Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10409
 • 381-02250
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
112,90 € * 123,90 € * (8,88% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 5x Device CAL
Järjestelmä  Exchange-palvelin
CAL Device CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Kaikkien Microsoft Exchange Server 2016 -palveluiden käyttämisen edellytyksenä, jotka ovat saatavilla versioissa Standard ja Enterprise, on varsinaisen palvelinlisenssin lisäksi myös asiakaskäyttölisenssi päätelaitteille: Exchange Server 2016 Device CAL. Vain tämä lisenssi antaa tietylle rekisteröidylle tietokoneelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, matkapuhelin) vastaavat käyttöoikeudet.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"

5 laite CAL Microsoft Exchange Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona

Kaikkien Standard- ja Enterprise-versioissa saatavilla olevien Microsoft Exchange Server 2016 -palveluiden käytön edellytyksenä on varsinaisen palvelinlisenssin lisäksi myös päätelaitteiden asiakaskäyttölupa: Exchange Server 2016 Device CAL. Vain tämä antaa tietylle rekisteröidylle tietokoneelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, matkapuhelin) vastaavat käyttöoikeudet.

Microsoftin lisenssinhallinnan määräysten mukaisesti Exchange Server 2016 - palvelimen palvelinlisenssi ei sisällä muita käyttöoikeuksia, joten ne on hankittava erikseen Device CAL:n muodossa. Rekisteröityä päätelaitetta voi sitten käyttää kuka tahansa valtuutettu käyttäjä Exchange Serverin toimintoihin.

Käytetyt laite CAL:t Exchange Server 2016 Standard- ja Enterprise Edition -versioihin ovat saatavana Wiresoftilta kohtuuhintaan - loppulaitteiden joustavaan, tarpeisiin perustuvaan lisensointiin näitä on saatavana myös yksittäin. Käytettynä ohjelmistona nämä päätelaitteiden käyttöoikeudet tarjoavat samat toiminnot kuin Exchange Server 2016:n Device CAL:t, joita tarjotaan uutena Microsoftin virallisen volyymilisensointiohjelman kautta.

Exchange Server 2016:n monipuolisten ominaisuuksien käyttäminen käytetyllä laite CAL:llä

Nykyaikaisessa yrityksessä Microsoft Exchange Server 2016 on välttämätön perusta viestintäjärjestelmän tärkeiden prosessien valvonnalle ja hallinnalle. Exchange-palvelin toimii sisäisen ja ulkoisen  -viestinnän rajapintana ja yhdistää kaikki työntekijät ja osastot eri toimipisteissä, mikä lisää myös työnkulkujen tehokkuutta: Exchange Server 2016 mahdollistaa sähköpostien ja yhteystietojen sekä tehtävien keskitetyn hallinnan ja selkeän arkistoinnin; integroitu versiohallinta parantaa myös yhteistä työskentelyä asiakirjojen parissa. Vuoden 2016 versiossa palvelinarkkitehtuurissa palvelinroolien määrä on vähennetty kahteen: Postilaatikko ja Edge Transport; lisäksi postilaatikoiden skaalautumista on yksinkertaistettu ja pilvipalvelujen tuki optimoitu. Muita ominaisuuksia:

 • EDiscovery-hakuarkkitehtuuri käyttää useita palvelimia ja toimii sekä asynkronisesti että hajautetusti.
 • Kontekstiin liittyvät suodattimet parantavat tiedon löytämistä.
 • Sisällön haku on skaalautuvampi lisäämällä haettavien postilaatikoiden ja arkistopostilaatikoiden määrää yhteensä 20 000:een.
 • Tietojen lähettämisen hallintaa Outlookin 2016 tai Outlook on the kautta on parannettu muun muassa yksilöllisesti muokattavilla käyttöoikeuksilla.
 • Myös postilaatikoiden hybridiskenaarioita tuetaan.
 • Enterprise Editionin DLP (Data Loss Prevention) lisää tietoturvaa myös mahdollisten haittaohjelmia sisältävien sähköpostiviestien osalta.
 • Outlookin standardiprotokolla MAPI HTTP:n kautta optimoi Exchange-yhteyksien luotettavuuden ja vakauden.

Exchange Server 2016 Standard ja Enterprise Edition -palveluiden käytettyjä laite CAL:eja koskevat tiedot yhdellä silmäyksellä

Wiresoftin tarjoamat Device CAL:t käytettynä ohjelmistona eivät eroa vastaavista uusista Device CAL:ista, koska ne tarjoavat samat mahdollisuudet käyttää Exchange Server 2016 Standard- ja Enterprise-versioiden ominaisuuksia. Laite CAL:ien käytetyt ohjelmistot tarjoavat näin ollen monille yrityksille ja laitoksille edullisen vaihtoehdon loppulaitteiden varustamiseen Exchange Server -käyttöoikeudella. Seuraavassa yleiskatsauksessa selitetään kaikki edut ja erityisominaisuudet.

Microsoftin lisenssinhallinta CAL:ien avulla Exchange Server 2016:lle

Microsoftin lisenssinhallinta selittää kaikki määräykset, jotka koskevat laitteiden tai päätelaitteiden lisälaitteita, joilla on käyttöoikeudet Exchange Server 2016:n Standard- ja Enterprise-versioihin, jotta käyttäjät voivat käyttää sähköposteja jne. niiden kautta. Tällaiset palvelinlisenssiin jo sisältyvät CAL:t on kuitenkin tarkoitettu yksinomaan järjestelmänvalvojille, eikä niitä näin ollen saa käyttää Exchange-tyypillisiin palveluihin. Ainoastaan asiakkaan käyttöoikeuslisenssi, kuten Device CAL, antaa päätelaitteelle oikeudet, joiden avulla yksi tai useampi työntekijä voi käyttää Exchange-palvelimen toimintoja. Tämä Device CAL ei sisällä muita ohjelmistoja kuin Exchange Server 2016 -asiakas-/palvelinympäristön käyttöoikeudet.

Millaisia CAL-tyyppejä on saatavilla Exchange Server 2016 Standard ja Enterprise Edition -versioihin?

Exchange Server 2016:n Standard- ja Enterprise-versioiden CAL-pohjainen lisensointi tarjoaa tarkan käyttöoikeuksien hallinnan kaikille vastaaville tietokoneille (erillisille tai mobiililaitteille) organisaatiossa. Microsoftin lisensointimalli tarjoaa Exchange Server 2016 -palvelimelle yhteensä kahdenlaisia CAL-tuotteita:

 • Laite CAL Exchange Server 2016 -palvelimelle omistetulle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)
 • Käyttäjä CAL Exchange Server 2016:lle - yhdelle omistetulle käyttäjälle

Mitä eroja on Exchange Server 2016:n laite- ja käyttäjäkohtaisten CAL-asiakirjojen välillä?

Exchange Server 2016:n Device CAL ei periaatteessa eroa User CAL:stä käytettävissä olevien ominaisuuksien ja palvelujen osalta. Exchange-palvelimen käyttöoikeuksien tarjoamissa eduissa on kuitenkin merkittävä ero: Riippuen yrityksen työasemien määrästä ja laitteistosta sekä työnkuluista, joissa Exchange-palvelinta käytetään, useat työntekijät voivat jakaa yhden päätelaitteen tätä tarkoitusta varten ja käyttää Exchange-palvelinta vuorotellen, tai yksittäinen käyttäjä voi käyttää täysin eri päätelaitteita tätä tarkoitusta varten.

Laite CAL:lla käyttöoikeuden saanutta Windows-käyttöjärjestelmää voi käyttää kuka tahansa työntekijä, jolla on siihen oikeus, käytettävissä olevien Exchange-palvelujen käyttämiseksi. Esimerkiksi yrityksessä, jossa tehdään vuorotyötä, useat työntekijät käyttävät samaa päätelaitetta sähköpostien jne. hakemiseen, joten tällöin tarvitaan vähemmän asiakaslisenssejä kuin User CAL:n tapauksessa.

Jos lisensoitua päätelaitetta voidaan käyttää myös mobiililaitteena, esimerkiksi kannettavana tietokoneena, tablet-laitteena tai älypuhelimena, kyseinen käyttäjä voi myös käyttää Exchange-palvelinta Internet-yhteyden kautta sijainnista riippumatta - esimerkiksi tien päällä, toisesta paikasta tai kotitoimistosta. Device CAL tarjoaa myös mobiilikäyttöön liittyviä vaihtoehtoja.

Mitä eroja on Exchange Server 2016:n laite CAL:ien välillä Standard- ja Enterprise-versioissa?

MS Exchange Server 2016:n laite CAL:t tarjoavat erilaisia toimintoja riippuen Standard- tai Enterprise Edition -versiosta, Enterprise Edition -versiossa postilaatikkovaatimusten suuremman skaalautuvuuden vuoksi. Exchange Server Enterprise Editionia on kuitenkin mahdollista käyttää myös Standard Editionin Device CAL:n kanssa, jolloin Standard Editionin toiminnot ovat vastaavasti rajalliset ja postilaatikkotietokantojen määrä on pienempi. Enterprise Editionin laite CAL:t tarjoavat näin ollen vastaavan Enterprise Edition -palvelinlisenssin kanssa laajennetun valikoiman palveluja ja toimintoja, joita tarvitaan usein suuremmissa yrityksissä tai organisaatioissa, mukaan lukien tietojen katoamisen estäminen.

Huomaa Exchange Server 2016:n laite CAL:ien yhteensopivuus versioiden kanssa

Laite CAL for Exchange Server 2016 -palvelimelle ei ainoastaan anna tietokoneelle jne. käyttöoikeuksia juuri kyseistä palvelinversiota varten, vaan se antaa sille myös oikeuden käyttää vanhempia Exchange-versioita, kuten 2013 (downgrade), painoksesta riippuen käytettävissä olevien toimintojen lisäksi. Palvelinversion 2016 Device CAL -palvelinta ei kuitenkaan voi käyttää korkeampaan Exchange Server -versioon 2019 (päivitys).

Siksi Exchange Serverin laite CAL:ien ostajien on aina otettava huomioon käytettävän palvelinlisenssin ja asiakaskäyttölisenssien yhteensopivuus painoksittain saatavilla olevien ominaisuuksien lisäksi.

Mitä muuta on otettava huomioon, kun lisensoidaan Exchange Server 2016 -palvelinta Device CAL:ien avulla?

Exchange Server Version 2016 Device CAL on voimassa täsmälleen yhdelle päätelaitteelle ja antaa sille vastaavat käyttöoikeudet. Kun rekisteröinti on suoritettu loppuun, Device CAL -laitetta ei voi enää siirtää toiseen päätelaitteeseen. CAL-tyypin muuttaminen ei ole myöskään mahdollista, tässä tapauksessa: laitteen CAL:n käyttäminen käyttäjän CAL:nä.

Näiden Microsoftin lisenssinhallintaa koskevien määräysten tarkoituksena on estää Exchange Server 2016 -palvelimen asiaton käyttö ja tarjota yritykselle suurempi viestintäturvallisuus, sillä lisenssittömät tietokoneet eivät voi käyttää sähköpostipalveluja ja palvelimen tietoja.

Johtopäätös Device CAL:ien valinnasta

Se, mikä Exchange Server 2019 -palvelun käytön asiakaslisenssityyppi tarjoaa yritykselle enemmän mahdollisuuksia, selviää siis aina tapauskohtaisesti. Exchange-palvelinta käyttävien päätelaitteiden lukumäärän lisäksi myös käyttäjien lukumäärällä on merkitystä: kun useat työntekijät käyttävät yhtä päätelaitetta vuorotellen Exchange-palvelimen käyttöön, Device CAL tarjoaa enemmän etuja.

Tarkka tieto yrityksen tyypillisistä skenaarioista on siksi paras lähtökohta oikean CAL-tyypin valitsemiseksi Exchange Server 2016:lle. Tietyissä olosuhteissa lisensointi Device CAL:illa on yritykselle edullisempaa kuin User CAL:illa, koska käyttöoikeuksia on ostettava kaiken kaikkiaan vähemmän.

Wiresoftin verkkokaupassa on saatavilla käytettyjä Device CAL:itä Microsoft Exchange Server 2016:lle jo yhden lisenssin hinnalla

Exchange Server 2016:n käytetyt Device CAL:t ovat saatavissa Wiresoftin verkkokaupasta myös yksittäin - koska Microsoftin volyymilisenssisäännöksiä porrastuksen osalta ei sovelleta tässä tapauksessa; lisäksi käytettyjen ohjelmistojen käytettävyydessä ei ole haittoja tai rajoituksia - eikä pelkästään siksi, että ohjelmistot eivät periaatteessa voi kulua loppuun. Tästä lisää jäljempänä.

Mistä Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamat Exchange Server 2016:n Device CAL:t ovat peräisin?

Wiresoftin tarjoamat käytetyt laite CAL:t MS Exchange Server 2016:lle ovat Microsoftin lisenssiohjelman alkuperäisiä lisenssejä; käytettyinä laite CAL:eina ne olivat aiemmin osa yrityksen ostamaa Exchange Server 2016:n laitevolyymilisenssiä. Wiresoft osti tämän volyymilisenssin ja yksittäisten laitteiden käyttöoikeudet, joita ei tarvittu, ja volyymilisenssi jaettiin yksittäisiksi lisensseiksi. Tuloksena syntyviä niin sanottuja Single Device CAL -ohjelmistoja kutsutaan sitten käytetyiksi ohjelmistoiksi. Vaikka ne on merkitty käytetyiksi käyttöoikeuksiksi, niitä voidaan kuitenkin käyttää kuten käyttämättömiä käyttöoikeuksia Exchange Server 2016 -palvelimeen, koska ne eivät eroa toisistaan toiminnallisuuden tai käyttöajan rajoitusten osalta.

Exchange Server 2016:n laite CAL:t käytettynä ohjelmistona tarjoavat ostajan tietoturvan

Wiresoftin käytetyn ohjelmiston tarjous Exchange Server 2016:n Device CAL:eille tarjoaa asiakkaille kustannustehokkaan lisensointivaihtoehdon Exchange Server 2016:lle, sillä niiden käyttö on turvallista! Wiresoftin käytetyt laite CAL:t tarjoavat myös tavanomaisen ostajan turvallisuuden, sillä ne voidaan ladata välittömästi oston jälkeen ja lisenssi aktivoida välittömästi voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Ovatko Exchange Server 2016:n käytettyjen laite CAL:ien osto ja käyttö laillista?

Exchange Server 2016: n laite CAL:t, kuten muutkin Wiresoftin tarjoamat asiakaskäyttöoikeudet, ovat peräisin yritysten lisenssivarastosta. Tästä seuraa, että käytettyjen CAL-lisenssien kauppa perustuu sovellettavaan oikeuskäytäntöön, joka nimenomaisesti sallii sekä Microsoftin käytettyjen lisenssien myynnin että oston ja käytön; useat tuomioistuinten päätökset ovat vahvistaneet tämän tosiasian kerta toisensa jälkeen.

Wiresoftin asiakkailla on siis oikeusturva, kun he ostavat käytettyjä Device CAL -palveluita Exchange Server 2016:lle ja käyttävät niitä, sillä he eivät riko mitään oikeudellisia säännöksiä prosessin aikana.

Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta, sillä ne sisältävät täydelliset todisteet kaikista edellisistä ostajista!

Yhteenveto kaikista Exchange Server 2016:n laite CAL:ien eduista käytettynä ohjelmistona

Wiresoftin käytetyt User CALs for Exchange Server 2016 -ohjelmistot ovat edullinen vaihtoehto verrattuna perinteisten ohjelmistotoimittajien vastaaviin uusiin ohjelmistoihin - tämä hintaetu koskee myös muita palvelimen käytettyjä ohjelmistoja, joilla on vastaavat Microsoftin käyttöoikeudet.

Lisensointi käytetyillä Device CAL:illa ei sisällä ostohetkellä numerorajoituksia, kuten yleensä, joten voit räätälöidä lisensoinnin vastaamaan palvelinpalveluiden todellista käyttöä yrityksesi loppulaitteiden täsmällisen lukumäärän mukaan. Näin Wiresoftin asiakkaat voivat myös vähentää Exchange Serverin laitekäyttöoikeuksien lisensointikustannuksiaan valitsemalla lisenssien määrän joustavasti.

Wiresoftin käytetyt lisenssit ovat näin ollen erityisen edullinen tapa täydentää ohjelmistovarastoa kohtuulliseen hintaan. Useiden ohjelmistoversioiden saatavuus tarkoittaa myös sitä, että voidaan välttää yhteensopivuusongelmat, jotka voivat aiheutua epäyhtenäisten ohjelmistoversioiden käytöstä, mikä vähentää myös uuden laitteiston hankintakustannuksia. Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät siis Exchange Server 2016:n Device CAL -lisenssien lisäksi myös vastaavat User CAL -lisenssit käytettynä ohjelmistona sekä asiakaslisenssejä muille MS Exchange Server -versioille.

Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tarjonta sisältää myös Microsoft-ohjelmistoja, joita käytetään muilla liiketoiminta-alueilla - kaikilla mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää MS Exchange Server 2016:n tai minkä tahansa muun Microsoftin tuotteen laite CAL:ista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat