Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10414
 • 381-02255
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
514,90 € * 570,90 € * (9,81% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 25x User CAL
Järjestelmä  Exchange-palvelin
CAL User CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Microsoft Exchange Server 2016 -palvelimen palvelinpalveluiden käyttäminen versioissa Standard ja Enterprise edellyttää jokaiselta käyttäjältä varsinaisen palvelinlisenssin lisäksi henkilökohtaista asiakaskäyttölupaa: Exchange Server 2016 User CAL. Pelkästään tämä antaa tietylle tähän tarkoitukseen rekisteröidylle henkilölle vastaavat käyttöoikeudet.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"

25 käyttäjäkohtaista CAL:ia Microsoft Exchange Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona

Microsoft Exchange Server 2016:n palvelinpalveluiden käyttäminen Standard- ja Enterprise-versioissa edellyttää, että kukin käyttäjä tarvitsee varsinaisen palvelinlisenssin lisäksi henkilökohtaisen asiakaslisenssin: Exchange Server 2016 User CAL. Vain tämä antaa tietylle, tätä tarkoitusta varten rekisteröidylle henkilölle vastaavat käyttöoikeudet.

Tämä johtuu siitä, että Exchange Server 2016 Standard- tai Enterprise -lisenssi ei sisällä Microsoftin lisenssinhallinnan määräysten mukaisia lisäkäyttäjäoikeuksia, joten ne on hankittava erikseen User CAL:n muodossa. Rekisteröitynyt käyttäjä voi sitten käyttää kyseisiä Exchange Server -toimintoja vapaasti valittavissa olevan päätelaitteen kautta.

Wiresoftilta on saatavana edullisesti käytettyjä User CAL:eja Exchange Server 2016 Standard- ja Enterprise Edition -versioihin - myös yksittäin joustavaan, tarvelähtöiseen lisensointiin. Tämä käytetty ohjelmisto tarjoaa samat toiminnot kuin Microsoftin virallisen volyymilisenssiohjelman kautta uutena tarjotut Exchange Server 2016:n käyttäjäasiakaslisenssit.

Käytä kaikkia MS Exchange Server 2016:n toimintoja käytetyllä User CAL:lla

Exchange Server 2016 muodostaa perustan nykyaikaisen yrityksen viestintäjärjestelmien prosessien valvonnalle ja hallinnalle. Sisäisenä ja ulkoisena rajapintana se yhdistää työntekijät ja osastot eri toimipisteissä ja tehostaa prosesseja: Exchange Server 2016:n avulla yhteystietoja ja sähköposteja voidaan hallita keskitetysti ja arkistoida selkeästi, ja yhteistä työskentelyä asiakirjojen parantavat muun muassa versiohallinta. Optimoitu palvelinarkkitehtuuri vähentää palvelinroolien määrän kahteen: postilaatikkoon ja reunakuljetukseen; myös skaalautumista on yksinkertaistettu ja eri pilvipalvelujen tukea parannettu. Muita ominaisuuksia:

 • EDiscovery-hakuarkkitehtuuri käyttää nyt useita palvelimia ja toimii siten asynkronisesti ja hajautetusti.
 • Kontekstisidonnaiset suodattimet auttavat löytämään haetut tiedot helpommin.
 • Parannettu haun skaalautuvuus lisää haettavien postilaatikoiden ja arkistopostilaatikoiden määrää yhteensä 20 000:een.
 • Outlook 2016 tai Outlook on the Web tarjoaa paremman hallinnan tietojen lähettämisessä, mukaan lukien yksilöllisesti mukautetut käyttöoikeudet.
 • Hybridiskenaarioiden tuki postilaatikoille.
 • Data Loss Prevention (DLP) tarjoaa tehostettua tietoturvaa tietojen ja haittaohjelmia sisältävien sähköpostiviestien vastaanottamisen varalta.
 • Outlookin standardiprotokolla - MAPI over HTTP - parantaa Exchange-yhteyksien luotettavuutta ja vakautta.

Yleiskatsaus Exchange Server 2016 Standard- ja Enterprise Edition -versioiden käyttäjäkohtaisista CAL-käyttäjäkortteista käytettynä ohjelmistona

Wiresoftin tarjoamat User CAL:t käytettynä ohjelmistona eivät periaatteessa eroa vastaavista uusista CAL:ista: ne sisältävät samat vaihtoehdot kuin nämä, jotta voit käyttää kussakin Exchange Server 2016 Standard- ja Enterprise-versiossa käytettävissä olevia palveluja. Näin ollen monille yrityksille ja organisaatioille User CAL -ohjelmistojen käyttö on edullinen vaihtoehto työntekijöiden varustamiseksi Exchange Server -käyttöoikeuksilla. Kaikki edut ja erityispiirteet selitetään seuraavassa yleiskatsauksessa.

Tietoa Microsoftin lisenssinhallinnasta Exchange Server 2016 -palvelimelle CAL:ien kanssa

Microsoft Licence Management sisältää määräykset Exchange Server 2016:n Standard- ja Enterprise-versioiden käyttöoikeudet omaavien käyttäjien lisälisensoinnista, jotta he voivat käyttää sähköposteja jne. Palvelinlisenssiin jo sisältyvät CAL:t on tarkoitettu yksinomaan järjestelmänvalvojille, eikä niitä saa käyttää Exchange-tyyppisiin palveluihin. Vain asiakaslisenssi, kuten User CAL, antaa työntekijälle henkilökohtaiset oikeudet käyttää Exchange Serverin toimintoja millä tahansa Windows-käyttöjärjestelmään soveltuvalla päätelaitteella. Tämä User CAL ei sisällä muita ohjelmistoja kuin henkilökohtaiset käyttöoikeudet Exchange Server 2016 -asiakas-/palvelinympäristöön.

Mitkä CAL:t ovat saatavilla Exchange Server 2016 Standard- ja Enterprise-versioihin?

Exchange Server 2016:n Standard- ja Enterprise-versioiden CAL-pohjainen lisensointi mahdollistaa käyttöoikeuksien hallinnan kaikille yrityksen työntekijöille. Microsoftin lisensointimalli tarjoaa Exchange Server 2016 -palvelimelle kahdenlaisia CAL-tyyppejä:

 • Käyttäjä CAL Exchange Server 2016:lle - koskee yhtä käyttäjää
 • Device CAL for Exchange Server 2016 - koskee erityistä päätelaitetta (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin) Palvelimen käyttöoikeudet

Mitä eroja on Exchange Server 2016:n käyttäjä- ja laitekohtaisten CAL-asiakirjojen välillä?

Exchange Server 2016:n User CAL tarjoaa periaatteessa samat toiminnot kuin Device CAL - mutta molemmat eroavat toisistaan Exchange Serverin käyttömahdollisuuksien osalta. Tämä johtaa erilaisiin etuihin:

Jokainen työntekijä, joka on valtuutettu käyttämään Exchange-palvelinta User CAL:n avulla, voi käyttää Exchange-palveluja millä tahansa Windows-yhteensopivalla päätelaitteella. Myöskään sijainnin suhteen ei ole rajoituksia, kunhan Internet-yhteys on käytettävissä, joten Exchange-palvelinta on mahdollista käyttää paikallisesti itsenäisesti joko omalla kannettavalla tietokoneella tai älypuhelimella tien päällä ja kotitoimistossa tai myös toisen paikan päällä olevan tietokoneen kautta.

User CAL tarjoaa siis hyvät mahdollisuudet mobiilikäyttöön, sillä lisenssin saanut käyttäjä voi vapaasti valita, mitä päätelaitetta hän käyttää, ja hän voi kirjautua siihen myös toisella tietokoneella.

Työntekijöiden lukumäärän ja työasemien PC- tai vastaavanlaisen varustuksen lisäksi myös työnkululla, jolla käyttäjät käyttävät Exchange-palvelinta, on merkitystä yrityksessä: Erityisesti pk-yrityksissä käyttäjät voivat usein käyttää useita eri päätelaitteita ja käyttää Exchange-palvelinta vuorotellen sähköpostien hakemiseen ja hallintaan.

Mitä eroja on Exchange Server 2016 -palvelimen standard- ja Enterprise-versioiden CAL-korttien välillä?

MS Exchange Server 2016:n käyttäjä CAL:t eroavat Standard- ja Enterprise-versioiden välillä tiettyjen toiminnallisten laajennusten sekä versioiden skaalautuvuuden osalta - tyypilliset postilaatikkovaatimukset Enterprise-versiossa. Enterprise Editionin palvelinpalveluita on kuitenkin mahdollista käyttää Standard Editionin User CAL:lla - tällöin käyttäjällä on käytössään Standard Editionin rajoitetut toiminnot sekä pienempi määrä postilaatikkotietokantoja. Enterprise Editionin käyttäjä CAL:t tarjoavat siis laajemman valikoiman toimintoja Enterprise Server -lisenssin yhteydessä, joita tarvitaan erityisesti suuremmissa yrityksissä ja organisaatioissa tai laitoksissa; tähän sisältyy muun muassa tietojen katoamisen estäminen.

Varmista Exchange Server 2016 -palvelimen käyttäjä-calit-versioiden yhteensopivuus

Edellä mainittujen painoksesta riippuvien mahdollisuuksien lisäksi jonkin Exchange Server 2016 -version User CAL ei ainoastaan anna käyttäjälle käyttöoikeuksia juuri kyseiseen palvelinversioon, vaan se sisältää myös käyttöoikeudet vanhempiin Exchange-versioihin, kuten 2013 (downgrade). Palvelinversion 2016 User CAL:ia ei kuitenkaan voi käyttää korkeampaan Exchange Server -versioon 2019 (päivitys).

Käyttäjän CAL-lisenssejä hankittaessa on siis aina kiinnitettävä huomiota painoskohtaisten käytettävissä olevien toimintojen lisäksi palvelinlisenssin ja asiakaskäyttölisenssien yhteensopivuuteen.

Mitä on otettava huomioon lisensoitaessa Exchange Server 2016 -palvelinta User CAL:ien avulla?

Kuten mainittiin, vuoden 2016 version User CAL antaa täsmälleen yhdelle käyttäjälle henkilökohtaiset käyttöoikeudet Exchange Server 2016 -palvelimeen. Kun käyttäjän rekisteröinti on suoritettu, tätä User CAL:ia ei voi enää siirtää toiselle henkilölle. CAL-tyypin muuttaminen ei ole myöskään mahdollista, tässä tapauksessa: User CAL:n käyttäminen Device CAL:nä.

Näillä Microsoftin lisenssinhallintaa koskevilla määräyksillä pyritään estämään Exchange Server 2016 -palveluiden asiaton käyttö. Ne myös parantavat yrityksen ja sen viestinnän turvallisuutta, sillä luvattomilla henkilöillä ei ole oikeuksia käyttää sähköpostipalveluja eikä päästä käsiksi palvelimen tietoihin.

Exchange Server 2016 -palvelimen käyttäjäkohtaisia CAL-kortteja koskevat päätelmät

Se, mikä Windows Exchange Server 2016:n CAL-tyyppi tarjoaa enemmän etuja yrityksen tiettyyn käyttötarkoitukseen, voi siis vaihdella tapauskohtaisesti. Ratkaisevassa asemassa on pääasiallinen käyttötapa käytettävien päätelaitteiden kautta: Kun suurin osa työntekijöistä käyttää Windows Exchange Server -palvelinta vuorotellen erilaisilla liikkuvilla päätelaitteilla tai erillisillä laitteilla, jotka voivat sijaita eri työpaikoilla tai jopa yrityksen ulkopuolella, henkilöön sidottu User CAL tarjoaa enemmän etuja, koska käyttäjä voi vapaasti valita tietokoneen ja hänen tarvitsee käyttää vain henkilökohtaista tiliään.

Yrityksen tyypillisen työnkulun tunteminen on siis lähtökohta oikean CAL-tyypin valitsemiselle Exchange Server 2016:lle. Yritykselle lisensointi User CAL -lisensseillä voi siis olla edullisempaa kuin Device CAL -lisensseillä, koska lisenssejä tarvitaan kaiken kaikkiaan vähemmän.

Käytetyt käyttäjä CAL:t Microsoft Exchange Server 2016:lle - saatavana yhdellä lisenssillä Wiresoftin verkkokaupasta

Exchange Server 2016:n User CAL:t ovat saatavilla Wiresoft-verkkokaupasta myös yksittäisinä asiakaskäyttölisensseinä - käytetyissä lisensseissä ei sovelleta Microsoftin volyymilisenssisäännöksiä, jotka koskevat porrastusta; muutoin lisensseihin ei liity mitään haittoja tai käyttökelpoisuuden rajoituksia - ei pelkästään siksi, että ohjelmisto ei periaatteessa voi kulua loppuun.

Mistä Wiresoftin käyttämä ohjelmisto User CALs for Exchange Server 2016 -ohjelmistoon tulee?

Wiresoftin käytettynä tarjoamat MS Exchange Server 2016:n käyttäjä CAL:t ovat alkuperäisiä Microsoftin lisenssejä, sillä niitä tarjotaan myös Microsoftin lisenssiohjelmassa; ainoa ero näihin on se, että käytetyt käyttäjä CAL:t olivat aiemmin osa Exchange Server 2016:n volyymilisenssiä, jonka eräs eurooppalainen yritys oli aiemmin hankkinut omistajaksi. Wiresoft myi edelleen Wiresoftille nämä käyttövolyymilisenssit tai yksittäisten käyttäjien käyttöluvat, joita ei tarvittu, ja Wiresoft purki käyttövolyymilisenssit yksittäisiksi lisensseiksi. Vaikka näitä yhden käyttäjän CAL-lisenssejä kutsutaan käytetyiksi ohjelmistoiksi, niitä voidaan käyttää kuten uusia lisenssejä Exchange Server 2016 -käyttöoikeuksia varten, sillä ne eivät eroa näistä lisensseistä toiminnallisuuden rajoitusten tai käyttöajan suhteen.

Exchange Server 2016:n käyttäjä CAL:t käytettynä ohjelmistona tarjoavat ostajan tietoturvan

Wiresoftin tarjoamat User CAL:t Exchange Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona ovat asiakkaille kustannustehokas lisensointimuoto Exchange Server 2016:lle, koska niiden käyttö on turvallista ja laillista! Käytetyt käyttäjä-calit sisältävät siis myös tavanomaisen ostajan turvan: ne ladataan välittömästi oston jälkeen ja lisenssi aktivoidaan välittömästi voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko käytettyjen ohjelmistojen ostaminen ja käyttäminen Exchange Server 2016 -palvelimen käyttäjä-calit-ohjelmia varten laillista?

Wiresoftin tarjoamat Exchange Server 2016:n User CAL:t sekä kaikki muut asiakaslisenssit ovat peräisin eri yritysten lisenssivarastosta. Käytettyjen CAL-lisenssien kauppaan sovelletaan näin ollen voimassa olevaa lainkäyttövaltaa, joka nimenomaisesti sallii Microsoftin käytettyjen lisenssien oston ja myynnin sekä käytön, ja tämä on vahvistettu selvästi yhä uudelleen useissa oikeuden päätöksissä.

Tämä tarkoittaa sitä, että Wiresoftin asiakkailla on oikeusturva Exchange Server 2016:n käytettyjen User CAL -käyttäjien ostajina ja käyttäjinä, koska ne eivät riko mitään oikeudellisia säännöksiä.

Toinen etu: Wiresoftin käytetyt ohjelmistot ovat myös tilintarkastuksen kestäviä, koska kaikki aiemmat ostajat ovat täysin todistettavissa!

Yleiskatsaus kaikista Exchange Server 2016:n User CAL:ien eduista käytettynä ohjelmistona

Wiresoftin Exchange Server 2016:n käyttöoikeudet käytettynä ohjelmistona ovat edullinen vaihtoehto verrattuna perinteisten ohjelmistotoimittajien vastaaviin uusiin tuotteisiin - tämä etu koskee myös Microsoftin muiden palvelinohjelmistojen vastaavia käyttöoikeuksia.

Kun lisensointi tapahtuu käytetyillä CAL-lisensseillä, ei myöskään ole rajoituksia, kuten liukuvaa asteikkoa, jonka mukaan käyttäjä CAL-lisenssit on ostettava, joten voit käyttää niitä räätälöidäksesi lisensoitujen työntekijöiden tarkan määrän, joka vastaa palvelinpalveluiden todellista käyttöäsi. Wiresoftin asiakkaat voivat näin ollen myös vähentää Exchange Serverin käyttöoikeuksien lisensointikustannuksiaan joustavan räätälöinnin avulla.

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Exchange Server 2016:n User CAL:ien lisäksi myös Device CAL:eja sekä molempien asiakaskäyttölisenssien tyypit käytettynä ohjelmistona muille MS Exchange Server -versioille sekä ohjelmistolisenssejä ja käyttölisenssejä monille muille suosituille Microsoft Server -ohjelmille. Wiresoftin käytetyt lisenssit ovat siis edullinen tapa täydentää kohtuulliseen hintaan muiden liiketoiminta-alueiden ohjelmistovarastoa, jolloin vältetään myös yhteensopivuusongelmat, joita epäyhtenäisten ohjelmistoversioiden käyttö voisi mahdollisesti aiheuttaa, ja vähennetään siten uusien laitteistojen kustannuksia.

Erilaisten palvelinlisenssien lisäksi Wiresoft Software Shopista löydät myös muita Microsoft-ohjelmistoja käytettynä - kaikilla edellä mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää MS Exchange Server 2016:n tai minkä tahansa muun Microsoft-tuotteen User CAL:ista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat