Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10543
  • VS7-EPL-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
2 603,90 € * 2 891,90 € * (9,96% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: Virtualisoinnin seuraava taso

Paranna IT-infrastruktuurisi suorituskykyä, tehokkuutta ja turvallisuutta VMware vSphere 7 Enterprise Plus -ohjelmalla. Tämän johtavan virtualisointiteknologian avulla yrityksesi pystyy vastaamaan nykyaikaisen liiketoimintaympäristön haasteisiin ja tarjoamaan samalla joustavuutta ja skaalautuvuutta, joita tarvitaan tulevaan kasvuun ja innovointiin.

Korkein suorituskyky ja luotettavuus

VMware vSphere 7 Enterprise Plus on suunniteltu tarjoamaan korkeinta suorituskykyä ja luotettavuutta. Se tukee jopa 768 vCPU:ta ja 24 Tt vRAM-muistia virtuaalikonetta kohden, joten vaativimmatkin työmäärät hoituvat helposti. Lisäksi vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) -tekniikka mahdollistaa resurssien dynaamisen jakamisen ja tasapainottamisen, mikä takaa maksimaalisen suorituskyvyn vaativimmissakin ympäristöissä.

Vallankumoukselliset tietoturvaominaisuudet

VMware vSphere 7 Enterprise Plus tarjoaa vankan valikoiman tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat organisaatiosi tietoja ja sovelluksia. VSphere Trust Authority varmistaa, että vain luotetut isännät ovat aktiivisia ympäristössäsi, kun taas vSphere Identity Federation tarjoaa parannetun pääsynvalvonnan ja turvallisuuden.

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: Optimoi IT-strategiasi

VMware vSphere 7 Enterprise Plus ei ole pelkkää teknologiaa, vaan työkalu, jonka avulla voit optimoida IT-strategiaasi ja viedä liiketoimintaasi eteenpäin. Monien edistyksellisten ominaisuuksien ja integraatioiden ansiosta voit nykyaikaistaa IT-infrastruktuuria ja rakentaa tulevaisuuden ratkaisuja.

Saumaton hybridipilvi-integraatio

VMware vSphere 7 Enterprise Plus tukee saumatonta hybridipilviintegraatiota ja tarjoaa täyden yhteensopivuuden johtavien pilvipalveluiden, kuten VMware Cloud on AWS:n, Azure VMware Solutionin ja Google Cloud VMware Enginen kanssa. VSphere 7 Enterprise Plussan avulla voit vaivattomasti siirtää työkuormia toimitilojen ja pilviympäristöjen välillä, jolloin voit hyödyntää pilvipalveluiden ketteryyttä ja skaalautuvuutta uhraamatta toimitilainfrastruktuurin hallintaa ja turvallisuutta.

Tuki nykyaikaisille työtehtäville

VMware vSphere 7 Enterprise Plus on valmis nykyaikaisiin työtehtäviin ja käyttötapauksiin. Kubernetes- ja konttityökuormien natiivin tuen ansiosta voit ottaa käyttöön ja hallita nykyaikaisia, pilvipohjaisia sovelluksia yhtä helposti kuin perinteisiä VM-pohjaisia sovelluksia.

Kaiken kaikkiaan VMware vSphere 7 Enterprise Plus on tehokas, joustava ja turvallinen virtualisointiratkaisu, joka auttaa yritystäsi vastaamaan nykyisiin haasteisiin ja valmistautumaan tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Käytä vSphere 7 Enterprise Plus -ohjelmaa IT-infrastruktuurisi tehokkuuden ja suorituskyvyn lisäämiseen ja liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamiseen.

Innovatiiviset ominaisuudet optimoituja prosesseja varten

VSphere 7 Enterprise Plus tarjoaa innovatiivisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua optimoimaan prosesseja ja saamaan IT-infrastruktuuristasi kaiken irti.

vSphere Lifecycle Manager

VSphere Lifecycle Manager on keskeinen toiminto, joka varmistaa, että ympäristösi on aina ajan tasalla. Tämän työkalun avulla voit hallita ja automatisoida keskitetysti päivityksiä, korjauksia ja määritysmuutoksia koko vSphere-ympäristössäsi. Tämä minimoi manuaalisen työn, vähentää riskejä ja varmistaa, että ympäristösi on aina optimaalisesti konfiguroitu.

Sisäinen turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus

Maailmassa, jossa kyberturvallisuus ja tietosuoja ovat ensiarvoisen tärkeitä, vSphere 7 Enterprise Plus tarjoaa sisäänrakennetut tietoturvan hallintaominaisuudet. Näihin kuuluvat VM Encryption, jolla voidaan salata tietoja sekä levossa että siirron aikana, ja Secure Boot, jolla varmistetaan, että vain valtuutettu ja allekirjoitettu koodi toimii isännissäsi. Lisäksi vSphere 7 Enterprise Plus tukee vaatimustenmukaisuuden seurantaa ja raportointia GDPR:n, HIPAA:n ja PCI DSS:n kaltaisten standardien vaatimusten täyttämiseksi.

Johtopäätös: VMware vSphere 7 Enterprise Plus - ratkaisu vankkaan IT-infrastruktuuriin

Loppujen lopuksi VMware vSphere 7 Enterprise Plus tarjoaa paljon muutakin kuin pelkkää virtualisointia. Se on kattava alusta, jonka avulla voit optimoida IT-infrastruktuurisi, täyttää tietoturvatarpeet ja luoda pohjan tulevalle kasvulle ja innovaatiolle.

Skaalautuvat ja joustavat ratkaisut

VMware vSphere 7 Enterprise Plus tarjoaa joustavan ja skaalautuvan ratkaisun, jonka avulla voit räätälöidä IT-infrastruktuurin juuri yrityksesi tarpeiden mukaan. Ei ole väliä, hallinnoitko pientä IT-osastoa vai suurta datakeskusta, vSphere 7 Enterprise Plus kasvaa tarpeidesi mukana.

Investoi tulevaisuuteen

Investoimalla VMware vSphere 7 Enterprise Plus -ohjelmistoon et investoi vain ohjelmistoon, vaan investoit yrityksesi tulevaisuuden elinkelpoisuuteen. Nykyaikaisten työmäärien tuen, vankkojen tietoturvaominaisuuksien ja helpon integroinnin pilveen ansiosta vSphere 7 Enterprise Plus varmistaa, että olet valmis tulevaisuuden IT-haasteisiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että VMware vSphere 7 Enterprise Plus määrittelee virtualisoinnin uudelleen ja antaa organisaatioille mahdollisuuden nykyaikaistaa IT-infrastruktuurinsa ja saavuttaa liiketoimintatavoitteensa tehokkaammin. Tutustu VMware vSphere 7 Enterprise Plussan moniin etuihin yrityksesi kannalta jo tänään.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat