Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10404
 • 359-06557
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
468,90 € * 519,90 € * (9,81% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 5x User CAL
Järjestelmä  SQL Server 
CAL User CAL
Toimituksen laajuus Lisenssin tunnus + Todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Microsoft SQL 2017 -versiota varten tarvitaan palvelinlisenssin lisäksi palvelinlisenssin lisäksi palvelin/CAL-lisensoinnin tapauksessa asiakaslisenssi, esimerkiksi muodossa: tällä lisenssillä tietty käyttäjä saa henkilökohtaiset käyttöoikeudet Server Standard User CAL SQL -versioon. Server Tämä johtuu siitä, että tässä SQL 2017 -palvelimen lisensointivaihtoehdossa palvelinlisenssiin ei sisälly käyttäjäoikeuksia, joten ne on ostettava erikseen lisenssin muodossa User CAL lisenssi käyttäjälle. Käyttäjällä on näin ollen oikeuskäyttää SQL Server vain tätä kautta,päätelaitteen valinta on vapaa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK USER CAL"

5x User CAL for MS SQL Server 2017 - halvempi kuin käytetty ohjelmisto

Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition -palvelimen käyttö edellyttää palvelinlisenssin lisäksi palvelinlisenssin ja CAL-lisensoinnin palvelinlisenssin lisäksi asiakaslisenssiä, esimerkiksi User CAL:n muodossa: tämän avulla viisi tiettyä käyttäjää saa henkilökohtaiset käyttöoikeudet SQL-palvelimeen. Tämä johtuu siitä, että tässä SQL 2017 Server -palvelimen lisensointivaihtoehdossa palvelinlisenssiin ei sisälly käyttäjäoikeuksia, joten ne on ostettava erikseen käyttäjän CAL-lisenssin muodossa. Käyttäjällä on näin ollen oikeus käyttää SQL-palvelinta vain tätä kautta, päätelaitteen valinta on vapaa.

SQL Server 2017: n User CAL:t ovat saatavilla Wiresoftilta käytettyinä ohjelmistoina, mikä antaa niille hintaedun uusiin tuotteisiin verrattuna; niiden etuna on myös se, että ne ovat saatavilla kaupassa yksittäisinä lisensseinä. Nämä SQL Server 2017:n käytetyt käyttäjäasiakaslisenssit eivät toiminnoiltaan eroa Microsoftin virallisessa volyymilisenssiohjelmassa saatavilla olevista käyttämättömistä lisensseistä.

MS SQL Server Standard 2017:n toimintojen käyttäminen käytetyn User CAL:n kanssa

SQL Server 2017 Standard Edition sisältää edeltävään versioon verrattuna paitsi joitakin optimointeja myös monia uusia ominaisuuksia ja toimintoja, joten se tarjoaa myös pienille ja keskisuurille yrityksille joustavat mahdollisuudet käyttää asiaankuuluvia tietoja esimerkiksi toiminnanohjaus- ja muissa tavaranhallintajärjestelmissä sekä lisäksi kattavan suojan luvattomalta käytöltä - kaikki tämä on saatavilla käytetyn User CAL:n avulla.

Tässä Microsoftin tietoalustan tehokkaassa versiossa on kaikki tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot, jotka täyttävät yritysten nykyiset tyypilliset vaatimukset tehokkaalle relaatiotietokannan hallintajärjestelmälle. SQL Server 2017: n käyttäjäasiakaslisenssin avulla Python on nyt saatavilla tietokannan sisäisen kehittyneen analytiikan lisäksi R:n avulla, mukaan lukien interaktiiviset visualisointimahdollisuudet. Lisäksi monia suorituskykyparannuksia, mukaan lukien Master Data Services (MDS) ja Reporting Services (SSRS), sekä seuraavat ominaisuudet:

 • Lisää tietokantamoottorin toimintoja, joiden suorituskykyä on parannettu CLR-kokoonpanojen avulla
 • Mukautuvat yhdistelmät mukautuvaa kyselyjen käsittelyä varten
 • Parannettu SQL Server Analysis Services (SSAS) uusilla taulukkomallien asennusvaihtoehdoilla
 • Hae tietoja Power Query -palvelua varten
 • SQL Server 2017 Integration Services (SSIS) tarjoaa optimoidun skaalautuvuuden, mukaan lukien tuki korkealle saatavuudelle, ja yksinkertaistetun suorituksen useilla tietokoneilla
 • Linuxin käyttö
 • Java-sovellusten käyttö Java Database Connectivity Driver -ajurin kanssa
 • SQL Server Machine Learning Services -palvelut korvaavat aiemmat SQL Server R Services -palvelut, mukaan lukien Python-tuki

Mitä käytetään SQL Server Standard Edition 2017 -palvelun käyttäjä-calituotteisiin?

Wiresoftin tarjoamissa käytetyissä käyttäjä-calit-lisensseissä ei ole toiminnallisuuden osalta eroja käyttämättömään lisenssiin verrattuna, jos käyttäjät käyttävät SQL Server 2017 Standard Editionin palveluja. Palvelin-/CAL-lisensoinnin ansiosta erityisesti pienet ja keskisuuret yritykset voivat kuitenkin säästää rahaa käytettyjä ohjelmistoja hankkiessaan:

Lisensointi SQL Server 2017 Standard palvelinlisensseillä ja CAL-lisensseillä

Microsoftin lisenssiehtojen mukaan SQL Server 2017:n lisensointi palvelinlisenssillä ja Standard-version User CAL -lisensseillä on vaihtoehtoinen vaihtoehto: tätä lisensointimallia kutsutaan Server/CAL-lisensoinniksi. Toisin kuin vaihtoehtoinen ydinpohjainen lisensointi, tämä koostuu SQL Server -lisenssistä ja täydentävistä asiakaslisensseistä käyttäjille (tai yksittäisille päätelaitteille): Näin ollen jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää SQL Server -instanssia, tarvitsee erillisen käyttöoikeuden (User CAL). Palvelinlisenssiin sisältyy jo kaksi CAL-lisenssiä, mutta ne on varustettu yksinomaan järjestelmänvalvojan oikeuksilla, eikä niitä ole tarkoitettu tavallisille käyttäjille!

Ainoastaan tavallinen User CAL oikeuttaa käyttäjän käyttämään Standard Edition 2017:n tyypillisiä SQL Server -työkaluja ja -sovelluksia. Tämä käyttäjäasiakkaan käyttöoikeuslisenssi ei sisällä mitään asennettavia lisäohjelmistoja, vaan ainoastaan SQL Server 2017 Standardin käyttöoikeudet asiakas-/palvelinympäristössä.

Käyttäjä CAL:ien ja SQL Server -lisenssin yhteensopivuutta on noudatettava

SQL Server 2017 -käyttäjäkohtaisella CAL:llä loppulaite saa SQL Server 2017:n käyttöoikeuksien lisäksi myös SQL Serverin vanhempien versioiden, esimerkiksi 2016:n, käyttöoikeudet (downgrade). Sitä vastoin käyttäjä, jolla on SQL Server 2017: n User CAL, ei voi käyttää korkeampaa SQL Server -versiota, kuten vuotta 2019 (päivitys). Kun ostat SQL Serverin käyttäjäkohtaisia CAL-lisenssejä, sinun on siis aina kiinnitettävä huomiota siihen, että käyttöoikeuslisenssi on yhteensopiva tietyn palvelinlisenssin kanssa. Wiresoft tarjoaa ohjelmistokaupassa myös käytettyjä User CAL:eja SQL Server 2017:n edeltäjä- ja seuraajaversioille!

Miksi Microsoft tarjoaa vaihtoehtoista lisensointivaihtoehtoa CAL:ien kanssa SQL Server 2017 Standard Editionille?

SQL Server Version 2017 Standard Edition -versiossa Microsoft tarjoaa käyttäjille tai päätelaitteille CAL-pohjaista lisensointia vaihtoehtona ydinpohjaiselle lisensoinnille. Tässä SQL Serverin käyttöoikeuksien lisensointimuodossa otetaan huomioon pk-yritysten tarpeet, sillä niiden palvelinkapasiteetti on usein pienempi, koska niissä on usein vain yksi (tai kaksi) ydin, joka kuitenkin riittää niiden tarpeisiin. Silloin palvelin/CAL-lisensointi on yleensä halvempaa kuin palvelinlisensointi ytimien mukaan.

Tässä Microsoftin lisensointimallissa tarjotaan SQL Server -lisenssin lisäksi kaksi CAL-tyyppiä SQL Server 2017 Standard -käyttöoikeutta varten:

 • SQL Server 2017 User CAL: tämä antaa SQL Serverin käyttöoikeudet erityiselle yksittäiselle käyttäjälle
 • SQL Server 2017 User CAL: tämä antaa SQL Serverin käyttöoikeudet Windows-käyttöjärjestelmään tarkoitetulle päätelaitteelle (tietokone, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)

Mitä on otettava huomioon lisensoitaessa SQL Server 2017 Standardia User CAL:ien kanssa?

Kuten jo mainittiin, User CAL:n avulla tietty työntekijä saa henkilökohtaisesti SQL Server 2017:n käyttöoikeudet, ja hän voi vapaasti valita, millä Windows-yhteensopivalla päätelaitteella hän käyttää sitä. Kun käyttäjä on rekisteröity, hänen oikeuksiaan ei voi enää siirtää toiselle käyttäjälle. Käyttäjän CAL:ia ei myöskään ole mahdollista käyttää laitteen CAL:nä, eli sen tyyppiä ei voi vaihtaa. Näiden rajoitusten tarkoituksena on estää luvattomien tai ulkomaisten käyttäjien asiaton pääsy SQL-palvelimeen. Siksi Server/CAL-lisensointi tarjoaa myös turvallisuutta tai suojaa yrityksiä ja niiden tietoja.

Mitkä ovat SQL Server 2017 Standardin käyttäjä CAL:n edut?

Periaatteessa SQL Serverin User CAL ei eroa oikeuksiltaan laitekohtaisesta asiakaslisenssistä. Käyttäjä CAL:n erityismahdollisuudet tai -edut heijastuvat pääasiassa yritykselle tyypillisiin tai usein esiintyviin SQL Server -käyttötyyppeihin.

Vaikka SQL Server 2017:n käyttölupa on sidottu yksinomaan tiettyyn henkilöön, se tarjoaa tälle henkilölle vapaan pääsyn SQL Serveriin valitsemallaan päätelaitteella, mutta vain yhdestä tietokoneesta tai vastaavasta kerrallaan.

SQL Serverin User CAL:n käyttöala on erilainen kuin päätelaitteeseen liittyvällä Device CAL:lla: lisenssin saanutta käyttäjää ei ole sidottu paikallisesti - edellyttäen, että hänen käyttämällään päätelaitteella on Internet-yhteys. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä voi käyttää SQL-palvelinta vuorotellen työpaikallaan yrityksessä tai ulkoisesti kannettavan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta - esimerkiksi toisessa paikassa, matkalla tai kotitoimistossa.

SQL Server 2017:n käyttäjä-calit mahdollistavat näin ollen SQL Serverin toimintojen joustavamman käytön sellaisille työntekijöille, jotka ovat usein eri toimipisteissä ja käyttävät kussakin tapauksessa käytettävissä olevia tietokoneita ilman, että he ovat riippuvaisia omasta päätelaitteestaan, koska käyttäjä-calin avulla he käyttävät aina henkilökohtaista tiliään pääsyä varten.

Päätelmä

Se, minkä tyyppinen SQL Server 2017 Standard -asiakaskäyttölupa tarjoaa enemmän etuja käyttäjille, vaihtelee siis tapauskohtaisesti kulloisenkin työympäristön mukaan: työntekijöiden määrä suhteessa käyttöoikeuden saaneiden päätelaitteiden vallitsevaan käyttötapaan: heti kun suurin osa käyttäjistä käyttää SQL-palvelimen käyttämiseen eri paikoissa eri tietokoneita - ja erityisesti mobiilityyppejä, kuten kannettavia tietokoneita tai tabletteja -, User CAL -lisenssit tarjoavat enemmän joustavuutta. Kuten edellä on jo todettu, asiakaskäyttölisenssityyppiä koskeva päätös on kuitenkin tehtävä ennen ostoa, sillä SQL Server 2017: n User CAL -lisenssisopimusta ei voi myöhemmin muuttaa tai vaihtaa Device CAL: ksi.

Osta käytettyjä User CAL:eja Microsoft SQL Server 2017:lle joustavasti Wiresoftin verkkokaupasta

SQL Server 2017:n käyttäjäkohtaisia CAL-lisenssejä on saatavana Wiresoftin verkkokaupasta jo yhdestä yksittäisestä lisenssistä alkaen, sillä tavanomaiset volyymilisenssisäännökset eivät koske tätä käytettyä ohjelmistoa - toinen käytetyn ohjelmiston etu.

Mitä ovat SQL Server 2017:n User CAL -lisenssien käyttöluvat?

Kaikki Wiresoftin käyttölisensseinä tarjoamat SQL Server 2017:n User CAL:t (samoin kuin Device CAL:t) ovat tavallisia käyttöoikeuksia, joita Microsoftin lisensointiohjelmassa on hiljattain tarjottu palvelinkohtaisten toimintojen käyttöä varten; ainoa ero näihin verrattuna on se, että ne olivat aiemmin osa SQL Server 2017:n User Volume Licence -lisenssiä, jonka yritys osti ensin ja jonka jälkeen yritys myi Wiresoftille edelleen kaikki tarpeettomat yksittäiset User Access Licences -lisenssit tai koko Volume Licence -lisenssin. Volyymilisenssi purettiin ja muunnettiin yksittäislisensseiksi, ja näin saadut yksittäisten käyttäjien CAL-lisenssit merkittiin käytetyiksi ohjelmistoiksi. Kuten edellä on jo mainittu, käytettyä CAL-käyttäjäkirjaa voidaan käyttää täsmälleen samalla tavalla kuin "uutta" tästä nimityksestä huolimatta, ei ainoastaan siksi, että ohjelmisto ei yleensä kulu, vaan ennen kaikkea siksi, että sen toiminnallisuutta tai käyttöikää ei ole rajoitettu.

Ovatko SQL Server 2017:n käytetyt käyttäjä-calit turvallisia?

Käytetyt ohjelmistot, kuten SQL Serverin User CAL:t, ovat Wiresoftin asiakkaille selkeä hintaetu, mutta ne tarjoavat myös saman turvallisuuden kuin uusi käyttöoikeuslisenssi - ilman piilotettuja rajoituksia tai tunnistamattomia riskejä! Käytetyt lisenssit ovat myös heti käytettävissäsi maksuprosessin päätyttyä, sillä ne voidaan ladata välittömästi ja aktivoida välittömästi toimitetulla lisenssiavaimella, joten myös ne tarjoavat tavanomaisen ostajan turvallisuuden.

Mistä SQL Server 2017:n käytetyt käyttäjä-calit tulevat?

Kaikki Wiresoft Software Shopissa tarjotut SQL Server 2017 Standard Editionin käyttäjäasiakaslisenssit ovat peräisin yritysten tai organisaatioiden lisenssivarastoista. Näin ollen myös niihin sovelletaan voimassa olevaa lainkäyttövaltaa: tämä nimenomaisesti sallii kaupan Microsoftin CAL-ohjelmistoilla käytettynä ohjelmistona, mikä on myös vahvistettu useaan otteeseen eri tuomioistuinten päätöksissä.

Mitä käytettyjen User CAL:ien ostaminen merkitsee sinulle Wiresoftin asiakkaana?

Käytettyjen SQL Server 2017 -käyttäjien CAL-lisenssien tai muiden Wiresoftin tarjoamien lisenssien ostamisen lisäksi myös niiden todellinen käyttö tarjoaa oikeusturvaa, koska prosessissa ei rikota mitään oikeudellisia säännöksiä - ei sinun eikä Wiresoftin toimesta.

Kaikki edut, joita saat ostamalla CAL:t SQL Server 2017:lle käytettynä ohjelmistona

Wiresoftin SQL Server 2017 -käyttöoikeudet tai muut Wiresoftin käyttöoikeudet käytettynä ohjelmistona tarjoavat asiakkaille vaihtoehdon useimpien muiden uusien lisenssien tarjoajien tarjouksiin kaikista mainituista syistä - myös siksi, että tässä yhteydessä ei ole rajoituksia, jotka johtuvat User CAL -käyttäjäoikeuksien porrastuksesta. Näin ollen voit valita vapaasti SQL Server -palveluiden lisensoinnin ja räätälöidä ne yrityksesi todellisten käyttövaatimusten mukaan, mikä vähentää ostokustannuksia.

Wiresoft-verkkokaupasta löydät User CAL:ien lisäksi myös Device CAL:it SQL Server 2017: lle - sekä käyttöoikeudet muille MS SQL Serverin versioille, mukaan lukien vastaavat palvelinlisenssit. Näin vältyt uuden laitteiston hankintakustannuksilta ja myös mahdollisilta yhteensopivuusongelmilta, jotka johtuvat epäyhtenäisistä ohjelmistoversioista.

SQL Server 2017:n User CAL:ien lisäksi Wiresoft Software Shopista löydät myös palvelinlisenssejä ja asiakaslisenssejä muihin Microsoftin palvelinohjelmistoihin - kaikilla Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen eduilla. Jos sinulla on kysyttävää SQL Server 2017:n tai minkä tahansa muun Microsoftin tuotteen lisensoinnista User CAL:ien avulla, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat