmahdollisuuksia erityisesti Excel 2016 for Mac : Hiiren tai kosketuksen avulla voidaan luoda matemaattinen kaava vapaalla kädellä ja lisätä se välittömästi Excel-asiakirjaan ja käyttää sitä.

Excel-asiakirjojen helpompi jakaminen

Excel for Macin 2016-versiossa Excel-taulukoiden jakaminen muiden käyttäjien kanssa on entistä nopeampaa ja helpompaa. Macin Excel 2016 -ohjelman nauhassa on käytettävissä Jaa-toiminto tätä tarkoitusta varten. Siinä on käytettävissä useita vaihtoehtoja kutakin Excel-dokumenttia varten: Kullekin yksittäiselle vastaanottajalle voidaan antaa yksilölliset oikeudet - ei vain lukemiseen vaan myös muokkaamiseen, edelleenlähettämiseen jne.

Versiohistorian käyttäminen yhteistyössä Excel 2016:ssa

Versiohistoria-toiminto on käytettävissä myös Excel for Mac 2016:ssa. Tämä antaa käyttäjille versiohistorian jokaisesta Excel-dokumentista. "Versiohistoria" -työkalun tärkein etu ei ole ainoastaan se, että se näyttää vanhemmat muokkaustilat, vaan myös se, että nämä versiot voidaan avata uudelleen muokkausta varten. Tämä helpottaa tilannetta, kun useat käyttäjät työskentelevät samanaikaisesti Excel-dokumentin parissa pilvipalvelussa, jolloin on yleensä vaikea seurata kaikkia muiden suorittamia toimia.

OneDriven käyttäminen Excel 2016 for Mac

OneDrive on Microsoft kätevä pilvitallennustila, jota voidaan käyttää tiedostojen jakamiseen tai asettamiseen saataville verkossa. Käyttäjät, jotka haluavat käyttää OneDrive-synkronointisovellusta myös Mac , voivat ladata sen ja käyttää sitä Excel 2016 for Mac . Excel-asiakirjat voidaan tallentaa OneDriveen, jolloin ne ovat käytettävissä verkossa missä tahansa ja monilla eri laitteilla.

Tietojen menetyksen suojaus Excel for Mac 2016 -ohjelmassa

Data Loss Protection (DLP), Microsoft hyväksi todettu työkalu tietojen katoamisen estämiseen ja arkaluonteisten tietojen suojaamiseen, on myös sisällytetty Excel 2016:n Mac-versioon. Tehokkaat sisällönsuodattimet havaitsevat arkaluonteiset tiedot, kuten luottokorttinumerot, ja varoittavat käyttäjiä niistä tai estävät niiden jakamisen Excel-tiedostossa. Järjestelmänvalvojat käyttävätkin Excel 2016 for Macin DLP:tä ensisijaisesti luomaan käytäntöjä arkaluonteisia tietoja sisältävän sisällön luomista ja jakamista varten, jotta mahdolliset tietoturvariskit havaitaan ja osoitetaan välittömästi.

Macin Excel 2016 -ohjelman järjestelmävaatimukset

Seuraavat ehdot koskevat Excel 2016 for Macin laitteistovaatimuksia: Ohjelma on saatavilla vain 64-bittisenä versiona. Ostoversiona Excel 2016 for Macia ei voi käyttää iOS:n iPhonessa. Muut vaatimukset:

 • Prosessori: Intelin prosessori
 • Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, vähintään versio 10.10 (Yosemite) tai uudempi
 • Muisti: vähintään 4 GB RAM-muistia
 • Kiintolevytila: vähintään 6 Gt HFS+-muodossa (myös: Mac OS Extended tai HFS Plus)
 • Näyttö: vähintään 1 280 x 800 resoluutio

Osta Excel 2016 for Mac erillisenä ohjelmana Wiresoft

Excel on yleensä kiinteä osa Office-pakettia Macille, eikä sitä siksi tarjota erillisenä ohjelmana tavallisissa kaupoissa. Wiresoft Software Shopista voit ostaa Excel 2016 for Macin sekä aiemmat ohjelmaversiot ja myös muut Office Suite for Macin osat myös yhden käyttäjän lisenssinä. Kun ostat Excel 2016 for Macin Wiresoft , hyödyt kaikista näistä eduista käytetyn ohjelmiston uskomattoman alhaisen hinnan lisäksi:

 • Wiresoft tarjoama Excel 2016 Mac -versio on ostolisenssi.
 • Siksi sinun ei tarvitse allekirjoittaa tilaussopimusta eikä sinun tarvitse ladata
 • ei kalliita päivityksiä ladata ja myös
 • käyttöaikaa ei ole rajoitettu.
 • Wiresoft saatava Excel 2016 Single User -lisenssi on identtinen Excel-ohjelman kanssa, joka on myös osa 2016 Office Suite for Mac -pakettia.
 • Jos siis ostat Excel 2016 for Macin erillisenä ohjelmana, hyödyt myös pitkällä aikavälillä.

Excel 2016 -lisenssin ostaminen Mac tarjoaa kaikki nämä edut erityisesti sellaisille käyttäjäryhmille, jotka haluavat yksinomaan käyttää tämän hyväksi todetun taulukkolaskentaohjelman kaikkia etuja eivätkä tarvitse kaikkia muita Office-ohjelmia . Freelancereiden ja yksityiskäyttäjien lisäksi myös pienet yritykset hyötyvät Wiresoft ohjelmatarjonnasta, jos ne etsivät edullista ja taloudellista ratkaisua ohjelmistojen hankintaan.

Excel for Mac 2016:n lisäksi myös kaikki muut Wiresoft Software Shopista ostettavat Mac-ohjelmistolisenssit ovat yksinomaan alkuperäisiä Microsoft tuotteita. Office -ohjelmat Mac ovat aina saatavilla meiltä yhden käyttäjän täysversioina. Sellaisina ne olivat joko osa yrityksen suurempaa volyymilisenssiä tai edellinen omistaja käytti niitä ja julkaisi ne uudelleen myymällä ne Wiresoftille. Tämä poisti myös kaikki aiemmat ohjelmiston asennukset tai lisenssin käytön. Excel-lisenssi Mac 2016 tai mikä tahansa muu Office-ohjelma voidaan ladata ja asentaa heti maksun jälkeen ilman muuta ja se on 100% käyttökelpoinen.

Vakavana ohjelmistokauppiaana kumpikaan ei tarjoa verkkokaupassaan sellaisia ohjelmaohjelmia, jotka ovat testiversioita ja joita voidaan käyttää vain rajoitetusti tai joiden käyttöaika on rajoitettu.

Ostajana et siis joudu kärsimään mitään haittoja käytetyn ohjelmiston, kuten Excel for Mac 2016: n, käyttöoikeuksien tai käytettävyyden suhteen. Tällaisten ohjelmistotuotteiden ostaminen Wiresoft on täysin laillista ja siten tarkastuksen varmaa. Lisäksi Wiresoft on tarkistanut etukäteen jokaisen Excel- tai muunohjelmistolisenssin käytettävyyden.

Jos sinulla on kysyttävää Excel 2016 for Mac tai minkä tahansa muun Office -ohjelmiston ostamisesta Macille, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta ja hyödynnä asiantuntevia neuvojamme.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat