Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10385
 • 6VC-03224
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
202,90 € * 224,90 € * (9,78% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 5x User CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin
CAL RDS User CAL
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + Todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin Yhteensopiva


Käyttäjät tarvitsevat Client Access -lisenssi (CAL) voidakseen käyttää Windows Server Remote Desktop Services -palveluja, joiden avulla he voivat käyttää Windows-ohjelmia yritysverkossa, mukaan lukien tiedostoja, mistä tahansa. Yksi vaihtoehto on User CAL for RDS, joka antaa ne tietyn käyttäjän käyttöön osana etätyöpöytäistuntoa. Wiresoftin RDS-käyttäjä CAL:t tarjoavat edullisen vaihtoehdon tavanomaisille lisenssitoimittajille, sillä kyseessä on käytetty ohjelmisto, joka tarjoaa samat toiminnot.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL"

5x Remote Desktop Services Käyttäjä CAL:t Windows Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona

Käyttäjät tarvitsevat Client Access License (CAL) -lisenssin, jotta he voivat käyttää Remote Desktop Services -palveluita Windows -palvelimilta, jolloin he voivat käyttää Windows -ohjelmia yritysverkossa, mukaan lukien tiedostoja, mistä tahansa. Yksi vaihtoehto on User CAL for RDS, joka antaa sen tietyn käyttäjän käyttöön osana etätyöpöytäistuntoa. Wiresoftin RDS 5 -käyttäjä CAL:t tarjoavat tässä edullisen vaihtoehdon tavanomaisille lisenssien tarjoajille, koska kyseessä on käytetty ohjelmisto, joka tarjoaa samat toiminnot.

Mitkä ovat Windows RDS CALs 2019 -palvelun edut?

Etätyöpöytäpalvelut - engl Remote Desktop Services - ovat teknisesti erityinen palvelinrooli Windows Server 2019:ssä, jota aiemmin kutsuttiin myös terminaalipalveluiksi. RDS:n avulla valtuutetut käyttäjät voivat käyttää Windows-ohjelmia vastaavalla Windows -palvelimella isännän kautta etätyöpöytäistunnon muodossa. Käyttäjät, joilla on vastaava käyttöoikeus (User CAL), voivat käyttää niitä joko paikallisesti yrityksen verkon kautta tai etänä Internetin kautta.

Järjestelmänvalvojille Windows Remote Desktop Services tarjoaa tehokkaan tavan ottaa käyttöön ja hallita ohjelmistoja yritysympäristössä, mukaan lukien valtuutetut käyttäjät. Ohjelmistoja ei tarvitse asentaa jokaiseen päätelaitteeseen, sillä ne voidaan helposti asentaa keskitettyyn paikkaan - palvelimelle. Näin niitä on helpompi valvoa ja päivittää. Näin ollen työasemien ylläpitoon ja käyttöönottoon liittyvä työmäärä vähenee merkittävästi.

Etätyöpöydän CAL:ien edut käyttäjille

Käyttäjät puolestaan hyötyvät RDS CAL:n avulla standardoidusta Windows työympäristöstä, mikä näkyy erityisesti User CAL:n yhteydessä, kun jokaisella päätelaitteella on yhtenäinen työpöytä, johon sisältyvät myös tiedot - riippumatta siitä, ovatko he yrityksen toimipisteessä, matkalla, asiakkaan luona vai kotonaOffice. Lisäksi osoitteessa Remote Desktop Services he hyötyvät palvelimen suorituskyvystä, vaikka heidän käyttämässään päätelaitteessa olisi heikompi laitteisto. Hyper-V:tä käytettäessä he voivat käyttää myös virtuaalitietokonetta.

Kun käyttäjä, jolla on User CAL, käyttää tiettyä ohjelmaa osana isäntäkoneen etätyöpöytäistuntoa, ohjelma suoritetaan palvelimella. Jokaisella käyttäjällä on erityiset oikeudet, ja hän näkee vain oman istuntonsa riippumatta muista asiakasyhteyksistä.

Versiokompatibiliteetti Remote Desktop Services for Windows Server -palvelimen CAL-versioille for Server

Käyttäjä CAL käyttöoikeuden saaneen työntekijän (tai Laite CAL) on oltava yhteensopiva Windows -palvelimen version kanssa, jotta sen kautta voidaan muodostaa yhteys istuntoa varten. Vuoden 2019 RDS-käyttäjä CAL voi siis käyttää joko Windows Server 2019:ää tai vanhempaa palvelinversiota (downgrade), mutta ei tulevia korkeampia palvelinversioita .

Yleiskatsaus Remote Desktop Services for Windows Server 2019

Erityisesti RDS for Windows Server 2019 koostuu seuraavista komponenteista, joiden avulla käyttäjä, jolla on asiakaskäyttölupa, voi käyttää sovelluksia ja palveluita niiden kautta:

Etätyöpöytäistunnon isäntä

Etätyöpöytäistunto-isäntä (Remote Desktop Session Host), joka tunnetaan myös nimellä RD Session Host, sisältää kaikki työpöydät tai sovellukset, jotka tarjotaan istuntopohjaisesti käyttäjälle CAL:n avulla. He voivat käyttää niitä etätyöpöytäasiakkaan tai verkkoasiakkaan kautta.

Etätyöpöytäyhteyden välittäjä

Etätyöpöydän tai RD Connection Broker hallinnoi kaikkia etätyöpöytäyhteyksiä - sekä työpöytiin että etäsovelluksiin. Jos yhteys katkeaa istunnon aikana, RD-yhteyksien välittäjä muodostaa sen uudelleen oikean RD-istunnon isäntäpalvelimen kanssa.

Etätyöpöytäyhdyskäytävä

Etätyöpöytäyhdyskäytävän kautta käyttäjä, jolla on oma User CAL julkisessa verkossa, käyttää Windows-työpöytää tai Microsoft Azure Cloud Services -pilvipalveluiden isännöimiä sovelluksia.

Web Access for RD

Etätyöpöydän Web Access for Remote Desktop tarjoaa pääsyn työpöytiin tai sovelluksiin verkkoportaalin kautta käynnistämällä kyseisen päätelaitteen Microsoft Remote Desktop -asiakassovelluksen. Web Access for RD tarjoaa myös mahdollisuuden julkaista työpöytiä tai sovelluksia vain tietyille käyttäjille tai ryhmille.

Etätyöpöydän lisensointi

RD-lisensointi ohjaa lisenssin käyttöä, kun otetaan käyttöön Remote Desktop Services. Riippuen siitä, muodostaako käyttäjä tai päätepiste yhteyden etätyöpöydän lisenssipalvelimeen, tietty RDS CAL varataan ja yhteys luodaan RD-istunnon isäntäpalvelimen ja käytössä olevien työpöytien tai sovellusten välille tätä varten.

Käyttäjä CAL:ien ja laite CAL:ien vertailu Remote Desktop Services ja Windows Server 2019 välillä

Microsoftin palvelimen käytön lisensointijärjestelmä perustuu Client Access Licenses -lisensseihin (lyhennettynä CAL). Näin ollen palvelinohjelmiston käyttöönotto tapahtuu vastaavalla käyttöoikeudella sen käytöstä riippumatta. Remote Desktop Services CAL:t varmistavat, että vain valtuutetuilla käyttäjillä on pääsy palvelimelle, mikä tarkoittaa palvelimen hallinnan kautta tapahtuvan käyttäjäkohtaisen eriytetyn käyttöoikeuksien hallinnan lisäksi myös lisäturvaa, sillä vieraat käyttäjät eivät pääse käyttämään palveluja tai tietoja.

Microsoft tarjoaa Remote Desktop Services 2019 es:lle kaksi erilaista CAL-tyyppiä:

 • Käyttäjän CAL:t, kun käyttäjälle annetaan käyttöoikeus, ja
 • Laite CAL:t, kun päälaite (PC, kannettava tietokone, pöytä, mobiili) on keskiössä.

User CAL for Remote Desktop Services 2019 -ohjelman erityispiirteet

Käyttäjä CAL on periaatteessa tarkoitettu ainoastaan yhdelle käyttäjälle, ja se on rekisteröity hänen nimiinsä. Käyttäjä CAL antaa tälle käyttäjälle oikeuden käyttää isäntäkoneen palvelinta etätyöpöytäistuntojen aikana rajattomalta määrältä asiakastietokoneita tai muita laitteita, mutta vain yhdeltä kerrallaan. Valitsemalla vapaasti päätelaitteen käyttäjä voi näin ollen vaihtaa yrityksen pöytätietokoneen, matkapuhelimen tai tabletin jne. välillä matkalla ja päätelaitteen välillä kotonaOffice ja käyttää näin rekisteröityä tiliään Windows -palvelimen kautta.

Etätyöpöydän lisensointi ei pakota käyttäjäkohtaisia RDS CAL-kortteja. Tämä tarkoittaa, että asiakasyhteydet muodostetaan riippumatta siitä, kuinka monta User CAL: ia on asennettu lisenssipalvelimelle Remote Desktop Services. Kullekin käyttäjälle on kuitenkin oltava voimassa oleva User CAL. Sen vuoksi yrityksessä käytössä olevien User CAL:ien tarkka määrä on kirjattava, ja palvelimelle on asennettava riittävästi käyttöoikeuksia, jotta jokaiselle käyttäjälle voidaan antaa CAL tästä poolista. Tämä on Remote Desktop Licensing Managerin tehtävä.

Yleiskatsaus kaikkiin RDS:n User CAL:ien ominaisuuksiin

 • Käyttäjän CAL-koodit osoitetaan Active Directoryn tietylle käyttäjälle, ei laitteelle
 • Käyttäjän RDS CAL:t eivät ole tilapäisesti käytettävissä eikä niitä voi peruuttaa
 • Lisenssipalvelin seuraa jokaista User CAL -käyttäjän CAL: ia
 • Niitä ei kuitenkaan voida seurata tiimin sisällä
 • Määriteltyjen User CAL:ien määrä voi myös ylikuormittua - Remote Desktop -lisenssisopimuksen vastaisesti

Päätelmä

Se, minkä tyyppiset etäpöytäpalvelut tarjoavat organisaatiolle enemmän etuja, vaihtelee tapauskohtaisesti. Näin ollen päätös tietynlaisesta asiakaslupajärjestelmästä riippuu yhtäältä työntekijöiden määrästä ja toisaalta heidän suosimastaan työskentelytavasta: Työntekijöille, jotka käyttävät Windows -palvelinta joustavasti eri laitteilla ja työasemilla - sisäisillä ja ulkoisilla sekä liikkuvilla - esimerkiksi junassa, kotona,Office tai tien päällä, RDS User CAL on parempi valinta.

Osta käyttäjäkohtaisia CAL-lisenssejä Remote Desktop Services 2019 Microsoftilta yksittäisinä lisensseinä Wiresoftin verkkokaupasta

Käyttäjä CAL:t Windows Server 2019:n RDS:lle saat Wiresoftin verkkokaupasta jo yksittäisestä lisenssistä erityisen edulliseen etuhintaan käytettynä ohjelmistona.

Mitä tarkoittaa käytetty ohjelmisto osoitteessa Remote Desktop Services User CALs?

Täällä myytäväksi tarjotut Remote Desktop Services Windows Server 2019 -palvelun User CAL:t ovat yrityksen ostaman vastaavan volyymilisenssin osia. Wiresoft osti käyttämättömät yksittäiset käyttöoikeudet käyttäjille tai jopa koko volyymilisenssin, ja Wiresoft lakkautettiin ja muutettiin prosessin aikana asiakaskäyttöön tarkoitetuiksi yksittäisiksi lisensseiksi.

Jälleenmyynnin tai jakamisen vuoksi nämä luokitellaan käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tämä merkintä ei kuitenkaan merkitse RDS User CAL:n toimintojen kulumista eikä RDS-toimintojen käytettävyyden tai keston rajoittamista.

Minkälaisen tietoturvan tarjoavat Remote Desktop Services User CAL -käyttäjien CAL-ohjelmistojen käytetyt ohjelmistot?

Käytetyn ohjelmiston ostaminen Wiresoftilta on aina turvallinen ostos! Jo yksittäinen CAL Remote Desktop Services to Windows Server 2019 Microsoftilta Wiresoft Shopissa ei ole vain ehdottoman edullinen hinta verrattuna vastaaviin uusiin tavaroihin, vaan se tarjoaa myös turvallisuutta välittömän latauksen ja lisenssin aktivoinnin kautta toimitetulla voimassa olevalla tilavuuslisenssiavaimella.

Kaikki Wiresoftin tarjoamat Microsoft User CAL:t Windows Server 2019:lle ovat peräisin vain Euroopassa sijaitsevien yritysten ja yritysten lisenssivarastoista, joihin sovelletaan EU:n lainsäädäntöä. Näin ollen Microsoft-ohjelman CAL-käyttäjäoikeuksien tai muiden lisenssien ostaminen käytettynä ohjelmistona ja niiden käyttö asiakkaille ei ole oikeudellinen ongelma, koska käytetyn ohjelmiston kauppa ja käyttö on laillisesti sallittua kaikkialla EU:ssa, mikä on vahvistettu selvästi yhä uudelleen lukuisissa tuomioistuinten päätöksissä.

Käytettyjen ohjelmistojen edut käyttäjille tarkoitettujen CAL-ohjelmien osalta ovat seuraavat Remote Desktop Services

Mahdollisuus ostaa yksittäisen käyttäjän CAL-ohjelmia sekä suurempi määrä Windows Server 2019:n RDS-ohjelmistoja tai myös muita CAL-ohjelmia Wiresoftin käytettynä ohjelmistona on sinulle asiakkaana paitsi edullisempi vaihtoehto tavanomaisille Windows Serverin lisenssitarjouksille, myös mahdollisuus ostaa CAL-ohjelmia Windows Serverin vanhempiin versioihin. Näin voit jatkaa nykyisen palvelinkokoonpanon ja muiden Microsoft-ohjelmien käyttöä ilman, että sinun tarvitsee pelätä yhteensopivuusongelmia. Hyödy edullisesta tarjouksestamme Microsoft RDS CALs for Windows Server ja muista ohjelmistotuotteista käytettynä ohjelmistona!

Wiresoft Software Shopista löydät User CAL:t Windows Server 2019:lle sekä Device CAL:t ja Client Access Licenses for Remote Desktop Services vanhemmille Windows Server -versioille - sekä monia muita Microsoft Server -ohjelmia käytettyinä ohjelmistoina heti ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää User RDS CALs for Windows Server 2019 -palvelusta tai mistä tahansa muusta Microsoftin tuotteesta, käytä asiantuntijaneuvojamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat