Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10412
 • 381-02255
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
112,90 € * 123,90 € * (8,88% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 5x User CAL
Järjestelmä  Exchange Server
CAL User CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Jotta jokainen käyttäjä voi käyttää Server Microsoft Exchange Server 2016 Standard ja Enterprise -versioiden palveluita, hän tarvitsee varsinaisen palvelinlisenssin lisäksi henkilökohtaisen asiakaslisenssin: Exchange Server 2016 User CAL . Vain tämä antaa tietylle, tätä tarkoitusta varten rekisteröidylle henkilölle vastaavat käyttöoikeudet.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"

5 käyttäjäkohtaista CAL:ia Microsoft Exchange Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona

Microsoft Exchange Server 2016:n palvelinpalveluiden käyttäminen versioissa Standard ja Enterprise edellyttää, että kukin käyttäjä tarvitsee varsinaisen palvelinlisenssin lisäksi henkilökohtaisen asiakaslisenssin: Exchange Server 2016 User CAL. Vain tämä antaa tietylle, tätä tarkoitusta varten rekisteröidylle henkilölle vastaavat käyttöoikeudet.

Microsoftin lisenssinhallintasääntöjen mukaan Exchange Server 2016 Standard tai Enterprise -lisenssi ei sisällä lisäkäyttäjäoikeuksia, joten ne on ostettava erikseen User CAL:n muodossa. Rekisteröitynyt käyttäjä voi sitten käyttää kyseisiä Exchange Server -toimintoja vapaasti valittavissa olevan päätelaitteen kautta.

Käytettyjä User CAL:eja Exchange Server 2016 Standard ja Enterprise Edition -versioihin on saatavana Wiresoftilta kohtuuhintaan - myös yksittäin joustavaan, tarvelähtöiseen lisensointiin. Tämä käytetty ohjelmisto tarjoaa samat toiminnot kuin Microsoftin virallisen Volume Licensing Program -ohjelman kautta uutena tarjotut User Client Access Licenses for Exchange Server 2016 -lisenssit.

Käytä kaikkia MS Exchange Server 2016:n toimintoja käytetyllä User CAL:lla

Exchange Server 2016 muodostaa perustan nykyaikaisen yrityksen viestintäjärjestelmän prosessien valvonnalle ja hallinnalle. Se yhdistää työntekijät ja osastot eri toimipisteissä sisäisenä ja ulkoisena rajapintana ja tehostaa prosesseja: Exchange Server 2016:n avulla yhteystietoja ja sähköposteja voidaan hallita keskitetysti ja arkistoida selkeästi, ja yhteistä työskentelyä asiakirjojen parantavat muun muassa versiohallinta. Optimoitu palvelinarkkitehtuuri vähentää palvelinroolien määrän kahteen: postilaatikkoon ja reunakuljetukseen; myös skaalautumista on yksinkertaistettu ja tukea erilaisille pilvipalveluille on parannettu. Muita ominaisuuksia:

 • EDiscovery-hakuarkkitehtuuri käyttää nyt useita palvelimia, jolloin se toimii asynkronisesti ja hajautetusti.
 • Kontekstuaaliset suodattimet helpottavat etsimiesi tietojen löytämistä.
 • Parannettu haun skaalautuvuus lisää haettavien postilaatikoiden sekä arkistopostilaatikoiden määrää yhteensä 20 000:een.
 • Outlook 2016 tai Outlook on the Web tarjoaa paremman hallinnan tietoja lähetettäessä, mukaan lukien mukautetut käyttöoikeudet.
 • Tuki hybridipostilaatikkoskenaarioille.
 • Data Loss Prevention (DLP) parantaa tietoturvaa sekä haittaohjelmia sisältävien sähköpostiviestien vastaanottamisen yhteydessä.
 • Outlookin oletusprotokolla - MAPI over HTTP - parantaa Exchange-yhteyksien luotettavuutta ja vakautta.

Yleiskatsaus Exchange Server 2016 -palvelimen Standard- ja Enterprise Edition -käyttäjäkalleista käytettynä ohjelmistona

Käytännössä Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamat User CAL:t eivät eroa vastaavista uusista CAL:ista: ne sisältävät samat ominaisuudet kuin nämäkin, jotta voidaan käyttää kussakin Exchange Server 2016 -versiossa saatavilla olevia palveluja Standard ja Enterprise. Käyttäjä CAL:ien osalta käytetyt ohjelmistot ovat siksi monille yrityksille ja organisaatioille kustannustehokas vaihtoehto tarjota työntekijöille Exchange Server -käyttöoikeuksia. Kaikki edut ja erityispiirteet selitetään seuraavassa yleiskatsauksessa.

Tietoja Microsoft License Management for Exchange Server 2016 with CALs -palvelimelle myönnetyistä lisensseistä

Microsoftin lisenssinhallinta sisältää määräykset sellaisten käyttäjien lisälisensoinnista, joilla on käyttöoikeudet Exchange Server 2016:n Standard ja Enterprise-versioissa sähköpostin jne. käyttämiseen. Palvelinlisenssiin jo sisältyvät CAL-koodit ovat vain järjestelmänvalvojille, eikä niitä saa käyttää Exchange-tyyppisiin palveluihin. Vain asiakaslisenssi, kuten User CAL, antaa työntekijälle henkilökohtaiset oikeudet käyttää Exchange Serverin toimintoja millä tahansa Windows-yhteensopivalla päätelaitteella. Tämä User CAL ei sisällä muita ohjelmistoja kuin henkilökohtaiset käyttöoikeudet Exchange Server 2016 -asiakas-/palvelinympäristöön.

Mitä CAL-kortteja on saatavilla Exchange Server 2016 Standard- ja Enterprise-versioihin?

Exchange Server 2016:n Standard ja Enterprise-versioiden CAL-pohjaisen lisensoinnin avulla voit hallita kaikkien organisaation työntekijöiden käyttöoikeuksia. Microsoftin lisensointimalli tarjoaa Exchange Server 2016 -palvelimelle kahdenlaisia CAL-tuotteita:

 • Käyttäjä CAL Exchange Server 2016:lle - koskee yhtä käyttäjää
 • Device CAL for Exchange Server 2016 - koskee yhtä erityistä päätelaitetta (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin) Palvelimen käyttöoikeudet

Mitä eroja on Exchange Server 2016:n käyttäjä- ja laitekohtaisten CAL-asiakirjojen välillä?

Exchange Server 2016:n User CAL tarjoaa periaatteessa samat ominaisuudet kuin Device CAL - mutta molemmat eroavat toisistaan Exchange-palvelinta käytettäessä käytettävissä olevien vaihtoehtojen osalta. Tämä johtaa erilaisiin etuihin:

Jokainen työntekijä, jolla on käyttöoikeus User CAL:lla, voi käyttää mitä tahansa Windows-yhteensopivaa päätelaitetta Exchange-palvelujen käyttöön. Myöskään sijaintia ei ole rajoitettu, kunhan Internet-yhteys on käytettävissä, joten Exchange-palvelinta voidaan käyttää paikallisesti itsenäisesti joko omalla matkatietokoneella tai älypuhelimella tien päällä ja kotonaOffice tai myös toisen paikan päällä olevan tietokoneen kautta.

User CAL tarjoaa siis hyvät mobiilikäyttömahdollisuudet, sillä lisenssin saanut käyttäjä voi vapaasti valita käyttämänsä päätelaitteen ja kirjautua siihen myös kolmannen osapuolen tietokoneella.

Työntekijöiden lukumäärän ja työasemien PC- tai vastaavalla varustuksen lisäksi myös työnkululla, jolla käyttäjät käyttävät Exchange-palvelinta, on merkitystä yrityksessä: Varsinkin pk-yrityksissä käyttäjät voivat usein käyttää useita eri päätelaitteita ja käyttää niitä vuorotellen Exchange-palvelimeen sähköpostien hakemiseen ja hallintaan.

Mitä eroja on Exchange Server 2016 -palvelimen CAL-versioiden Standard ja Enterprise-versioiden välillä?

MS Exchange Server 2016:n käyttäjä CAL:t eroavat toisistaan Standard ja Enterprise-versioiden mukaan tiettyjen toiminnallisten parannusten sekä versioiden skaalautuvuuden osalta - tyypilliset postilaatikkovaatimukset Enterprise-versiossa. Enterprise Editionin palvelinpalveluita on kuitenkin mahdollista käyttää Standard Editionin User CAL:lla - tällöin käyttäjällä on käytössään Standard Editionin rajoitetut toiminnot sekä pienempi määrä postilaatikkotietokantoja. Enterprise Editionin käyttäjä CAL:t tarjoavat siis yhdessä Enterprise Server -lisenssin kanssa laajemman valikoiman toimintoja, joita tarvitaan erityisesti suuremmissa yrityksissä ja organisaatioissa tai laitoksissa; tähän sisältyy muun muassa tietojen katoamisen estäminen.

Kiinnitä huomiota Exchange Server 2016 -palvelimen käyttäjä-calit-versioiden yhteensopivuuteen

Edellä mainittujen painoksesta riippuvien vaihtoehtojen lisäksi jonkin Exchange Server 2016 -version User CAL ei ainoastaan anna käyttäjälle käyttöoikeuksia juuri tähän palvelinversioon, vaan sisältää myös käyttöoikeudet vanhempiin Exchange-versioihin, kuten 2013 (downgrade). Vuoden 2016 palvelinversion User CAL -palvelinta ei kuitenkaan voi käyttää korkeamman Exchange Server -version 2019 (päivitys) käyttämiseen.

Käyttäjä CAL:ia hankittaessa on siis aina kiinnitettävä huomiota painoskohtaisten käytettävissä olevien toimintojen lisäksi käytettävien palvelinlisenssien ja asiakaskäyttölisenssien yhteensopivuuteen.

Mitä on otettava huomioon lisensoitaessa Exchange Server 2016 -palvelinta User CAL:ien avulla?

Kuten mainittiin, vuoden 2016 version User CAL antaa täsmälleen yhdelle käyttäjälle henkilökohtaiset käyttöoikeudet Exchange Server 2016 -palvelimeen. Kun käyttäjän rekisteröinti on suoritettu, tätä User CAL:ia ei voi enää siirtää toiselle henkilölle. CAL-tyypin muuttaminen ei ole myöskään mahdollista, tässä tapauksessa: User CAL:n käyttäminen Device CAL:nä.

Näiden Microsoftin lisenssinhallintaa koskevien määräysten tarkoituksena on estää Exchange Server 2016 -palveluiden asiaton käyttö. Ne tarjoavat myös paremman turvallisuuden organisaatiolle ja sen viestinnälle, sillä lisensoimattomilla henkilöillä ei ole oikeuksia käyttää sähköpostipalveluja eikä päästä käsiksi palvelimen tietoihin.

Exchange Server 2016 -palvelun käyttäjä CAL:eja koskevat päätelmät

Se, mikä CAL-tyyppi Windows Exchange Server 2016:lle tarjoaa enemmän etuja organisaation käyttöönotossa, voi siis vaihdella tapauskohtaisesti. Ratkaisevassa asemassa on se, minkälainen pääsy on pääasiassa käytössä olevien päätelaitteiden kautta: Kun suurin osa työntekijöistä käyttää vuorotellen erilaisia mobiilipäätelaitteita tai erillisiä laitteita, jotka voivat sijaita eri työpaikoilla tai yrityksen ulkopuolella, päästäkseen Windows Exchange Server -palvelimelle, henkilösidonnainen User CAL tarjoaa enemmän etuja, koska käyttäjä voi vapaasti valita tietokoneen ja hänen tarvitsee käyttää vain henkilökohtaista tiliään.

Yrityksen tyypillisen työnkulun tunteminen on siis lähtökohta oikean CAL-tyypin valitsemiselle Exchange Server 2016:lle. Yritykselle lisensointi User CAL -lisensseillä voi siis olla kustannustehokkaampaa kuin Device CAL -lisensseillä, koska lisenssejä tarvitaan kaiken kaikkiaan vähemmän.

Käytetyt käyttäjä CAL:t Microsoft Exchange Server 2016:lle - saatavana yksittäisestä lisenssistä Wiresoftin verkkokaupassa

Käyttäjä CAL:t Exchange Server 2016:lle ovat saatavana myös yksittäisinä asiakaskäyttölisensseinä Wiresoft-verkkokaupassa - Microsoftin mahdolliset volyymilisenssisäännökset porrastuksesta eivät koske käytettyjä lisenssejä; muutoin niihin ei liity mitään haittoja tai rajoituksia käytettävyydessä - ei vain siksi, että ohjelmisto ei periaatteessa voi kulua loppuun.

Mistä Wiresoftin käyttämät ohjelmistot User CALs for Exchange Server 2016 -ohjelmistoihin tulevat?

Wiresoftin käytettynä tarjoamat MS Exchange Server 2016 -käyttäjä CAL:t ovat alkuperäisiä Microsoft-lisenssejä, koska niitä tarjotaan myös Microsoftin lisensointiohjelman puitteissa; ainoa ero näihin on se, että käytetyt käyttäjä CAL:t olivat aiemmin osa Exchange Server 2016:n volyymilisenssiä, jonka eräs eurooppalainen yritys on aiemmin hankkinut omistajaksi. Wiresoft myi edelleen Wiresoftille nämä käyttäjävolyymilisenssit tai yksittäisten käyttäjien käyttöluvat, joita ei tarvittu, jolloin Wiresoft jakoi volyymilisenssit yksittäisiksi lisensseiksi. Nämä tuloksena syntyvät Single User CAL -lisenssit merkitään käytetyiksi ohjelmistoiksi, mutta huolimatta tästä merkinnästä käytetyiksi lisensseiksi niitä voidaan käyttää kuin uusia lisenssejä Exchange Server 2016 -käyttöoikeuksia varten, koska ne eivät eroa niistä toiminnallisuuden eivätkä käyttöajan rajoitusten vuoksi.

Exchange Server 2016:n käyttäjä CAL:t käytettynä ohjelmistona tarjoavat ostajan tietoturvan

Wiresoftin tarjoamat User CAL:t Exchange Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona ovat asiakkaille kustannustehokas lisensointimuoto Exchange Server 2016:lle, koska niiden käyttö on turvallista ja laillista! Käytetyt User CAL:t sisältävät siis myös tavanomaisen ostajan turvallisuuden: välitön lataus suoritetun oston jälkeen, mukaan lukien välitön lisenssin aktivointi voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko käytettyjen ohjelmistojen ostaminen ja käyttäminen Exchange Server 2016 -palvelimen käyttäjä CAL:ien kanssa laillista?

Wiresoftin tarjoamat Exchange Server 2016:n User CAL:t, kuten kaikki muutkin asiakaslisenssit, ovat peräisin eri yritysten lisenssivarastosta. Näin ollen käytetyillä CAL-lisensseillä käytävässä kaupassa sovelletaan voimassa olevaa lainkäyttövaltaa, joka nimenomaisesti sallii Microsoftin käytettyjen lisenssien oston ja myynnin sekä käytön, ja tämä on vahvistettu selvästi yhä uudelleen useissa oikeuden päätöksissä.

Näin Wiresoftin asiakkailla on oikeusturva käytetyillä User CALs for Exchange Server 2016 -palvelimilla sekä ostajana että käyttäjänä, sillä he eivät riko mitään oikeudellisia säännöksiä prosessin aikana.

Toinen etu: Wiresoftin käytetyt ohjelmistot ovat myös tilintarkastuksen kestäviä, koska kaikki aiemmat ostajat ovat täydellisesti todistettu!

Yleiskatsaus kaikista Exchange Server 2016:n User CAL:ien eduista käytettynä ohjelmistona

Wiresoftin käytettynä ohjelmistona olevat Exchange Server 2016 -käyttäjien CAL-lisenssit ovat edullinen vaihtoehto verrattuna perinteisten ohjelmistotoimittajien vastaaviin uusiin tuotteisiin - tämä etu koskee myös Microsoftin muiden palvelinohjelmistojen vastaavia käyttöoikeuslisenssejä.

Kun lisensointi tapahtuu käytetyillä CAL-lisensseillä, ei myöskään ole rajoituksia, kuten esimerkiksi asteikkoa, jossa User CAL-lisenssejä on ostettava, joten voit lisensoida täsmälleen sen työntekijämäärän, joka on räätälöity palvelinpalveluiden todellisen käytön mukaan. Wiresoftin asiakkaat voivat näin ollen myös vähentää Exchange Serverin käyttöoikeuksien lisensointikustannuksiaan joustavan räätälöinnin avulla.

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät User CAL:t Exchange Server 2016:lle sekä Device CAL:t, sekä molempien asiakaskäyttölisenssien tyypit käytettynä ohjelmistona muille MS Exchange Server -versioille ja myös ohjelmistolisenssejä sekä käyttöoikeuksia monille muille suosituille Microsoft Server -ohjelmille. Wiresoftin käytetyt lisenssit ovat siis edullinen tapa täydentää kohtuuhintaan muiden liiketoiminta-alueiden ohjelmistovarastoa, jolloin vältetään myös yhteensopivuusongelmat, joita epäyhtenäisten ohjelmistoversioiden käyttö mahdollisesti aiheuttaa, ja vähennetään näin uusien laitteistojen kustannuksia.

Erilaisten palvelinlisenssien lisäksi löydät Wiresoft Software Shopista myös muita Microsoft-ohjelmistoja käytettynä - kaikilla edellä mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää MS Exchange Server 2016 -palvelimen tai minkä tahansa muun Microsoft-tuotteen User CAL -palveluista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat